19-aastane; Westside
Senior
|
Jobu
Mar 7, 2014 21:31:07 GMT 2
Post by Kylie Mirth Tremblay on Mar 7, 2014 21:31:07 GMT 2
Kena jupp aega oli möödas sellest päevast, mil Kylie Snow'de villa ukse enda järelt kinni tõmbas ning koos osade oma asjadega sealt kasuvanemate juurde läks. Kas see õige otsus oli, selles pole ta kindel, aga päris valeks ta seda ka ei pea. Aga mis temast ja Nate'ist nüüd saab? Kuna Kylie enamiku oma kooliasjadest jättis Nathanieli juurde, pidi ta paratamatult sinna ikka tagasi minema, sest, kuigi ta Nathanielit ikkagi armastab, ei taha ta praegu teda näha. Osalt seepärast, et on oma kihlatu peale endiselt väga pahane, teisalt on tal oma teo pärast ka häbi ja ta teab, et ega ta rääkimata ei jäta, et Joe'ga magas. Ühel lambisel reedel pärast kooli, mil ta teadis, et Nate töökoosolekul peaks olema, läks Kylie tema villasse. Autot ta maja ees ei näinud ja seega oli ta veendunud, et noormees tõepoolest on koosolekul. Neiu sisenes majja, eemaldas jalanõud ning läks ülemisele korrusele, nõnda armsaks saanud magamistuppa. Ta tardus ukseavasse, kui nägi oma kihlatut, kes lebas voodil ja vahtis lage, viigipüksid ja kortsus triiksärk seljas. OT: Nathaniel Snow
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Jobu
Mar 7, 2014 21:41:53 GMT 2
Post by Nathaniel Snow on Mar 7, 2014 21:41:53 GMT 2
Nathanielil pidi olema algsete plaanide kohaselt tõesti koosolek, aga selle oli ta viimasel hetkel ära jätnud. Kui tahavad, las arutavad antud teema üle, kuid noormees teadis, et tema seal olla ei kavatse. Ta oli hommikul küll korraks tööl käinud, et seal paar dokumenti allkirjastada aga see oli ka kõik. Pärast seda kui Kylie oma mõne asjada ta juurest minema läks, oli Nate töö juurde tõsiselt harva nägu näidanud. Esimesed paar päeva ei vastanud ta ühelegi kõnele ning üritas Kylie't kätte saada. Ta oli käinud isegi Tremblay'de ukse taga alles võrdlemisi hiljuti, kuid neidist polnud seal olnud. Nate ei teadnud, kas see vastas tõele või Ky'd sellel hetkel tõesti seal polnud. Niisiis Nathaniel lebas rahutult voodis, vaadates lage. Isegi ülikonda polnud ta viitsinud seljast ära võtta. Noormees kuulis kellegi vaikseid samme trepil, kuid ta ei vaevunud reageerima. Küllap oli tegu koristajaga.. Nate tõstis pea kui keegi korraga ukseavas seisma jäi ning vaatas seejärel otsa hoopiski Kylie'le mitte nende koristajale. "Hei," lausus Nathaniel kui end voodist püsti ajas. Noormees oli mõelnud nii palju, mida ta peaks neidisele ütlema, et viimane talle andestasks, kuid hetkel oli Nate'i pea jällegi nagu tühi. "Palun anna mulle andeks. Ma oleksin pidanud sind usaldama ning teadma, et sa ei teeks mitte kellegi teisega mitte midagi. Ma armastan sind ning ma tunnen end nii lollakalt, et ma niiviisi käitusin. Lihtsalt.. Anna mulle palun andeks," rääkis noormees, vaadates oma kurbade silmadega Mirthile otsa. Vähemalt ei saanud Ky praegu enam teda eirata. Nad pidid asjad selgeks rääkima, isegi siis, kui naine pole talle nõus andestama.
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Jobu
Mar 7, 2014 21:53:49 GMT 2
Post by Kylie Mirth Tremblay on Mar 7, 2014 21:53:49 GMT 2
Kylie vaikis veel hetke, pärast seda, kui Nate oma vabanduse lagedale tõi. Jah, ta oli ise ka veendunud, et ega ta Nathanielit ei peta. Ta armastab Nathanielit, tema lõbusat olekut, seda, et Nate teda armastab ja nende voodielus ei ole ka midagi puudulikku, niiet Kylie ei mõelnud kunagi, et võiks Nate'i petta. Aga mida ta tegi? Jõi end täis ja magas oma parima sõbranna parima sõbraga. Palju õnne, Kylie, suutsid oma suhte ära rikkuda. "Nate," lausus Kylie noormehe nime ning sulges siis silmad. Ei ta ei suutnud seda Nathanielile otsa vaadates öelda. Ta ei tahtnud näha seda valu mehe silmades, mis sinna kohe tekib. "Ma magasin teisega, kuigi armastan ainult sind. Ma võtan oma asjad ja lähen ära ja..." Kylie ei suutnud rohkem edasi rääkida. Pisarad hakkasid lihtsalt voolama ja läbi nende oli raske üldse häält teha. Ta läks kirjutuslaua juurde ning hakkas oma õpikuid kotti panema.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Jobu
Mar 7, 2014 22:07:16 GMT 2
Post by Nathaniel Snow on Mar 7, 2014 22:07:16 GMT 2
Nathanieli pilk püsis neidisel, kuid Ky reaktsioon mehe sõnade peale ajas noormeest segadusse. Kui neidis silmad sulges ning mehe nime ütles, oli noormees veelgi rohkem segaduses, kuid mehes tekkis kerge eelaimdus, et Mirth tahab ta maha jätta. Nate hakkas juba Ky'le ütlema, et kõik on korras ning tahtis neidist oma embusesse võtta aga enne seda jõudis Mirth suu avada.. Ja see, mis sealt välja tuli, oli miski, mida Nathaniel poleks mitte mingil juhul oodanud. Noormees lihtsalt seisis ja vaatas oma kihlatule otsa, oskamata midagi öelda. See pettumus ja valu, mis teda läbis oli kirjeldamatu. Ky pisarad aga kinnitasid, et see polnud mingisugune halb nali ning neidis oligi seda teinud - ta oli maganud kellegi teisega. "Kuidas sa... Ma ei saa aru, Kylie. Kuidas sa said seda teha? Mida sa mõtlesid? Sa ei lähe lihtasalt pärast mingit tüli teise mehe juurde, et temaga magada, kui me oleme kihlatud! Ma ei saa sinust aru.. Ma lihtsalt ei saa aru!" rääkis Nathaniel. "Ma ei oleks seda sinust uskunud," lisas Nate seejärel vaiksemalt. "Kes see oli? Elijah?" nõudis noormees seejärel vastust. Ta ei suutnud ette kujutada vaatepilti, et Mirth oli kellegi teisega.. See oli lihtsalt vastik. Nate oli kindel, et enne jõuab tema Ky'd sada korda petta kui seda teeb Kylie, aga tundus, et inimesed suudavad siiski üllatada.
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Jobu
Mar 7, 2014 22:22:40 GMT 2
Post by Kylie Mirth Tremblay on Mar 7, 2014 22:22:40 GMT 2
Kylie pani oma õpikuid ja vihikuid kotti edasi, süda sees puperdamas, silmad märjad ning nina tatti täis. Ta oli veendunud, et Nathaniel ei andesta talle seda ning nende suhe ongi läbi. Mirth oli kindel, et mingit andestust tal loota ei ole, sest seda ju Nate koguaeg kartis, et Ky teda petab? Ja nüüd ta tegigi seda, kuigi oli sada korda väitnud, et ei tee seda iial. Vahel inimesed üllatavad iseendki. Kahjuks ka negatiivse noodiga. "Ma läksin pubisse, nägin tuttavat noormeest üle pika aja, me läksime tema poole filmi vaatama, jõime mõlemad end samal ajal täis ja kui ma hommikul ärkasin, tahtsin end üles puua," rääkis Ky, kuidas asi oli. Ta ei varjanud mitte midagi, kui siis ainult seda, kellega ta seda tegi. Joe tahtis, et asi oleks unustatud, keegi ei pea sellest teada saama, et tegu oli temaga. "Ei, see ei olnud Elijah. Ja vahet ei ole, kes see oli, see ei muuda asja olematuks, kui ma sulle ta nime ütlen," rääkis Kylie. Ta sai lauasahtli tühjaks tehtud ning läks nüüd riidekapi juurde. Ega ta neid kõiki asju kohe kaasa võtta ei saa. Kotti ei mahu ja ega ta väga tassida ka ei jaksa. Ta mõtles kaasa võtta vaid mõned lemmikumad. Või siis käib mitu korda, aga tuleb uuesti siis, kui Nate'i pole. Liiga raske on talle otsa vaadata. "Ma ei palu sinult andestust ega mõistmist ega midagi, sest mu tegu ei ole seda väärt," pidas Ky oluliseks lisada. Miks..no ei tea. Tundus lihtsalt õige olevat. "Aitäh sulle kõige ilusa eest."
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Jobu
Mar 7, 2014 23:02:07 GMT 2
Post by Nathaniel Snow on Mar 7, 2014 23:02:07 GMT 2
Nathaniel jälgis vaikides, kuidas Kylie oma asju kokku pakkis. See oli lihtsalt nii nõme olukord, kuhu Ky suutis ta panna. Nate armastas seda tsikki ning suur osa temast oleks tahtnud minna neidise juurde ja teda suudelda. Teine pool aga ei tahtnud neidisele isegi mitte otsa vaadata, kuna ta oli nii vihane selle peale, mida ta tegi. Noormees kuulas oma kihlatu seletuse ära, kuid ta lihtsalt vaikis. Mida ta olekski pidanud ütlema? Et see on okei? No kurat! Täis olemine pole mingi vabandus. Kui Ky ütles, et tegu polnud Elijahiga, siis Nathaniel isegi uskus teda. Nate vaatas vaikides pealt, kuidas neidis sai oma lauasahtli tühjendamisega ühele poole ning hakkas seejärel riideid kotti laduma. "Kas sa palun lõpetaksid nende asjade kokkupanemise ning võiksid mulle lõpuks ometi otsa ka vaadata?" küsis Nathaniel, lõpetades oma vaikimise. Nad olid ikkagi kihlatud ja nad armatasid teineteist. Nad ei saanud niisama lihtsalt ju alla anda ja lahku minna? "Mul on sulle lihtsalt kolm küsimust. Esiteks, kas see oli ühekordne viga? Teiseks, kas sa armastad mind? Kolmandaks, kas sa tahad lahku minna?" Nathanieli näol polnud naeratuse varjugi ning ta vaatas surmtõsise näoga neidisele otsa.
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Jobu
Mar 7, 2014 23:27:55 GMT 2
Post by Kylie Mirth Tremblay on Mar 7, 2014 23:27:55 GMT 2
Kylie jättis asjade pakkimise ja vaatas Nathanielile otsa, kui noormees seda teha palus. Ta tõmbas kätega üle oma silmade, sest läbi vett täis silmade ei näinud ta midagi peale udukogu. Ta oleks nuusata tahtnud, aga ühtegi salvrätti tal käepärast ei olnud. Seepärast tegi ta aeg-ajalt kergeid nuukseid. "Ma ei ole sind kunagi varem petnud, ma ei ole lakanud sind armastamast ning ma ei taha lahku minna," vastas Kylie kõikidele küsimustele. See aga ei muutnud fakti, et ta iseenda vastu usalduse kaotanud on ning kuidas peaks Nate suutma talle andestada asja, mida ta kõige rohkem kartis ja mida neiu vandus, et iial ei tee, aga ikka tegi? Kui Ky ei usalda enam iseennast, siis miks peaks Nate seda edaspidi tegema? Kuidas nende suhe saab edasi minna, kui üks pool teist enam täielikult usaldada ei saa?
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Jobu
Mar 8, 2014 0:04:36 GMT 2
Post by Nathaniel Snow on Mar 8, 2014 0:04:36 GMT 2
Nathanieli pilk oli neidisel, kes nägi umbes sama hädine välja kui hädiselt noormes end seesmiselt tundis. Nate ei teadnud päris täpselt, mis ta küsimuste eesmärk oli, kuid ta tahtis neile vatsuseid. Õnneks Ky ka pakkus talle vastuseid, kuid ei saaks just öelda, et see oleks Nate'i jaoks asja väga lihtsaks teinud. Sellegipoolest ei saanud noormees lasta Ky'l lihtsalt siit majast välja jalutada, kuna seda Nate siiski ei tahtnud. "Sellisel juhul paki oma asjad uuesti lahti. Sa jääd siia. Vähemalt esialgu ja siis vaatab edasi," lausus noormees ning avas seejärel kummuti ühe sahtli, kus olid salvrätikupakid. Võtnud ühe salvrätikupaki mentooliga, ulatas Nathaniel selle Kyliele. Sellegipoolest ei naeratanud Nathaniel ning mehe näol polnud ühtegi märki leebumisest. "Aga ma lähen mõneks päevaks ära. Maksimum nädalaks ning siis vaatab edasi, et mis meist täpselt saab. Et kas me suudame selle panna tööle või mitte. Sobib?" tegi Nathaniel pakkumise. Fakt oli see, et praegu noormees ilmselt Mirthiga samas voodis magada ei suutnud. Mehel läheb vähemalt mõni päev aega, et seda kõike seedida.
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Jobu
Mar 8, 2014 0:16:41 GMT 2
Post by Kylie Mirth Tremblay on Mar 8, 2014 0:16:41 GMT 2
Kylie ei suutnud uskuda, mida Nate just ütles. Ta tõesti lepib sellega, et Ky teda pettis ja tahab suhet jätkata? Ta võttis Nathanielilt salvrätiku vastu ning nuuskas oma nina ära. Nathanieli järgnevad sõnad kustutasid selle lootusekiire, mille Nate hetk tagasi põlema süütas, ära. "Ma ei jää üksi siia," oli Kylie kindel. See variant, et tema siia jääb ja Nate ära läheb, ei sobinud absoluutselt. Ta nutaks end sellisel juhul igal õhtul magama, ei sööks ega jooks, lihtsalt eksisteeriks, ei veaks end ilmselt kooligi. Tremblayde juures ta seda endale lubada ei saa. Ky jättis oma koti põrandale, võttis mantli seljast, asetas selle oma kotile ning läks Nathanieli kõrvale voodile. Ta võttis Nathanieli käest kinni, põimides nende sõrmed. "Mina ei suuda siia sinuta jääda," lausus Mirth.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Jobu
Mar 8, 2014 0:58:21 GMT 2
Post by Nathaniel Snow on Mar 8, 2014 0:58:21 GMT 2
Nathaniel kuulas neidise ära ning nägi vaeva, et mitte silmi pööritada, kui Ky ütles, et ta ei jää üksi siia. Nojahh.. Ega see ei olegi ju nagu see oleks Kylie kodu ka.. See ilmselgelt häiris Nate'i aga ta ei hakanud sellest hetkel numbrit tegema. Neil oli muid draamasid mida lahendada. Nathaniel jälgis, kuidas Kylie tuli tema juurde ning võttis ta kõrval istet. Mehe pilk jäi pidama sõrmedel, mis olid kokku põimitud. "No olgu," lausus noormees ning nägi vaeva, et mitte voodist püsti tõusta ja naise juurest ära kõndida. "Tee mis tahad. Ma ei saa sulle öelda, mida sa tegema pead. Lihtsalt kui sa tahad kokku jääda, siis sa siit täiesti välja ei koli ning nädala pärast oled siin," lausus Nathaniel Mirthile ning vaatas viimasele tõsiselt otsa. Ta polnud sugugi vaimustuses sellest olukorrast. Ta lihtsalt teadis, et ta ei suudaks praegu Ky'ga koos olla. Vähemalt mitte sellisel tasemel nagu varasemalt, olgugi et ta armastas naist.
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Jobu
Mar 8, 2014 1:22:37 GMT 2
Post by Kylie Mirth Tremblay on Mar 8, 2014 1:22:37 GMT 2
Kylie võttis seda maja koduna, aga mitte enda koduna, vaid nende koduna. Nädal aega veel Nate'ita. Nädal aega praadimist. Praegu, mil peasüüdlaseks on ikkagi tema, näis see kohutavalt raskena. Hetkel ta vajas Nathanieli käsi enda ümber, sest ainult see annaks talle veidigi lootust, et kõik saab korda. Aga Nathanieli jaoks oli ta praegu lihtsalt vastik. Lausa tülgastav. Ei olnud enam see väike armas inglike. Ei saa enam kunagi selleks väikeseks armsaks inglikeseks. Üks vale käik ja oligi kõik rikutud. "Kui sa ei suuda minuga praegu koos olla, siis kuidas see nädal sind mõjutaks?" ei saanud Kylie aru, miks Nathaniel ei võiks kohe alustada selle 'vaatame, mis meie suhtest saab' asjaga. Selle nädalaga - eelnev nädal vaheajale - suudab Kylie oma koolielu tuksi keerata, kui ta mõtted pidevalt vaid sellel on, et kas ta kunagi veel Nate'i armastust tunda saab.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Jobu
Mar 8, 2014 1:37:06 GMT 2
Post by Nathaniel Snow on Mar 8, 2014 1:37:06 GMT 2
Noormees libistas vaba käega läbi oma juuste ning vaatas neidisele otsa kui ta naise sõnu kuulis. "Kuidas see nädal mind mõjutaks? Usu mind, see mõjutab mind väga palju. See annab mulle aega seedida seda ning ehk suudan ka selle sulle andestada. Ma ei saa minna tagasi laksust sinna, kus me oleme. Ma lihtsalt ei taha sinuga praegu koos olla, seega kui sa tahad, et meil mingigi võimalus oleks sellest asjast üle saada, siis anna mulle see nädal," rääkis Nate Mirthile. Oli sellest siis tõesti nii raske aru saada? See ei olnud nagu Ky oleks lihtsalt mingi teise kutiga suudelnud, sellest oleks Nate kergemini üle saanud. Naine oli maganud kellegagi, naine, kellega Nate oli kihlatud.
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Jobu
Mar 8, 2014 1:48:18 GMT 2
Post by Kylie Mirth Tremblay on Mar 8, 2014 1:48:18 GMT 2
Kylie lasi Nathanieli käest lahti, kui noormees selle välja ütles, et ei taha temaga praegu koos olla. "Olgu, sa saad selle nädala," lausus Mirth ning tõusis voodist püsti. Ta pani omale mantli selga. "Ma tulen nädala pärast tagasi, aga ainult mõneks tunniks, sest siis on Locked In School Party ja ma lubasin, et ma lähen sinna," ütles Ky. Saanud mantli selga, võttis ta oma koti ning väljus tagasi vaatamata magamistoast. Nüüd oli ta enam kui veendunud, et Nathaniel jätab ta maha. Nädal on piisavalt pikk selleks, et Nate jõuaks arusaamale, et see petmine jääb igavesti nende vahele. See kaotas mehe usalduse naisesse ja seda on võimatu täielikult tagasi saada. Võib-olla ongi parem, kui nende teed lahku viivad. Nathaniel saab siis tööle ja lapsele pühenduda ning Kylie...Ky püüab kooliga ühele poole saada ja siis läheb ta nagunii ülikooli ja on Tree Hillist eemal. Vähemalt saab see samm siis lihtne olema.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Jobu
Mar 8, 2014 2:09:02 GMT 2
Post by Nathaniel Snow on Mar 8, 2014 2:09:02 GMT 2
Mees jälgis, kuidas neidis voodist püsti tõusis ning seejärel oma asjad kaasa võttis. Nate'il oli kerge ahvatlus küll Ky'le järgi minna, kuid ta keelas end. Ta ei suutnud selle kõigega tegeleda praegu. Ta pidi sellest reetmise tundest lahti saama ning leidma viisi, kuidas ta saaks uuesti naist usaldada. See saab olema võrdlemisi keeruline. "Muidugi. Locked in school party on muidugi tähtsam kui meie suhe," lausus Nate sarkastiliselt, kuid selleks ajaks oli neidis toast juba lahkunud ning ilmselt ei kuulnud tema sõnu. Ta vihkas seda, et naine ta sellisesse olukorda pani. Ta lihtsalt vihjas seda! Ta küll teadis, et Ky tundis end võrdlemisi sitasti aga see ei teinud olukorda Nate'i silmis just väga palju paremaks.
Ot: Läbi
|
|