19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Mar 4, 2014 23:40:24 GMT 2
Pärast seda, kui Nate Elijah'a näolappi kohendas, võttis Ky oma seitse asja ning kolis Tremblayde juurde tagasi. Siiani on ta Nathanieli kõnesid eiranud ja üleüldse oma kihlatut vältinud. Ta väga igatses kõike seda ilusat, mis tal Nate'iga oli, aga peale üksinduse pole ta viimasel ajal midagi saanud ja see on kõike muud kui ilus. Ta teadis, et Nathaniel armastab teda ja tema armastas Nate'i ka, aga see ei ole piisav, et suhe toimiks. Kui Nate enne paugutab kui Ky'd kuulab, siis millest me üldse räägime? Kodus ei tahtnud Kylie aga olla, sest raske oli praegu oma kurbust peita. Ta ei tahtnud, et Claire ja Miles teda sellisena taluma peavad ja väikse Styles'iga ei taha ta ka mängida, kui tal kurb olla on. Seega läks Kylie suvalisse pubisse, mis Westside'il leidus ning tellist omale topeltrummikoksi ning võttis ühel pubi diivanil istet ühe noormehe kõrval, kellele otsa vaadates kergitas ta kulme. "Sina siin," imestas neiu, "ma arvasin, et sa enam üldse Tree Hilli ei tule, kui just mõni tähtpäev pole." Joe'l olevat New Yorkis nii kiire ja töine, et pole koduste jaoks aegagi. Mingi neiugi olevat tal seal. OT: Joseph Milestone
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Mar 4, 2014 23:55:46 GMT 2
Josephi lendas pärast sõbrapäeva tagasi NY-sse, kus üks eks ta üles otsis, et suhteid üles soojendada. Joe ei olnud sellest suhtest kellelegi rääkinud, kuna tahtis vaadata, kui tõsiseks asi läheb, tol korral lõppes kõik kuidagi iseeneslikult ära. Nüüd nad proovisid uuesti. Ühel töisel päeval tekkis Joe päevakavasse aga auk ja ta otsustas minna tüdruksõbra juurde. Üllatus oli hoopis Joe kulul, ta tüdruk oli mingi tüübiga voodis. Joe otsustas võtta natukeseks aja maha, ta ostis lennupileti Tree Hilli ja oligi suurlinnast läinud.
Joseph istus ühes suvalises pubis, ees juba kes teab, mitmes viskiklaas. Ta oli õnnetu, kuna tüdruk oli talle tõesti meeldinud. Joe ei tahtnud NY-sse lähima nädala jooksul minna, hommikul oli vaja kõnesid teha, et see saaks ka reaalselt toimuda. Mehe tähelepanu tõmbas Kylie. "Õhtust," sõnas Joe naeratusega. Oli aru saada, et tal oli juba mõni jook hinge all. "Noh, puhkama peab," selgitas mees.
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Mar 5, 2014 0:01:51 GMT 2
Jah, seda oli aru saada, et Joseph ei joo siin hetkel esimest klaasi. Aga sellest polnud absoluutselt mitte midagi. Kylie lonksas oma jooki ja ta oli kindel, et ega tema ka seda ainsaks klassiks ei jäta. Kaks ilma kolmandata ei jää. Iseasi, kas neljas ka tuleb. "Puhkuse terviseks," ütles Kylie, tõstes toostiks klaasi ning võttis siis uue lonksu. Temal mingit puhkust ei olnud. Veel. Väike vaheaeg on kohe-kohe tulemas, saab tema ka puhata. Mitte, et ta seda nii väga tahaks. Koolis on päris tore, hoiab pea selgena.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Mar 5, 2014 0:05:48 GMT 2
"Mida sina siin teed?" uuris Joe. Mida Ky üldse vahepeal teinud oli? Joseph ei olnud neiust eriti enam kuulnudki. Eks Tree Hillist jäi ta vähestega suhtlema, põhiliselt siiski Sierraga, Jessicaga ka sai vahepeal räägitud kasvõi Skype'i vahendusel. "Puhkuse terviseks," kinnitas noormees pruunis nahktagis ning ta lonksas viskit. "Tahaks mingit filmi vaadata," teatas mees järsku. Tema korter oli tühi, seal sai midagi vaadata küll. Kinno ei oleks noormees viitsinud minna, sinna oli liiga palju maad. Ühtegi filmi ka ei jooksnud sellisel kellaajal.
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Mar 5, 2014 0:12:20 GMT 2
"Jooma tulin," ütles Kylie otse ja ausalt, "räägitakse, et täis peaga tehtud otsused on need, mis tulevad südamest. Ei pruugi olla kõige mõistlikumad, aga vähemalt käitutakse siis südame järgi. Ja kuna mul paar küsimust tahab vastust, mida mu mõistus ei suuda välja mõelda, siis noh...siin ma olen." Rumm on alati Kylie sõber olnud, polegi ammu joonud. Nüüd tuli sõbralt lohutust ja nõu saama. "Mingit suvalist või pead midagi kindlat silmas?" küsis Ky. Jah, purjus inimestel tuleb lambiseid ideid, aga filmi vaatamine on päris okei. Iseasi, kas pärast filmist midagi mäletatakse ka.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Mar 5, 2014 16:27:07 GMT 2
"Ma ilmselt ei tohi uurida, mis sind jooma ajas," pakkus Joe välja. Ta arvas, et tegu võib olla üsna sarnase põhjusega, mis tal endalgi. "Midagi suvalist. Mingi komöödia oleks hea," arvas Joseph. "Mu korter on täiesti tühi. Oled huvitatud ühest filmiõhtust? Siit võib ju pudeli kaasa osta," lausus mees. Tal oli kodus üks poolik pitsa ka, mille oli kutt enne tellinud, kuna kõht oli lihtsalt nii tühi, aga välja ta eriti minna ei tahtnud.
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Mar 5, 2014 22:21:45 GMT 2
"Uurimist ei keela keegi," lausus Kylie, "aga iseasi, kas ma ütlen seda sulle." Ei, Ky ei tahtnud sellest rääkida. Ta on oma peas seda teemat nii palju kordi leierdanud, et valjult veel seda korrata tundub tema jaoks juba piinav. "Kusjuures see kõlab päris hea ideena," nõustus Kylie filmiõhtuga. Etem kui niisama pubis lakkuda. Ilmselt jooks Ky praegu Jessicaga, kui viimane alkoholi suhtes nii ebatollerantne poleks.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Mar 5, 2014 22:37:59 GMT 2
"Siis ei tohigi uurida, kui vastust ei saa," lausus mees pisut aeglaselt. Ta ise ka ei tahtnud enda petjast eksist rääkida. Oli parem lihtsalt see naine unustada. "Mida ma ostan?" uuris mees. Tal ise oli praegu juba üsna ükskõik, põhiline oli see, et kraad oleks sees ja võtaks kiirelt mälestused kasvõi üheks ööks ära. Mees tõusis ja otsis tagi sisetaskust välja musta nahast rahakoti, et minna üht pudelit kaasa ostma.
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Mar 5, 2014 22:49:42 GMT 2
"Kui sa nii ütled," ei viitsinud Kylie sel teemalt pikemalt arutlema hakata. Mõttetu teema, igal ühel omad seisukohad ja teise omi on pea võimatu mõjutada. "Rummi pole kunagi liiga palju," arvas Ky, et Joe võiks pudeli rummi kaasa osta, "Sul cocat leidub kodus?" Coca-colata on see Kylie jaoks siiski natuke liiga karm jook. Aga pole hullu, läheks colata ka alla. Pähe hakkaks kiiremini ainult. Kylie tühjendas oma rummikoksiklaasi ära.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Mar 5, 2014 22:57:55 GMT 2
"Tume või hele?" küsis Joseph. "Cocat saab siit ka raudselt osta," oli mees kindel. See on kindlalt ülehinnatud, aga sellisel ajal, kus mõlemal on ilmselt alkoholi vaja, polnud see üldse probleemiks. Pealegi mees teenis hästi. Joe läks leti juurde, et osta pudel rummi ja cocat. Otsinud sobiva rahatähe välja, võttis ta pudelid näppu ning läks väljapääsu poole, oodates Kylie ära. "Mu korterini on siit kolm minutit," ütles mees. Taksot oli üsna mõttetu võtta, jalad veel kandsid.
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Mar 5, 2014 23:09:53 GMT 2
"Tume," ütles Kylie. On selliseid, kes valget rummi cocaga segavad? Igatahes, tume on parem. Vähemalt Ky arvates. Mirth ootas, kuni Joe pudelid ostis nind lahkus siis koos temaga pubist. Nii lühikeseks see tema pubiskäik siis jäigi. Aga pikk õhtu oli veel ees. "Vapsee baari külje alla end elama sättinud," muigas Kylie. Pole paha. Kui pudelist rummist puudu jääb, siis on hea lühike maa pubisse tagasi tulla.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Mar 5, 2014 23:18:41 GMT 2
Muidugi oli. Noormees ei tundnud, et õues eriti jahe olekski, siia tulles oli tal aga pisut külm olnud. Alkohol oli oma töö teinud. "Baar sättis minu külje alla. Kui see korter osteti, siis siin baari ei olnud," vastas mees muigega. "Kuidas siis Jessil läinud on?" küsis mees. Hea oli kellestki kolmandast rääkida, ei olnud vaja iseendale keskenduda, sai muredest veel kaugemale minna. "Aa, seda ka, mul on filmid ainult läpparis, korteris on kaabel välja võetud," lisas mees. Kaablil polnud mõtet, Liz või Joe sattusid sinna harva.
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Mar 5, 2014 23:24:59 GMT 2
Kylie'l seevastu oli väljas päris jahe, aga kannatab selle kolm minutit ilusti ära. "Või nii," muigas Ky. Iseenesest päris mõistlik baar korterelamude lähedal avada. Klientuuri on. "Jessie'l läheb päris kenasti. Teeb usinasti tööd ja ootab neid päevi, mil Sayer kodus käib, lohutuseks üks karvane kiisumiisu. Aga ei, tal on hästi kõik jah," rääkis Kylie oma parimast sõbrannast, kasuvenna kihlatust. "Ega vahet väga pole, kust me seda vaatame," arvas Ky.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Mar 5, 2014 23:31:06 GMT 2
Joseph kiirendas pisut sammu, ta tahtis juba kiiremini diivanil maanduda, et siis Netflix lahti teha ja rummkoola saatel mingi film ära vaadata. "On alles viitsimist neiul," lausus Joe naeratusega. Jess oli Josephile oluline, tüdruk oli ka justkui õeks saanud. See aeg, kui ta Lizandraga koos Milestone'ide korteris elas, oli päris äge. Tundus, et tüdrukud said hästi läbi. Varsti olid noored Josephi korteris, mille välisukse ta igaks juhuks seest lukku pani. "Öösel ei ole see naabruskond just kõige ägedam," põhjendas kutt.
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Mar 5, 2014 23:42:42 GMT 2
Kylie püüdis Joseph'ga sammu pidada, aga õnneks liiga kiiresti Joe ei liikunud. "No ta peab viitsima," ei osanud Kylie siinkohal seisukohta võtta. Jes pidi arveid maksma, kassi toitma, ise sõõnuks saama ja lisaks sõidab ta ringi Sayeri bensiinimaiast autoga. Aga tundub, et Jes saab kenasti hakkama ja kurtnud ta ka ei ole. Näost ka ei paista, et tal mingeid muresid oleks. "Millal sa Jessicat viimati nägid?" uuris Ky. Talle on mulje jäänud, et ega peale pere ja töökaaslaste ja trennilaste pole keegi Jessicat ammu näinud. Neiu nii metsa ära kadunud. Korterisse jõudnud, eemaldas Kylie oma üleriided ja saapad ning läks elutuppa. Seal korteris oli ta juba mitmeid kordi käinud, peamiselt ikkagi Jessical külas. Lühike oli see aeg, kui Jes seal elas, aga Ky harjus selle kohaga ära. Aega võttis pigem sellega harjumine, et Jes enam jalutuskäigu kaugusel ei ela. "Olen sellest kuulnud jaa," lausus Mirth. Uste lukustamine oli täiesti okei, eriti pimedal ajal. Ta hoidis Nate'i koduski koguaeg uksi lukus.
|
|