|
Post by Deleted on Mar 1, 2014 23:13:02 GMT 2
"Jah, aga selles pole ju midagi halba," arvas David. Ennegi olid inimesed niimoodi kohtunud ja teineteist kaotanud ja siis uuesti kohtunud, nagu nende puhul praegu oli. "Vahel käime küll niisama igavusest korve viskamas, aga muidu ei, ei mängi," selgitas noormees Phoebsile. Ta oli ikka rohkem muusikahuviline ja spordist väga ei hoolinud, aga see ei tähendanud ju, et vahel ei või palli käes hoida või midagi. "Eks ma ikka võin aidata," muigas kutt ja haaras ühe viineri kahvli otsa, et see siis mõne ampsuga alla kugistada. Järgmise viineri kahvli otsa püüdnud, pakkus Dave seda Phoebele, mis sellest, et tüdruk ütles, et enam ei jaksa, ühe ampsu viinerit võtab ju ikka?
|
|
18-aastane
Visitor
See no, hear no, speak no evil leaves you deaf, dumb and blind
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Mar 1, 2014 23:23:21 GMT 2
"Ma ei väitnudki, et see midagi halba oleks," lausus Phoebe ning võttis veel mõned lonksud Colat. Peaks hiljem vist veel midagi juua võtma, sest see topsitäis siin küll hetkel tüdruku janu ei kustutanud. "Nii et muusika tõmbab rohkem?" oletas neiu, sest teadis, et tüüp mängib bändis. Seda võis ju arvata, kuid Phoebs nii palju noormehe huvidest veel ei teadnud. Igatahes võis David näha, mis Phoebsile teha meeldib, kui laual olev poolik joonistus tüübile üldse silma jääma hetkel juhtus. "Aga palun," sõnas tüdruk ning lükkas enda prae rohkem laua keskele, et nad mõlemad sealt võtta saaksid. See, kuidas tüüp Phoebele äkki viinerit pakkus, ajas tüdruku muigama, kuid Phoebe sellegipoolest võttis sealt ampsu. "Suu lahti," käsutas Phoebs, kui ühe friika võttis, selle kastmesse kastis ja siis selle Davidi suu juurde viis.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 1, 2014 23:31:19 GMT 2
"Ma tean," sõnas David ja viis oma silmade pilgu Phoebele. Päris kena tüdruk oli küll, seda pidi ta tunnistama. Vist oli ikkagi hea, et ta kasvõi korraks ballilt läbi astunud oli, muidu poleks nad ju kohtunud ja ei istuks praegu siin, mõtles noormees, muie endiselt näol. "Mhmh, nii võib öelda küll," noogutas kutt. Praegu oli enamus muusikategevusest muidugi bändis basskitarri mängimine, aga eks ta kodus ka vahel tinistas ja mõnikord võis teda isegi laulmas kuulda. Glee-klubiga Dave siiski liitunud polnud, sest tundis, et see pole päris tema jaoks. Kui Phoebs ühe friikartuli kastmesse pistis ja sellega talle lähenema hakkas, täitiski kutt käsu ja avas suu, et pakutu alla neelata. Nii läheb ilmselt järelejäänud prae hävitamine päris kiiresti, mõtles Dave järjekordset kartulit haarates.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Mar 1, 2014 23:41:36 GMT 2
"On sul muid huvisid ka peale muusika?" uuris Phoebe. Hetkel tundus tüdrukule küll, nagu ta üritaks juba Davidit üle kuulata, sest noormees rääkis endast ikka üsna vähe. Võib-olla oligi ta siis natuke tagasihoidlikum inimene, aga noh, Phoebe alles õppis teda tundma. Äkki ta nii tagasihoidlik polegi, kui paista laseb? Nüüd lõpetas näitsik igatahes Davidi toitmise ja lasi tal ise enda plastist praetaldrikult friikaid võtta. Viinerid olid otsas, aga natuke salatit ja friikaid oli veel jäänud. Kahepeale saavad nad Davidiga sellest kindlalt jagu.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 1, 2014 23:50:21 GMT 2
David raputas pead. "Mitte eriti," tunnistas noormees. Aga noh, kui talle endale ühest hobist piisab, et tohiks ju kellelgi midagi ütlemist olla. "Ja millega sina koolivälisel ajal tegeled?" uuris ta Phoebelt just samal hetkel, kui ta pilk langes laual endiselt avatud märkmikule, kuhu neiu enne midagi joonistanud oli. Kergelt noogutanud, pöördus Dave tagasi praetaldrikule ja püüdis kahvli otsa veidike salatit, juues siis vahelduse mõttes ka paar lonksu cocat, mida natuke endiselt alles oli.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Mar 1, 2014 23:56:40 GMT 2
"Ma joonistan," vastas Phoebe ning seda öeldes ulatas ta noormehele enda sketchbooki. Peale selle praeguse poolelioleva joonistuse võis seda plokki lehitsedes leida veel palju joonistusi, mis olid juba lõpetatud ja ilmselt tüdruku portfoolios oma koha leiavad, kui tuleb aeg kunstikooli kandideerida. "Siis tegelen veel väikest viisi näitlemisega ja käin draamaringis," seletas tüdruk edasi, võttes samal ajal ühe friika, kastis selle kastme sisse ja pistis endale suhu. "Kuna ma hakkan juba kooli lõpetama, siis kavatsengi varsti igasugustesse kunstikoolidesse ja teatriakadeemiatesse avaldused saata," rääkis tüdruk, kes oli enda klassi üks noorematest. Ta oli sügisel alles 18 saanud ja selles vanuses ilmselt lõpetab ka keskkooli, kuigi paljud temavanused olid ikka Sophomore'id või Juniorid.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 2, 2014 0:06:41 GMT 2
Dave noogutas ja võttis vastu joonistusbloki, mille neiu talle nüüd ulatas. Kutt asus seda kohe huviga lehitsema, kuid kuulas samal ajal ka Phoebe'i juttu, lastes silmadel langeda kord ühele joonistusele ja kord jälle neiule enda vastas. "Sa joonistad väga hästi," sõnas kutt pärast mõneminutilist vaikimist, mille jooksul ta kogu bloki läbi lappas. Dave ise vihkas kunstitunde, sest joonistada ta ei osanud ja siis ei ole seda ainet vist kõige lihtsam nautida. "Kas sa esinesid talendishow'l ka?" uuris ta Phoebe'lt, kui kuulis neiut näitlemist mainimas. Ta ise oli ju seal koos ülejäänud bändiga Izzie'le backi mängimas ja kuigi ta ise teiste etteasteid ei näinud, oli ta kuulnud, et keegi tegi seal mingi etüüdi. Kas see võis ehk Phoebs olla? "Juba lõpetad kooli? Ma olen alles eelviimases klassis," muigas David tüdruku tulevikuplaane kuulates. Veel üks aasta vaja keskkooli taluda, kui selle aastaga ikka õnnelikult ühele poole saab.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Mar 2, 2014 0:15:51 GMT 2
"Tänan, ma arvan," lausus Phoebs viisakalt. Jah, isegi tema oskas viisakas olla ja Davidiga oli ta kohe väga kummaliselt viisakas. Joonistamisega oli nii, et vahepeal ei tegelenud neiu sellega üldse, aga pärast Stephenist lahkuminekut tegeles ta sellega jälle rohkem ja rohkem, kuni leidis, et see ongi midagi, millega näitsik enda tuleviku tahab siduda. Ta tahab teha kunsti. "Esinesin küll. Žürii ja õppealajuhataja tahtsid mulle Oscarit anda, aga ühtegi auhinnalist kohta ma ikka ei saanud," vastas neidis ning sõi veel mõned friikartulid. Nüüd hakkas praad vaikselt otsa ka saama. "Kahju, et ma järgmisel aastal enam osaleda ei saa," sõnas Phoebs ning vangutas kergelt pead. Oleks ikka eelmisel aastal võinud ka end kirja panna, sest see jäi tüdruku esimeseks ja viimaseks Tree Hill High talendishow'ks. "No vanuse poolest võiksin ma ka sinuga ühes klassis või üldse Sophomore olla, aga ma läksin lihtsalt varem kooli ja nüüd olen üks oma klassi kõige noorematest," rääkis neiu.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 2, 2014 0:28:14 GMT 2
David muigas. Ega tema ka ei osanud väga kuidagi komplimentidele reageerida, ükskõik mille kohta need siis tehtud olid. "No kuidas siis nii," vangutas Dave pead, kui Phoebs teatas, et ei saanud ühtegi auhinnalist kohta. Ei lugenud ju, et noormees tema esitust näinud polnud, sest praegu kuuldu järgi läks tal lõppude lõppuks ju siiski päris hästi, ainult auhinda nagu selle eest siiski ei väärinud. "Aga vaatama tuled ju ikka," arvas Dave. Vaevalt ta ise muidugi lavale ronib, aga päris palju oli ju neid, kes ammu kooli lõpetanud, aga sellistel üritustel nagu talendishow ikka kohal käivad. "See on ju isegi hea, saad selle asjaga varem ühele poole," üritas kutt ka asja positiivsemat poolt näha. Oma klassis üks noorematest olla võis küll üsna jama. Nende klassis oli ka selliseid, ja siis oli David, kes oli oma klassis küll üks vanimatest.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Mar 2, 2014 0:36:16 GMT 2
"Sest ilmselt oli ikka minust paremaid ja publikule meeldisid ka rohkem mu klassivenna korvpallitrikid," seletas Phoebe, kuid see tüdrukut just ei kurvastanud, et ta auhinnalist kohta ei saanud. Vähemalt oli kellelegi tema etteaste muljet avaldanud ja siis ei saanudki väga kurta, samuti oli näitsik nalja pärast end kirja pannud. "Ma arvan, et ikka tulen," noogutas Phoebe. Kui ta aega leiab, siis miks mitte. "Sa osalesid?" uuris ta, sest ei viinud seda ikka kokku, et ta ühe neiu sõbraga samas bändis mängib. Bändi nime Dave ju ei öelnud või lasi Aurora selle kõrvust lihtsalt kogemata mööda. "Ja siis oled sina, kes järgmisel kevadel eksamite pärast põdema hakkab," muigas neiu.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 2, 2014 0:45:51 GMT 2
David ainult noogutas, oskamata selle kohta miskit tarka öelda. Too ainus meessoost osaleja oma korvpallitrikkidega oli kuulduste järgi üsna toreda show tekitanud, mis rahvale nii hästi peale läks, et ta lausa publiku lemmikuks hääletati. "Osalesin koos oma bändiga, mängisime Isabellele backi," sõnas Dave vastuseks neiu küsimusele. Izzie ei saanud küll ka ühtki auhinnalist kohta, aga nende arvates läks neiul päris hästi. "Ära räägi, aga õnneks on selleni veel piisavalt kaua aega. Praegu pead sina jälgima, et kõik oma eksamid ilusti ära teed," muigas kutt veel viimaseid friikartuleid kokku kraapides. Läkski kahekesi toidu hävitamine päris kiiresti.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Mar 2, 2014 0:52:50 GMT 2
Phoebe jällegi arvas, et tüüp läks publikule peale ainult seetõttu, et oli ainus meessoost osaleja peale Peteri ja veel mõne tema bändikaaslase. Iseenesest oli Phoebs pöialt sõbrale ja bändile hoidnud, aga nemadki just auhinnalist kohta ei saanud. "Aaaa... sa oled mu sõbraga samas bändis," viis Phoebe kohe otsad kokku. "Kui nimi Peter sulle midagi ütleb." Ilmselt peaks ütlema, sest tegu oli klahvpillimängijaga, kes oli samas väga tagasihoidlik. Ju pidi see esinemine ka tüübi jaoks suur eneseületus olema. "Palun ära räägi mulle neist, mõeldagi on juba jube," turtsatas Phoebe. Ega ei jäägi muud üle, kui varsti lihtsalt kõvasti õppima hakata, et need eksamid võimalikult hästi ära teha.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 2, 2014 1:03:06 GMT 2
"Ikka ütleb, ta on ju täitsa tore tüüp," muigas David. Vahel veidi vaikne küll, aga sellest polnud midagi hullu, ega kõik peagi lobamokad olema. "Kuidas siis nii, et sa mõnega teisega meie bändist oled kohtunud, aga minuga mitte," pahandas kutt, kuid tema hääles oli siiski tunda seda lõbusust, mis reetis, et ta tegi ainult nalja. Nad veetsid ju poistega päris palju aega koos ja üldjuhul teadsid, kes kellega aega veedab, aga mitte alati siiski. "Ise sa tõid selle eksamite teema üles," meenutas Dave Phoebsile, mõeldes juba endamisi uut teemat, et tõesti kooliasju enam arutama ei peaks. "Millega sa peale balli tegelenud oled siis?" uuris noormees, et kuidagi vestlust jätkata.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Mar 2, 2014 1:12:28 GMT 2
"Sa nagu norid minuga või?" esitas Phoebs kohe küsimuse vastu, kuid temagi häälest võis aru saada, et see on ainult naljaga. Jajah, tüdruk hakkas juba vabamaks muutuma noormehe seltskonnas, kuigi alles täna kohtus ta temaga uuesti ja nad said võimaluse pikemalt rääkida. "Sest ma käisin ainult esimest proovi vaatamas ja seegi oli ammu. Võib-olla ei jäänud siis veel näod nii hästi meelde," arvas Phoebe, sest oli rohkem siis Peterit toetanud, kuna see oli sõbra esimene kord selles bändis pärast seda, kui ta Izzy pakkumise vastu oli võtnud. "Oh shut up," turtsatas tüdruk ning andis Davidile õrna müksu vastu õlga, enne kui too teemat vahetas. "Emn... tööl olnud, joonistanud, niisama, ei midagi erilist," rääkis näitsik. "Aaa... tegin enda esimese grafiti mingi päev," tuli talle meelde ja siis otsiski Phoebs välja enda nutitelefoni, et pilti ka Davidile näidata, sest vaevalt ta tüüpi sinna vanasse angaari praegu vedama hakkaks. Pilt sünget ööliblikat kujutavast grafitst leitud, ulatas Phoebs enda telefoni Davidile.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 2, 2014 1:26:03 GMT 2
"Natuke," tunnistas David ausalt. Väike norimine ei tee ju üldse halba, kuniks see pole halvaga mõeldud. Ja ta millegipärast tundis, et Phoebe ei pane ju pahaks kerget nokkimist. "Käisid proovi vaatamas? Mitte ei meenu," muigas Dave. Üldiselt neil proovides väga palju külalisi ei käinud, aga need harvad korrad võiksid nagu ikka meelde jääda, aga tundub, et vist siiski mitte. "Grafiti? Põnev," sõnas kutt ja jälgis, kuidas neiu telefoni välja otsis ja sealt siis midagi, ilmselt siis pilti sellest, otsima hakkas. Hetk hiljem ulataski Phoebs talle enda telefoni ja Dave heitis huviga pilgu ekraanile. "Päris kena," noogutas ta heakskiitvalt ja väljus siis pildialbumist, avades selle asemel hoopis telefoniraamatu ja sisestas sinna enda numbri, enne kui telefoni tagasi ulatas. Ei saanud ju ikkagi võimalust kasutamata jätta, mõtles noormees endamisi muiates.
|
|