24-aastane; Eastside
Celebrity
|
Post by Elizabeth Birkinson on Feb 26, 2014 23:42:07 GMT 2
Lizzie lebotas rahulikult kodus omas voodis, pisike Danielle tema kõrval. Naine oli hiljuti ostnud lambi, mis põlema panned hakkas keerlema, joonistades erinevaid mustreid laele. Niisiis nad mõlemad olid seal, vaadates rahulikult lage ning tundus, et Danielle'ile isegi meeldis see. Vähemalt praegu ta ei nutnud ning see andis võimaluse ka naisele hetkeks puhata. Üksi lapse kasvatamine oli nii kuradima raske. Alguses kui ta oli arvanud, et Xavier tuleb ta juurde tagasi, siis oli see okei, kuna naine arvas, et tegu on vaid ajutise muutusega. Nüüdeks oli reaalsuseks saanud hoopiski see, et ta pidi Danielle'iga kahekesi jääma võrdlemisi pikaks ajaks. Lizzie'l polnud vähimatki aimu, kas ta läheb mingi aeg Xavieriga tagasi kokku või mitte, kuid see ei muutnud tõsiasja, et hetkel pidi ta lapse kasvatamisega üksi tegelema.
Viitsimata enam voodis tuimalt lamada, viis naine pilgu Danile, kes oli suutnud magama jääda. Tõusnud aeglaselt voodist püsti, otsis naine telefoni välja ja helistas lapsehoidjale, uurides, kas viimane on nõus tulema Danit hoidma. Õnneks lapsehoidja oli nõus ning napp pool tundi hiljem oligi lapsehoidja platsis. Selle poole tunniga oli naine end välja minekuks korda teinud ning musta võrdlemisi liibuva kleidi selga ajanud. Oli aeg, et ta saaks sellest draamast ja emarollist veidiks välja. Kutsunud takso, palus naine end viia Green Poisonisse. Lizzie oli seal viimasel ajal isegi mõned korrad käinud, kuid alati oli ta tellinud mittealkohoolseid jooke. Täna oli tal sellest savi. Kurat! Täna oli tal kõigest savi.
Naine avas baari ukse ning libistas käega läbi juuste kui lasi pilgul üle tuttava baari käia. Viitsimata täna kuskil üksi nurgas konutada nagu ta tavaliselt tegi, sättis naine end mugavalt pukile istuma ning muigas kergelt. Vähemalt täna pole tal seda karta, et keegi teda siit minema tarib. Seejärel viis neidis pilgu baarmenile, kes oli ka viimased paar korda tööl olnud kui naine baaris oli olnud aga seni alati täiesti kainena. Täna oli see muutumas. "Viin ananassimahlaga," lausus Elizabeth kui ta oli sekund-kaks mõelnud, mida tellida. Ilmselt hakkab alkohol talle võrdlemisi kiirelt pähe ka arvestades seda, et ta pole päris kaua aega joonud. Lizzie pilk püsis baarmenil, kui viimane talle jooki kokku segas ning naine naeratas kergelt. Tuli nentida, et tegu oli võrdlemisi kena noormehega. Kui aus olla, siis naine ei teadnud sellest mehest just väga palju. Sellegipoolest nende mõne korraga, mil Lizzie oli baaris olnud ning teda näinud, oli see baarmen talle täitsa sümpaatse tegelasena tundunud. "Kas sa puhata ka üldse oskad või on see lihtsalt mingi juhus, et kõik viimased korrad, mil ma siin olen olnud, oled sina tööl?" uuris Elizabeth seejärel kerge muigega.
|
|
27-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Jonah Norgård on Feb 27, 2014 0:07:23 GMT 2
Jonah oli seljaga letti poole ja sättis klaase riiulile. Olles süvenenud pigem klaaside mitte lõhkumisse võpatas ta tellimuse peale. Hääl oli tuttav kuid tellimus võõras. Haarates puhta klaasi ja ananassimahla keeras ta end ümber. "Mis puhul siis täna viinaga lahjendad?" muigas Jonah haarates leti alt viina pudelit. Ta valas viina ja ananassimahla kokteilišeikerisse ning raputas seda paar korda. "Ehk olengi oma vahetused just sinu käimiste järgi sättinud?" ütles Jonah ja sättis väikse ananassilõigu klaasi äärele, peale selle täitmist ning ulatas neiule. "Mis puhul siis täna sedasi.." oskamata midagi öelda osutas naise välimusele. See must liibuv kleit lihtsalt tegi sõnatuks.
|
|
24-aastane; Eastside
Celebrity
|
Post by Elizabeth Birkinson on Feb 27, 2014 0:25:07 GMT 2
Elizabeth turtsatas lõbusalt kui baarmeni küsimust kuulis. "No kaua üks lihtsurelik ikka jõuab neid mahlasid endale sisse juua. Vaheldus on ka tore asi. Vaheldus, mis sisaldab alkoholi on aga veelgi toredam," rääkis Lizzie muigega ning jälgis, kuidas noormees ta jooki valmis tegi. "Jajajaaa.. Nüüd tuleb veel välja, et sul on selgeltnägija võimed. Pooltest kordadest ei teadnud ma isegi, et ma siia ekslen. Aga noh.. Ma annan sulle loa end varakult informeerida järgmisest korrast, mil ma siia satun," rääkis Liz muigega ja naeratas kui joogi kätte sai. Võtnud lonksu joogist, naeratas naine kergelt. See oli endiselt sama hea. Kui noormees naise välimuse kohta küsis, libistas naine käega läbi oma juuste ja viis pilgu mehele. "Kas see on usutav kui ma ütlen, et see lihtsalt vedeles mul kapis ning ma mõtlesin, et oleks aeg see jälle välja otsida ning selga panna. Aga kui see variant ei sobi, siis võid ka eeldada, et mul on pöörane tähelepanuvajadus ning ma tahan, et kõiki meeste pilgud siin baaris oleks vaid minul," rääkis Elizabeth muigega ning lõpus puhkes lihtsalt naerma. See viimane põhjus oleks ilmselt poolteist aastat tagasi vägagi tõene olnud aga viimase aastaga oli naine võrdlemisi palju muutunud. Sellegipoolest mingil määral oli siiski ka viimane osa tõene, kuid see ei olnud kõige olulisem põhjus, miks Lizzie selle endale selga oli pannud. "Tuju tuli. Tahtsin end vahelduseks jälle ilusana tunda," lausus naine kerge muigega ning võttis uue lonksu oma kokteilist.
|
|
27-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Jonah Norgård on Feb 27, 2014 0:50:34 GMT 2
Tõsi see on. Eks tahaks ka ise vahel külma õlut rüübata ja lõõgastuda. Kuigi Jonah pole eriline alkoholi jooja võib teda tihti näha seltskonnas, või ka teinekord kodus teleka ees, nautimas head mahedat õlut. Kui naine käega läbi juuste tõmbas ja mehe poole vaatas märkas Jonah esimest korda neiu pruune silmi. Ta naeratas kergelt ning lausus: "Ma vastaks sellisel juhul, et vahet pole, pilke aitab see kleit püüda sama moodi mõlemal juhul. Ma julgeks ka öelda, et asi pole kleidis." Võib kena tüdruk endale ka kartulikoti selga tõmmata, seni kuni ta selle välja kannab. Kuid tõesti, lisab see võrdlemisi liibuv kleit ka teatud nüansi asjal. Toob ju rohkem esile neiu naiselikke kehavorme, mille kohta ei ole muidugi midagi halba öelda. Vaadates, kuidas naine oma kokteili rüüpab tekkis Jonahil huvi, miks just nüüd. Nii mitu päeva joonud alkoholita mahla ja nüüd siis viinaga. "Mis paneb siis ühe kena noore naise mahla viinaga jooma?"
|
|
24-aastane; Eastside
Celebrity
|
Post by Elizabeth Birkinson on Feb 27, 2014 1:10:40 GMT 2
Elizabeth kuulas noormeest ning naeratas kergelt. Oli raske leida naist, kelle jätaksid komplimendid külmaks, olgugi et mingil ajahetkel ei hoolinud Lizzie enam neist. Viimasel ajal oli ka see muutunud, kuna pärast seda, kui ta loobus oma supermodellikarjäärist, siis tahest tahtmata ei saanud ta enam nii palju komplimente. "Ma tänan. Seda on alati hea kuulda," nentis Lizzie. Eriti hea on seda kuulda veel siis, kui tegu on vägagi kena noormehega, kes seda ütleb. Viimase küsimuse peale muigas naine kergelt ning hammustas hetkeks huulde. "Nii palju siis mu arvamisest, et eranditult kõikidel baarmenidel on kõrini, kui nende kliendid leti ääres istuvad ja oma kurba saatust neile kurdavad. Kui kõik 999 muud asja kõrvale jätta, siis võib öelda, et mul on lihtsalt kõrini sellest, et alati on ühiskonna poolt paika pandud mingid normis, mida peab jälgima ja kui inimene otsustab kas või lihtsalt üks kord käituda nii nagu ta ise tahab, siis sellest tehakse mingi draama. Seega noh.. Täna on üks nendest päevadest, kus ma käitun nii nagu ma ise tahan, mitte nii nagu ühiskond on paika pannud, kuidas ma käituma peaksin. Aga vähemalt ei teki täna sellest mingit draamat," rääkis Lizzie seejärel baarmenile. Oma emastaatusest ja Xavierist ei hakanud Elizabeth vähemalt hetkel rääkima. "Aga no samas olgem ausad.. Sul on võrdlemisi savi, miks keegi käib või ei käi siin joomas," lausus Lizzie seejärel kerge muigega ja võttis mõne sõõmu enda joogist.
|
|
27-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Jonah Norgård on Feb 27, 2014 23:41:25 GMT 2
Ega Jonah lihtsalt suusoojaks neid komplimente teinud. Rääkis mida mõtles ja on siis selles midagi halba. "Kohe nii mässumeelne? Mille või kelle vastu me siis mässame?" Jonah astus külmiku poole ja haaras omale ühe õlle. "Ühinen sinu mässumeelsusega" ja võttis suure lonksu. "Sul on õigus, mul on võrdlemisi savi, miks üks või teine siin iga õhtu oma muresid uputada püüab. Aga kui üks noor naine käib siin ja lahkub iga kord sama kainene kui sisenedes ja siis üks kord viinakokteili tellib, siis tekitab küll küsimusi." Noor naine.. miks just noor naine. Kas Jonah üldse teab neidise nime? "Ja pealegi ega iga suvalist baarmeni kohe tõesti ei huvita. Aga minu nimi on Jonah Norgård. Ja nüüd ma ei ole see suvaline baarman" lausus Jonah lootes kuulda naise nime.
|
|
24-aastane; Eastside
Celebrity
|
Post by Elizabeth Birkinson on Feb 28, 2014 16:04:09 GMT 2
Lizzie kuulas noormeest ja puhkes siis naerma. "Enam pole ma sugugi nii mässumeelne kui ma varem olin. Sa peaksid olema õnnelik, et sa mind nii 5 aastat tagasi ei tundnud," lausus naine muigega ja võttis lonksu enda joogist. Njahh.. Viis aastat tagasi oli naine tõesti mässumeelne, enam mitte nii väga. "Me mässame nooo... ma ei tea.. Kõige ja kõigi vastu," lausus naine seejärel lõbusalt ning vaatas, kuidas noormees endale ühe õlle võttis. Mehe põhjendust kuuldes mängles lõbus muie naise näol. "Mnjaa.. Ka noortel naistel, kes tavaliselt baarist lahuvad sama kainena kui tulles, ka neil viskab vahest kõik üle," rääkis Lizzie, võttes joogist taaskordse lonksu, mis vaikselt juba otsakorral oli. "Okei. Nüüd sa ei ole tõesti enam suvaline baarmen. Elizabeth Birkinson. Või siis lühidalt Lizzie, Liz - vali ise, millist nime eelistad kasutada," tutvustas ka naine end särava naeratusega.
|
|
27-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Jonah Norgård on Mar 2, 2014 22:36:44 GMT 2
Huvitav, kuidas väljendus naise mässumeelsus varem? Kuid kuuldes lõpuks, et siiani anonüümseks jäänud naisel on ka meeldiv nimi.. "Meeldiv tutvuda Liz. Ma arvan, et ma jäängi sind Liz'iks kutsuma" lausus mees muigega. Liz on hea ja lühike nimi, mille lausumisel ei tohiks probleeme tekkida ka juhul kui keel alkoholist pehme olema peaks. "No, kui sa üks hetk oled juba piisavalt purjus, et hakata mulle oma kurba elu kurtma siis tea, et ma olen hea kuulaja, aga mitte just parim nõuandja" Eks ta olek a varem oma klientidele nõu andnud, aga ega nende käekäik ei ole talle väga huvi pakkunud. Ehk on asi lihtsalt selles, et Jonah on mees ja Liz üks võrdlemisi kena naine. "Kuid rääkides joomisest, mis ma järgmiseks segan? Midagi veelgi mässumeelsemat kui viinakokteil? Ehk üks tekiila ring?" Sest mis saaks olla rohkem mässumeelsem kui puhas tekiila soola ja sidruniga?
|
|
24-aastane; Eastside
Celebrity
|
Post by Elizabeth Birkinson on Mar 3, 2014 0:00:33 GMT 2
Kui mees oleks küsinud, milles naise mässumeelsus väljendus, siis ilmselt nii mõnegi asja oleks naine rääkimata jätnud. Aga küll ta jõudis veel tulevikus ka seal baaripuki peal istuda ja oma kurba elu kurta Jonah'le. "Meeldiv tõesti, Jonah," lausus Lizzie lumivalge naeratusega ning lükkas juuksesalgu silme eest ära. Naine pidi nentima, et ta polnud juba võrdlemisi ammu mõne täiesti võõra mehega nii hästi läbi saanud nagu praegu Jonah'ga. Muidugi see võis olla tingitud nii sellest, et ta lõpetas oma modellikarjääri, sellest, et ta Tree Hilli kolis kui ka sellest, et ta oli viimased aasta aega suhtes olnud.. Kui nüüd välja arvata viimane kuu aega, mil naine oli majas istunud ning oma kurba saatust halanud. "Hehhh.. Nüüd ma siis tean, kelle õla najale ma halama võin tulla kui ma tahan," lausus naine turtsatusega ning tegi oma koksile lõpu peale. "No ma siiski loodan, et täna olen ma see purjus inimene, kes on totakalt lõbus, mitte see, kes käib ja nutab ja halab. Seda halamist on viimasel ajal piisavalt olnud. Nüüd sobiks selline lõbus vaheldus," rääkis Elizabeth oma vestluskaaslasele ning naeratas seejärel. Kui nüüd baarmen küsis ta käest, et mida naine soovib, jõudis noormees enne lagedale tuua sobiva variandi kui Lizzie midagi huvitavat välja mõelda jõudis. "Tequila sobib suurepäraselt!" lausus naine entusiastlikult ning puhkes seejärel hetkeks naerma. Njahh.. Tequila ja baarid polnud ilmselt kõige targem idee arvestades seda, kuidas see eelmisel korral lõppes aga praegu teda see ei huvitanud. Lizziel oli plaan elada täna üks öö korraga ja siis vaatab edasi, kuidas ta neid asju lahendab. "Kui kaua sa veel tööl pead olema?" uuris naine seejärel õhkõrna muigega Jonah'lt.
|
|
27-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Jonah Norgård on Mar 3, 2014 0:31:37 GMT 2
Mässumeelseks võib ilmselt pidada ka Jonahi ühendriikides viibimist. Kuid ilmselgelt pole ta veel piisavalt täis, et sellest rääkida. "Tead, ma eelistan iga kell seda totakalt lõbusat olemist halamisele, aga mõnikord on vaja ennem halada natuke, et saaks olla totakalt lõbus" kui vaja tuleb enne hingelt kõik ära rääkida, on vähemalt kergem pärast olla. Kuuldes, et naine on nõus tekiilat jooma hakkas Jonah ringi kolama ja kõike tarvilikku otsima. Ladunud letile soola ja sidruni tekiilaga täidetud pitside kõrvale küsis ta "oled varem seda tarvitanud?". Kuid miks uurin naine, kaua veel Jonah tööl olema peab? Kas Liz'il on soov jätkata vestlust kuskil hubasemas kohas? "Kuna on nii vaikne õhtu siis ma võin umbes poole tunni pärast juba minna ja teise baarmeni siia üksi jätta." Jäägu see mure hilisemaks, mis saab peale tööd. Aga pragu tuleb võtta õhtust viimast seni kuni saab.
|
|
24-aastane; Eastside
Celebrity
|
Post by Elizabeth Birkinson on Mar 3, 2014 0:50:39 GMT 2
Elizabeth kuulas noormeest ja turtsatas lõbusalt. "Ma arvan, et me kõik eelistame totakalt lõbusat olemist.. See on lihtsalt... lõbusam. Ja tihtipeale ka naljakam. Muidugi aeg-ajalt neid lollusi, mida sellises toredas olukorras tehakse kiputakse küll kahetsema aga nohh.. Juhtub. Aeg-ajalt on see siiski seda väärt. Tuleb end siiski välja elada," rääkis Lizzie lõbusalt ning vaatas, kuidas noormees ilusti tequila shotte valas ning soola ja sidruni organiseeris letile. Kuulnud Jonahi küsimust tequila kohta turtsatas teine baarmen ning vaatas seejärel muigvel pilguga naisele otsa. Tegu oli selle baarmeniga, kes oli sellel ööl tööl olnud, kui Lizzie end tequilast nii täis jõi, et Xavier pidi ta pörast baarist süles välja kandma. "Mnjahh.. Õnneks-kahjuks olen küll," kinnitas Elizabeth Jonah'le seejärel kerge muigega ning libistas käega läbi oma juuste. Laskmata end mineviku meenutusel segada, kuulas Lizzie, millal noormees töölt vabaks saab ning noogutas aeglaselt. Mnjahh.. Eks näha saab, mis toimuma sellel ööl veel hakkab. "Aga tänase öö ja meie mässumeelsuse terviseks siis eksole," ütles Lizzie lõbusalt ka midagi toostilaadset ning jõi seejärel selle shoti ära täpselt nii nagu oli ette nähtud.
|
|
27-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Jonah Norgård on Mar 3, 2014 1:08:28 GMT 2
"No vaatame siis, et me ei teeks ühtegi lollust, mida homme kahetseks." Kuigi kas töö ajal joomist võib nimetada lolluseks. Aga seni kuni kallis kolleeg midagi ei räägi ei tohiks sellest ka mingit probleemi tekkida. "Aga mis tähtsam, et me ei jätaks tegemata midagi mille mitte tegemist pärast kahetseks" lausus Jonah lootes, et sellest tuleb üks meeldiv ja lõbus õhtu. Oma küsimuse peale kuulnud kollegi turtsatust oli ilmselge, et naine on siin ka varem oma mässumeelsust väljendamas käinud. Kuulnud ka Liz'i toosti ja näinud seda professionaalset tekiila käsitlemist haaras Jonah teise shotti ning kummutas selle sama vilunult kui neidis enne teda. "Räägi parem, millega sa tegeled siis, kui sa kõigi ja kõige vastu ei mässa? Kas sul oma kutt ka olemas on?" ehk liiga otsesed küsimused. Aga nagu öeldakse, ega küsija suupihta ei lööda. Ja ei ole vaja, et hiljem ilmuks välja keegi kutt ja süüdistaks teda oma naisukese täis jootmises ja ära kasutamises.
|
|
24-aastane; Eastside
Celebrity
|
Post by Elizabeth Birkinson on Mar 3, 2014 1:35:57 GMT 2
Lizzie kuulas noormeest ning muigas. "Muidugi ei tee... Ja kui teeme siis noh... Shit happens. Elu on siiski elamiseks," rääkis naine lõbusalt, libistades käega seejärel läbi oma blondide lahtiste juuste. "Täpselt! Sa oled asjadest väga õigesti aru saanud," lausus Elizabeth seejärel. See oli täpselt selline lähenemine, millest naisel oli vähemalt täna kavas lähtuda. Tal oli siiralt savi täna kõigest. Laps oli ilusti koos lapsehoidjaga, seega sellepärast ei pidanud ta muretsema. Ta oli emotsionaalsel tasandil võrdlemisi samas seisus kui siis kui ta Tree Hilli elama kolis.. Enne seda kui ta tutvus Xavieriga, rasedaks jäi ja lapse sai. See kõik oli hetkel kõrvaline ning naine lihtsalt ei hoolinud sellest praegu. Küll ta jõuab reaalsusega ka hiljem tegeleda. "Millega ma tegelen? Hmm.. No ma olin vägagi edukas supermodell aga selle ma lõpetasin veidi kauem kui aasta aega tagasi ära. Või nohh.. Võtsin pausi. Aeg-ajalt praegu nõustan mõningaid fotosessioone või modelle aga laias laastus puhkan. Õnneks mul erilist vajadust pole tööl käia, seega selles mõttes on hea lihtne," rääkis naine rahulikult. Oma pisitütrest ei tahtnud Lizzie praegu vähemasti rääkida. Eks see ilmselt tule varsti välja, kuid aega on selle kiire asjaga. "Ja mis kutti puutub, siis noh... Ma arvan, et kui mul oleks keegi, siis ma ei istuks üksi kuskil baaris sellise kleidiga," rääkis naine seejärel kerge turtsatusega. "Samas võib-olla oleksin ka. Jumal seda teab.. Igatahes ei ole. Täitsa vaba ja vallaline," lausus naine lause, mida ta polnud juba aasta aega saanud öelda. "Sa oled Tree Hillis vist võrdlemisi uus? Mingit tsikiitat ei võtnud siis endaga kuskilt kaasa?" küsis Liz noormehelt kerge muigega. Sekund hiljem tühjendas naine uue shoti.
|
|
27-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Jonah Norgård on Mar 3, 2014 21:54:31 GMT 2
Jonah määrkas kuidas Liz järjekordsel käe läbi oma blondide juuste libistab. Tõesti ilusad juuksed. Ning Jonah on alati eelistanud just lahtise soenguga pikajuukselisi blonde neide. Kuuldes, et on asjast õigesti aru saanud lootis Jonah, et tekiila ei hakka nii kiiresti pähe. Vastasel juhul pole homme enam midagi mäletada. Et naine varem modell oli ei pannud Jonaht imestama. Välimust on tal ju küllaga. Aga miks otsustab üks modell just vaikse Tree Hilli kasuks. "See pidi midagi tõsist olema, mis su karjääri lõpetas" tõdes Jonah, just meelega seda mitte küsimusena esitades. Eks neidis ise räägib, kui õige aeg on. Miski pärast oli Jonahl ka järgmist vastust kuuldes pigem hea meel. "See on tõesti kena kleit. Ja nagu ma juba ütlesin, on selle kleidiga raske jääda märkamatuks" ütles Jonah kavala muigega. "Jaa, alles hiljuti saabusin Tree Hilli. Eks seda ole ka minu aktsendist aru saada." Ilmselgelt hakkab aktsent juba vaikselt kaduma. Sest siiani on kõik ilusti naisele arusaadav olnud. "Naist mul siin pole ja polnud ka kodus. Ja kohe olen vaba ka" Seda viimast muidugi tööst. Sest peagi on piisavalt, et kolleg üksi jätta. Näinud naist järgmist shoti tühjendamas otsustas Jonah samaga vastata.
|
|
24-aastane; Eastside
Celebrity
|
Post by Elizabeth Birkinson on Mar 4, 2014 18:44:53 GMT 2
Njahh.. Käega läbi juuste tõmbamine oli üks tobe komme, millest naine ei ole suutnud lahti saada. Muidugi ei olnud Liz isegi päris kindel, kas ta tahtis sellest kombest lahti saada. Kuulnud Jonahi lauset naise modellikarjääri lõpetamise kohta, kehitas Lizzie õlgu. "Ühel hetkel tahest tahtmata viskab üle see, kui kõik mida sa teed või ei tee on kuskil kõmuajakirjades kirjas. Mitte mingit privaatsust pole ja terve hunnik kõmuajakirjanikke sind jälitamas pole ka just kõige toredam asi. Aga nohh.. See ei olnud tõesti päris ainus põhjus. Eks seal oli veel faktoreid, mis panid mind mõtlema, et peaks väikse pausi sellest kõigest võtma," rääkis Elizabeth noormehele. Njahh.. Muidugi ei hakanud Lizzie rääkima Jonah'le afäärist abielumehega. Sellest ei rääkinud Liz isegi mitte Xavierile ning õnneks oli see infokilluke teadmata ka kõmuajakirjadele. "Muidugi ega selles linnas pole ka just kõige lihtsam privaatsust saada," nentis neidis kerge turtsatusega seejärel. Njahh.. Gossip Cornerisse oli ta ilmselt rohkem ära eksinud kui oleks sobilik olnud. Hetk hiljem tühjendas Lizzie kolmanda shotiklaasi nagu kord ja kohus ning keerutas shotiklaasi sõrmede vahel. Naine kuulas noormehe taaskordset komplimenti ja muigas lõbusalt. "Tore. Täitsa märkamatuks ma ei tahtnudki jääda ning tundub, et see kleit oli täpselt õige valik," lausus Elizabeth naeratusega, tumepruunide silmade pilk Jonah'l kindlalt püsimas. Kuulnud, et noormehel pole samuti kedagi ning et viimane vabaneb peagi töökohustustest muigas Liz kergelt. See sobis Lizzie'le suurepäraselt.
|
|