19-aastane; Eastside
Senior
|
Post by Elijah Dean Flores on Feb 23, 2014 13:43:58 GMT 2
Elijah jõudis esmaspäeval kooli varem ja ta võttis istet puhkenurgas, kus noormees enda suure A4 formaadis spiraalköites matemaatikavihiku välja otsis, et viimast teemat veel meenutada. Dean tõi välja ka pinali ja valis neoonkollase markeri, sellega markeeritud tekstiosad ja valemid tulid kõige paremini silma ette, eriti olulistele lisas ta neoonrohelise kriipsu juurde. Nii viimast teemat korrates, läksid ta mõtted paratamatult tantsimisele ja kavale, mida Dean ja ta partner olid eelmisel õhtul kella kümneni harjutanud. Elijah mõtles, et kohe peale viimast tundi käib kodus, siis sõidab tantsupartneri juurest läbi ja lähevad jälle trenni, et seal paar-kolm tundi treenida. Noormees kandis beeže pükse ja valget T-särki, mille peal oli küünarnukkideni üleskääritud varrukatega sinise-halli ruuduline triiksärk, mille mustad nööbi olid eest lahti. Elijahi kõrval oli ta hall koolikott, mille lukk oli lahti. OT: Kinni
|
|
|
Post by Deleted on Feb 23, 2014 14:50:27 GMT 2
Andie ei viitsinud kunagi varem kooli tulla ja nii oli tavaline, et ta jõuab kuskil 5-15 minutit enne tundide algust. Täna oli tüdruk koolis aga koguni pool tundi enne tundide algust ja mõtles, miks tal nii vara välja oli vaja tulla. Esialgu mõtles neiu koridori maha istuda ja enda läpaka lahti lüüa, nagu tavaliselt, aga kuna tüdruk kuulis, et tal jääb tund ära, sest õpetaja on haigeks jäänud, ei tahtnud ta päris tundide ajal ka koridorides passida ja mõtles endamisi, miks ta end üldse praegu kooli pidi ajama, kui oleks võinud kodus magada. Niisiis ei jäänudki Andreal muud üle kui puhkeruumi minna. Vaevalt seal teda kedagi segamas on, kui ta, kõrvaklapid peas, FL Studioga mässab. Astunud ruumi, jäi Andie uksele seisma, kui märkas seal istuvat Deani. Well, that's not awkward. "Oh," sõnas ta üllatunult. "Paistab, et targem mõte on vist ikka ümber pöörata ja tagasi minna," lausus ta, kuna tundis, et nendevaheline pinge on endiselt õhus ja neile mõlemale oleks parem, kui nad mõnda aega ühes ruumis ei viibiks. Outfit
|
|
19-aastane; Eastside
Senior
|
Post by Elijah Dean Flores on Feb 23, 2014 15:01:08 GMT 2
Noormees keeras lehte ja uuris järgmise lehekülje valemeid. Avaldised, naturaalarvud, irratsionaalarvud, meeletus koguses ruutjuuri ja muutujaid a ning veel rohkem muutujaid x ja y. Dean oli enda koolitöösse nii süvenenud, et ei pööranud lähenevatele sammudele tähelepanu. Ilmselt mõni samasugune varajane lind, kes otsustas hommiku mõistlikult ära kasutada. Oleks olnud mõttetu lihtsalt FB-s istuda. Elijah jõudis sinna üldse vaid paar-kolm korda nädalas. Kuulnud, et Andrea teda kõnetas, hääled jäävad ikka meelde, tõstis noormees pea kõrgemale ja vaatas tüdrukut, kes oli mõned kuud tagasi mehele üsna palju hingevalu põhjustanud, ometi sai Elijah sellest tiheda ajakava ja sõprade abiga üle. Võib-olla ehk liigagi kiiresti, see ei olnud ka normaalne, aga ta andis endale käsu brünett unustada ja mõneks ajaks üldse tüdrukud ja romantika enda elust kõrvaldada. "Ega minu käsud-keelud sind ei peata," vastas noormees, hoides pilku Andie'l.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 23, 2014 15:57:53 GMT 2
Andrea toetas end vastu uksepiita ning asetas käed rinnale risti, silmitsedes muiates Elijah't kes ruumis istus ning matemaatikaülesandeid lahendas. Jah, oli küll armas poiss, aga tema sõber oli veel armsam, kuigi neiu natuke kahetses seda, et Elijah' südame murdis. Aga noh... oopsie-daisy. Pealegi oli Andie juba korra vabandanud ja ta ei hakanudki nuttes noormehelt andestust otsima."Ma igaks juhuks mainisin, kui sa peaksid leidma, et minu juuresolek häirib sind," teatas ta ning astus ruumi, et enda läpakas laual lahti lüüa ja kõrvaklapid pähe panna. Kui tüüpi häirib, siis mingu ise minema.
|
|
19-aastane; Eastside
Senior
|
Post by Elijah Dean Flores on Feb 23, 2014 16:08:15 GMT 2
Noormees tegeles matemaatikaga edasi, kuid ei saanud jätta väikest vahemärkust tegemata: "Nii kaua, kui sa kellegi nägu imema ei hakka, on kõik korras." Jah, Dean oli siiani pisut butthurt selle asja pärast. Ta sai sellest suhtest kaasa ka suurepärased usasldusprobleemid, kuna ta teab, et ei saa tiheda ajagraafiku tõttu pidevalt linnas olla. Ega Dean ei tea, mis sel ajal võib Tree Hillis sündida. Elijah mõtles, et ise oli loll, ei tasunud end tüdrukutega vähemalt praegu siduda. Dean mõtles, et peaks vist tõesti teise koha otsima.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 23, 2014 16:40:24 GMT 2
"Ouch," sõnas Andrea kerge muige saatel ning võttis oma läpaka kaane lahti, lülitades arvuti seejärel sisse. See kommentaar oli tõesti valus, aga Andie ei näidanud välja, kui palju see tegelikult tema tundeid riivas. Sellest oleks justkui jäänud mulje, nagu oleks Elijah teda just hooraks nimetanud, aga kõigiga Andie ka ju ringi ei tõmmanud. "Näed sa siin üldse veel kedagi teist?" esitas neiu Elijah'le küsimuse. Peale Elijah ei näinud Andrea küll kedagi, kellega ta kuskil miilustada saaks, kui tahaks.
|
|
19-aastane; Eastside
Senior
|
Post by Elijah Dean Flores on Feb 23, 2014 16:48:10 GMT 2
Dean jätkas matemaatikavihiku sirvimist. "Ma ei tea, äkki mõni mu sõber tuleb mind otsima," vastas noormees kerge õlakehitusega. Tal olid siiani mingisugused tunded Andrea suhtes ja oli üsna raske käituda ükskõikselt. Ta oleks tahtnud mõnel korral uuesti proovida, aga kartis, et Andie naerab ta välja, või kui isegi ei naera, petab noorukit uuesti. Vot selline nõiaring! Mees ei saanud aru, kust üks valem oli tuletatud ja otsis ka õpiku välja, millest polnud ka suuremat abi.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 23, 2014 17:04:22 GMT 2
"Ja sa tõesti arvad, et ma olen äkki kõigile su sõpradele käpa peale pannud?" küsis Andrea pead vangutades ning otsis välja enda suured sinised kõrvaklapid, kui oli arvuti käima saanud. "Elijah, ma tõesti tunnen end sellepärast halvasti," lausus tüdruk, ilme muutumas tõsiseks. "Ma ei tea, mitu korda ma pean sulle ütlema, et ma kahetsen, kuid mul on juba kõrini sellest, et sa mulle mu viga pidevalt nina alla hõõrud," rääkis ta, mõeldes oma sõnu tõsiselt. Ta ei teadnudki, miks ta Elijah'ga kohe suhtesse tormas. Ehk sellepärast, et Andie nõrkuseks oli hirm üksi jääda ja ta tõesti ei tahtnud üksi olla. Tüdruk isegi ei teadnud, mida ta üldse noormehe vastu tundis, kuid ilmselgelt oli tõmme tugevam hoopis viimase sõbraga.
|
|
19-aastane; Eastside
Senior
|
Post by Elijah Dean Flores on Feb 23, 2014 18:34:11 GMT 2
"Ma ei tea. Äkki on see su plaan," pakkus mees kerge muigega välja. Siis oleks ikka täitsa nadi, kui sõbrad neiust kõik järsku vaimustuses oleksid. Ega ta mõni femme fatale ole. "Tean-tean. You are sorry, he is sorry... I am not. Hea, et see niigi vara välja tuli," pidi nooruk tõdema ning ta läks enda vihiku juurde tagasi. Dean lihtsalt tahtis siit minema saada, tal oli Andie juures kuidagi harjumatu ja veider olla. Tüdruk tõi tagasi vaid halvad mälestused.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 23, 2014 18:53:25 GMT 2
Kuulnud Elijah' sõnu, hakkas Andrea naerma. "You're funny and it's cute. Kahju tõesti, et su sõbrad sulle noa selga löövad," sõnas ta ning sättis kõrvaklapid endale pähe, kuid ei pannud veel muusikat mängima. Miks ta peakski tüüpi ignoreerima, kui ta sai kas või natukenegi teda torkida? See mäng hakkas Andie jaoks päris lõbusaks muutuma juba. "Whatever," sõnas Andie silmi pööritades. Tüdrukul endal polnud küll hetkel enam sooja ega külma, kas ta on Deaniga ühes ruumis või mitte. Seda rõõmu ta noormehele igatahes pakkuda ei kavatsenud, et oma kodinad kokku korjab ja mujale läheb.
|
|