19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Mar 6, 2014 0:02:52 GMT 2
Kylie'l lõi kõik peas nii sassi, et ta hakkas lihtsalt nutma. Miks Nate selline on? Nii kui Elijah majast väljus, jooksis Kylie magamistuppa, korjas oma kooliasjad kokku ja võttis mõned riided ka ning läks esikusse üleriideid selga panema. "Mul ei ole sel teemal millestki rääkida. Ma ütlesin, kuidas asjad olid, mõtle nüüd natuke läbi, mida sa just tegid," rääkis Kylie läbi nuuksete. Ta märkas lilli esiku põrandal. Kurat, sellest pidi ilus õhtu tulema. "Kui sa ei suuda ühtegi kutti usaldada, kes minu läheduses on, siis usalda vähemalt mind. Kui sa seda ei suuda, siis pole meil tulevikku."
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Mar 6, 2014 0:27:01 GMT 2
Nate kuulas võõra kommentaari ning mehele tundus nagu viimane justkui paluks veel üht hoopi. Kui Eli kohe minema poleks läinud, siis ilmselt oleks ta ühe korraliku hoobi osaliseks saanud ka. Järgmine asi, mis noormehe tähelepanu köitis oli see, et Ky hakkas nutma. See pani Nathanieli leebuma aga enne kui ta midagi teha või öelda jõudis jooksis neidis magamistuppa. Nate libistas käega läbi oma juuste ja ohkas raskelt. Toonud kuuldavale paar vandesõna, hingas noormees sügavalt sisse ning hakkas juba teisele korrusele minema, et neidisega rääkida. Kahjuks jõudis Ky enne oma mõned asjad kokku panna ja tagasi alla tulla. Nathaniel jälgis vaikides, kuidas Mirth end riidesse esikus pani ning kuulas naise ära. "Kuhu sa minna plaanid? Sa ei pea ära minema. Ma võin teises toas seni elada, kuniks me midagi välja mõtleme," rääkis Nathaniel neidisele. Ta ei tahtnud, et Mirth ära läheks.. Nate'i välja pakutud variant võiks ju toimida küll.. Vaba toa olemasolu taha see vähemalt ei jäänud. Neid vabu tube oli selles majas küllaga.
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Mar 6, 2014 0:36:03 GMT 2
"Ma ei tea," lausus Kylie ausalt, ta polnud veel kindel, kuhu ta läheb. Koju või Jessica juurde või hotelli...küll ta koha leiab. "Aga siia ma ei jää," oli Kylie kindel plaan. Täna ta siin olla ei suuda. Kylie sai saapad jalga ja mantli selga, ta tõstis oma koti õlale ning saatis ühe nutuse pilgu veel Nathanielile. "Ma tõesti ei tea enam, miks ma sind armastan," lausus Kylie, "ja ma ei ole kindel, et see mulle meenub." Pärast selliseid üsna karme sõnu sulges neiu enda järelt ukse ning jalutas pisaraid pühkides minema.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Mar 6, 2014 1:11:45 GMT 2
Nate kuulas Kylie ära ning ta ei osanud isegi midagi öelda. Tavaline "anna andeks" poleks mitte midagi hetkel muutnud ning arvestades Mirthi karme sõnu, siis oli vaja midagi palju enamat. Noormees hakkas oma kihlatu nime juba ütlema kui Ky ukse avas, kuid viimasel hetkel otsustas ta siiski vait jääda. Nate jälgis, kuidas uks sulgus ning noormees silmitses veel mõned sekundid seda ust. Majas valitses täielik vaikus ning see maja tundus Kylie'ta juba praegu nii kuradima tühi. Nate silmitses maas vedelevat roosikimpu ning kõndis seejärel baarikapini, kust ta endale pudeli viskit otsis. Tal oli plaanis end nüüd maani täis juua ja ilmselt homme mitte tööle ilmuda. Valanud klaasi põhjua kahe sõrme jagu viskit, jõi Nathaniel selle ära ning viskas klaasi vihaga vastu seina, tuues kuuldavale mitu vandesõna. Kurat küll!!! Kuidas ta sai nii loll olla?
Ot: Läbi
|
|