19-aastane; Eastside
Senior
|
Post by Elijah Dean Flores on Feb 24, 2014 18:44:38 GMT 2
"Noh, tüdrukutele läheb see peale," ütles mees muigega. "Sa ei käinudki ballil? See oli küll raiskamine," arvas Elijah. "Ma käisin viimati vist paar aastat tagasi uisutamas. Nüüd väga ei kipu," lausus Dean. "Super, then count me in," kinnitas mees noogutusega. Ta avas tüdrukule ukse ja varsti nad olidki tumesinises autos, et sõita tüdruku juurde. Ky juhatas mehe majani ja kui Dean lõpuks auto parkis, vaatas ta maja, mis oli rohkem nagu villa. "Sa elad siin?" küsis Elijah. "Oota, sa elad koos enda kihlatuga, eks?" meenus mehele.
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Feb 24, 2014 18:57:23 GMT 2
"Et sa teed seda tüdrukute saamiseks, mitte sellepärast, et see sulle endale väga meeldib?" küsis kylie natuke altkulmu. Kui nii, siis arvamus Elijah'ast igatahes langeb. Kui kutt seda boonusena võtab, no siis on okei. Jõudnud maja ette, pidi Mirth tõdema, et ta tõepoolest elab seal. Tegelikult on tal kaks kodu, aga Claire'i ja Miles'i juurde ei hakka ta sõpru-tuttavaid vedama. "Koos Nathanilega jah," vastas Kylie, "aga mis sellest?" Vahet pole, kellega ta seal elab. Sõbrad võivad ikka külas käia. Kylie väljus autost, tiris jope taskust võtme välja ning jõudnud ukseni, avas koduukse. Esikus võttis ta jope ja saapad jalast ning läks läbi elutoa kööki. "Tunne end kui kodus," lausus ta veel Elijah'le. Mirthil endal võttis ikka jupp aega, enne kui end seal koduselt tundma hakkas. Lastekodulaps sellisesse villasse elama. Noh, ütles Kylie juba ammu, et ju ta rikka mehe võtma peab, et printsessi moodi elada. Polnud küll otsene plaan, aga noh, joppas vist, et Nate'iga tuttavaks sai. Aga see miinus, et kutt nii harva kodus on...noh, see on päris ebameeldiv. Aga mis seal ikka, selleks sõbrad ongi, et see aeg ka toredalt veeta. "Millised su kohvieelistused on?" küsis Ky, seistes kohviaparaadi ees.
|
|
19-aastane; Eastside
Senior
|
Post by Elijah Dean Flores on Feb 24, 2014 19:38:17 GMT 2
"Muidugi olen ma väiksest saati tantsimas käinud, et naisi saada," vastas Elijah enda twisted huumorisoonega. "Nathniel, right," tuletas Ky Deanile neiu kihlatu nime meelde. Nii noor ja juba kihlatud, Dean ei julgeks iialgi sellist sammu astuda, eks siis nende suhe oli nii kindel. "Ei midagi, lihtsalt selline suur maja, kujutan ette, et siin on kahekesi päris... Hubane," ütles Elijah. Ta astus majja ja võttis üleriided seljast, et edasi astuda. Köök oli pisut hubasem, kuid siiski väga võõras Deanile. Talle meeldisid hubasemad kodud. "Latte kõlab praegu hästi," vastas Elijah ja lasi silmadel köögis ringi joosta. "Kuidas sellises majas on elada?" uuris Elijah.
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Feb 24, 2014 19:54:17 GMT 2
Kylie jättis selle tantsimise ja naiste teema sinnapaika. Las ta olla. Ja oma kihlatust ei tahtnud ta ka rääkida. Üleüldse lahkaks ta seda teemat ainult Jessicaga. Või Claire'iga. Äärmisel juhul küsisk Sayerilt ka üht-teist, aga see selleks. Kylie vajutas aparaadil nuppu, mis tassi sisse ühe kuuma latte peaks tegema. "Vahel ma unustan, kui suur see maja on, sest on vaid kindlad ruumid, mida ma kasutan," rääkis Ky. Päris tõsiselt, ta kasutas ainult magamistuba ja selle kõrval olevat vannituba, elutuba, avatud kööki ning esikut. Kõik. Muudes ruumides, nagu saunas ja keldris näiteks, käib ta üliharva. "Ausalt öeldes on mu elu siin praegu nagu hotellis, sest näiteks koristustöid teen ma ainult nii palju, et kui näiteks tassi ümber ajan, siis kuivatan lapiga ära ning nõud viin nõudepesumasinasse. Suuremad koristustööd teeb koristaja, kelle ma ammu lahti laseks, sest ma saaks tema tööga ise ka hakkama, aga ta väidab, et tal on seda raha, mida ta siin teenib, väga vaja, siis mul hakkas lihtsalt kahju temast." Kylie ulatas Elijah'ile tema latte ning hakkas endale teed tegema.
|
|
19-aastane; Eastside
Senior
|
Post by Elijah Dean Flores on Mar 4, 2014 13:38:36 GMT 2
Ilmselgelt suutis Elijah enda nõmeda huumoriga vestluspartneri segadusse ajada. Tubli Elijah. Noormees toetas enda käed vastu köögikappi ning kuulas tüdrukut. "Palju siin üldse ruutmeetreid on?" küsis Dean. Ühe inimese jaoks oli küll seda liiga palju. "Nojah, eks inimeselt ilmselt raske elatusallikat lihtsalt ära rebida," mõistis Dean. Kes ikka tahaks jätta inimese vajaliku tööotsata, samas vahepeal oli vaja ka selliseid samme astuda. "Aitäh," sõnas mees, kui tüdruk ulatas talle latte. Selle köögikapile mõneks ajaks jahtuma jätnud, pööras ta end uuesti tüdruku poole, et juttu edasi puhuda. "Miks te üldse kahekesi nii suures majas elate?" uuris Elijah.
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Mar 4, 2014 19:33:30 GMT 2
Njah, Kylie elus on olnud kaks kutti, kes Ky vastu senikaua head ja toredad ja hoolitsevad olid, kuni Ky nendega voodit jagas. Ja ainult siis Kylie'ga kokku saada tahtsidki, kui piisavalt kaua kuival oldud sai. Sellepärast Mirth nii halvustavalt sellist huumorit, nagu Elijah enne tegi, võtabki. Pidi ju Nate'ki kaua võimlema, enne kui Kylie oli üldse nõus temaga käima hakkama. Ja siis võttis veel päris kaua aega, enne kui Ky teda täielikult usaldama hakkas. "Seda ma ei tea," kehitas Kylie õlgu, kui klassivend ruutmeetrite arvu küsis. Ausalt õeldes ei huvita ka, saab selle numbri teadmisetagi aru, et see maja on liiga suur. "Nathaniel elas siis enne kogu oma perega - ema, isa ja õega. Ja siis ta vanemad kolisid ära ja nii Nate siia üksi jäi. Ja kuna Nathaniel ei ole nõus sellest loobuma ja mulle ka üsna koduseks juba saanud on, siis sellepärast me siin veel elamegi," rääkis Kylie, "ja tegelt mulle meeldib, et see nii suur on. Tuleviku peale mõeldes. Lapsed saaksid kõik oma toa, külalisi on kuhugi magama panna ja Nate'i tütrele on siin ka oma tuba." Vähemalt on siin ruumi omaette olemiseks, kuigi seda saab Ky liiga tihti teha, ta on rohkem seltskonnainimene. Talle lihtsalt meeldib, et alati on keegi juures, kui peaks tulema tahtmine lobiseda.
|
|
19-aastane; Eastside
Senior
|
Post by Elijah Dean Flores on Mar 4, 2014 20:02:03 GMT 2
Noormehega suheldes pidi arvestama, et paljuski tegi Elijah nalja. Kui huumorisoon on inimestele antud, siis miks seda mitte kasutada? "Ohoh, juba mõtled laste peale. Ma ei tea ausalt öeldes, mida ma järgmiselgi aastalgi teen, rääkimata lastest," lausus Dean. "Aga kui kindlad plaanid paigas, siis on tore," arvas noormees. Ta ise ei kujutanud ette, kas ja millal lapsed tulevad. Ehk ei tulegi. Mees lonksas ettevaatlikult lattet, mis oli piisavalt jahtunud, et ei põletaks suud ära.
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Mar 4, 2014 20:20:03 GMT 2
"Mis ma nüüd nii väga mõtlen. Lihtsalt ma tean, et ma tahan neid kunagi saada. Enne muidugi kool ja muud jutud, aga no..said aru küll," rääkis Kylie. Mingit planeerimist küll praegu ei ole. Nate'il juba üks jubin on ja Ky käib alles keskkoolis. "Ja, ma pole Nate'iga seda arutanud, aga ma tahaks ühe või kaks last lapsendada ka," lisas Ky. Olles ise lastekodus üles kasvanud, siis selline soov on üsna ilmselge. Mirth sai kenasti oma tee ka valmis. "Lähme istume diivanile," tegi Ky ettepaneku. Mis nad siin köögis ikka seisavad. Neiu võttis tassist teepakikese välja ning viskas selle prügikasti. Kapiukse kinni löönud, võttis ta köögitööpinnalt oma teetassi ning keeras sellega end nii ümber, et tassi kenasti vastu Elijah'a kõhtu põrkas, nii, et noormehe särk märjaks sai. "Ma, ausõna, ei teinud seda meelega, et saada sinult särk seljast," vuristas Kylie. No kurat. Neiu päriselt ka arvas, et Elijah liikus juba elutuppa diivanile, mitte ei jäänud veel kööki passima, kuidas ta teepakikest ära viskab.
|
|
19-aastane; Eastside
Senior
|
Post by Elijah Dean Flores on Mar 4, 2014 20:56:02 GMT 2
"Sain küll," vastas mees noogutusega. "Lahe," sõnas Elijah. Tundus, et Kylie on selline ema, kellel on tulevikus palju-palju lapsi. Dean mõistis, miks Ky tahtis lapsendada. Hea anda mõnele lapsele lastekodust võimalus normaalseks pereeluks, kus on vanemafiguur olemas. "Okei," vastas nooruk napisõnaliselt. Kus see elutuba ainult oli? Neid oli raudselt siin majas mitu, seetõttu jäigi Dean Kyliet ootama, latte kapi peal. Mehe õnnetuseks pööras neiu just nii end tulikuuma veetassiga ümber, et Dean sai peaaegu sajakraadise veega vastu kõhtu. "Fakk," pomises Dean, kui ta valge T-särgi seljast tõmbas, kuum oli, noh. "Pole hullu," lisas Elijah. Kuuma särgita ei olnudki nii hull olla, põletust ka sellest ei paistnud tekkivat.
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Mar 4, 2014 21:04:43 GMT 2
Elutuba, Elijah, on siinsamas. See nimelt on avatud köögiga. Kohe, kui välisuksest sisse tulla, on pisike esik ja sealt kohe on elutuba, kust paistab köök. Võinoh, elutuba või asi. Seal ainult baarilett, diivan, telekas ja üks kapp, millel telekas on. Siuke..tühi on see pind. Aga sinna pole nagu vaja rohkem midagi. "Anna andeks," lausus Kylie siiralt, ta tõesti ei tahtnud. "On küll hullu. Sinu pärast ma ei muretse, aga vaata kui palju teed ma praegu raiskasin," püüdis Ky olukorda kerge naljaga siluda.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Mar 4, 2014 22:08:07 GMT 2
Nathanielil oli täna tööjuures ääretult sitt päev. Üks töötajatest oli saanud mingi suurema jamaga hakkama, mistõttu võis noormehe firma nii mõnestki suurkliendist ilma jääda. Suur osa päevast oli Nate pidanud koosolekuid, et leida võimalikke lahendusi ning ootas töötajatelt variante, kuidas viia antud vea kahjumeid firmale minimaalseni. Justkui Nate'i ärritamiseks ei suutnud mitte keegi millegi asjalikuga välja tulla. Siis suutis veel muidugi Kylie ka Nate'ile helistada, kellele ta oli võrdlemisi ärritunult öelnud, et tal pole aega. See oli tõsi, noormehel oli vaja tööalaseid jamasid klaarida ning lõuna oma kihlatuga oli viimane asi, millele Nathaniel mõelda jõudis. Siiski tundis Nate end võrdlemisi kehvasti, et ta oli Ky'le nii nõmedalt öelnud. Andnud kõikidele keskastmejuhtidele esmaspäevaks mingisuguse mõistliku ideega lagedale tulla lahkus Nate kontorist. Käinud eelnevalt läbi lillepoest, ostis noormees kümme roosi, mille ta lasi kimbuks kokku panna.
Ei möödunud palju aega kui noormees oma auto maja ette ära parkis ning seejärel vaikselt majja läks, et oma kallimat üllatada. Noormees eemaldas oma jalanõud ja mantli ning ning kuulis siis peale Kylie veel mingi noormehe häält. Nate kortsutas kulmu ning sisenes avatud elutuppa. Esimese asjana jäi Nathanielile silma mingi lambikas poolalasti noormees koos Kyliega. "Mida kuradit?" küsis Nate seejärel vihaselt, visates lillekimbu tuimalt põrandale. Miks kurat on tema majas mingi poolalasti kutt? Noormees suutis hetkel näha ainult üht varianti - Kylie oli saanud pahaseks ning seejärel kuskilt mujalt omale meesseltskonda otsima läinud. Ilmselgelt õnnestunult. Laskmata kummalgi midagi seletada, lükkas Nathaniel tuimalt kuti vastu seina, virutades viimasele korraliku paremhaagi. "Ja et ma sind enam selles majas ei näeks," ütles Nate veel seejärel vihaselt noormehele, "seega sa parem hakka astuma. KOHE!" Rohkem tähelepanu ei pidanud Nathaniel vajalikuks mehele pöörata ning noormees viis pilgu Kyliele. "No mida kuradit, Kylie?" pöördus noormees nüüd oma kihlatu poole.
|
|
19-aastane; Eastside
Senior
|
Post by Elijah Dean Flores on Mar 4, 2014 22:27:58 GMT 2
Dean vaatas, kuhu ta enda särgi saaks kuivama panna. Mõni toolileen äkki? Noh, kojuminnes saab tegelikult ainult sooja jakiga ka hakkama, võtab särgi kaasa ja kodus paneb selle lihtsalt pesukasti. "Vaene tee," lisas mees kurval toonil. "Ah, noh, ega ma suhkrust tehtud pole," lausus Elijah lõbusamal toonil. Tal polnud see üldse probleemiks, et oli võõras majas särgita, trenni tehes sai ka vahepeal särk seljast visatud, ta ei muretsenud enda keha väljanägemise pärast. Kuulnud ust, pööras kutt silmad selle poole. Muidugi pidi Kylie kihlatu sellest suure stseeni tegema. Dean lihtsalt seisis seal, soovides meest tervitada, kuid siis flippis Nathaniel ära ja lihtsalt virutas Elijahile, mis tegi näole korralikult haiget. Ta ei osanud seda oodata, kutt ei saanud end kaitstagi. "Mis sul viga on? Ego vajab boostimist või?" ärritus Elijah. Kuidas ta võistlema peaks nii? Dean ei kavatsenudki kohe minema hakata, tal oli vaja jääd. Kutt läks omavoliliselt kööki, võttis külmikust jääd ja pani selle särgi sisse, et külm pundar paremale näopoolele panna.
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Mar 4, 2014 22:48:33 GMT 2
Täiesti perses. "Sinu käest tuleb seda küsida!" ütles Kylie vihaselt, "äkki kuulaks enne seletust ja hakkaks siis inimesi peksma?" Inimesed vist tõesti ei muutu ja Nate ei suuda vigadest ka õppida. Polnud väga palju möödas sellest, kui Nathaniel Stefanile kallale läks, kuigi süüdi oli ainult Kylie. "Elijah pole midagi halba teinud. Ta on siin maksimaalselt kümme minutit olnud, ma ajasin talle teed peale ja mis ta oleks pidanud seda kuuma ja märga särki seljas hoidma?" Muidu Nathaniel'it kodus pole, aga nii kui võõras kutt tema kodus särgi seljast võtab, lendab platsi. Kylie vaatas, kuidas Elijah omale jääd peale pani.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Mar 5, 2014 23:47:51 GMT 2
Elijah võistlused oli absoluutselt viimane asi, mis Nathanielit huvitas. Kui mees oleks selle pärast seal vinguma hakanud, siis ilmselt oleks Nate talle uue obaduse andnud. Ta lihtsalt tahtis, et see kutt minema läheks.. Noormees kuulas Kylie't, kes ilmselt oli sama vihane nagu Nathaniel. Nate jälgis, kuidas noormees läks kööki ning tuli sealt jääga tagasi. "Sa võta see jää kaasa ja hakka astuma," lausus noormees ärritunult. Oli siis nii raske aru saada sõnadest, et Nate tahtis, et ta siit kohe kaoks? "Ma ei kavatse sellel teemal rääkida seni kuni tema on siin, Kylie," lausus Nathaniel jahedalt oma kihlatule. Tal oli hetkel võrdlemisi savi neidise seletustest, kuna lambika noormehe siinviibimine ärritas Nathanieli piisavalt palju, mistõttu ei suutnud Nate asja rahulikult läbi mõelda. Tõenäoliselt kui mehel oleks olnud hea päev, siis ta poleks nii hullult ka reageerinud. See kõik oli lihtsalt halbade asjade kokkulangemine.
|
|
19-aastane; Eastside
Senior
|
Post by Elijah Dean Flores on Mar 5, 2014 23:52:26 GMT 2
Elijah jalutas koridori. "Kylie, ma kallistaksin ja ütleksin sulle viisakalt "head aega", aga äkki võlub su prints kuskilt relva välja ja laseb mu ajud põrandale," lausus Elijah ilmselge sarkasmiga. Ta tõmbas jaki selga ja jalanõud jalga. "Koolis näeme või midagi," lisas mees ja majast väljas ta oligi. Kuradi diiva, pidi sellise stseeni tegema eimillestki. Ei tea, kuidas Ky suutis sellise vägivaldse tüübiga üldse koos elada. Elijah sõitis enda BMW-ga minema.
|
|