18-aastane; Kisakoor; Eastside
Junior
|
Post by Haylie R. Bates on Feb 18, 2014 20:06:12 GMT 2
"Ma usun, et kõige enam tekitaks see ebamugavust sulle," arvas Haylie. Kõik need pilgud ja solvangud, mis osaks saaksid. Hetero on lihtsam olla. "Kuller jah," kinnitas Haylie, "keegi anonüümseks jääda soovinud noormees saatis mulle kimbu roose, karbi šokolaadikomme ja ühe roosa südamekujulise kaardi, kus polnud mitte midagi kirjas. Ühest küljest on mul kahju, et ma ei tea, kes selle saatis. Samas, ma ei tea ka, võib-olla ongi parem mitte teada."
|
|
23-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Christian Wilkins on Feb 18, 2014 23:01:43 GMT 2
"Ilmselt küll," nõustus Christian. Ta ei pidanud õnneks selle kõige pärast muretsema, kuid arvas, et taluks üle igasugused solvangud, kuigi temas endas tekitaks see halba tunnet. Christian kuulas Haylie't ning kortsutas arusaamatusest kergelt kulmi. "Miks sa arvad, et parem on mitte teada?" uuris ta, mis selgitas kulmukortsutust, "sul on keegi salapärane austaja. Ma arvan, et mul on õigus, kui ma ütlen, et paljud tüdrukud tahaksid endale salajast austajat." Tüdrukute elust ei teadnud ta palju midagi, vaid nii palju, kui Kennedy, Serena ja Zoe talle rääkinud olid. Viimase kahe jutu peale oli ta päris targaks saanud, kuna kui teema, kuidas naistest aru saada, jutu alla võetakse, siis neid kahte valdab lobapidamatus. Mida mehel paremat ikka teha, kui kuulata.
|
|
Junior
|
Post by Haylie R. Bates on Feb 18, 2014 23:09:09 GMT 2
"No vaata," mõtles Haylie peas kähku läbi, kuidas seda nüüd nii seletada, et kutt aru saaks, "kui see, kesiganes mu salajane austaja on, on mu hea sõber ja ma saan teada, et tal on minu vastu tunded, siis ma hakkan temast eemale hoidma, sest ma ei taha, et minu vastu oleksid tunded kellelgi, kelle vastu minul ei ole, sest ma ei taha kellegi südant murda. Ma kardan, et mul oleks kuidagi ebamugav tema seltskonnas viibida." Saab Christian aru, mida ta silmas peab? Sõbrast ei tahaks ilma jääda.
|
|
23-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Christian Wilkins on Feb 21, 2014 18:26:48 GMT 2
Haylie öeldu tegi kuti pisut morniks - tema oli ju see, kes oli tüdrukule lilled, kommikarbi ja tühja südamelehe saatnud. Esialgne plaan oli sinna peale kirjutada midagi, kuid viimasel hetkel otsustas mitte. Chris ei mõistnud ka enda tundeid hetkel - ta ütleks, et Haylie on talle nagu sõber, kuid mõtleb tüdrukust palju ning hoolib temast rohkem, kui mõnest tavalisest naissõbrast. "Ma saan aru," kinnitas Christian, kuna ta tõesti sai. "On sul aimu ka, kes sulle need saata võis?"
|
|
Junior
|
Post by Haylie R. Bates on Feb 24, 2014 15:36:18 GMT 2
Aimu sellest, kes need saata võis. Noh, Haylie'l on suur tutvusringkond, veidi pisem sõprusringkond, aga tal pole aimugi, kes võiks olla nende lillede taga. "Ei ole. See võis olla ükskõik kes. See võis vabalt mu õdede trikk ka olla," ütles Haylie. Üldse ei imestaks, kui üks tema õdedest üksi koju jäänud öele natuke rõõmu ja uudishimu kinkida tahtis. Aga Haylile'le ei jäänud märkamatuks, et Christian tema eelmise vastuse peale pisut morniks muutus. "Mis sulle selle juures ei meeldinud, et ma ei tahaks teada, kui see on keegi mu sõpradest?" uuris Haylie. Seadis kahtluse alla küll, et äkki oli tegemist Christianiga või siis on Christian lihtsalt temast huvitatud rohkem kui sõbrast, pole küll nende lillede taga, aga ei ole leidnud sobivat hetke tunnete avaldamiseks? Ei, Christian on väga tore poiss ja olgem ausad, Haylie oli kunagi temast sisse võetud küll, aga kuti käitumine andis mõista, et ega teda see lapseke niimoodi ei huvita ja seega on Haylie temast omast arust kenasti üle saanud.
|
|
23-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Christian Wilkins on Mar 7, 2014 18:09:59 GMT 2
Õdede trikk? Nojah. Ilmselt pole Haylie'l väga palju austajaid, või siis vähemalt selliseid, kellest ta ise ka teadlik oleks. Sest olgem ausad, Haylie on ikka väga ilus tüdruk ja Christian imestas, kuidas neiul silmarõõmu pole. Muidugi oleks see eriti hea, kui näitsiku silmarõõmuks ükskord Christian saaks.. "Sest.. sul on kindlasti palju salajasi austajaid. Lihtsalt kui see, kes sulle lilled saatis, teada saaks, et sa ei ole temast sel viisil huvitatud, teeks see palju haiget. Ilmselt on sellel lilledesaatjal lootus veel sees ja ega ta ei lõpeta sulle salajaste kingituste saamist kuni sa lõpuks korvi andnud oled," selgitas Chris. Tema oleks küll ju nii teinud. Tegigi. Või vähemalt, on plaanis. Sest varsti on tulekul naistepäev ja sel puhul kavatseb Chris Haylie'le suure roosikimbu saata. Või.. ah, jõuab mõelda sellele veel. "Muidugi sinu austaja ei pruugi olla sellist tüüpi, nagu mina kirjeldasin, aga ilmselgelt on sellel salajasel austajal sinu vastu tunded..." rääkis Chris vaiksemal toonil. Ta ei tahtnud, et Haylie teada saaks, et Christian oli tema valentinipäeva kingituse taga. See rikuks nende sõpruse.
|
|
Junior
|
Post by Haylie R. Bates on Mar 7, 2014 18:36:45 GMT 2
"Kui ka on, siis...no ma ei tea, nemad ei võida sellest midagi, kui nad salajasteks jäävad ja kuidas ma saan korvi anda, kui ma ei tea, kellega tegu?" Lõppeks asi siis, kui Haylie kellegagi käima hakkaks ja see avalikkusele teada saab? Suhtes olemise ajal salajastelt austajatelt kingitusi saada oleks natuke ebameeldiv. "Kui tal tõesti minu vastu tunded on, siis kutsugu mind välja. Ta ei pea kohe ütlema, et tema on see, kes lilled saatis, vaid lihtsalt chilligu minuga nii, et teisi pole ja küll ta siis mõne aja pärast ikka aru saab, kas ta meeldib mulle ka sama palju," rääkis Haylie. Milleks see veiderdamine, mis on küll armas, aga tegelikult kuhugi ei vii? Mõned meetrid veel ja nad jõuavad poodi.
|
|
23-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Christian Wilkins on Mar 7, 2014 18:45:22 GMT 2
"Ma arvan, et kas sa mõtled välja, kellega tegu on või tõepoolest, ta hakkab sulle ise ligi ajama," arvas Christian. Ta tegelikult ei ajanud tüdrukule ligi, vaid suhtles temaga nagu sõbraga. Mehel polnud sellist kavatsust, vähemalt hetkel küll mitte. "Good point," arvas Chris. "Ehk kutsubki sind välja, kui on selleks piisavalt julgust kogunud," lisas ta veel. Ja nad olidki lõpuks poodi jõudnud. Kuna ta kavatses külmkapi mõneks ajaks täis osta, võttis Christian korvi asemel käru, lükates seda esialgu teadmata suunas. Mis ette jääb, see kärusse lendab.
|
|
Junior
|
Post by Haylie R. Bates on Mar 7, 2014 19:08:23 GMT 2
Njah, eks paistab, mis sellest asjast saab. "No julge peab see noormees igatahes olema, kui minuga suhet tahab," ütles Haylie, "argpüksiga pole mul midagi peale hakata." Julgus on mehelikkuse üks tunnuseid. Poes tervitas neid kohe soe kuiv õhk. Hea, et soe, halb, et kuiv. Aga ikka parem kui külm. Haylie töllerdas Christianil lihtsalt sabas, sest tema midagi osta ei tahtnud. Vahepeal tegi ta mantli nööbid lahti, et palav ei hakkaks. Muidu on pärast välja minnes külm.
|
|
23-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Christian Wilkins on Mar 7, 2014 19:12:24 GMT 2
Selle peale hakkas Christian naerma. Humoorikas neiu. "See ei tähenda, et ta tegelikult ka argpüks on," lausus kutt. Ta polnud enda arvates mingi argpüks. No võib-olla pisut, aga Haylie'le ei rääkinud ta enda tunnetest neiu enda huvides. Chris lappis nii vajalikke toiduaineid kui ka mõned magusad asjad ning puuviljad kärusse, liikudes viimaks kassa poole. Ära maksnud ja asjad kottidesse jaotanud, sai lõpus sealt kaks suur kotti. "KAs jaksad kanda?" küsis Chris. "Ma võin osad asjad kolmandasse kotti panna ja siis läheb see teine kergemaks."
|
|