|
Post by Deleted on Feb 22, 2014 21:15:13 GMT 2
"Toriiii," protestis Daisy tõesti, kui sõbranna talle sülle maandus, aga otse loomulikult ei suutnud ta kuigi kurja häält endast välja pigistada, "sa oled raske, tead seda jah?" Ta vaatas Yolale kulme kergitades otsa, kuid hakkas siis lihtsalt naerma. Teda enda sülest maha saada oli nagu nii võimatu missioon. "Eih, Lyddie, ma ütlesin just, et ma tahaks midagi, mis ei oleks nii kange, aga okei... eks ma proovin selle koksi siis ära," hakkas Sunny uuesti naerma. Tundus nagu kui ta korra naerma hakkas ega siis enam nii kiirelt lõpetada ei saagi. Valinud siis ühe klaasi endale, võttis Daisy sealt ühe lonksu. Oh jah. Kange oli see tõesti. Seda ilmselt väljendas tüdruku nägu ka. "Minu jaoks pisut kange," lausus Sun, kui oli joogi enda kurgust alla surunud ja natuke köhinud, "aga küll ma sellele vaikselt põhja peale teen... või siis joon natuke ära ja lisan mahla juurde. Tänks ikkagi, Lyddie."
|
|
|
Post by Deleted on Feb 22, 2014 21:20:43 GMT 2
"Mul juba on midagi," kõigutas Tori pudelit enda sõrmede vahel, "aga sa võid selle klaasi siia jätta. Küll ma selle hiljem võibolla ära joon... või kui mina ei joo, siis keegi ikka lõpuks joob." Kui Daisy kokteili maitses, hoidis tüdruk enda silmi kindlalt blondil ja hakkas laginal naerma, kui too köhima kukkus ja teatas, et jook on tema jaoks liiga kange. "Ära võta isiklikult, Bates. Meie Sunshine lihtsalt on harjunud õrnade jookidega pidutsema," muigas Tori. Selline see nende suhtlus vahel olema kippuski. Üks nokib teise kallal ja nii see läheb...
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
Music is my life. The lyrics are my story.
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Feb 22, 2014 22:18:11 GMT 2
"Ära muretse, ei lähe ma kuskile," muigas noormees lõbusalt, sest näitsiku reaktsioon oli päris hea. Ega ta ometi mõelnud, et mees enda sõnu tõsiselt mõtles? "Ei hakka mina sellele enda aega raiskama. Mulle täiesti piisab mu õpilastest," lausus Colin enda tüdrukule, kuigi eks ta korraks pilgu ikka pildistajale peale viskas. Huvitav, kas too teab, et ta palgati ilmselt ainult tänu sellele, et Jeff töö ära ütles? Vaevalt. "Ma juba kartsin, et pean järgmine aasta üksi tulema," turtsatas Helena, kuid ta ei arvanudki, et Colin oma sõnu tõsiselt mõtles. Kui nad niigi juba päris tihti teineteise kallal nokkisid ja pidevalt kiusasid, siis loomulikult sai Marie aru, et tegemist oli naljaga. "Ma siiski loodan, et ta teeb ka head pildid," lausus Marie, kuigi eelmisel aastal tehtud piltidega jäi ta rahule ja ka siis oli näitsik Coliniga ballile tulnud.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 22, 2014 22:30:44 GMT 2
"Vaevalt teda siia võetud oleks, kui ta häid pilte ei teeks," sõnas Colin ning siis oligi nende kord juba kaamera ette astuda. Mees ei olnud juba ammu teisele poole kaamerat jäänud, aga nüüd tuli sellega toime tulla. Nad tegid Helenaga mõned erinevad pildid ja lasid siis järgmised enda asemele, sest liiga kaua ka fotograafi kinni ei saa ju hoida. "Küll mõne aja pärast näeb siis, millised pildid tulid," lausus noormees ja jalutas koos Marie'ga tagasi Kristallsaali, sest ta oli lubanud ju neiu tagasi tantsima viia.
|
|
18-aastane; Kergejõustik; Glee; Westside
Junior
The best thing that has ever happened to me is you
|
|
|
Post by Simona Dragomir on Feb 22, 2014 22:41:56 GMT 2
"Mulle meeldib ka õhtuti ujuda," tunnistas noormees, sest siis tundub vesi alati soojem. Samas hommikul vara on hea karastus, kui vette minna. "Mis me ikka spekuleerime, ootame parem need aastat ära ja siis vaatame, mis saanud on," leidis Hunter ning suunas enda pilgu mööduvatele noortele, kes kõik järjest lifti läksid. Tundus, et sviidipidu on kenasti käima läinud. Samas Sommers ise sinna väga minna ei soovinud. Polnud tema teema. "Siis tuleb seda suvel jälle korrata," sõnas Mona lõbusalt. Eks siis saab selle varahommikul ujumise ka ära proovida, kuna eelmise suve lõpu poole läksid ilmad päris jahedaks ja vihmaseks. "Tjah, tegelikult ma peaks endale need asjad kirja panema, siis on pärast hea meenutada," muigas tüdruk. Siis ta vähemalt näeb, kas on enda eesmärgid täitnud või mitte. Tüdruk igatahes uskus, et on. Simona märkas samuti lifti minevaid noori, kes ilmselt läbule suunduvad, aga tal oli vestibüüliski Hunteriga praegu hea olla. Ei tõmmanud Monat need läbud.
|
|
18-aastane; Kisakoor; Ujumine; Koolileht; Eastside
Junior
|
Post by Lydia Kacey Bates on Feb 22, 2014 23:00:02 GMT 2
Nüüd võttis ka Lyddie enda klaasist lonksu ja temagi nägu väändus grimassiks, pärast mida ta kogu joogi lihtsalt välja sülitas. Liiga kange. "Tundub, et baaridaami minust ei saa," muigas tüdruk ning poetas end sõbrannade kõrvale istuma, sest päris seisma jääda ta ka ei tahtnud. "Praegu võtaks ise ka midagi õrnemat kui see tuline koks," lausus Lyddie ning vaatas Torile otsa. Siidri vastu poleks tal tõesti midagi.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 22, 2014 23:09:47 GMT 2
Nüüd, kus Lyddie jooki maitses, suunas Tori enda pilgu temale. Mnjah, tundus et see kokteil oli tõesti päris kange ja joomiseks üsna kõlbmatu. "Küll me sulle mõne muu suurepärase ameti leiame," lausus Tori, "pealegi on õhtu veel pikk ja sa võid ennast parandada." Iseasi, kas keegi julgeb tema jooke maitsta ka pärast veel. Tori ise oli enda siidriga rahul ja tal ei olnud kavaski selle head maitset kange koksiga rikkuda. "Seal kuskil peaks midagi kindlasti olema," viipas tüdruk kasti poole, kust ta ka enda pudeli leidis.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Feb 22, 2014 23:41:09 GMT 2
"Aga sa oled ikkagi Tree Hilli kõige nõutum fotograaf," lausus Helena, sest talle oli küll mulje jäänud, et nii see tõesti oli. Colin käis ju igasuguseid üritusi pildistamas ja tema stuudiot ka ikka külastati. Hea, et mehel nii hästi läheb. "Eks siis saab jah eelmise aasta piltidele võrdluseks kõrvale panna," lausus näitsik, kui Coliniga saali tagasi läks. Fotograaf vist küll sama ei olnud, kes eelmine aasta, aga loodetavasti tulevad need pildid ka ilusad.
|
|
20-aastane; Westside
Citizen
all it takes is an imagination
|
|
|
Post by Josiah Lewis Morgan on Feb 22, 2014 23:50:57 GMT 2
Joshua pruunid silmad vilksasid hetkeks Abby sõbrannadele, kes viimaks laua tagant püsti tõusid ja otsustasid neid omavahele jätta. Tavaliselt pole noormees nii ebaviisakas tüdrukute vastu, aga nemad kahekesi leidsid küll väga halva aja neile seltsi tulekuks. Lisaks veel plikade uudishimu, mis käis poisile natukene närvidele. Kui Abby sõbrannad viimaks lahkusid, pöördus Joshua pilk nende kaugenevatelt selgadelt tagasi näitsikule, kes istus tema vastas pisikese ümmarguse laua taga. "Kas su sõbrannad on alati nii uudishimulikud või on asi minus?" küsis Lewis õrna muigega, silmitsedes Abigaili siniseid silmi, mis sobisid suurepäraselt tüdruku helesinise kleidiga kokku.
|
|
18-aastane; Kisakoor; Tutor; Westside
Junior
Life without dreaming is a life without meaning.
|
|
|
Post by Abigail Rowan on Feb 23, 2014 0:19:52 GMT 2
Ära tee midagi, mida mina ei teeks? Küll oli Tori alles naljatilk. Abigail isegi ei mäletanud, millal sõbranna viimati sellist teksti ajas. Järgmine lause kõlas tunduvalt rohkem Tori moodi, kuid õige pea oli tüdruk koos Lydiaga juba lahkunud ning Abigail jäi oma kaaslasega uuesti kahekesi. "Mingil määral vist mõlemat," vastas tüdruk, kui Josiah temalt sõbrannade käitumise kohta küsis. "Vahepeal tundub mulle, et nemad tahavad minu suhteseisus muutust näha isegi rohkem kui mina ise," lisas Abby väikese muige saatel ning võttis seejärel lonksu enda mahlast. "Aga kui see tänane vahejuhtum kõrvale jätta, on nad vägagi mõistlikud inimesed, kellega võib rääkida millest iganes..." Kui Abigail mõistis, et hakkab juba liiga pikalt oma sõbrannade teemal lobisema, jäi ta vait. Vaevalt noormehe jaoks see teema huvitav tunduks.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 23, 2014 0:29:03 GMT 2
"Ma parem ei räägiks sellest, kas ma olen nüüd siin see nõutum fotograaf või ei, sest see ei ole mulle mingiks sihtmärgiks," lausus Colin, sest ta tõesti ei soovinud kuskilt GC'st lugeda, kuidas ta ennast kõigist paremaks peab. Ei pea. Pole kunagi pidanudki. Ta ei mõtle endast nii nagu Helena just mainis teda olevat. "Miks ka mitte," kehitas mees õlgu, kas või sellepärast võiks need kõrvuti panna, et saaks vaadata, kui palju nemad aastaga muutunud on.
|
|
20-aastane; Westside
Citizen
all it takes is an imagination
|
|
|
Post by Josiah Lewis Morgan on Feb 23, 2014 0:59:56 GMT 2
Lewise pilk pöördus näitsiku sõbrannadele, kui nad viimaks otsustasid lahkuda. "Nad on sinu sõbrannad, see on mingil määral nende töö," lausus Joshua vaikselt. Ta rüüpas lonksu enda veest, pöörates enda silmad tagasi Abby'le. Momendil olid nad noormehe silmis uuesti need samad lapsed, kes kõik need aastad tagasi istusid Westside'il asuva vana kuuri katusel. Nad nägid sealt tervet linna ja isegi kaugemale ning arvasid sellepärast, et mõistavad ka paremini maailma, kui nad seal üleval istuvad. "Sa võid jätkata," muigas Josh lõbusalt, viies enda pilgu hetkeks kõnealustele, kes olid ka enda lauast tõusnud ja liikusid juba edasi. Ilmselt tehti ülemine sviit afterparty jaoks lahti. "Ehk ma siis suudan välja nuputada, kuidas käituda, et ma nende jaoks järjekordse jerkina ei mõjuks," lisas noormees kergel turtsatusel, pöörates enda tumepruunid silmad tagasi Abby'le. Kuna must mask tema silme ees hakkas vaikselt kihelema, võttis noormees selle eest, asetades lauale klaasi kõrvale.
|
|
18-aastane; Kisakoor; Tutor; Westside
Junior
Life without dreaming is a life without meaning.
|
|
|
Post by Abigail Rowan on Feb 23, 2014 1:57:45 GMT 2
"Seda muidugi. Kõik, mida nad tahavad, on siiski see, et mul hästi läheks," nõustus Abigail noormehe sõnadega. Mitte et Abigailil suhte alustamisega kiire oleks, sest vanatüdrukuks teda veel niipea nimetada ei saa. Küll aga uskus näitsik, et ühe korraliku ja toimiva suhte aluseks võiks olla sõprus - umbes nagu temal ja Josiah'il. Muidugi on see teatud määral riski peale minek, sest kui miski peaks valesti minema, oleks ta tüübist mõlemal viisil ilma, nii kallima kui ka sõbrana. "Ah, see polnud nagunii kuigi oluline. Naisteasjad," sõnas Abby, kui Josiah pakkus, et ta võiks edasi rääkida. "Ma ei usu, et sa selle jaoks mingisuguse kindla käitumisviisi peaksid välja mõtlema. Lihtsalt ole sina ise ja küll nad kunagi mõistavad, et sa pole mingi jerk" arvas tüdruk, kuigi natuke koomiline oli sellele mõelda, et üldse mitte kaua aega tagasi ei arvanud ka Abby ise tüübist just kuigi hästi. Sellegipoolest andis Abby noormehele uue võimaluse endale näidata, et tüdruk eksis oma hukkamõistmisega.
|
|
18-aastane
Visitor
See no, hear no, speak no evil leaves you deaf, dumb and blind
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Feb 23, 2014 13:36:41 GMT 2
Tänapäeval saab ju ainult nime järgi päris palju teada, kui ainult viitsid natuke vaeva näha. See on see uus ühiskond, kus privaatsus nullilähedane on. "Kuule, ära kobise," turtsatas Gayla, kui Phoebe teda alakaks nimetas. Mõned kuud veel, siis ei saa keegi enam tema kohta seda sõna pruukida. Ausalt öeldes ei suuda Renna seda ära oodata, millal tal uus aasta täis saab. "Kindlasti kuskil leidub," arvas Bates ning avas enda joogi käimise pealt, liikudes Phoebe järel kööginurga juurde, kus kõige tõenäolisemalt kõik asjad olemas on, et sõbranna endale koksi saaks teha. Toetanud ennast vasti ühte kappi, jõi Gayla enda siidrit. "Niu niu," muigas Phoebe ja otsis kööki minnes välja pudeli rummi ja suure pudeli Coca Colat, mille näitsik peagi kokku segas ja endale koksi sai. Rummikoola oli üks tüdruku lemmikutest alkohoolsetest jookidest. "Kuule, ma vist ikka jään. Tahaks hullu panna täna," teatas Phoebs, kelle arvates see sviidipidu nii hull polnudki. Ta otsis enda garderoobist kaasa võetud käekotist välja oma mobiiltelefoni, et vennale sõnum saata: Ma ikka ei tule teiega. Otsustasin Gaylaga sviidipeole jääda. Tulen hiljem. P. Sõnum saadetud, pani Phoebs enda mobiiltelefoni käekotti ja jättis koti eemale, et ta seda kogu aeg endaga kaasas ei peaks tassima.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Feb 23, 2014 13:49:51 GMT 2
"Selge pilt," lausus Helena, kuigi enda arust mainis ta lihtsalt fakti. Nojah, ikkagi parem seda mitte arutada, kes kõige parem või nõutum on. "Ei teagi, palju me aastaga muutunud oleme," muigas tüdruk. Siis saab tõesti kõrvale panna ja näha, kuigi ilmselt on Marie rohkem muutunud, sest samal ajal eelmisel aastal olid tal nende helepruunide lühikeste juuste asemel pikad tumedad kiharad. Juba see annab päris suure erinevuse.
|
|