23-aastane; Eastside
Celebrity
Falling for you took me by surprise, but, wow... I like it!
|
|
|
Post by Megan Whitely on Feb 15, 2014 20:15:47 GMT 2
Meganil polnud samuti kaaslast, aga kuna ta eelmisel aastal ballil ei käinud, siis sellel aastal otsustas temagi lihtsalt kohale minna ja vaadata, kes seal on ja kuidas see üritus on. Megan ei arvanudki sellest eriti palju, aga õhtu võib ikka mingi täiesti suvaka kutiga ka veeta, isegi kui see on ainult see üks õhtu. Niisiis ilmuski naine ballile, pruunid juuksed üles kõrgesse soengusse seotud, rohelisi silmi varjamas must mask ja seljas must pitsiline kleit. Naisele meeldis tumedat kanda. Ta tantsiski avavalsi mingi eriti libekeelse tüübiga ning istus siis vahepeal kuskile maha, et paar klaasi šampanjat juua ning siis edasi pidutseda. Outfit
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
Truth be told, I'll never be yours
|
|
|
Post by Frederick Rowan on Feb 15, 2014 20:20:48 GMT 2
Paadunud naistemehena kartis Frederick valentinipäeva nagu tuld. Naistel tekkisid selle päevaga seoses igasugused veidrad mõtted ja kujutasid endale ette tõelist armastust, kui Frederick tahtis ainult füüsilist suhet. Ja seda ka kuni kaheks õhtuks. Nüüd aga oli üks tema sõber leidnud talle kaaslaseks mingi tüdruku. Valentinipäeval? Esimese hooga oli Fred tüübi pikalt saatnud. Siis aga sai ta teada, et tegelikult on tegemist maskiballiga ja kui hästi läheb, ei olegi vaja maski eest ära võtta ja ei olegi mingit igavest armastust ja ebameeldivat suhte lõpetamist.
Nüüd seisis Frederick Hiltoni hotelli esisel trepil ja ootas tütarlast, kellega pidi ballile minema. Et natukene kostüüme kokku sobitada oli noormees ette pannud punase lipsu ja hoidis käes punast roosi, sest tüdruk pidi panema punase kleidi selga. And now we wait, mõtles Frederick mööduvaid pidulisi vaadates.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 15, 2014 20:26:12 GMT 2
Sayer käis sellel aastal iga mõne nädala tagant kodus ja loomulikult ei saanud ta jätta enda kihlatut üksinda ka sõbrapäeval. Ta jõudis Tree Hilli neljapäeva õhtul. Ta lihtsalt kavatses ühe reedese loengu üle lasta, sest samal päeval koju lennata ja siis veel peole minna ta küll ei viitsiks. Loeng oli nagu nii üsna mõttetu ja lihtne. Üks nendest, mis läbitakse lihtsalt selleks, et vajalik arv aineid täis saada.
Sõbrapäeva puhul tegi Sayer hommikul enda imelisele tüdrukule tavalisest natuke rikkalikuma hommikusöögi ning kinkis talle kaks roosiõit. Eks omamoodi kingitus oli juba see, et Rufus üldse koju oli tulnud. Õhtul sättisid nad mõlemad ennast ilusti riidesse ning võtsid suuna linna. Mees kandis musta ülikonda, veinipunast triiksärki, mis läks kokku Jessica tumepunase kleidiga, ja musta lipsu. Loomulikult ei puudunud Rufusel ka mask, mis oli üsna tavaline ja musta värvi. Kohale jõudis paar vahetult pärast seda, kui linnapea enda kõne lõpetanud oli. Seega said nad parajasti avavalsile minna, et ennast kenasti balli lainele viia. Kuna ainult üks tants oleks natuke niru olnud, jäid nad saali keskele tantsijate hulka kauemaks.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 15, 2014 20:28:46 GMT 2
Hoolimata sellest, et tegu oli pimekohtinguga, mille üks neiu sõpradest talle organiseerinud oli, lõi Natalie end siiski korralikult üles. Juuksed keeras ta kodus lihtsalt lokkidesse, tõmmates seejärel selga punase kleidi ja jalga sama tooni kingad. Hiltoni hotelli juurde jõudmiseks tellis neiu endale takso, sest jalutamas ta end tõesti praegu ette ei kujutanud. Hotelli ees taksost välja astunud, laskis Nat pilgul ringi käia, et leida üles seda noormeest, kes teda praegu loodetavasti siin juba ootab. Lõpuks jäi tüdrukule silma üks kutt, kes pidevalt ringi vaatas ja punast roosi käes hoidis. See pidi ju olema tema? lootis Louise oma tänaõhtuse kaaslase suunas jalutades. "Teie olete Frederick?" küsis Louie viisakalt, olles eelnevalt maski endale näo ette asetanud ja jäi noormehe kõrval seisma. Esialgu oli Nat pimekohtingu suhtes veidike kahtleval seisukohal olnud, kuid lõbus kogemus tuleb sellest kindlasti. Kleit + mask
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
|
|
Post by Frederick Rowan on Feb 15, 2014 20:35:17 GMT 2
"Fred," parandas noormees teda kõnetanud tütarlast, sest oma pikka nime kasutas ta harva. Girl, you're something to see, mõtles Fred tüdrukut vaadates. Nii võis ju valentinipäeva veeta küll, kui nii kenad naisterahvad lausa kohale tuuakse. "Ja teie olete imeilus, Natalie," meelitas Fred tüdrukule roosi ulatades ja kätt pakkudes, et tüdruk tantsusaali juhatada. Ilmselgelt oli roos veidi tülikas ja kui neiu seda enne ei teinud, plaanis Fred selle kuskile teiste sekka vaasi sokutada. Ei saa ju olla, et mingi lill tütarlapsele lähemal on, kui tema?
|
|
|
Post by Deleted on Feb 15, 2014 20:36:05 GMT 2
"Tõesti? Ja miks sa seda arvad?" uuris Colin, kui Helena mainis, et ball on parem kui eelmisel aastal. Muidugi oli tore see, et nad taaskord siin koos olid. Seekord oli muidugi mees selle ürituse suhtes natuke positiivsemalt häälestatud kui eelmisel aastal, sest siis tundus see talle pisut totter. "Minu arvates on sellel aastal sellega kõvasti vaeva nähtud, sest see Southporti värk on kõikidel linnelanikel peas ja linn tahab kõigile näidata, et kõik on endiselt korras," avaldas fotograaf enda arvamust. Mehe heledad silmad oli kindlalt tüdruku silmadel. Tema muus välimud oli tüüp juba kõvasti imetleda saanud ja komplimente oli ta ka selle kohta pärist palju lendu lasknud.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 15, 2014 20:41:13 GMT 2
"Olgu, Fred," noogutas Natalie ja heitis pilgu noormehele. Päris ilusa kutiga oli teda tänaseks õhtuks kokku sobitatud. Muidugi oleks Nat võinud ka kellegi teisega siia ballile tulla, aga kes ütles, et pimemeetodil endale kaaslast ei või leida? Ega tema ju ei teadnud, milline Frederick inimesena oli. Komplimenti kuuldes Louise muigas ja tänas viisakalt. Võtnud roosi ühte kätte ja sättinud oma teise käe noormehe oma peale, lasi neiu end tantsusaali juhtida. Fredi soovitusel lille ühte vaasi poetanud, suundusid noored tantsupõrandale. Roos käes ei oleks vist ilmselt eriti mugav tantsida, küll ta selle hiljem kaasa võtab.
|
|
18-aastane; Kergejõustik; Glee; Westside
Junior
The best thing that has ever happened to me is you
|
|
|
Post by Simona Dragomir on Feb 15, 2014 20:47:32 GMT 2
Linnapea pojana ei olnud Hunteril mitte mingisugust võimalust sellest üritusest loobuda ja ausalt öeldes ega ta sellel aastal ei tahtnud ka, sest tal oli nüüd olema oma tüdruk, keda mööda tantsupõrandat liigutada. Noormehena ei olnud Hunteril õnneks mingit suurt kleidishoppamist vaja. Ta võttis kapist lihtsalt enda tumeda ülikonna, millele lisas klassikalise valge triiksärgi ja tumeda lipsu. Ka mask oli tal täiesti tavaline must. Kuna ta ei teanud, mis värvi kleiti Mona kannab, siis oli see lihtsalt kindla peale minek. Kui enamikel aastatel ilmus Hunter peole koos enda vanematega, siis seekord tuli ta enda autoga, et Simona ka Westside'ilt ära tuua. Auto parkis ta hotellist mõne tänava kaugusele, sest kogu hotelliümbrus oli korralikult sõidukeid täis pargitud. See pisike jalutuskäik oligi mõnus värskendus, enne umbsesse saali astumist. Noored kuulasid ilusti ära Hunteri isa sõnavõtu ning seejärel said nad juba tantspõrandal avavalssi tantsida, millele järgnesid veel mõned tantsud, kuni noored otsustasid natuke puhata. Selleks liikusid nad saali keskelt rohkem saali äärde. Võtnud endale ühe klaasi mahlaga, suunas poiss enda silmad tüdrukule. "Täiesti ausalt öeldes olen ma vist esimest korda siin ballil sellepärast, et ma reaalselt tahan, mitte sellepärast, et ma enda papsile toetust pean näitama," tunnistas Hunter kerge muigega. Kui jõuluball oli esimene ball, kus Simona reaalselt käis, siis nüüd sai ta juba teist korda ballile ning seekord oli ta ikka kõvasti pidulikumalt riides, ent üritus isegi meeldis tüdrukule. Tüdrukul oli seljas tumelilla maani kleit. Enda pruunid juuksed oli Mona seekord sirgendanud ning lahtiselt õlgadele langema jätnud ja huultele veidi punast huulepulka kandnud. Neiu näo ees oli samuti must mask, mille alt tema pruunid silmad välja paistsid. Enne ballile tulekut andis Mona Hunterile üle ka pisikese sõbrapäevakingituse, mille ta üle-eelmisel õhtul teinud oli, kui kleitigi ostmas käis ning see päev üheks mõnusaks šopinguks kujunes. Hunteri isa kõne oli päris huvitav kuulata ning tükk aega sai ka tantsupõrandal veedetud, kuigi ei Mona ega Hunter end erilisteks tantsijateks just ei pidanud. Ballil said nad aga hakkama, kuid klubis ei kujutaks Simona end küll ette. Ta oleks enda arvates täielik naljanumber, kuid klubid tüdrukut väga ei tõmmanud ka. "Mulle ka on siiani meeldinud," nõustus Simona Hunteriga. "Tuletab natukene neid itaalia maskiballe meelde, mida filmidest võib näha," leidis tüdruk ning hakkas kergelt naerma. Outfit
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Feb 15, 2014 20:58:00 GMT 2
Valentinipäev on siin linnas nii suur püha, et vahet pole, mis päevale see satub - ball toimub ja üldiselt on kõigil see päev vaba. kaua ta siiski ei maganud, sest need päevad, mil sayer kodus on, ei ole magamiseks. Ärkas ta ikkagi pisut hiljem kui kihlatu, kes talle imemaitsva hommikusöögi tegi ning ka lillede üle oli tal hea meel. Õied vaasi pannud, asetas ta vaasi elutuppa diivanilauale, lootes, et kiisu seda vaasi ümber ei aja.
Jessical oli pikka aega kapis üks veinipunane pikk kleit seisnud, mida ta polnud kordagi kandnud. Nüüd oli aeg see kleit kapist välja võtta, sest valentinipäeva maskiballi jaoks on see ideaalne. Selle juurde olid tal sobivad kingadki olemas ning puuduolnud maski leidmisel oli Kylie'st, kes temaga poodides kolada viitsis, palju kasu.
Üle pika aja ballil tantsida oli väga meeldiv ja Jessica nautis seda. On neiu siiski koguaeg balle armastanud. Eks ta oleks pisut solvunud olnud, kui Sayer poleks teda sel aastal ballile viinud, samas väga pahane poleks ta ka olnud, sest noormees peab siiski ülikoolis õpingutega järje peal olema.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
|
|
Post by Frederick Rowan on Feb 15, 2014 20:59:57 GMT 2
Fredi enda õnnistuseks oskas ta end mingil määral muusikarütmis liigutada, kuigi ta selles kõige osavam ei olnud. Samas aeglase viisiga tantsu jaoks ei olnudki ju konkreetselt vaja mingeid erilisi oskusi, kas pole? Peaasi, et hoidsid enda partnerit enda lähedal ja tegid ise enda olemise mugavaks. Ja sellist partnerit tasus enda lähedal hoida! Niipidi vaadates oleks ta ehk pidanudki rohkem tähepäevadel väljas käima, sest tüdrukud olid end kõik üles löönud. Mitte, et nad muidu koledad oleks olnud, aga tähtpäevadel olid nad eriti ilusad. Miskipärast just valentinipäeval, mis oli aasta üks kommertslikumaid võltspühasid üldse.
"Mul on hea meel, et ma ikkagi tulla otsustasin, sa tõesti näed imeilus välja," ütles Frederick tütarlast keerutades. "Aga räägi mulle midagi endast, et me nii võõrad enam ei oleks," pakkus noormees välja, kui oli Natalie uuesti enda haardesse saanud.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 15, 2014 21:00:30 GMT 2
Kitty oli esimest korda valentinipäeva ballil, sest samal ajal eelmisel aastal ei elanud ta veel Tree Hillis. Kui ta ürituse postrit nägi, tundus see tüdrukule iseenesest huvitav ja ta otsustas sellest Alejandrolegi rääkida, kuni tüüp ise ette jõudis ja neiu endaga kutsus. Ballile jõudes oli Erical seljas mustavalgekirju kleit ning ees pitsiline must mask. Siis jõudsid nad Alejandroga ära kuulata linnapea kõne ning läksid avavalssi tantsima, kuid siis jäid nad ka edasi tantsupõrandale ning Alejandro sai väikse võimaluse Kittyle ladina-ameerika tantse näidata. Outfit
|
|
|
Post by Deleted on Feb 15, 2014 21:13:34 GMT 2
Teresa oli nüüdseks Ezraga mõned kuud koos olnud, kuid siiski oli see pikamaasuhe, sest naine viibis enamiku ajast Austraalias ülikoolis. Suheldud said nad kas telefonikõnede või Skype'i vestluste teel, aga erilisi probleeme õnneks tekkinud ei olnud. Nüüd oli Teresa aga Tree Hillis tagasi, sest Ezra oli naise ballile kutsunud ja naine tahtis ise ka minna. Ta mäletas, et oli keskkooli ajal veel Chadiga saanud ballile tulla, aga Chad on naise jaoks nüüdseks minevik, sest Ezra on ikka tunduvalt parem mees kui see ülbe linnapea poeg. See Southporti-uudis tuli naisele küll esimest korda, kuid sisimas ei tahtnud ta sellest liitumisest kuuldagi, sest olgugi et ta elas mujal, oli Tree Hill endiselt naise kodu. Ja Ezra kodu. Avavalss tantsitud, ei viitsinud nad enam tantsupõrandal olla, vaid istusid kuskile maha ning jõid šampanjat. "Muide, ma saan nüüd natukene kauemaks Tree Hilli jääda," teatas naine, kui oli mõnda aega ühte jututeemat Ezraga arendanud.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 15, 2014 21:30:52 GMT 2
Seekord jõudis Brittany Tree Hilli ikka päris ruttu tagasi, aga sedagi ainult selleks, et ta saaks Luke'iga ballile minna. Pühapäeva õhtul peab naine ikka New Yorki tagasi lendama, kuid positiivne oli see, et ta teadis, et Luke oli ka mingi hetk sinna minemas ja nad võisid jälle kokku saada. Nüüdseks leppisid Luke ja Brittany aga kokku, et kohtuvadki Hiltoni hotellis ning lähevad siis koos ballisaali. Nagu kokku lepitud, nii ka tehti. Linnapea kõne oli huvitav, aga valsisammugi polnud Brit unustanud, pärast mida ta veel Luke'iga tantsima jäi. "Ma ei mäletagi, millal ma viimane kord siia sattusin, aga seekord on ikka kõvasti rohkem vaeva nähtud," mainis Brittany.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 15, 2014 21:45:03 GMT 2
Natalie'l ei olnud tantsupõrandal liikumisega mingeid raskusi - keskkoolis oli ta ju kisakooritüdruk olnud ja tulevikus unistas ka tantsimisega seotud ametist. Mitte küll ise tantsija olemisest, kuid väga tahtis neiu väikesi lapsi tantsima õpetada, et saaks neis kasvatada sama kirge, mis temas juba ammu olemas oli. Samas täna oleks ka ilma eelneva oskuseta hakkama saanud, sest mõne sammu äraõppimine ei saanud ju nii väga raske olla. "Mul on ka hea meel, et ma tulin, kasvõi selleks, et üks tore õhtu veeta," sõnas Louise lõbusalt. "Ja mul on ju väga kena kaaslane," suutis neiu endast ka lõpuks ühe meelituse välja pigistada. Ta oli praegu kõigega väga rahul ikkagi ju, seega miks seda mitte ka välja näidata? Midagi endast... vajus Louie hetkeks mõttesse. "Ma lõpetasin üleelmine aasta keskkooli ja pole veel ülikooli edasi õppima läinud, aga tulevikus tahaksin lastele tantsimist õpetada," alustas tüdruk juttu oma ühe suurima sooviga, sest muud tal tõesti hetkel pähe ei tulnud.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
Music is my life. The lyrics are my story.
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Feb 15, 2014 22:09:08 GMT 2
"See on hea küsimus," turtsatas Helena. "Esiteks kindlasti sellepärast, et sain jälle sinuga tulla ja teiseks ehk sellepärast, et... ma ei oskagi öelda... midagi oleks nagu heas mõttes lihtsalt teistmoodi ja mulle lihtsalt meeldib," üritas tüdruk sellele põhjendust leida, kuigi tema jaoks oli tähtsam ikkagi see, et ta sai Coliniga olla. Palju neil enam aega on jäänud, kui märtsi keskel neiu Los Angelesse jälle mõneks ajaks lendab? Nojah, sellega oli jälle omamoodi mure, sest Helena kartis, et võib tagasi tulles jälle mingi eriti ebameeldiva üllatuse saada. Ta ei tahtnud, et korduks see, mis eelmisel aastal tema sünnipäeva ära rikkus. "Seda küll," nõustus Marie Colini sõnadega. "Ausalt öeldes ma ei taha, et see Southport üldse liituks ja ma ei saagi aru, milleks neil on vaja seda taotledagi? Ma oleks väga kurb, kui see liitumine toimuks, sest Tree Hill on ja jääb alati minu koduks," tunnistas tüdruk, kuigi tänavale ta ilmselt märatsema ikka ei läheks.
|
|