|
Post by Deleted on Feb 8, 2014 22:56:40 GMT 2
Kell hakkas juba vaikselt keskööle lähenema, milleni oli vaid pool tundi veel aega, kui Gayla enda toast välja astus ja suuna Bradi toa poole võttis, mille ukse alt valgust paistis veel. Neiu kandis juba enda mugavaid punase-valge ruudulisi pikki pidžaama pükse, valgeid sokke ja punast natuke pikemat topi. Tüdruk jäi pisut kahtlevalt venna toaukse taha seisma, kuid tõstis siiski viimaks pärast sügavat hingetõmmet enda käe kõrgemale ja koputas mehe uksele. Kunagi oli seal olnud neiu ema tuba ja seega ei ole ta selles ruumis pikka aega käinud. Vajutanud hetke pärast lingi alla, astus näitsik ruumi sisse, kuid ei liikunud edasi. Ta jäi pigem ukse vahele kõõluma, sest ei olnud kindel, kas vend üldse viitsib temaga rääkida. "Hei," lausus ta vaikselt ning naeratas kergelt Ethanile, "kas sul on natuke aega?" Äkki Bradil on muud teha... näiteks magama minna, sest kell oli tõesti palju. Ülejäänud maja oli üsna vaikne. Seega Gayla õed ilmselt juba magasid.
|
|
23-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Brandon Ethan Bates on Feb 8, 2014 23:29:05 GMT 2
Brandon istus enda toas, pikad puuvillased musta-halli ruudulised püksid jalas. Ta selg toetus vastu patju, mis olid pandud voodi peatsi ja seina najale seisma, nii oli hea sülearvutist filme vaadata. Üks oligi just parajasti lõppemas, tegemist oli üheksakümnendate kassahitiga, ning Ethan mõtles, et paneb varsti arvuti kinni, et magama keerata. Ta kuulis koputust ja pani filmi pausile. "Ikka on," vastas Brandon noogutusega. Mis Gaylat vaevas? Mees ei osanud kohe pakkudagi, milles asi võib olla. Brandon sasis hetkeks enda juukseid. Õigus, tal polnud pluusi seljas, oleks pidanud ühe otsima? Ehh, see polnud ilmselt probleemiks. Washingtonis magas ta üldse sünnipäevaülikonnas, siin majas ta aga eeldas, et samasugust privaatsust ei eksisteeri.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 8, 2014 23:57:06 GMT 2
"Okei," lausus tüdruk pigem iseendale ning astus ruumi sisse, sulgedes ukse enda selja taga. Ta jäi hetkeks sinna samma seisma, kuid jalutas siis voodi juurde ja sättis ennast selle servale istuma. "Ma tahan sult midagi küsida, aga enne kui sa selle maha laidad võiksid sa seda natuke kaaluda ka," sõnas Gayla, vaadates Bradile otsa. Gayla juba teadsi, et see ei meeldi vennale, mis ta nüüd rääkima hakkab, aga vähemalt oli tüdruk siin. Kõigest paar nädalat tagasi oleks Renna lihtsalt selle mõtte ellu viinud js siis alles hiljem tagajärgedega tegelenud. Nagu ikka. "Põhimõtteliselt... reedel on sõbrapäev. Ma tean, et ma olen koduarestis veel vähemalt paar nädalat, aga... kas ma võin see üks päev majast välja minna, et Froydi külastada?" uuris Gayla, alustades juttu suure ringiga, et vennale võimalikult süüdlaslik, ebakindel ja kergelt venna vastuse ees hirmul näida. Kui natuke oli Renna võibolla selle koduarestiga kohusetundlikumaks muutunud, siis tema sõbrad valetamine, manipuleerimine ja näitlemine olid endiselt olemas ja Gayla oli nendes osav.
|
|
23-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Brandon Ethan Bates on Feb 9, 2014 0:10:15 GMT 2
Mees tõstis sülearvuti koos plastikust alusega kõrvale, et keskenduda õe tõenäolisele palvele. "Okei, ma kuulan," vastas Ethan noogutusega. Selline ääri-veeri algus andis juba Gayla ära, Brandon arvas, et tegu on palvega välja minna või midagi sellelaadset. Tuli aga välja, et tüdruk ei olnud mitte midagi õppinud ja tahtis inimesega, kelle pärast on tüdruku minevikus nüüd plekk, kokku saada. "Kohting vanglas, nii romantiline," lausus Brad. Ta raputas kergelt pead ja ütles: "Ma ei saa kahjuks seda lubada. Tema pärast sa ühiskondlikku tööd teedki. Sa oled koduarestis ja sa tead, et ma ei taha enam Froydi sinu elus näha." Brandon arvas, et õde on mõistnud, et kutt on vaid halb mõju, kuid ta oli justkui silmaklappidega viimased kuud ringi käinud.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 9, 2014 0:29:23 GMT 2
"Kas sa palun..." hakkas Gayla kergelt enda häält tõstma, kui Brad tema mõtte kohta väga iroonilise lause lendu lasi. On jah kohting vanglas, kellel seda romantikat vaja on. Põhiline lihtsalt, et ta Froydi näha saaks ja temaga natuke rääkida saaks. Õnneks suutis Gayla end pidurdada. Ta ei tulnud siia siiski selleks, et vennaga jälle kraaklema minna, sest seda nad viimasel ajal vist ainult tegidki. "Ainult üks päev," palus tüdruk, "sa pead vähemalt tunnistama, et ma olen seda koduaresti korralikult täitnud ja mis puutub minu töösse vanadekodus, siis nad on minuga väga rahul. Pealegi on minu tulemused koolis ka tõusnud, mitte palju, aga ikkagi... Seega, see käik oleks ainult mõned tunnid. Ma läheksin pärast tunde bussiga sinna ja tuleks juba mõne tunni pärast tagasi." Gayla vaatas endiselt vennale otsa, sest ta tõesti lootis, et Barndon annab lõpuks alla ja lubab tal minna. "No, kui sa mind muidu ei luba, siis mul võiks vähemalt olla õigus minna sinna, et talle ise öelda, et ma ei või temaga enam käia," lisas Renna lõpuks õlakehitusega.
|
|
23-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Brandon Ethan Bates on Feb 9, 2014 0:35:22 GMT 2
Brad isegi ei naeratanud. Ta muretses Gayla heaolu pärast ja vargaga suhtlemine ei aidanud sellele kaasa. "Sa ei saa üksinda niimoodi minna," leidis mees järgmise põhjuse. See talle aga meeldis, et tüdruk ütleks, et ta ei suhtle enam Froydiga. "Okei, kompromiss. Me sõidame sinna laupäeval, ma tulen ka kaasa ja teie vahel on kõik läbi? Sa lubad mulle, et ei otsi enam temaga kontakti, ei suhtle, ei kohtu?" uuris Brandon. Natuke naiivne oli loota, et nii lähebki, aga üritada võib alati. Ethan ei sallinud seda vesinikblondi kutti üldse. Ethan lootis, et tüüp saab pikema karistuse, siis oleks Gayla lihtsalt pidanud edasi liikuma, kui ta just sellest rõvemagusat kutsikaarmastuse lugu ei tahtnud teha.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 9, 2014 0:55:45 GMT 2
"Miks? Sa arvad, et ma ei leia bussijaama ja vanglat üles... ahjaa õigus, sa lihtsalt ei usalda mind," lausus tüdruk, kallutades kergelt enda pead ühele küljele. Ta kuulas Bradi kompromissi, kuid talle tundus küll, et ainuke võitja on seal mees. Jah, Gayla saab korraks poissi näha, nagu ta tahtis, aga pikemas mõttes võitis siiski Brandon. Ühelt pooolt võiks ju tüdruk venna lihtsalt kuu peale saata ja need alles jäänud nädalad ära kannatada, aga ta lihtsalt ei suutnud. Ta tahtis Froydi näha. Ta igatseb teda meeletult. "Ma ei ütleks, et see eriline kompromiss on, sa oled lihtsalt vastik, aga olgu," sõnas tüdruk viimaks, "me lähme laupäeval ja ma... räägin temaga. Ma loodan, et sa vähemalt ei tule mu selja taha seisma, kui ma seda teen."
|
|
23-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Brandon Ethan Bates on Feb 9, 2014 12:21:59 GMT 2
"Peaksin siis usaldama? Sa ei ole põhjust andnud. Ausalt öeldes ei ole sul praegu õigust niimoodi vinguda," arvas mees. "Kui ma olen vastik ja ma ei tea, mida veel, siis sa võid üldse sõidu ära unustada," lisas Brandon. Gayla pidi aru saama, et Ethan on inimene, kellele ta peab gümnaasiumi lõpetamiseni kuuletuma. "Ma tulen koos sinuga sinna... Külastusruumi või misiganes asi see ka on. Sa ei ole eraldi aega välja teeninud," leidis Ethan. Gayla ei saanud siiani enda teo tõsidusest aru, kuid oli viimane aeg. Mehele jäi mulje, et emaga oli kasvatus palju leebem, kui see üldse eksisteeris.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 9, 2014 15:56:00 GMT 2
"Ma ei tea... võiksid ju. Ma olen terve see koduarest kenasti su reegleid järginud, aga noh... tundub, et ma ei ole mitte kunagi mitte kellegi jaoks piisavalt hea," lausus Gayla õlgu kehitades ja pilgu toauksele viies. Kas tüdruk oli tõesti arvanud, et Brandon oleks talle kohe jaatava vastuse andnud? Ta oli loll... Oleks võinud reedel lihtsalt vaikselt ära käia ja vend poleks midagi teadagi saanud. "Mida kuradit ma siis tegema peaksin, et ma selle välja teeniksin?" pahvatas Renna ja tõusis voodilt püsti. Nii palju siis sellest, et ta jääb rahulikuks. "Ma olen need viimased nädalad üritanud olla see inimene, kes sa tahad, et ma oleksin ja sellest ikka ei piisa?" vaatas tüdruk vennale küsivalt otsa. "Võibolla ei ole hoopis sina seda välja teeninud, et sa mind siin niimoodi kamandad ja mingi isa üritad olla. Ausalt öeldes ei ole just väga meeldiv kohalikust Gossip Cornesti lugeda, kuidas su vend ei tea mitme naisega korraga sebib. Kui sa tahad, et ma sulle kuuletuksin, siis võibolla oleks aeg sul endal suureks kasvada, et enda eluga meile eeskujuks olla. Hetkel õpetad sa mulle ainult seda, et on okei tuhande ja ühe noormehega korraga magada, aga on vale olla armunud ühte noormehesse, kelle suhtes sa ei anna alla kohe kui probleemid üles kerkivad. Ma saan aru, et see autovargus oli suur viga, vabandust, aga ma ei saa seda enam tagasi võtta. Võibolla oleks sul aeg sellest edasi liikuda ja näha seda, kes ma olen praegu, mitte see, kes ma olin tollel õhtul," hakkas Renna korraga rääkima ega jäänud enne vait, kui tal lihtsalt sõnad otsa said, "ja kui sa tahad tingimata kedagi minu veas süüdistada, siis ma soovitan sul mõnda teise vanglasse vaadata." Gayla vaatas vennale tigedalt otsa, kuid ei liikunud paigast.
|
|
23-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Brandon Ethan Bates on Feb 9, 2014 23:41:14 GMT 2
"Terve koduarest ei ole nüüd nii pikk aeg ka olnud," arvas Brandon. Gayla peaks olema gümnaasiumi lõpetamiseni koduarestis sellise triki pärast. "Gayla, saa aru, sa oled tore ja hea, aga üht-teist on sul veel õppida. Ma teen seda kõike, mis sinu silmis on täielik jama, et sul oleks tulevikus lihtsam hakkama saada," lausus mees siiralt. "Ma ei tea, näiteks unustad minu solvamise? Unustad tolle... Froydi," hoidis Brad end tagasi, et mitte tüüpi jälle varganäoks kutsuda. "Kaks nädalat ei ole mingisugune näitaja," lisas mees. "Tõesta mulle paar-kolm kuud, et suudad olla sõnakuulelik ja sa võidad usalduse tagasi," arvas Ethan. Järgnev ärritas meest päris korralikult. "Mina pean enda õigused välja teenima? Ja mis kuradi Gossip Corner?" ei mõistnud Ethan. "Tuhat ja üks?" küsis Brad ning tõusis püsti. "Ma olen Tree Hillis ainult kahe inimesega maganud, ühega neist olin ma suhtes. On see mulle keelatud? Pean ma enda alaealisele õele mingisuguseid selgitusi jagama? Ma olen 23, Gayla. 23. Sina oled seitseteist, sa ei ole täisealine, sul on must-valgelt kirjas hooldaja. Sa oled laps, mõista seda. Aeg edasi liikuda? Sa tegid seda nii hiljuti! Just praegu sa tõestasid, et sa ei ole sit- mitte midagi õppinud," lõpetas Brandon enda järsu ärrituspurske. "Laupäev jääb ära," lisas Brandon resoluutselt. "Mind kasvatas sama ema, ometi ma ei varastanud," lisas Ethan.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 10, 2014 0:37:19 GMT 2
Gayla noogutas õrnalt alguses, kui Brad väitis, et ta teeb seda kõike ainult selleks, et tal tulevikus lihtsam oleks, kuigi Renna oli veendunud, et elu on endiselt samasugune paras takistusrada ja miski ei suuda seda muuta. Renna lõpetab mehe solvamise, kui too lõpetab tema kallal ilkumise, mis ei juhtu ilmselt kunagi. Pealegi tulevad need solvangud enamasti siis, kui Brad on tüdruku juba närvi ajanud ja ta ei vaata enam, mida suust välja tulistab. Froydi unustamine... noh, seda ei saa nüüd küll lihtsalt ühe hetkega välja lülitada. Neil saaks suvel kaks aastat täis for god's sake. "Milleks sellega vaeva näha, kui sa nagu nii näed minus ainult kõige hullemat," lausus tüdruk, kui Ethan väitis, et ta peaks vähemalt kolm kuud korralik olema ja tõestama, et oskab käituda. "Gossip Corner on kohalik kõmusait... see pandi vahepeal kinni, kui selle kirjutada teada saadi, aga nüüd on keegi uus selle taga," seletas Gayla silmi pööritades, sest no kuidas vend siis seda ei tea, "ta põhimõtteliselt kirjutab kõigi kohta kõike, millega nad hakkama saavad ja siis paneb selle internetti kõigile lugemiseks." Kui nüüd Brad korraga tõsiselt kisama hakkas, astus tüdruk paar sammu ukesele lähemale. Ta kuulas kõik venna sõnad ära, sest noh neid oli raske mitte kuulda. Renna ei imestaks, kui mõlemad õed ka selle peale üles ärkasid. "Muidugi..." lausus tüdruk külmalt, "miks ma üldse vaevusin sinult küsima tulema, kui ma juba teadsin, et sa ei lase mul minna." Gayla teadis, et siin ei ole enam midagi rääkida ja seega hakkas ta juba ära minema, aga Brandoni viimased sõnad panid ta uuesti seisatama ja ringi keerama. "No ma väga vabandan, et ma selle perekonna häbiplekk, mustlammas ja tulevikuta mõttetu teismeline olen. Võibolla ma lihtsalt peaksin ennast ära koristama oleks kõigil lihtsam olla," sõnas tüdruk külmalt ja tõsiselt, "head ööd!" Ta keeras ennast kannapealt ringi ning jalutas tagasi enda tuppa.
|
|
23-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Brandon Ethan Bates on Feb 13, 2014 22:35:02 GMT 2
Brad tahtis Gayla väited ümber lükata. Ta ei näinud Gaylas kõige hullemat, ta nägi Gaylas end, Brad oli keskkoolis üsna sarnane, kuid siis sai ta aru, et pidi ikka pingutama ka, et jõuda ülikooli. Ta ei tahtnud veeta enda ülejäänut elu kuskil tanklas või siis baaris töötades. Mõneks aastaks oleks see okei, kuid mitte 40 järjestikust aastat. Gayla tõestas enda täiskasvanulikku ja mõistlikku poolt, tormates poole jutu pealt välja. Real mature. Real. Fucking. Mature. Brandon istus voodi peale ja tahtis lihtsalt karjuda, et enda ärritus välja elada. Ta mõistis, et pidi Gayla mõneks ajaks Tree Hillist eemale saatma, kuna ta ise ei suutnud neiut taltsutada. OT: Lõpp
|
|