|
Post by Deleted on Feb 5, 2014 22:26:24 GMT 2
Nataliel oli täna hommikul vanematega arvamuste lahknemise tõttu väike tüli tekkinud ning kuna neiu ei soovinud asja siiski väga hulluks ajada, otsustas ta end väikse jalutuskäiguga maha rahustada. Mantli selga tõmmanud ja oma Eastside'l asuvast majast lahkunud, võttis Nat suuna Port City Java poole, kus mitte ainult ei müüdud linna parimat kohvi, vaid õhkkond oli ka selline mõnus. Tellinud leti taga seisvalt tüdrukult ühe tavalise kohvi, sättis neiu end ühe vaba laua taha istuma ja asus igavusest telefoni näppima. Hetkeks oli ta mõelnud, et ehk peaks Serenale sõnumi saatma ja uurima, mida sõbranna parasjagu teeb, aga otsustas sellega siiski oodata, vähemalt senikaua, kui ta selle topsi ära tühjendanud on.
@minx
|
|
|
Post by Deleted on Feb 5, 2014 22:45:35 GMT 2
Serena oli hommikul käinud ujumas, nüüd oli ta lattet jahtimas ning kust seda saada? Port City Javast! Naine astus kohvikusse ning läks leti äärde, et kaneeliga maitsestatud latte kätte saada. Selle eest maksnud, hakkas Sage väljuma, et koju minna, kuid ta tähelepanu tõmbas Natalie. "Nat! Mis sina siis siin teed?" küsis naine heatujuliselt. Miks tal ei peaks hea tuju olema? Ta saab õppida prantsuse keelt ja Theo aitab tal auto välja valida! Sage pidi tunnistama, et mõlemad mehed, kellega ta hiljuti kokku sai, ühel juhul isegi tutvus, tundusid sümpaatsed. Naine istus sõbranna lauda ning hoidis käsi ümber topsi, mis soojendas pisut jahedaid sõrmi.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 5, 2014 22:58:45 GMT 2
Kuuldes tuttavat häält, kes teda tema hüüdnime järgi kutsus, tõstis Natalie uudishimulikult pilgu ja märkas Serenat, kes justnagu olekski neiu kutse peale siia ilmunud. "Istun, mõtlen," sõnas Nat mõtlikult ja tõstis oma kohvitopsi hetkeks üles, et sõbranna ka seda märkaks. "Ja mis põhjusel sina niimoodi särad?" uuris Nat, kui Sage oli end tema vastu istuma sättinud. Neiu oli enamgi kui kindel, et kaudselt on asi meestes, aga ta tahtis seda ikka sõbranna enda käest kuulda. "Ma just mõtlesin sulle sõnumi saata ja uurida, millega sa tegeled, aga tundub, et selleks polnudki vajadust," lausus Louise pärast pisikest pausi ja puhkes naerma. Ilmselt oli mingi telepaatia siiski olemas, sest vaevalt oleks Serena muidu osanud tulla just siia, kus tema istus ja kohvitopsi ääres oma mõtteid mõlgutas.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 6, 2014 19:42:42 GMT 2
"Ah et istud ja mõtled. Mille või kelle üle sa siis nii pingsalt mõtled?" tahtis blondiin teada, naeratus huulil. "Mm, esiteks seetõttu, et ma sain üle pika aja jälle ujumas käia," alustas Sage. Rohkem ta hetkel ei rääkinud, sest Nat võib järeldada, et asjad on tõsisemad, kui need tegelikult on. "Sul on täna plaanid tehtud?" uuris Serena. Nad võisid muidu Sage'i juures istuda ja filme vaadata, kuna tal oli vaba päev. Restoranis oli hea töötada, vahepeal tuli ka nädala sees vabu päevi.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 6, 2014 19:49:43 GMT 2
"Niisama, elu üle," sõnas Natalie ja muigas, kui talle endale kohale ka jõudis, kui diibilt see praegu kõlas. Nagu ta muud ei teegi kui aga istub ja mõtiskleb elu üle. "Ja teiseks? Ära tule mulle ütlema, et ujumine ainus põhjus on," käis Nat sõbrannale ikka peale, tahtes rohkemat teada saada. "Ei, ei ole väga, aga kui sul on miskit, millega ma ka ühineda võiksin, siis I'm in," lausus neiu lõbusalt. Praegu oli küll veel üsna varajane kellaaeg, aga tervet päeva kodus istuda oleks ka mõttetu. Ning sarnaselt Serenale ei pidanud Louise ka täna tööl olema.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 6, 2014 23:01:50 GMT 2
"Jaa, meil on nii rasked elud," ironiseeris Serena muigega. "Restorani tuli üks nunnu prantsuse keele õpetaja, kes nõustus eratunniga. Ta oli lihtsalt... Võluv, mis ma teha saan, eks?" vastas naine naeratusega. Ta lonksas lattet ning noogutas. "Teeme siis filmika. Aga räägi, kuidas sul endal meestega lood on? Oled kedagi kohanud, kes huvi pakuks?" küsis Sage. Üldiselt ei mõelnud naine üle ja ta vaatas rahulikult, kuidas asjad edenevad. Nii oligi ilmselt kõige targem, sest kui asi ei õnnestunud, ei olnud kahjusid.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 6, 2014 23:09:22 GMT 2
"Igav oleks ju ka, kui kõik nii lihtne ja lilleline oleks," sõnas Natalie lõbusalt ja pööras oma silmade pilgu sõbrannale, kes nüüd rääkis sellest kenast prantsuse keele õpetajast, keda ta kohanud oli. "Mida sa teha saad, on kas oma tundeid eirata või neist talle kuidagi teada anda," lisas neiu pärast väikest pausi. Vaikimine ei võinud ikka hea lahendus olla, sest kes teab, äkki on tunded vastastikused ja see on ju ainult tore. "Võib-olla et olengi," lausus Nat kavalalt naeratades. Nad olid tõesti viimasel ajal Christianiga hakanud kuidagi teistmoodi läbi saama kui varasemalt, ehkki alles äsja oma sõpruse uuesti üles soojendasid. Louise pööras pilgu oma peaaegu tühjale kohvitopsile ja jõi selle siis ühe lonksuga tühjaks. Rohkem kafeiini ta vist tänase päeval tarbida ei tohiks ka, muidu võib juba varsti sõltuvusest rääkima hakata.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 6, 2014 23:27:12 GMT 2
Serena vaid muigas. Eks neil mõlemal oli raskeid aegu olnud, aga üldjuhul ei olnud nende probleemid veel midagi ületamatut. "Mhh, ma ju veel ei tea, kas üldse seal midagi on. Kui see eratund ära on, küll ma siis räägin," arvas neiu pisut tagasihoidlikult. "Räägi, kes sulle siis silma on jäänud?" uuris Sage huviga. Ta ei osanud arvatagi, et tegu on Christianiga, mees oli talle väga lähedaseks sõbraks juba keskkoolist saanud, neil oli selline pigem õe-venna suhe. Serena oli õnnelik, et Nat oli ka leidnud kellegi, kes talle sümpaatne tundus.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 7, 2014 11:59:23 GMT 2
"Ega vist kunagi ei tea, mis seal täpselt on," sõnas Natalie muigega. Kunagi ei võinud ju täpselt teada, mida teine inimene mõtleb ja see tegigi need suhted niivõrd keeruliseks. "Ma loodan, et sa siis helistad mulle kohe või midagi," lausus Nat naerma puhkedes. Kui midagi rääkida on muidugi, aga vast ikka on. "Ma ei tea, kas just silma jäänud, aga me oleme viimaste päevade jooksul kuidagi hakanud Christianiga rohkem suhtlema kui varem ja meil tundub omavahel selline hea klapp olevat," suutis neiu lõpuks selle nime välja öelda. Praegu oli veel vara öelda, kas neil midagi välja ka tuleb, aga kiiret polnud ju kuhugi. Nad olid mõlemad veel noored ja küll jõuavad sinnani ka, kui õige aeg on.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 13, 2014 22:48:34 GMT 2
"Argh, miks suhted nii keerulised on?" esitas naine rohkem retoorilise küsimuse. "Hah, kui meil üldse seal midagi on. Äkki lihtsalt selline libekeelne tüüp, kes prantsuse keelega kõiki naisi võlub," oli Serena kahe jalaga maas. Ta ei mõelnud selliseid väikseid asju üle. "Christian? Päriselt?" sai naine küsida, kui ta lõpetas köhimise. Nimelt oli ta just enda lattet lonksanud, kuni kuulis, et Natalie crushiks on Serena üks parimaid sõpru. "Ei noh, edu ja... Ja palju õnne teile kahele. Ma lihtsalt ei oodanud, et teie kaks," selgitas blondiin kiirelt, naeratus näol.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 13, 2014 23:02:07 GMT 2
"Ei tea tõesti," sõnas Natalie kerge muigega. Ta polnud siiani vist kohanud ühtegi paari, kellel mingeidki probleeme polnud. Isegi tema vanematel olid vahepeal tülid ja ühel korral oleks see peaaegu isegi lahutusega lõppenud. "Prantsuse keelega?" kergitas Nat kulmu. Kas Serena rääkis praegu THH prantsuse keele õpetajast? Neiu oli tolle mehe kohta mõningaid jutte kuulnud, aga ei võtnud seda eriti tõsiselt. "Christian on väga tore ja mulle tõesti meeldib temaga koos aega veeta," kinnitas neiu ja vaatas kulmu kortsutades sõbrannale otsa. "Eks see oli meie jaoks ka natuke ootamatu. Aga aitäh," lausus Louise lõbusalt. Muidugi oli veel vara öelda, kas neil midagi välja ka tuleb, aga eks seda näitab aeg.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 13, 2014 23:18:21 GMT 2
"Prantsse keelega jah. Appi, saad aru, kui ma käisin lühikest aega Jerryga, tead küll, too britt, siis ma vaieldes jäin talle alati alla, sest ma lihtsalt kuulasin ta aktsenti. European guys are going to kill me," oli naine muigega kindel. "Ei, jaa... Tähendab. Vaata, Christian on mulle lihtsalt nagu vend, ma ei suudaks teda, noh, romantilises mõttes kuidagi ette kujutada. Teie tehke mida tahate, ootamatu lihtsalt," selgitas naine enda reaktsiooni. Ta ei arvanud, et Nat ei sobiks Chrisile või vastupidi, see lihtsalt tundus pisut harjumatu.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 13, 2014 23:25:22 GMT 2
"Oh sind küll," sõnas Natalie ja puhkes naerma. Ega ta ise oleks ka ilmselt mõnda ilusat aktsenti kuuldes sulanud, aga kuna polnud selliseid olukordi olnud, ei saanud ta öelda, et mõistab sõbrannat. "Ma ei teadnudki, et sa Christianiga nii hästi läbi saad," sõnas Nat taaskord kulmu kergitades ja muigas siis. Muidugi võis Chrisil naissoost sõpru olla, ega ta ei pidanud neist kõigist ju teadma. "Ega me hetkel ei teegi väga midagi," kehitas neiu õlgu. Nad olid oma sõpruse ju alles üles soojendanud. Ja loomulikult oli Serenal õigus oma arvamusele.
|
|