18-aastane; Kisakoor; Tutor; Westside
Junior
Life without dreaming is a life without meaning.
|
|
|
Post by Abigail Rowan on Feb 9, 2014 16:31:43 GMT 2
Hm, avalik haldus ja politoloogia. Läks küll pildiga hästi kokku, mis Abbyle sellest mehest tekkis. "Eriala paistab sulle hästi sobivat, Ethan. Mulle tundub, et sinu jaoks pole raske inimestele veenvalt mõjuda," rääkis Abigail, manades näole kergelt flirtiva naeratuse. Tüdruk teadis täpselt, mida ta teeb, kuid ei kavatsenudki mehele enda tegelikke plaane praegu paljastada. See Ethan tundus Abby jaoks üks paganama libe sell ning oleks kena talle väikene õppetund anda. "Igaüks ehk ei suudagi, aga minul jätkuks selleks piisavalt külma närvi," oli näitsik kindel. Verd pole see tüdruk küll kunagi kartnud. "Jah, seda räägivad kõik," pidi Abby mehe sõnadega nõustuma. Kahju, et tal tegelikult ülikoolini veel tublisti aega on... "Ja mida pärast ülikooli teha kavatsed? Jääd Tree Hilli või lähed mujale õnne ja armastust otsima?" küsis Abby puhtast uudishimust.
|
|
23-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Brandon Ethan Bates on Feb 9, 2014 23:34:18 GMT 2
"Ai, nägid mind läbi," vastas mees muigega. "Hea veenmisoskuseta ei saa politoloogias läbi lüüa, kui tahad astuda erakonda. Muidugi oleks tore tulevikus demokraatide ridades olla, aga saab näha," lisas Ethan. Ei teinud ta suuri plaane ette. "Mul ei oleks asi isegi närvis, vaid kuidagi võigas oleks teist inimest niimoodi seest katsuda," arvas Brandon. "Aga see vajabki tegelikult närvi," mainis Brad naeratusega. "Noh, siin ma tööd said, vähemalt kaks aastat töötan siin, sest pere vajab mind hetkel, aga hiljem lähen võib-olla Washingtoni tagasi. Ei tea veel nii täpselt," arvas Bates. Tuli teenindaja, kellele mees ütles Ellie järel enda tellimuse, seejärel kinnitusid mehe silmad jälle tüdruku omadele.
|
|
Junior
|
|
|
Post by Abigail Rowan on Feb 13, 2014 21:52:49 GMT 2
"Mul ongi erakordne võime teisi inimesi ja nende kavatsusi läbi näha," muigas Abby, kuid seda ütles ta muidugi rohkem naljaga. Üldjoontes pidasid tema oletused tihti isegi paika, aga sugugi mitte alati. "Poliitika pole just väga minu teema," tuli Abbyl tunnistada. Olgugi ei ta jälgis tihti uudiseid ja luges lehtigi, ei pakkunud see valdkond neidisele eriti huvi. Aga eks igaühel ole oma eelistused. "Ma mõistan," muigas Abigail kergelt, kui mees seletas, miks meditsiin talle ei sobiks. Kui Ethan oma peret mainis, tekkis näitsikul jälle kerge uudishimu. "Pere? Tüdruksõber ja väike laps?" pakkus Abby automaatselt, sest kuidas pidi tema praegu teadma, et tegemist on ühe ta sõbranna vennaga, keda Abigail enne isegi näinud pole.
|
|
23-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Brandon Ethan Bates on Feb 13, 2014 22:43:36 GMT 2
"Selgeltnägija?" küsis mees muigega. Ta ise ei uskunud sellistesse inimestesse, kuna ükski teaduslik katse ei olnud seda veel tõestanud. "Mis su teema siis on? Kultuur?" uuris Ethan. Ilmselt meditsiin ka, seda Ellie oli ju maininud. Ometi ei olnud eiti palju uudiseid meditsiinivaldkonnast, seda vähemalt mitte üldtuntud ajalehtedes. "Ei, tüdruksõpra ja last mul ei ole. Hoopis õed, aga nad on päris mõistlikud," vastas Brandon. Ta oli kindel, et ei pea nende pärast väga palju muretsema, Gayla valmistas küll peavalu, kuid teised kaks olid täitsa täiskasvanud juba. Mees ei osanud arvata, et mõne aastaga muutuvad õed nii palju.
|
|
Junior
|
|
|
Post by Abigail Rowan on Feb 13, 2014 23:57:39 GMT 2
"Mitte päris, aga ma märkan ja tunnetan mõnikord rohkem kui tavaline inimene," vastas Abigail õlgu kehitades. Ennustada pole ta kellelegi veel üritanud, aga ehk peaks nalja pärast proovima? "Kultuur on väga lai mõiste, aga jah, on küll minu teema," vastas Abby mehe küsimusele. "Aga kui sind huvitab, siis võin öelda, et mulle meeldib väga tantsimine. Kuulusin kunagi keskkooli ajal kisakoori," rääkis näitsik edasi. "Samuti olen mõelnud oma tulevikku siduda näitlemisega, aga meditsiin tundub parema valikuna." Huvisid oli Abbyl siiski palju, kuid kõiki oma tulevase elukutsega ta kahjuks siduda ei saa. "Poiss-sõpra ka mitte?" uuris Abby igaks juhuks, sest tänapäeval on ju kõik võimalik, aga seda küsis ta pigem kergeks norimiseks. Tüüp ei ole kohe kindlasti gei. Natuke aega tuli neil veel oodata, aga varsti saabusid ka noorte tellimused, nii et Abby sai nüüd mõneks hetkeks oma kohvile keskenduda.
|
|
23-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Brandon Ethan Bates on Feb 16, 2014 21:12:52 GMT 2
"Kui sa nii ütled," vastas mees muigega. Ta ei uskunud selliseid asju. "Tantsimine? Five, six, seven, eight, who do we appreciate?" pakkus Brad välja ühe tüüpilise ergutuse, mida ülikoolis ka aeg-ajalt oli kasutatud. Jalkamängudel karjuti seda ikka päris mitu korda. "Näitlemisega on jah natuke keerulisem lugu, kas lööd läbi või mitte. Ega siin on olulised tutvused," arvas mees. Ta ei uskunud, et tänapäeval talendil enam eriline roll selles oligi. "Ei-ei," hakkas Brandon naerma. "Ei ole mul poiss-sõpra ka. Täitsa sirge olen," lisas Ethan muigega. Ta oli enda orientatsioonis kindel, naised olid tema jaoks kõige parem valik.
|
|
Junior
|
|
|
Post by Abigail Rowan on Feb 17, 2014 21:26:49 GMT 2
Ka Abigail ise hakkas selle jutu peale naerma, mis igasugust inimeste tundmist ja muud kahtlast värki puudutas, mistõttu otsustas ta, et praeguseks aitab tüübile sellise mula ajamisest. Niikuinii oli vähetõenäoline, et Ethan midagi tõsiselt võtaks. Mitte et Abby nüüd igasuguse keerutamise ja enda kohta luiskamise lõpetada saaks - kui ta oli seda kord juba alustanud, siis pallike järjest veeres ja veeres, muutudes üha suuremaks. "Jah, midagi sarnast," noogutas Abby tüübi pakutud ergutussõnade peale. "Kes ütles, et minul pole tutvusi," muigas näitsik kavalalt. Teine asi oli juba see, kas ta tahaks kedagi lihtsalt enda huvide nimel ära kasutama hakata, kuna Abby on rohkem selline inimene, kes üritab kõigega omal jõul hakkama saada. Kellegi abi palub ta harva. "Hea kuulda, kuna vastasel juhul peaksin mainima, et tegu on tõelise raiskamisega," lausus tüdruk, kui Ethan ütles, et on ikka sirge.
|
|
23-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Brandon Ethan Bates on Feb 22, 2014 16:55:59 GMT 2
Brandon lonksas jooki ning jäi hetkeks üht paarikest jälgima. Nad olid tõenäoliselt enda pensionieas, kuid siiani paistsid väga hästi läbi saavat. Ellie nõustumise peale viis ta silmad uuesti tüdrukule. "Kui sul on tutvusi, siis lase käia. Inimestel on üks elu, see tuleb targalt ära kasutada," arvas Brandon. Ta tegi ise täpselt seda, mida süda ihkas. Töötas enam-vähem sobival töökohal, ei olnud veel abielus lastega mees, sest Ethan tahtis tulevikus enda perekonnale paremat elu pakkuda, kui lihtsalt peost suhu. "Ahsoo," andis mees teada, muie näol mänglemas. Tüdruk andis väga selgelt teada, mis ta huvid on, seega ei peljanud ka mees flirtida. Kuna ta tegelikult seda üldse kartis? "Kuidas oleks, kui sa annaksid mulle enda numbri?" küsis Brandon, ning ta otsis välja enda mobiili.
|
|
Junior
|
|
|
Post by Abigail Rowan on Feb 23, 2014 2:07:06 GMT 2
Abigail märkas, kuhu Ethani pilk suunatud oli. Tüdruk unistas juba pikemat aega sellest, kuidas ta leiab kunagi selle ühe ja õige, kellega olla koos nii kaua, kuni mõlemad vanaks jäävad... Mõnikord aga tundus talle, et unistuseks see ainult jääbki. "Võimalik, aga enne pean välja mõtlema, mida tegelikult üldse tahan," arvas näitsik. Abby on veel noor, mistõttu tundub see loogilisena, et tal võib olla teatud kahtlusi. Leidub isegi edukaid karjääriinimesi, kes ühel hetkel otsustavad, et nende varem valitud suund ei ole ikka see õige, ja hakkavad uuesti õnne otsima mõnel teisel viisil. Või telefoninumber? Seda küsimust oli näitsik eeldanud. "Anna siia," sõnas Abigail, haaras järgmisel hetkel tüübi telefoni ning kirjutaski sinna varsti oma numbri. "Aga helista ainult siis, kui sul tõesti midagi asjalikku öelda on, või üldse mitte," lisas tüdruk, kui telefoni mehele tagasi ulatas.
|
|
23-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Brandon Ethan Bates on Feb 24, 2014 16:37:11 GMT 2
Brandon noogutas. "Eks see tegelikult ongi nii veider. Inimene on kooli lõpetanud, mõelnud aasta aega, aga ikka ju tegelikult ei tea, mida edasi teha. Valikuid on nii palju, küsimus on selles, et mis viib edasi ja mida ka reaalselt teha tahetakse," rääkis mees. Saanud enda mobiili tagasi, oli Ethani näol näha üllatust. "Et kohe nii otsekohene," võttis Ethan Ellie jutu muigega kokku. "Kas kutse õhtusöögile on piisavalt asjalik?" päris mees järgmisena, kaval naeratus huulil, mis paljastas ta valged hambad.
|
|
Junior
|
|
|
Post by Abigail Rowan on Feb 24, 2014 21:34:35 GMT 2
"Kõige raskem ongi leida eriala, mis oleks tulevikule mõttes kasulik ning samal ajal ka meeldiks, sest raske on midagi teha, mis huvi ei paku. Isegi ei raha ei pruugi piisavaks motivatsiooniks olla," rääkis Abigail, pidades silmas oma vanemate sõprade/tuttavate kogemusi. Ka teiste pealt saab nii mõndagi õppida. "Jah, mul pole tavaliselt kombeks eriti tühja juttu ajada," tunnistas Abby, kui noormees tema otsekohesust mainis. "Kui see kutse tuleb ajal, mil mul parajasti ühtegi teist plaani tehtud pole, siis ilmselt küll," lausus näitsik vastuseks ning hammustas tüki enda sõõrikust. Noh, võib-olla ta isegi läheks selle tüübiga uudishimust veel paar korda välja, kes teab.
|
|