18-aastane; Kisakoor; Ujumine; Koolileht; Eastside
Junior
|
Post by Lydia Kacey Bates on Jan 24, 2014 20:25:42 GMT 2
Lydia ise süvenes aga täielikult multikale, kuigi ta oli seda juba teab kui palju näinud. Multikas pani tüdruku endiselt muigama ja eks sellepärast Lyddiele multikad meeldisidki. Loomulikult oli tal veel päris palju vanu, mustvalgeid filme, aga need kippusid ikka väga pikad olema. Multikas sai aga Lydia jaoks ruttu läbi nind lõputiitreid nähes ajas näitsik end rohkem istuli, kuna oli juba üsna ära vajunud, viies oma rohelised silmad Gaylale. "Tahad veel midagi vaadata või ma jätan su nüüd rahule?" uuris näitsik.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 24, 2014 21:47:36 GMT 2
Kui lõputiitrid pihta hakkasid, tuli näitsik tänu muusikale tagasi olevikku selle asemel et enda mõtetes uidata. Kuulnud Lydia küsimust, pööras Gayla aeglaselt enda pea õe poole. "Ma arvan, et sa võid minna ja arvuti ka kaasa võtta. Ma ilmselt viskan ennast pikali," lausus Gayla ning naeratas Lyddie'le nukralt. "Aga... tänks," lisas Renna, sest ta oli tegelikult päsri üllatunud, et Lydia talle seltsiks viitsis tulla.
|
|
Junior
|
Post by Lydia Kacey Bates on Jan 24, 2014 22:15:02 GMT 2
Kuigi Lydial õnnestus Gayla mõtted vaid ajutiseks mujale viia, ei meeldinud talle kohe üldse enda õde sellises olekus näha. Kui Gayla tüdrukut tänas, ilmus Lyddie näole kerge naeratus. "Anytime, sis," sõnas ta hoolitsevalt ning võttis Gayla käe enda pihku. "Nojah, ma olingi poodi minemas, sest tahaks midagi head. Toon sulle ka siis ehk midagi?" pöördus Lydia Gayla poole, kui arvuti enda kätte tagasi võttis ja selle kaane hetkeks kinni pani.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 24, 2014 22:34:40 GMT 2
Gayla pigistas õrnalt Lydia kätt ning noogutas talle kergelt. "Sa peaksid mulle ilmselt terve kuu jaoks asju valmis ostma," turtsatas tüdruk ning sundis enda huultele ühe muige, "tegelikult kui sa lähed, siis sa võid ju midagi tuua, aga ma ei tea, mida ma täpselt tahaksin... sa võid mind üllatada." Renna ajas ennast samuti voodist välja ning jalutas enda koolikoti juurde ning otsis sealt enda rahakoti välja. Ega seal palju enam midagi ei olnud, aga ta võttis sealt mõned dollarid välja ning ulatas need Lyddie'le. "Vaata, mis sa selle eest saad," kehitas Gayla enda õlgu.
|
|
Junior
|
Post by Lydia Kacey Bates on Jan 24, 2014 22:42:42 GMT 2
"No vaatame seda asja," turtsatas Lydia, sest tavaliselt läheb ta pärast kooli või tööd niikuinii poest läbi, et endale midagi magusat osta, kuna oli suur magusasõber ning ta ei suutnud veeta päevagi, ilma et sööks midagi, mis sisaldab suures koguses suhkrut. Võtnud Gayla käest raha vastu, hoidis tüdruk seda enda peos, et see siis oma toas rahakotti panna. "Eks ma siis käin ära. Kaua mul ei lähe, aga - pea püsti, Gayla," lausus näitsik lõbusalt ning kadus õe toast. Siis käis ta veel kiirelt enda toast läbi, et rahakott võtta ja teel poodi ta oligi.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 24, 2014 22:54:14 GMT 2
Pannud rahakoti enda lauale, naeratas Gayla õele ning saatis ta ilusti enda toa ukseni. Viibanud veel korraks Lyddie'le, lükkas ta toaukse uuesti kinni. Ta jalutas voodi juurde ning vahetas enda riided mugavate tumepunaste pidžaamapükste ja valge maika vastu. Enda eelmised riided kappi surunud, võttis Renna koolikotist enda iPodi ning sättis ennast siis uuesti mugavalt voodisse, pannes muusika endale kõrvadesse mängima, sulges Gayla enda silmad, lootuses magama jääda ja alles hommikul uuesti ärgata.
OT: Lõpp
|
|