|
Post by Deleted on Jan 31, 2014 21:08:07 GMT 2
Theodore muigas. "Liiga palju tööle mõtlemine on mu eraelu vist juba peaaegu olematuks teinud," sõnas mees. Ilmselt oli see ka üks põhjustest, miks tema elus niivõrd palju üheöösuhteid oli. Noh, Theole meeldis tema töökoht ja tõsiasi, et sellega teenis korralikult raha, mis oli tema elus ehk isegi liiga olulisel kohal. Raha läks kõik praegu peamiselt lihtsalt pangaarvele seisma, sest suurt midagi tal plaanis sellega hetkel polnudki. "Sa oled ikka täitsa võimatu tegelane," sõnas mees Regina öeldu peale pead vangutades. Nähes, kuidas sõbranna ka oma klaasi tühjendas, viipas Theodore teenindaja lähemale ja tellis tollelt seejärel uued joogid. "See on saladus," sõnas mees Reginale silma pilgutades. Nii lihtsalt neiu küll ta mõtteid teada ei saa, enne peab need kuidagi välja teenima.
|
|
24-aastane; Eastside
Citizen
Mistakes are proof that I am trying.
|
|
|
Post by Regina Westenra on Feb 4, 2014 12:53:41 GMT 2
"Siis lase töö kellelgi teisel enda eest ära teha. Sul peaks olema ju piisavalt võimu, et endale vähemalt mõneks ajaks abilisi palgata. Ei jääks su eraelu vähemalt seisma," pakkus Regina ühe võimaluse välja, kuigi ta polnud täiesti kindel, kas see Theo puhul ka võimalik on. Naine ei ole väga sellesse süvenenud, mis teel Theole raha pangaarvele tekkis. Reggie teadis vaid, et seda pole üldse mitte vähe, ja sellest teadmisest talle piisas. "Ma pakun, et sa pole ei esimene ega viimane mees, kes seda minu kohta ütleb," muigas Regina. Temaga ei olnud ühelgi mehel kerge, olgu tüüp milline tahes. "Näh, ma juba lootsin, et kuulen midagi huvitavat," tegi Reg natuke vinguvat häält, aga peagi säras tema näol jälle naeratus. "Mis sa arvad, kas... meil võiks kunagi midagi välja tulla?" uuris naine, pilk Theo silmadele kinnitunud.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 5, 2014 16:58:34 GMT 2
"See oleks muidugi ka variant, aga ilma tööta oleksid mu päevad väga igavad," arutles Theodore. Erinevalt mõnest teisest meeldis talle tema töö, mistõttu ilmselt tal peale mõne sõbranna, kellega aeg-ajalt vestelda, erilist eraelu hetkel polnudki. "Siis oleks ehk aeg midagi muuta?" küsis mees irvitades ja lonksas uut pudelit õlut, mille ettekandja paar minutit tagasi koos Regina siidriga lauale toonud oli. "Küll sa kuuled, kui selleks õige aeg on," vastas Theo mittemidagiütleva näoilmega. Regina oli ikka paras tegelane, aga Theole ju meeldisidki väljakutsed. "Meil?" oli Theodore selle küsimuse üle veidike üllatunud, kuid muigas, pöörates enda silmad samuti sõbrannale. "Kõik oleneb sellest, mida sina tahaksid," lausus mees lõpuks, kui oli veidike mõelnud. Praegu oli ju ideaalne võimalus sõbrannat veidike kiusata vastustega, mis kindlalt midagi ei öelnud ja põnevust üleval hoidsid.
|
|
24-aastane; Eastside
Citizen
|
|
|
Post by Regina Westenra on Feb 5, 2014 22:44:03 GMT 2
"Mina arvasin, et kõik on hoopis vastupidi. Et ainult töötades on sinu päevad väga igavad. Aga mida mina ka tean," muigas Regina. Tema jaoks oli seda natuke raske uskuda, et keegi võiks töötamist ka reaalselt nautida - täpselt samamoodi, nagu tema naudib šoppamist ja spaade külastamist. "Ma ei usu. Olen endaga rahul täpselt sellisena, missugune ma parajasti olen," raputas naine korraks oma blondi pead. Vähemalt praegu ta küll ei leidnud, et enda juures midagi muutma peaks. "Ja kui ma küsiks, millal see õige aeg siis on, jääksid sa mulle uuesti vastuse võlgu. Sa oled ise täpselt sama võimatu nagu mina," tegi blondiin järelduse. Theo vastuse peale turtsatas naine kergelt naerma. Ta oligi midagi taolist oodanud. Oli ju teada, et sellele mehele meeldib keerutada ja midagi niisama lihtsalt ta välja ei ütle. "Sa tead küll, mida ma mõtlen," lausus Regina lõpuks ja pilgutas mehele kavalalt silma.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 6, 2014 14:22:05 GMT 2
"Eks sul on ka õigus, aga siis tuleb valida nendest endale kasulikum variant," lausus Theodore tõsiselt. Pidev kontoritöö on küll väsitav, aga tema saab oma töös muud ka teha. Lisaks muidugi veel korralik rahasumma, mida Theo oma kinnisvaramüükidega teenib. "Siis on ju kõik korras, kui sa endaga rahul oled," sõnas mees Reginale muigega. Sellisel juhul pole ju miskit tarvis muuta, hoolimata sellest, mida teised räägivad. "I'm just doing my best," lausus Theo, kui sõbranna teda nimetas ka sama võimatuks kui ta ise. Mehe jaoks oli peamine, et oleks huvitav ja nii võis ju veidike hullumeelset mängida. "Kas sa tahad kuhugi edasi minna?" küsis Theodore lõpuks, kui Regina teatas, et ta peaks teadma küll, mida neiu temast mõtleb. See teema liikus vaikselt ikka ühes kindlas suunas ja mees oli siin istumisest juba natukene väsinud ka. "Võime kasvõi oma õhtut minu juures jätkata," pakkus Theo pärast väikest pausi ühe variandi välja.
|
|
24-aastane; Eastside
Citizen
|
|
|
Post by Regina Westenra on Feb 7, 2014 20:06:17 GMT 2
"See jääb juba sinu teha," lausus Regina, sest ei tema ega keegi teine ei saa teada, missugune on Theo jaoks see kõige kasulikum variant. Endaga oli Regina muidugi rahul, sest kuidas ta vastasel juhul elada saaks? Läheks ilmselt hulluks. "Ma ei ürita sellega väita, et olen ideaalne, aga ise ei oska ma küll enda juures midagi leida, mida tingimata muuta oleks vaja," selgitas naine, et ta liiga egoistlik välja ei paistaks. Reggie muigas Theo järgnevate sõnade peale, aga ei lisanud rohkem midagi. Igal inimesel on teatud omapärad - ilma nendeta ei saagi. "Jah, lähme. Ma ei usu, et keegi meid siin igatsema hakkaks," vastas Regina mehe küsimusele. Kiire pilk ühes kindlas suunas andis justkui Reggie sõnade kinnituseks märku, et neid tõepoolest väga ei igatsetud. "Parem jah sinu juurde, sest mu vanematele ei meeldi, kui enda koju mehi vean," nõustus Reg Theo pakkumisega. Tegelikult oli tal natuke piinlik, et sellises vanuses oma vanematega jälle koos elas, aga kuskile mujale naisel minna polnud.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 8, 2014 22:02:51 GMT 2
"Kui see on minu teha, siis ei pea ma küll vajalikuks oma rutiinis miskit muuta," arvas Theodore. Talle meeldis oma töö ja elu nii nagu need olid ja muutused hetkel küll vajalikud ei olnud. Võib-olla ainult selles osas, mis puudutas teda ja Reginat, mõtles mees, ja irvitas endamisi selle mõtte peale. "Ma ka ei arva, et sa enda juures midagi muutma peaksid," lausus Theo neiule silma pilgutades. Regina oli ilus tütarlaps ja täitsa toreda loomusega ka - mis seal ikka muuta? Pealegi olid nad üsna sarnased isiksused ja vast klapivad omavahel igatpidi hästi. "Noh, minu juures ei ole kedagi kodus, seega saame seal segamatut teha kõike, mida sa aga tahaksid," pakkus Theo sõbrannale. Filme võis vaadata või kes teab veel mida. Valikuid oli ikka piisavalt. Üksielamise võlud, keegi ei tule ütlema, mida peaksid ja mida ei peaks tegema. "Lähme siis?" küsis mees end püsti ajades ja tõi ukse kõrvalt nagist nende üleriided. Viisaka härrasmehena aitas Theodore esmalt Reginale tema jope selga ja seejärel tõmbas enda oma riietele peale. "Ma loodan, et sul jalutamise vastu midagi pole, sest autoga sõita ma praegu ei riskiks," sõnas mees sõbrannale, kui nad baarist lahkusid ja Eastside'i elamurajooni suunas liikuma hakkasid.
|
|
24-aastane; Eastside
Citizen
|
|
|
Post by Regina Westenra on Feb 9, 2014 16:44:24 GMT 2
"Nojah, seda räägid sa praegu," muigas Regina. Võib-olla paari aasta pärast on olukord hoopis vastupidine, sest vähesed inimesed suudavad väga pikka aega iga päev järjest täpselt sama mustri järgi elada. "Võib-olla siis arvaksid, kui teaksid, missugune ma tegelikult olen," sõnas naine kavalal toonil. Täpselt nii nagu ei näinud Reggie Theo sisse, ei teadnud ka mees Regina salajasi mõtteid ja plaane. "Ma loodan, et see, mida mina tahan, ühtib ka sinu soovidega," naeratas Regina kergelt. Aga küll nad selle varsti teada saavad. Tore, et mees elab omaette, sest mingiks perekonna kokkutulekuks Reginal hetkel tuju ei olnud. Seda pidi ta enda kodus liigagi tihti nägema. Mehe küsimuse peale tõusis Reg laua tagant püsti. Varsti olid mõlemad juba üleriided selga saanud ja võisid liikuma hakata. "Ei ole midagi. Ma võin jalutada ka," arvas naine. Takso oleks ka üks võimalik variant olnud, aga miks mitte vahepeal niisama kõndida. Vaevalt Thedore siit kuigi kaugel elab.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 9, 2014 19:30:53 GMT 2
"Aga räägi siis mulle, missugune sa tegelikult oled," sõnas Theodore muigega ja pööras oma silmade pilgu sõbrannale. Huvitav oleks ju teada, kuidas Regina ise ennast ja oma mõtteid iseloomustaks. Theo arvamus temast võis ju natukene erineda ka. Regina ka ju ei teadnud täielikult, milline Theo erinevates olukordades on. "Miski ütleb mulle, et ühtib küll," lausus mees lõbusalt. Ta võis ju ka muidugi täiesti mööda panna, aga ilmselt oli juba üsna ilmselge, kuhu tänane õhtu lõpuks välja viib. Kergelt noogutanud, pakkus Theodore sõbrannale toeks oma kätt, et too libedal teel ei kukuks, kuigi kui see peaks juhtuma, tõmbaks ta ilmselt nad mõlemad pikali. Õnneks jõudsidki nad umbes kümneminutilise jalutuskäigu järel mehe kodu juurde. Theodore keeras ukse lukust lahti ja laskis Regina enda ees sisse. "Tunne end nagu kodus," sõnas mees sõbrannale ja asus üleriideid seljast võtma.
|
|
24-aastane; Eastside
Citizen
|
|
|
Post by Regina Westenra on Feb 13, 2014 22:19:30 GMT 2
"Ma arvan, et aja jooksul uurid sa selle ise välja," ei öelnud Regina mehele kindlat vastust. Reginal pole niikuinii plaanis lähiajal Tree Hillist lahkuda, mistõttu puutuvad nad Theoga ilmselt üsna tihti kokku. "Ma loodan," sõnas Reggie ja muigas kergelt. Ka temal olid juba oma ootused selle õhtu lõpetamiseks, mida oli võimatu peast pühkida. Kogu tee baaris mehe elukohani kõndisid nad ringi nagu mingi paarike, kuid Reginal selle vastu küll midagi polnud. Õnneks ei tekkinud kummalgi ka tasakaaluga probleeme - ju siis polnud veel piisavalt palju joonud. Sisenud mõne aja pärast majja, ei vaevunud Reggie seal pikemalt ringi vaatama, kuna ta ei viibinud Theo juures esimest korda. Selle asemel sai Reg oma üleriietest lahti ning vantsis nagu boss elutuppa. "Sul siin midagi juua veel on?" küsis naine, kui Theo ka tuppa ilmus.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 13, 2014 22:32:17 GMT 2
"Ma võin ju proovida, aga kõik oleneb sellest, kui jutukas sa oled," sõnas Theodore muigega ja pööras oma silmade pilgu sõbrannale. Kui asi oleks ainult temas, üritaks ta Reginat võimalikult hästi tundma õppida, enne kui neil asi päris tõsiseks muutub. "Ma teen kõik endast oleneva, et sinu lootusi täide viia," lausus mees silma pilgutades ja vajutas kiiresti neiu põsele õrna musi. "Baarikapp on elutoas, ma arvan, et leiad sealt kindlasti midagi, mis sulle meeldib," lausus Theo Reginat sinnapoole juhtides ja tõmbas kapiuksed lahti, et sõbranna saaks selle sisemust uurida.
|
|
24-aastane; Eastside
Citizen
|
|
|
Post by Regina Westenra on Feb 14, 2014 0:06:29 GMT 2
"Kahjuks olen ma suurema osa ajast liigagi jutukas, nii et varsti on sul kindlasti kõik teada, mida vaja on, ja rohkemgi veel," oli Regina kindel. Vahet pole, kas ta on joonud või mitte, sest mingil teatud hetkel hakkab naine nii või naa lobisema, kuna talle lihtsalt meeldib endast rääkida. "Ega minagi kavatse sel juhul sulle alla jääda," muigas Reg kergelt. Ja põsemusi polnud kohe üldse paha algus. Kui Theo naise baarikapi juurde juhtis ja uksed lahti tõmbas, läks Reginal pisut aega, et selle sisuga tutvust teha, aga varsti valis ta välja ühe pudeli punast veini. Järgmisena jäi üle ainult pudel avada ja klaasid välja otsida. Sellega sai Reggie üsna kiiresti hakkama ning varsti sai naine juba toosti öelda. "Meie terviseks," sõnas Reg lõbusalt.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 14, 2014 11:06:36 GMT 2
"Sa võid kohe ka pihta hakata, ma kuulan huviga," muigas Theodore. Regina oli ju juba seda tüüpi inimene, kellele meeldib endast rääkida ja väikese alkoholiga hakkab jutt ilmselt üsna kiiresti jooksma. "Eks me seda näeme," kehitas Theo õlgu ja heitis pilgu baarikappi. Tal oli seal ikka päris korralik kogu erinevaid jooke, mille hulgast sõbranna neile joomiseks ühe punase veini leidis. Nähes, et Reg võttis pudeli avamise ja joogi väljavalamise enda peale, lükkas mees kapiuksed kinni ja tegeles sel ajal sõbranna eemalt jälgimisega, sest muud ta väga teha ei osanud. "Meie terviseks," kordas Theodore ja lõi enda klaasi Regina omaga kokku, kui too juba niikuinii toosti ütles, siis võib ka ju. "Millega ma sind nüüd siis lõbustada võin?" uuris mees neiult.
|
|
24-aastane; Eastside
Citizen
|
|
|
Post by Regina Westenra on Feb 16, 2014 1:17:49 GMT 2
"Ma isegi ei tea, millest alustada," jäi Regina korraks mõtlema. Kuna Theo andis talle selgelt mõista, et võib kuulata, siis ärgu hiljem hädaldagu, kui Reggie midagi üleliigset ütlema juhtub. "Okei, ma tunnistan, et ei usu armastusse." Kõik see, mida raamatutest lugeda ja filmidest näha saab, ei meenuta kuidagi päriselu. "Minu meelest on mehe juures oluline see, et ta mind lõbustada suudaks ning voodis hea oleks, kuna kellegi mu eksabikaasat meenutavaga on lihtsalt võimatu koos elada. Ja muidugi peaks tal piisavalt hea rahaline sissetulek olema," rääkis Regina avameelseks, nagu jutustaks praegu mingi sõbrannaga, aga sinna ei ole midagi parata, sest joogisena on Reginal palju raskem kontrollida, mida ta suust välja ajab. Kui klaasid said juba kokku löödud ning veiniklaasist mõned lonksudki võetud, tuli Theo poolt küsimus, mille peale Reg naerma hakkas. "Aga äkki teeme hoopis vastupidi ja mina lõbustan sind?" pakkus neiu.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 16, 2014 17:25:48 GMT 2
"Alusta algusest," pakkus Theodore, tuues välja selle lause, mida ilmselt alati sellises kontekstis kasutati ja ehk liigagi palju. Tal on praegu viitsimist kuulata küll, seega lasku Regina aga välja, mis tal öelda on. "Ja miks sa siis ei usu armastusse?" soovis mees sõbrannalt selgitust. Ega tal endal ka armastusega erilisi kokkupuuteid polnud, kui muidugi perekond välja arvata, aga ta ei kandnud seda tunnet ka päris maha. Kuulates Reggie sõnu selle kohta, milline peaks olema tema ideaalmees, Theodore muigas. Ta võis ju olla natuke egoistlik, aga pidas end kõigis nendes valdkondades sobivaks. Huumorimeelt tal jagub, voodis probleeme pole ja rahaline sissetulek on ju vägagi korralik. Siiski ei hakanud Theo praegu ühtegi sellepoolset kommentaari tegema. "Lase käia, mulle väga meeldib, kui mind lõbustatakse," oli mees nõus. Õhtu on ju pikk ja kiiret pole neil kuhugi.
|
|