24-aastane; Eastside
Citizen
Mistakes are proof that I am trying.
|
|
|
Post by Regina Westenra on Jan 22, 2014 19:19:49 GMT 2
Tänasel laupäevahommikul ärkas Regina enda kohta ehk liigagi hilja, aga õigustuseks võis naine tulla selle, et eilne õhtu TRICis venis tal pikale. Lisaks sellele suutis naine kohata oma kunagist poiss-sõpra, kelle ees ta ennast küllaltki piinlikku olukorda pani. Päris kõike, mis eelmisel õhtul juhtus, naine enam ei mäletanudki, kuid ega ta nii väga seda meenutada ei tahtnudki. Selle asemel otsustas Regina oma eluga edasi liikuda ja mõelda vaid tulevikule. Nii seadiski naine umbes kella kaheksa ajal sammud Shootersisse. Kui tavaliselt oleks Regina selliseks käiguks takso tellinud, siis täna jalutas ta sinna kleidis ja kontsakingades - jope ka loomulikult seljas -, sest hommikujooksu vahelejätt tuli kuidagi kompenseerida. Umbes poole tunniga jõudis Regina sinna kohale. Eelnevalt oli ta juba teada saanud, et paar tuttavat tulevad ka - ega üksiolemisest naine lugu ei pidanudki. Näinud oma sõbrannat koos viimase mehega noolemängu juures asjatamas, jalutas Reg nende juurde, et ise ka natuke täpsust harjutada. Üks seltsiline, Theodore, oli siiski veel puudu, aga naine oli kindel, et küll temagi varsti end näole annab. Joomisega kavatses Regina nüüd ettevaatlikum olla, sest kaks õhtut järjest endal kellegi ees mark täis teha ei kõlanud eriti ahvatlevalt.
OT: @theodore
|
|
|
Post by Deleted on Jan 22, 2014 19:35:55 GMT 2
Üks nädal oli jälle lõpule jõudnud ja Theodore sai end korralikult välja puhata. Reede õhtul oli mees peamiselt kodus olnud, kuid täna plaanis kindlalt kuhugi välja minna. Regina pidi ehk niikuinii jälle baaris olema, mistõttu piisas lihtsalt sinna kohaleilmumisest, et õhtu juba lõbusaks muuta. Kümne paiku ärganud, käis Theo esmalt oma tavalisel hommikusel jooksuringil, seejärel võttis kiire duši ja lubas endale rikkaliku hommikusöögi, mis koosnes kõrvuti nii tervislikest kui natuke vähem kasulikematest toiduainetest. Köögi jälle enam-vähem korda sättinud, kolis mees diivanile. Diivanilaual oleva sülearvuti avanud, alustas Theo meilide lugemise ja neile vastamisega ning ajas seejärel paar kiiret tööasja korda. Kõigi nende tegevustega lendas aga aeg nagu linnutiivul ning varsti oligi õhtu käes. Theodore vahetas kodused dressid mustade teksade ning lipsu ja triiksärgi vastu. Tõmmanud kõige peale veel esikunagis rippuva pintsaku, jalutas mees majast välja garaaži, kus istus oma kalli välimusega sportautosse ja sõitis Shootersi juurde. Tagasi koju tulles tuleb tal ilmselt takso võtta, aga ta oli ennegi oma autot kesklinna seisma jätnud, seega polnud see midagi uut. Auto baari kõrvaltänavasse parkinud, sammus Theodore Shootersisse sisse ja märkas kohe Reginat koos teistega noolemängu juures passimas. "Tere õhtust," sõnas mees nende juurde astudes ja heitis pilgu Reginale, olles veidi üllatunud, et neiu endale veel midagi juua polnud võtnud.
|
|
24-aastane; Eastside
Citizen
|
|
|
Post by Regina Westenra on Jan 22, 2014 20:38:19 GMT 2
Regina oligi täna baari kohale tulnud rohkem Theo pärast, kuna ta polnud meest juba tükk aega näinud. Nende viimane kohtumine leidis aset ehk mõne kuu eest ja seegi tekitas naisele paksu pahandust oma abikaasaga, kuid enam tal Davidi pärast muretseda ei tule, sest mingisugust abielu enam ei eksisteeri. Vabadusest oligi Regina viimase pooleteise aasta jooksul kõige rohkem puudust tundnud, sest kontrollifriigiga koos elades pidi ta igast oma käigust aru andma. Nii polegi tarvis imestada, et naine järsku vabadust maitstes peaaegu igal nädalavahetusel metsikult pidutseb ja ennast täis joob. Saatnud mõned nooled märklaua poole teele, nägi Regina, et kõige lootusetum ta selles mängus polnudki, kuid oma kahele kaaslasele jäi näitsik siiski alla. Kui Theodore kohale jõudis, tervitas Regina meest kallistusega. "Õhtust. Ma juba ootasin sind kannatamatult, sest nendel tuvikestel jätkub silmi vaid teineteise jaoks," rääkis naine, mille peale tema sõbranna vabandava ilme näole manas - oli näha, et Reggie sõnades leidus omajagu tõtt.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 22, 2014 20:54:37 GMT 2
Theodore muigas ja kui Regina teda tervituseks kallistas, pani mees samuti sõbrannale käed hetkeks ümber. Ta polnud küll eriline kallistaja-tüüp, kuid vahel tuli sellist lähedust mõne inimesega ette küll. "Nii et ma saan siis järjekordselt su päästja olla," sõnas Theo muigega kui ta käed neiu ümbert eemaldas ja enda teksade taskusse surus. Hoolimata kõigest oli Regina tihti oma sõbranna ja tema kuti seltskonnas ning Theo teadis, milline viienda ratta tunne on olla vallalisena armunud paarikese kõrval. Reg polnud küll väga pikka aega vaba ja vallaline olnud, kuid see selleks. "Kas ma võin sulle midagi juua pakkuda?" pakkus mees lahkelt. Ise tahtis ta küll kohe midagi juua saada ja teeks hea meelega sõbrannale ka paar kokteili või midagi muud välja.
|
|
24-aastane; Eastside
Citizen
|
|
|
Post by Regina Westenra on Jan 22, 2014 21:16:48 GMT 2
"Ma tõesti ei tea, mida ilma sinuta teeksin, Teddy-bear," sõnas Regina lõbusal toonil, otsustades nüüd kättemaksuks kogu ülejäänud õhtu noolemängu juures miilustavat paarikest ignoreerida. Hüüdnime Teddy-bear või lihtsalt Teddy oli Reggie mehele pannud juba mitu aastat tagasi, kuigi tüübile ei paistnud see esialgu meeldivat. Ehk on nüüdseks olukord muutunud, kuid kindel muidugi olla ei saanud. Reginale meeldis aeg-ajalt inimestele kõikvõimalikke uusi nimesid panna ja neid sellega pisut kiusata. "Jah, aga paluks praegu midagi lahjemat. Ma ei tahaks parema meelega teist korda eilse õhtu stsenaariumit läbi teha," vastas Mary, haaras mehel käest kinni ning hakkas teda vaikselt baarileti juurde talutama.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 22, 2014 21:38:01 GMT 2
"Ehk seda, mida sa alati teed, kui mina siin sind päästmas pole, saad sellega ise hakkama," lausus Theodore muigega, reageerimata kuidagi sellele, et Regina teda jälle Teddyks suvatses kutsuda. Mehel polnud selle hüüdnime vastu küll enam mitte midagi, aga ega ta siis seda ju nii lihtsalt välja ei näidanud. Lasknud neiul end kättpidi baarileti äärde vedada, Theo noogutas ja tõmbas rahakoti rinnataskust välja. Hetke mõelnud, tellis mees endale lihtsalt ühe õlle ja sõbrannale siidrit, kuna ühegi selle peene kokteili nimi, mida naised tihti joovad, tal küll hetkel meelde ei tulnud. Jookide eest maksnud, ulatas Theo härrasmehelikult pudeli Reginale ja toppinud rahakoti tagasi endisesse kohta, haaras letilt oma õlle ning võttis jahedast joogist ühe suure lonksu. "Nagu ma hiljuti kuulsin, oled sa meil jälle vallaliseelu nautimas?" uuris mees sõbrannat küsimusega ilmselgelt kergelt tögades, kuid ta pidi endale tunnistama, et selline sündmuste käik oli talle päris meeltmööda.
|
|
24-aastane; Eastside
Citizen
|
|
|
Post by Regina Westenra on Jan 22, 2014 22:02:52 GMT 2
"Ehk siis olen täiesti lootusetu," lisas Regina mehe lausele, kuna just niimoodi naine end möödunud aastal tihti tundis. Alles nüüd oli ta enda elu kuidagi joonde saanud ning 'uut noorust' nautima hakanud. Saanud mehelt pudeli siidriga, võttis Regina selle väikese 'aitähi' saatel vastu ning tegi selle lahti. Baaridaamilt küsis Reg endale ka ühe tühja klaasi, kuhu ta endale jooki valas, sest otse pudelist näitsikule juua ei meeldinud. Võib-olla piirdubki ta täna selle siidriga, sest kangem kraam tundus naise jaoks hetkel palju eemaletõukavam kui tavaliselt. Kuulnud Theo tögavalt kõlavat küsimust, oleks Reggie hea meelega tüübile virutanud, aga kuna tema ühes käes oli praegu pudel ja teises klaas, siis Theodore esialgu pääses. "Vaba nagu linnuke," sõnas Regina kulmukergituse saatel. "Ja millest selline küsimus? Tahad minu suhtestaatust muuta või? Ma tean, et olen kuum kaup, aga hetkel hoian madalat profiili," rääkis Mary edasi, hääles lõbus toon.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 26, 2014 11:18:01 GMT 2
"Miks sa nii ütled?" küsis Theodore kulmukortsutusega. Ta ei olnud oma lausega midagi sellist küll silmas pidanud. Soovimata baarileti ette seisma jääda, kõndis Theo ühe vaba lauani ja vajus sinna istuma. Jäädes ootama, millal Regina talle järgneb, lonksas mees aeglaselt oma õlut ja jälgis silmadega sõbrannat, kes laua poole jalutas. "Lihtsalt uudishimulik," vastas Theo muigega neiu küsimusele, kui too jälle kuuldekaugusesse jõudis. "Tahtsin kuuldusi kontrollida," lisas kutt pärast väikest pausi, ütlemata midagi vastuseks Reggie küsimusele. Ta võis küll arvata, mida tahtis, aga ega Theodore nii lihtsalt oma tahtmisi välja ei öelnud.
|
|
24-aastane; Eastside
Citizen
|
|
|
Post by Regina Westenra on Jan 27, 2014 23:43:11 GMT 2
"See on lihtsalt minu arvamus. Sa ei peagi sellega nõustuma," vastas Regina kerge õlakehituse saatel. Viimasel ajal kippuski naine rääkima teksti, mis polnud üldse temalik. Arvatavasti oli see seotud Regina pidevate tujukõikumistega, millega ta aeg-ajalt ikka hädas on. Kui Theodore ühe vaba laua juurde kõndis, järgis Mary peagi mehe eeskuju ning võttis endale koha mehe vastas. Regina oli juba sellega harjunud, et Theo oma salajasi soove välja ei öelnud, mida aga paljud teised mehed tema juuresolekul teevad, mistõttu ei tulnud tüübi vastus Reginale üllatusena. "Kuuldusi? Et siis linnas lobasuud jälle klatšivad? Miks ma üldse ei imesta..." vangutas naine pead. Suure tõenäosusega teadis pool linna tema suhtestaatusest juba enne seda, kui Reg üldse Tree Hilli tagasi kolida jõudis. "Aga mind paneb imestama, et sina veel kedagi leidnud pole. Kindlat, ma mõtlen. Üheöösuhted arvesse ei lähe," lausus naine muigega.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 28, 2014 22:02:38 GMT 2
"Kuidas aga heaks arvad," sõnas Theodore vaikse muigega. Ta ei tahtnud end ikka kõigisse Regina asjadesse ka segama hakata. Noh, ega ju inimesed temast ka alati täielikult aru ei saanud, mistõttu ta ei üritanudki ka sõbrannat sajaprotsendiliselt mõista. "Sa peaksid ju ikka teadma, millises linnas sa elad," lausus mees Reginale ja irvitas. Isegi uustulnukad jagasid tihti üsna kiiresti ära, et siin linnas ei jää eriti ükski tegevus märkamatuks. Suurlinnades oli inimestel rohkem privaatsust, aga sellises kohas nagu Tree Hill oli kõik kõigile teada. Praegu on ka kindlasti kuskil kõrvallauas keegi, kes nende vestlust hoolega pealt kuulab ja siis kõike kuuldut oma sõbrannadele edasi rääkima tormab. "Ma ei kiirustaks selle asjaga nii väga," teatas Theo õlakehitusega. Paar pikemat oli mehel ikka olnud ka, aga püsima polnud neist ükski jäänud, võib-olla oligi asi tema maines. "Ega mul neid üheöösuhteid nii palju ka ikka pole," lisas mees tõsiselt. Nooremana oli ta sedaviisi päris palju lõbutsenud, aga nüüd oleks juba tõesti aeg enda kõrvale keegi kindel leida. "Aga võib-olla oli mu huviobjekt vahepeal kellegi teise poolt hõivatud ja ma pidin end muudmoodi lõbustama," sõnas Theo kerge flirtiva alatooniga. Regina saab ehk niikuinii varem või hiljem aru, mida Theodore temast arvab, seega ei pidanud mees vajalikuks varjata tõsiasja, et ta tundis neiu vastu juba pikemat aega kerget huvi.
|
|
24-aastane; Eastside
Citizen
|
|
|
Post by Regina Westenra on Jan 28, 2014 23:55:43 GMT 2
Reginal oli hea meel, et Theo rohkem sel teemal midagi pärima ei hakanud, kuna naiste loogikast lähtudes on täiesti võimatu tüübile selgeks teha, mida ta oma jutuga täpselt mõtles. Naised ja mehed on siiski päris erinevad. "Suutsin juba peaaegu unustada," tegi Regina mehe irvitamise peale kurja näo pähe. Isegi kui keegi praegu nende juttu kuulama peaks, oli naisel sellest täielikult ükskõik, kuna selle infoga pole teistel midagi erilist peale hakata. Mingil määral naine isegi mõistis Tree Hilli elanike klatšivajadust, kuna talle endalegi meeldis vahepeal kuulujutte edasi rääkida. "Ma ei soovitagi sul kiirustada, sest sinusugune mees leiab ka 30+ vanuses endale korraliku naise," arvas Regina. Välimust ju mehel oli, raha samuti - mida veel tahta? "Ma usun, et ikkagi rohkem kui minul," turtsatas Reg mehe sõnade peale naerma, kuigi täiesti kindel ta öeldus olla ei saanud. Nimekirja ta just teinud pole. "Või nii? Sa oleksid võinud seda varem öelda," vastas Mary kerge naeratuse saatel. "Ehk oleks abielu lõpetamine mul vähem aega võtnud," lisas naine muigega. Kui Theodore leidis aega flirtimiseks, ei saanud ju Regina ometi vastamata jätta.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 29, 2014 19:09:42 GMT 2
"Oled siit vist ikka liiga kaua eemal olnud," sõnas Theodore tõsiselt. Tema ise oli suurema osa ajast Tree Hillis veetnud ja ei käinud just kõige tihemini kuskil mujal USAs või lausa mõnes välisriigis, aga vahel tuli neid reise tööalaselt ette küll. Regina seevastu oli aga mitmes erinevas kohas olnud ja alles hiljuti uuesti siin linnakeses maandunud. "Seda kindlasti, aga äkki ma ei taha nii kaua oodata?" küsis Theo veidi norivalt ja lonksas oma õlut. Varsti läheb tal ilmselt uut pudelit vaja, sest ühe joogiga mees täna küll piirduda ei kavatse. "Seda ma ei saa enne öelda, kui sa mulle kõik oma üheöösuhted üles loetled," sõnas Theo muigega, kui tegelikult ta seda infot eriti teada ei tahtnud. Noh, neil mõlemal oli üheöösuhteid olnud, aga nende arv vaevalt et tähtis on. "Iga asja jaoks on ikka oma aeg," lausus mees õlakehitusega. Ega tal ju kiiret pole, jõuab oodata küll.
|
|
24-aastane; Eastside
Citizen
|
|
|
Post by Regina Westenra on Jan 30, 2014 0:32:35 GMT 2
"Mina ei ütleks selle kohta kaua. Inimesed ja elu on ikka enam-vähem sama. Ma ei näe, et minu äraoleku ajal midagi oluliselt muutunud oleks," arvas Regina, aga päris sada protsenti ta oma jutus kindel olla ei saanud. Theodore teab kindlasti paremini, mis siin vahepeal muutunud on. "Kaua? Kõigest mõned aastakesed ju. Vaata, missugune vanamees sa juba oled," lausus Reggie muige saatel. Neid sõnu ta muidugi tõsiselt ei mõelnud. Ka naise jook hakkas juba otsa saama, mis tähendas, et varsti tuleb uue järele minna. "Heh, seda ma küll tegema ei hakka. Ma isegi ei pruugi neid kõiki enam mäletada," hakkas Reggie selle jutu peale naerma. Mingi aeg naine üheöösuhetest peaaegu elatuski, kui tal parajasti kedagi silmapiiril polnud ja Regina end üksikuna tundis. "On jah, aga mina tahaks ikkagi enne 30. eluaastat uuesti abielluda - sel korral õnnestunult," ütles naine unistaval hääletoonil enda soovi välja. Kui ta leiaks vaid sobiva tüübi, kes vastaks naise kriteeriumitele. Regina nõrkus oli see, et ta kartis kohutavalt üksindust.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 30, 2014 18:37:18 GMT 2
Theodore noogutas. "Noh, mul on üsna kiire elustiil ka, nii et aeg paistab pidevalt lendavat," sõnas mees muigega. Tavaliselt kulges tema päev kodu-töö-trenn-kodu ja ega selle vahepeal eriti sotsiaalseks eluks aega ei jäänudki. Samas, linnakese elu ja inimesed olid üldjuhul ikka samad, kui mõned uustulnukad välja arvata. "Ma võtan seda komplimendina," lausus Theo kerge sarkasmiga ja võttis viimased lonksud oma joogist, lüües siis tühja pudeli uuesti lauale. Eks kui Reginal ka klaas tühjaks saab, võib ta neile uusi jooke hankima minna. "Seda annab ju väga vabalt korraldada," muigas mees jälle kergelt flirtival hääletoonil. Kogu elu ei saa ju ikka üheöösuhetega mööda saata, ühel hetkel võiks midagi perekonnalaadset ka luua üritada.
|
|
24-aastane; Eastside
Citizen
|
|
|
Post by Regina Westenra on Jan 30, 2014 19:30:51 GMT 2
"Ehk peaksid sa mõneks hetkeks oma töö unustama ja mõtlema rohkem enda eraelule?" arvas Regina. Seda rääkis muidugi naine, kes pole kordagi elus tööd tegema pidanud, sest alati leidub keegi, kes teda üleval peaks ja talle kalleid asju ostaks. Kunagi oli selleks naise abikaasa, nüüd jälle vanemad. Mingisugust iseseisvust pole Regina puhul ollagi. "Mitte et ma oleks seda komplimendina mõelnud, aga kui sa nii aru saad, siis olgu pealegi," puhkes Reg mehe sõnade peale korraks naerma. Jah, loomulikult ta taipas, et tegu oli sarkasmiga. Kui Theo oma joogiga lõpetas, võttis Regina temast eeskuju ning tühjendas oma pooliku klaasi. "Ah nii? Räägi nüüd mulle ka, mismoodi sina seda korraldaksid," tundis naine huvi.
|
|