|
Post by Deleted on Feb 2, 2014 22:31:05 GMT 2
Naine kuulas Theod ja pidi nõustuma. "Nojah, mõni naudibki stressirikast tööd. Ma ise ka tegelikult pean päris tihti selliste olukordadega toime tulema, aga ikka tahan järgmisel päeval tagasi minna," tõdes Sage. Muidugi oli päevi, kus soe voodi oli palju ahvatlevam, aga õnneks hakkasid naise tööpäevad tavaliselt keskpäevast. "Tõesti? Kes siis?" küsis naine, kui Theodore kinnitas, et ta oskab kedagi soovitada. Huvitunud ilme asendus kavala naeratusega, kui ta kuulis, et mees pakkus ennast. "Siis pead sa kunagi tulema minuga autot välja valima," kinnitas Sage. "Hiljem võin ma sulle kodus vägeva õhtusöögi välja teha. Või kui eelistad mõnda restorani, sobib seal ka," lisas naine. Ta enda oskused olid päris head, seetõttu mõtleski naine esimesena enda kodu peale.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 5, 2014 14:52:59 GMT 2
"Tean seda tunnet," sõnas Theodore irvitades. Mingil määral ta ju ikka nautis nende naiivsete tüdrukute ärakasutamist, nii kauaks kuni tal seda võimalust oli. Ja oma tööd nautis ta ka, erinevalt mõnest kolleegist, kes kõik tööpäevad põhimõtteliselt lihtsalt laua taga istumisega mööda saatis. "Vabalt," oli Theo sõbranna pakkumisega kohe nõus. Ega naised vist autodest nii palju ei tea kui mehed, noh, näiteks tema ise, ja müüjad võivad ju seda ka ära kasutama hakata. "Ma tuleks hea meelega sulle külla ja sööks midagi isevalmistatut," lausus mees muigega. Ega tal ju endal tavaliselt ei olnud väga kodus aega endale mingisugust praadi valmistada, seega vahelduse mõttes oleks ju hea korralikku kodutoitu süüa.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 5, 2014 22:16:46 GMT 2
Tüdruk naeratas teenindajale, kui ta tühja klaasi eest võttis. "Mis köök sulle kõige rohkem meeldib? Itaalia? Prantsuse? Ameerika? Kreeka?" loetles naine üles erinevaid variante. "Aga arvesta sellega, et ma ei jaga peaaegu midagi autodest, nii et kui ma küsin midagi lolli, siis ära naera," lisas Sage muigega. Okei, nii loll ta ka tehnika osas ei ole, et küsiks, mida hobujõud tähendab. Kuigipalju pidi ikka teadma, et loadki kätte saada, kuigi siin, Ameerikas, oli see väga lihtne. Kõik, kellel oli piisavalt tahtmist, said load tehtud.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 5, 2014 22:42:05 GMT 2
"Itaalia köök kõlab päris hästi," sõnas Theodore rahulolevalt ja muigas. Ta ise oli ka ilmselt kodus kõige rohkem toite valmistanud justnimelt Itaalia köögist, sest need olid alati maitsvast. "No ma ei saa küll midagi lubada," lausus mees ja puhkes naerma. Ta väga ei uskunud muidugi, et Serena mõne väga lolli küsimusega hakkama saaks, aga kui see tõesti juhtuma peaks, siis vaevalt ta naeru tagasi suudaks hoida. "Aga ma arvan, et midagi sa ikka tead, ja ülejäänu võid juba minu hooleks jätta," lisas Theo pärast väikest pausi. Kui ta juba abi osutamise eest tasuta õhtusöögi saab, oli ta valmis sõbrannat sajaprotsendiliselt autoostul aitama ja nõu andma.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 6, 2014 19:40:35 GMT 2
"Itaalia köök it is," kinnitas Serena noogutusega. Ta võib teha täidetud cannellonisid. "Hei," protesteeris naine ja müksas mehe õlga. Nojah, kui keegi näitaks talle köögis ingverijuurt ja arvaks, et tegu on küüslauguga, ei saaks naine ise ka naeru pidada. "Jätan meelde," vastas Sage naeratusega. Ta tellis ühe martini ja hakkas vaikselt keerutama tikku, mille otsas oli oliiv. "Tead, sa üht piljardimängu ei taha teha?" uuris naine.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 6, 2014 19:53:42 GMT 2
Theodore noogutas ja muigas. "Kui tahad minna autosid vaatama, siis ainult helista mulle ja lepime miskit kokku," lausus mees sõbrannale. Tema number peaks Serenal ju ikka olema ja pärast tööpäevade lõppu ei teinud Theo üldjuhul miskit olulist, mida ei annaks vajadusel edasi lükata. "Jah, miks ka mitte," nõustus mees koheselt sõbranna piljardiplaaniga. Jalad hakkasid niigi istumisest natuke kangeks jääma, mõtles Theo end toolilt püsti ajades ja sirutas end hetkeks. Kummalisel kombel oli piljardilaud hetkel täitsa hõivamata ka. Tavaliselt oli selle ümber ikka mõni seltskond noori, aga täna õhtul olid kõik mänguhuvilised ilmselt kuskil mujal.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 13, 2014 23:10:39 GMT 2
"Jätan meelde," vastas Serena noogutusega. Helistab Theole ja ütleb, et just nüüd on vaja minna autosid vaatama. Ta tõusis mehe nõustumise peale toolilt, võttis enda martini ja läks piljardilaua juurde. Klaasi lauale toetanud, hakkas ta kuule kolmnurka kokku seadma. "Ma ei ole pikalt piljardit mänginud, nii et ära naera, kui ma kohe peaksin esimese löögiga valge kuuli sisse saatma," lausus Sage kerge naeratusega. Lõpuks oli kolmnurk koos ja naine eemaldas plastikust raami. "Nii, alusta," pakkus naine.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 14, 2014 11:14:02 GMT 2
Theodore haaras samuti laualt oma õllepudeli ja järgnes sõbrannale piljardilaua juurde. Ühe keppidest kätte haaranud, jäi mees jälgima, kuidas Serena kuulikesi laua keskele kolmnurka sätib. "Võimalik, et ma olen isegi natukene roostes," lausus Theo muigega ja tegi lihtsa liigutusega avalöögi, mis kuulid mööda piljardilauda laiali jooksma pani. Lastes pilgul mööda lauda ringi käia, avastas mees punase number kolme, mis ilusti augu lähedal passis ja selle sisselöömine ei oleks vist kellelegi tohtinud erilisi raskusi tekitada.
|
|