23-aastane
Visitor
I don't know who I really am.
|
|
|
Post by Lucien E. Northrop on Jan 18, 2014 1:53:02 GMT 2
Kuna Lucien oli veel viimast nädalat Tree Hillis, lubas ta endale, et teeb enne tagasi New Yorki sõitmist midagi meeldejäävat. Mõtles tüüp mis ta mõtles, aga ühtki head kättemaksuideed tal Megani jaoks ei tulnud. Selle asemel tuli ta lõpuks tänu suurele pingutusele ühe lolluse peale, mis tundus liiga hea, et see tegemata jätta. Kuskil poole kümne ajal õhtul oli tüüp koos paari pillimehest semuga kortermaja ees, kus elab Megan. Tänu oma erakordsele nuhkimisandele teadis Lucien, missugune aken Meganile kuulub. Kuna tuli seal põles, võis järeldada, et naine on kodus. Andnud sõpradele märku, et need võivad mängima hakata, valmistus Luce oma väikeseks serenaadiks. Vaid mõni sekund hiljem sai kogu lähiümbrus kuulda tüübi mitte just kõige võluvamat lauluhäält: "You know you love me. I know you care. Just shout whenever, and I'll be theeeeere. You want my loooove. You want my heaaart. And we would never, ever, ever be apaaaaart. Are we an item? Girl quit playin'. We're just friends, what are you sayin'? Said there's another as you look right in my eyeeees. My first love, broke my heart for the first time. And I was like baby, baby, baby ooooh. Like baby, baby, baby noooo. Like baby, baby, baby ooooh. I thought you'd always be mine, MINE..." Seljas kandis "ööbik" sel korral tumesinist jopet, musti teksasid ja musti talvesaapaid. OT: Megan Whitely
|
|
23-aastane; Eastside
Celebrity
Falling for you took me by surprise, but, wow... I like it!
|
|
|
Post by Megan Whitely on Jan 18, 2014 2:02:46 GMT 2
Kuna kell oli päris palju, hakkas Megan end juba vaikselt magama sättima, kuna tema oli harjunud nii-öelda iluunega, mis naise jaoks tähendas kuskil kümne ajal juba magama minemist. Ta tuli just duši alt, seljas pehme valge hommikumantel ning peas sama värvi turbaniks keeratud käterätt, kuni kedagi enda akna all mingit nõmedat Justin Bieberi laulu jorisemas kuulis. Vaene tema ja vaesed naabrid. Caroline avas akna vaid selleks, et näha, et jorisejaks oli Lucien. "Kui see üritab olla serenaad või midagi taolist, siis oleksid pidanud teise laulu valima ja viisi pidama õppima. You suck," sõnas naine, kuid kadus hetkeks, jättes akna lahti. Ta võttis vannitoast ühe ämbri ning pani selle külma vett täis, enne kui uuesti akna juurde läks ning selle Lucienile kaela kallas. "Võiskid minu ja naabrite häirimise lõpetada."
|
|
23-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Lucien E. Northrop on Jan 18, 2014 2:17:24 GMT 2
Lucienil oli praegu muidugi lõbu laialt, aga seda ilmselt teiste kortermaja elanike kohta, kes seda jauramist samuti kuulma pidid, öelda ei saanud. Kui Luce oli laulukesega juba refräänini jõudnud, ilmuski akna peale Megan. Rohkem tüüp enam laulda ei viitsinudki, vaid jäi irvitava näoga ülespoole vahtima. Nähtavus polnud just parim, kuna väljas oli pime, aga elab üle. Korra jõudis Luce isegi mõtlema hakata, et Megan läks minema, aga õige pea oli naine jälle tagasi. Külma vett, mis talle äkitselt kaela sadas, polnud tüüp oodata osanud. "Mina selles nii kindel poleks!" hüüdis Lucien vastu ning läks seejärel oma kahe kambajõmmi juurde juurde, et neile plaani jätkust rääkida. Vaid mõne minuti pärast oli tüüp jõudnud kolmandale korrusele Megani ukse taha. "Baby, baby, baby oooh..." alustas Lucien uuesti, lootes, et naisel saab sellest kõrini ning ta teeb ukse lahti.
|
|
23-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Megan Whitely on Jan 18, 2014 2:22:03 GMT 2
Külm vesi 15 miinuskraadiga kaela ei saanudki kuigi mõnus olla ja ilmselt võiski Lucien nüüd kopsupõletiku saada, kui ta kauemaks niimoodi välja jääb või kuivi riideid ei lei. Kuulnud mehe jorisemist ukse taga, lasi Megan kuuldavale sügava ohke, kuid otsis enda pesusahtlist välja ühe pisikese kilekoti, kus oli endiselt Lucieni ostetud pesu sees. Ei, Megan polnud seda kordagi selga pannud ega kavatsenud ka. Võtnud pesukomplekti kilekotist välja, läks ta koos sellega ukse peale. "Mis sul viga on?" küsis ta tigedalt ning viskas pesu läbimärjale Lucienile näkku. "Kanna ise, ma lähen pesen kohe käed ka puhtaks, sest äkki sain ma selle pesu küljest sinu idiootsuse pisiku ja see nakkab mullegi."
|
|
23-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Lucien E. Northrop on Jan 18, 2014 2:36:11 GMT 2
Kopsupõletik oli küll viimane, millele Lucien praegu mõtles, kuigi külmatunnet ei suutnud ignoreerida temagi. Luce teadis, et Megan on mõrd, aga millekski selliseks ta ikkagi valmistuda ei osanud. "Idiootsus? Ma pakun, et ka sulle endale pole see sõna võõras," muigas noormees pärast järjekordset huvitavat pesuintsidenti. Võtnud naise poolt põlatud pesukomplekti enda kätte, jäi Luce mõneks ajaks Meganile otsa vaatama, enne kui uuesti rääkima hakkas. "Kas sa mind tuppa ei kutsugi?" uuris tüüp, kuigi naise jaatav vastus oli väheusutav. Võib-olla peaks ta ikkagi uuesti alla minema ja istuma autosse, mis kusagil kortermaja läheduses veel ootas. Praegusel hetkel kuluks mehele hädasti ära kuum dušš, tee ja kuivad riided.
|
|
23-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Megan Whitely on Jan 18, 2014 2:42:54 GMT 2
"Sa oled idioot, sest sa ei saa aru, mida tähendab see, kui sul palutakse eemale hoida," nähvas Megan, olles valmis Lucieni nina ees juba ust kinni lööma, kuni mehe poolt järjekordne küsimus tuli, mis naise turtsatama pani. "Ja miks ma peaks sind veel tuppa kutsuma?" küsis Caroline mõrult, sest temal polnud sellest küll sooja ega külma, kui läbimärg Lucien külmetama jääb. Häirigu veel kellegi algavat öörahu.
|
|
23-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Lucien E. Northrop on Jan 18, 2014 2:57:08 GMT 2
"Ma tulin selleks, et sulle üht asja meelde tuletada," teatas Lucien kulmukergituse saatel. "Me mõlemad teame, et mingi osa sinus ei taha kohe üldse minust eemale hoida," jätkas mees lõbusal toonil, unustades mõneks ajaks isegi külmatunde. Megani küsimuse peale astus Luce paar sammu lähemale, viskas selle tobeda pesu maha ning libistas ühe käe ukse vahelt sisse, haarates Meganil käsivarrest - piisavalt tugevalt, et viimasel oleks raske ennast lahti rabeleda. "Kui sa nüüd ust pisut rohkem lahti teed, saaksid ehk teada," kõlas viimaks tüübi vastus.
|
|
23-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Megan Whitely on Jan 18, 2014 3:34:55 GMT 2
"Mida?" ei suutnud Megan oma kõrvu uskuda. Kust Lucien üldse midagi sellist võttis? Kui Meganil oli kinnisideesid, siis nüüd paistis, et tema on samuti kellegi kinnisidee ja see keegi seisab läbimärjalt praegu naise ukse taga. Kui Lucien naisel käsivarrest haaras, üritas naine end lahti rabeleda, ent edutult. Lihtsalt valus oli. "Tõbras. Sa teed mulle haiget," sisises ta, üritades uuesti end mehe haardest vabastada.
|
|
23-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Lucien E. Northrop on Jan 18, 2014 14:43:25 GMT 2
"Sa tead väga hästi, millest ma räägin," ei hakanud Lucien mingeid täpsemaid selgitusi andma, kuna lootis, et Megan saab ilma selleta ka aru. "Mul ei ole täna midagi kurja plaanis. Ma tahtsin lihtsalt natuke sinuga rääkida, enne kui Tree Hillist pikemaks ajaks ära lähen. Jah, sa võid nüüd rõõmustada, sest ma lähen New Yorki tagasi," rääkis mees edasi, laskmata vahepeal oma haaret lõdvemaks. "Ja sina pole mulle kunagi haiget teinud? Või oled äkki juba unustanud?" küsis Eric muige saatel. Praegust olukorda ei saanud kuidagi võrrelda teoga, millega Megan kunagi hakkama sai.
|
|
23-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Megan Whitely on Jan 19, 2014 2:35:00 GMT 2
"Jah, see oli viga, kuigi nüüd ma enam ei ütlekski, et see viga oli. Mul on nii kahju, et sa elama jäid," tunnistas Megan. Ilma Lucienita oli ikka kõvasti parem ning hetkel oli naisel küll tunne, et lööks talle esimese kättejuhtuva terariista rindu. Saaks vähemalt rahu majja, kuigi sellisel juhul lõpetaks Meg uuesti kas trellide taga või kinnises asutuses, kus ta juba korra oli olnud. "Mida sa minust tahad?" küsis Caroline läbi hammaste, sest tema küll ei leidnud, et tal Lucieniga midagi veel rääkida oleks. Mida varem tüüp Suurde Õuna tagasi lendab, seda rutem saab naine temast rahu.
|
|
23-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Lucien E. Northrop on Jan 20, 2014 0:32:51 GMT 2
"Mis ma ikka selle kohta öelda oskan? Ma jäin elama, kuna sa ei teinud oma tööd korralikult," sõnas Lucien, lastes veel korra selle sündmuse oma peast läbi. Järelikult ei olnud surm sellel päeval talle ette määratud. "Hea küsimus," turtsatas tüüp naerma, sest ta ei osanud ise ka sellele päris täpselt vastata. Võib-olla tahtis ta Meganit lihtsalt kiusata, aga võib-olla peitus selle all veel midagi muud? Kust tema teadma peab? Igatahes teadis mees, mida ta praegu tahtis, mistõttu tõmbas ta oma vaba käega ukse rohkem lahti ja astus sammu võrra edasi. Megani käsivarrest ikka veel kinni hoides kummardus Lucien naise kohale. Olles naise huultest vaid mõne sentimeetri kaugusel, lubas noormees endale hetke, et Meganile võidukal ilmel otsa vaadata. "Ma vihkan sind," teatas kutt ning suudles seejärel Megi.
|
|
23-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Megan Whitely on Jan 20, 2014 18:23:48 GMT 2
Jap, Megan oleks pidanud ise ka hoolikam olema ja Lucieni sellel korral kuhugi vähem avalikku kohta meelitama. Igatahes oli Lucien loll, et endiselt naisel justkui paha hais küljes oli, sest kunagi ei tea, mida Caroline järgmiseks teha võib. Mees ajas teda lihtsalt nii närvi. Suudlus tuli naisele aga ootamatult, kuid ta vajutas oma huuled tugevalt Lucieni omadele, tõmmates mehe tuppa ja lükates siis ukse kinni, et mees vastu ust suruda. "Ma tapan su," lausus ta vaikselt, rohelised silmad Lucieni omadele kinnitunud, enne kui oma huuled uuesti Lucieni huultele vajutas.
|
|
23-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Lucien E. Northrop on Jan 20, 2014 18:52:22 GMT 2
Ka Lucienil mõlkus alatasa mõtteis Megani tapmine, aga sinna polnud ta veel jõudnud ning praegusel hetkel oli tüübil isegi hea meel, sest kahju oleks kellegi nii kenakese eluküünal kustutada. Lucienile meeldis Megani kirglikkus... Ja mingi mingi nähtamatu jõud tundus teda vahepeal naise poole tõmbavat, kuigi need kaks absoluutselt teineteist ei sallinud. Nad koguni vihkasid teineteist. Aga mõnikord kadus viha ja tuli asemele midagi muud, mis iganes see ka poleks. "Kui ma just ette ei jõua," muigas Lucien kergelt, aga midagi rohkemat ta öelda ei jõudnudki, sest varsti Megani huuled jälle tema omadele kinnitunud. Oma märjad riided oli mees praeguseks hetkeks juba täiesti unustanud.
|
|
23-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Megan Whitely on Jan 20, 2014 19:36:37 GMT 2
Loomulikult arvas Megan, et Lucien võib talle lõpu peale teha, sest seda üritas naine Lucieniga teha, aga ei saanudki aru, miks mees seda teinud polnud. Ega Meganil väga mingit surmasoovi ju polnudki. "Palju loodad," lausus Megan suudluse vahepeal ning tiris läbimärja Lucieni enda magamistuppa, et temaga voodil siis edasi ameleda. Jah, ta vihkas seda meest rohkem kui ei kedagi teist, aga veel rohkem vihkas Caroline seda, mis teda Lucieni poole tõmbas, isegi kui naine üritas seda eirata.
|
|
23-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Lucien E. Northrop on Jan 20, 2014 22:10:42 GMT 2
Huvitaval kombel olid mõlemad rohkem kui korra plaaninud teise elu lõpetada või vaenlasele lihtsalt haigetki teha, aga polnud kuigi kaugele sellega jõudnud. Megani katse oli nendest üritustest siiani parim, kuid sellestki on juba mitu-mitu kuud möödas. Praegusel momendil polnud Lucienil aga mingit soovi naisele liiga teha, sest Megan käitus ju temaga üle ootuste kenasti. Ja need sõnad tõmbasid Luce'i ehk veelgi rohkem käima kui mingid armuavaldused. Pealegi on armastus vaid nõrkadele. "Enemies with benefits," sõnas mees vaikselt, turtsatades hetk hiljem selle väljendi peale naerma. Ta teadis, et leidub selline suhteliik nagu friends with benefits, aga ehk oligi aeg midagi uut välja mõelda. Eric ei hakanud Meganile vastu, kui naine ta endaga magamistuppa kaasa vedas, vaid naeratas rahulolevalt. Järgmisel hetkel võttis ta oma märja jope seljast ja viskas selle põrandale.
|
|