|
Post by Deleted on Jan 19, 2014 14:23:26 GMT 2
"Faye, see laps oli ka minu oma. Ma saan aru, et tookordne ajastus oli halb, aga hiljem oleksid sa võinud ju mulle öelda. Kas või selleks, et sa ei peaks sellega üksinda vastamisi seisma. Ma saan aru, et me pole lastest kunagi eriti rääkinudki, aga ma olen kindel, et naisena läks see sulle korda. Ma olen kindel, et kui ma seda natuke seedinud olen, mõjutab see ka mind," üritas mees rahulikut rääkida, sest ta ei tahtnud rohkem kisada. Mees seisis ühe koha peal, kuid hoidis enda pilku kindlalt enda kihlatul. "Issand jumal, Faye, kuidas sa Matti juures kogu selle lapsesaamise jutu juures nii rahulik suutsid olla. See oli sulle kindlasti raske? Damn, sa oleks pidanud mulle ütlema," lausus Jeromy, kui ta korraga hakkas meenutama, kas seal oli mingeid jälgi naise käitumises hiljuti, millest ta mööda vaatas, kuigi oleks pidanud tähelepanu pöörama. Trey arvates oli naine kogu aeg endine. Isegi Matti juures, mis pidi talle kindlasti raske olema. Issand jumal... "Su koht minu elus on minu kõrval," lausus Jeromy ei tea mitmendat korda täna juba, "ma tõesti tahan, et sa minu elus oleksid. Ka mina mõtlen enda sõnu tõsiselt, kui ma sulle ettepaneku tegin. Ma tahan, et sa igavesti minu naine oleksid."
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Raven Hall on Jan 20, 2014 23:50:44 GMT 2
Faye lihtsalt seisis ja kuulas, pruunid silmad jälgimas kaugel olevate majade katuseid. Iga Trey sõna jäi naise pähe kummipallina põrkama, tahtmata sealt kaduda. Loomulikult on viimased nädalad olnud tema jaoks rasked, kurnavad ja tühjad. Alles nüüd mõistis Raven hästi mõttetera - you never know what you have until you lose it. Nende väärtus tuleb alles hiljem välja. Tookord Matti juures püüdis Aaren lihtsalt teatud teemasid endast kõrvale lükata, pööramata neile suurt tähelepanu ja need, mis jõudsid temani ... noh ... need ta neelas lihtsalt alla koos tunnetega, mis pinnale kerkisid. Näitlejana peaks ta oskama ennast kontrollida ja vajadusel rõõmus nägu ette panna. Kergelt neelatanud, ajas näitsik enda selja uuesti sirgu ja viis pruunid silmad üle õla Trey poole, kes lihtsalt seisis seal enda suurte siirate siniste silmadega, mis on suuteliselt sulatama jää ka kõige julmema inimese südame ümbert. Faye'ga see ju õnnestus. "Anna andeks," sõnas tüdruk vaikselt, "ma ei tea, mis minuga viimasel ajal on," lisas ta. Nagu terve maailm kukuks tema ümber viimasel ajal kokku ja hävitades samas ka neidist.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 21, 2014 0:23:34 GMT 2
Raven küll julm inimene ei ole. Seda vähemelt mitte Trey silmis. Tüdruk on lihtsalt selles maailmas kõvasti läbi pidanud elama. Vaatamata kõigele on naine väga hästi endaga hakkama saanud. Tal on töö, ta on kihlatud ja kes teab võibolla ühel päeval on neil ka laps. Kui tüdruk lõpuks liigutas ja Jeromyle otsa vaatas, jalutas mees rahulikult tema juurde ning embas naist soojalt, hõõrudes ühe käega õrnalt tema selga ning vajutades näitsiku juustele ühe musi. "Kõik on korras," lausus mees vaikselt, "võibolla oled sa lihtsalt kõigest väsinud ja vajad natuke puhkust? Sethiga juhtunu, avarii, lapsekaotus ja sellega üksinda toime tulemine, kihlumine ja pulmade plaanimine, su vanaisa olukord, Sally mainimine - kõike seda on ühe pisikese naise jaoks võibolla liiga palju olnud. Kui sa tahad rääkida, siis ma olen alati olemas." Trey ei teadnud, mida rohkemat naisele öelda või teha. Seega ta lihtsalt hoidis teda enda kallistuses.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Raven Hall on Jan 28, 2014 16:08:06 GMT 2
Raven sulges silmad, kui Trey teda soojalt embas. Pea mehe rinnal hoides, kuulas ta viimase südame rahulikku rütmi, mis oli rahustav ja kergelt uinutav. Üldse terve mehe olemus oli rahusta ja see näris näitsikut. Ta tunneb ennast Trey läheduses alati nii kaitsetuna ja väikesena. Ta ei suuda isegi mehe peale pahane olla. Iga kord kui Faye Jeromy silme alla satub, kaovad kõik sõnad suust ja mõtted peast ning alles jääb vaid üks pisikene häbelik tüdruk, kes peab kahekesi enda elu suurima crushiga ühes toas olema. Puudu on ainult punastamine ja kogelemine. "Ma tean," lausus Aaren sosinal, tõstes enda pruunid silmad Trey sinistele silmadele ja naine naeratas õrnalt talle. "Sul on kindlasti nälg. Tahad midagi süüa? Ma võin pannkooke teha," pakkus neiu kiirelt. Kinkides Jeromy põsele õrna musi, kõndis näitsik kööginurgakese poole, et vaadata, mis neil üldse kappides olemas on.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 28, 2014 20:04:45 GMT 2
Trey ei osanud naise järsu muutuse peale midagi vastata. Ühelt poolt oleks ta tahtnud kindlaks teha, et kõik on ikka kenasti korras, aga teiselt poolt võibolla Raven vajaski natuke aega, et kõige üle järele mõelda. Mees lasi kihlatu enda käte vahelt minema, saates teda mõnda aega pilguga. "Sa ei pea midagi suurt tegema. Küll ma ise võtan," lausus Trey ning kükitas maha, et Sally asjad kõik kasti tagasi pista. Võibolla peaks ta sellest kõigest tõesti lahti saama, aga samas olid need lihtsalt kenad mälestused Jeromyle. Esialgu pani Jeromy kasti enda endisele kohale tagasi, jalutades seejärel kööki, et endale üks tass võtta ja sinna kohvi teha.
|
|