21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Jan 12, 2014 0:28:54 GMT 2
Nathaniel suutis Rebekah' ära veenda, et viimane oleks nõus Ellie Nate'i ja Kylie juurde usaldama. Kuna oli pühapäev, siis polnud ei mehel ega ka Kylie'l mingeid kohustusi ning mõlemad said aega veeta lapsega. Noormees muidugi muretses veidi, et Kylie ei ole sellest lapsest vaimustuses, kuna laps oli siiski Nathanieli ja Rebekah' oma. Sellest hoolimata sisenes noormees majja laps süles ning kott Ellie lisariiete ja -mähkemtega mugavalt üle õla. See oli esimene kord, kui Nathaniel lapsega ise pidi hakkama saama. Või nohh.. Mitte päris ise, Kylie oli ka kõrval. Äärmisel vajadusel sai Rebekah'le ka helistada kui nad ei oleks millegagi hakkama saanud, kuid see ei saanud ju nii raske ka olla, eksole? Mees lõi ukse jalaga kinni, kuna käed olid hõivatud. Jalanõud ära võtnud läks noormees üheskoos Elliega elutuppa. "Emnn.. Kylie.. See on Ellie," lausus noormees naeratusega kui koti põrandale pani, last endiselt käes hoides.
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Jan 12, 2014 0:39:49 GMT 2
Kylie istus elutoas, jõi teed ja lahendas ristsõna. Arst soovitas neid lahendama hakata, sest need pidavat mälu, mis Ky'd endiselt natuke alt veab, treenima. Taustaks mängis tal telekas, mis muusikakanalil oli. Kui Nathaniel saabus, keeras ta televiisori vaiksemaks, pani ristsõna ja pastaka käest. Ta teadis, et noormees pidi tütrega koos tulema. Ta ei osanud sellest midagi arvata ja miks ta peaks sellele vastu olema? Tema ise oli see, kes Nathaniel'ile südamele pani, et laps vajab oma isa. Ta mäletas seda. Mäletas seda sama hästi kui seda, et tema kasvas isata. Ja emata. Ja iial ei unusta ta seda, mida Tremblayd tema heaks tegid. Siiani teevad. Kylie jalutas Nate'i ja tema lapse juurde. Ta vajutas oma kihlatu huultele ühe musi ning vaatas siis seda pisikest tüdrukut. "Tere, pisike," lausus Ky lapsele ja naeratas siis lõbusalt, "ma olen see tädi, kellest su emme sulle igasugu sappi rääkima hakkab." Kahju ainult, et Ellie praegu mitte midagi aru ei saa.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Jan 12, 2014 0:58:12 GMT 2
Natheniel naeratas musi peale ning jälgis seejärel kuidas Kylie lapsega rääkis. Tõsi, just Ky oli see, kes tegi mehele selgeks, et viimane ei saa oma lapsesse nii külmalt suhtuda ning ta peaks Elliega ikkagi aega ka veetma. Pärast seda, kui Nate last esimest korda oma süles hoidis ei suutnud ta seda ettegi kujutada, et ta lapsest üleüldse välja ei teeks. Kuulnud Ky viimast lauset, puhkes Nathaniel naerma, mistõttu Ellie kergelt ehmatas ning Kylie asemel Nate'i vaatas. Mees muigas kergelt ning vajutas tütre laubale kerge musi. "Tõenäoliselt on sul õigus.. Aga kas sa äkki võiksid üritada Rebekah'ga enam-vähem normaalselt läbi saada? Kui ma ütlesin, et ma võtaks lapse hea meelega üheks päevaks meie juurde, siis tal oli umbes selline nägu peas, nagu sa sööksid selle lapse ära kui ma ta siia toon," räkis Nate kerge muigega ja vaatas lapsele otsa. "Aga sind ju ometigi keegi ära ei söö. Sa oled selleks liiiga armas," rääkis noormees oma ninnu-nännu häälel lapsele ja vaatas seejärel naisele naeratusega otsa. "Kas sa viitsid sellest kotist lapse mänguteki otsida ja põrandale laotada?" uuris Nate seejärel oma kihlatult.
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Jan 12, 2014 1:13:53 GMT 2
"Me saamegi enam-vähem normaalselt läbi ju," muigas Kylie, "see, kui me üksteist sallima hakkaks, oleks juba ebanormaalne. Ma ei saa absoluutselt aru, miks Bekah mind vihkab, kui ta väidab, et tal sinu vastu tundeid enam pole. Ma ei ole ka keelanud sul lapse jaoks olemas olla. Ainus, mis mulle vastu on, on see, kui sa minu jaoks enam aega ei leia, aga see ei puuduta Rebekah't mitte kuidagi." Kylie ei salli Rebekah't sellel lihtsal põhjusel, et bekah teda ei salli. Miks ta peaks sallima kedagi, kes temast lihtsalt sellepärast halvasti räägib, et ta blond ja tema lapse kihlatu? Okei, Kylie on otsekohene ja näib ülbena ning on üleüldse pealtnäha nagu tibividin, aga tegelikult on ta lihtsalt liiga chill selleks, et emotsioone varjata ja tähelepanekuid jagada. "Armas on ta küll, aga isuäratav küll mitte," pidi Kylie nentima. Midagi sellist tema küll suhu ei pistaks. Roosa ja toores - see peab olema nätske. Ky võttis kotist mänguteki ja laotas selle põrandale. "Aga palun."
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Jan 12, 2014 1:36:27 GMT 2
Nathaniel kuulas Kylie ära ja ohkas siis kergelt. "Yeah right.. Kui Bekah kardab, et sa sööd Ellie ära ja sina arvad, et Bekah hakkab lapsele sinu kohta saasta rääkima, siis ilmselgelt te ei saa enam-vähem normaalselt läbi," rääkis Nate kerge muigega. See olukord oli ikka päris hull aga peaasi, et Ky last sallib ja Bekah ning Ky käsipidi kokku ei läheks. Kõik muu suudavad nad üle elada. Ehk.. "Aga ma leian sinu jaoks aega ju piisavalt. Või ei leia?" küsis Nathaniel igaks juhuks üle, kui Ky selle juba jutuks tõi. Oleks nõme kui Ky niiviisi tunneks, kuid Nate'ile seda ei räägiks. Noormees jälgis kuidas Mirth mänguteki põrandale laotas ja naeratas seejärel kergelt. "Kas sa tahad Ellie't hoida?" uuris noormees naeratusega kui Kylie'le otsa vaatas.
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Jan 12, 2014 1:58:39 GMT 2
"Mina ei viitsi Bekah eelarvamustega sõdida. Mina ei kaota sellest mitte midagi, kui ma temaga läbi ei saa. Ellie saab vanemaks saades ise otsustada, kas ta aktsepteerib mind või mitte. Mina ei hakka teda kunagi kasvatama, aga kui ta tahab, siis võib minult alati nõu küsima tulla. Mul ei ole Ellie vastu mitte midagi. Tema ei ole süüdi selles, et ta ei sündinud ideaalsesse perre. Kui ta võtab Bekah hoiaku, siis on ta ise kannataja, sest siin käimine oleks talle endale ebameeldiv siis. Sinu vaatevinklist on olulisem see, et ma saaksin Ellie'ga läbi, mitte Bekah'ga ning see, et ma su tütrega tulevikus läbi saaksin, on sinu teha. Sa kas suudad talle selgeks teha, et mina ei keela sul tema jaoks olemas olla või ei suuda," rääkis Kylie. Viimase küsimuse peale raputas Kylie pead.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Jan 12, 2014 23:25:45 GMT 2
Nathaniel kuulas Kylie üllatavalt pika monoloogi ära ja muigas seejärel lõbusalt. See, et naisel oli väga konkreetne arvamus asjade kohta oli üks põhjuseid, miks mees Mirthi ära armus. "Ma armastan sind," lausus noormees naeratusega ja vajutas Ky huultele kerge musi. Kui naine ütles, et ta ei soovi last süles hoida, oli noormees võrdlemisi üllatunud, kuid ta ei lasknud end sellest häirida. Nathaniel vajutas Ellie laubale kerge musi ja asetas ta seejärel mängutekile. Otsinud kotist mõningad mänguasjad istus noormees teki kõrvale ja vaatas seejärel laia naeratusega oma tütart. Mees võttis ühe kõrina, mida ta Ellie näo ees liigutas, mis tegi häält ja turtsatas lapse näoilme peale. Oehh.. Väiksed lapsed olid armsad ning isegi Nathaniel ei suutnud seda eitada.
|
|