21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Jan 5, 2014 14:21:58 GMT 2
Nathaniel polnud viimasel ajal oma lapsele just väga palju külla jõudnud, mistõttu nüüd ta otsustas seda teha. Viimati käis Nate lapse juures jõulude ajal, kuid siis ta ei olnud seal just väga kaua. See oli rohkem selline nii öelda viisakusvisiit, et üle anda kingid mõlemale ja häid jõule soovida. Muidugi veetis noormees siis veidi aega ka oma lapsega mängides, kuid ta ei olnud seal just väga kaua. Noormees kõndis oma endise kallima korteriukse juurde ja koputas sellele. Nate oli eelnevalt Bekah'le teada andnud, et ta tuleb neile külla, seega selle pärast ei pidanud noormees muretsema, et äkki neid pole kodus. Mehe käes oli ka üks riidekott, kus olid mõned asjad lapsele ja üht-teist endale ja Rebekah'le niisama näksimiseks. Nate libistas käega läbi oma juuste ja jäi ootama, kuni neidis talle ukse lahti teeb.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 5, 2014 15:01:28 GMT 2
Kuna Rebekah käis mõnikord lapse kõrvalt ikka tööl, ei saanud ta ju pisikest üksi koju jätta ja kuna tema hea sõber Blake oli enda abikätt pakkunud, siis tihti hoidiski Elliet just tema. Noh, Nathaniel jõudis oma tütre juurde üldse väga harva ning Bekah oli hakanud mõtlema, kas teda üldse huvitab. Samas oli mehel jällegi see blondiin Kylie, kes võib-olla ei tahtnudki, et Nathaniel enda tütart vaatamas käis. Täna hommikul oli Rebekah aga kodus ja esialgu oli ta üsna üllatunud, et Nate helistas ja pisikese juurde lubas tulla. Praegu oli Ellie aga kõhuli enda mänguvaibal ning sirutas enda pisikese käe mänguasjade poole, mis selle kohal rippusid, Bekah ise aga istus oma tütre juures ja hoidis mõnda mänguasja isegi käes, kui Ellie peaks tahtma selle järele haarata. Kuuldes uksel koputust, haaras Rebekah pisikese sülle ning läks ust avama. "Hei," ütles naine Nathanielile, Ellie meest enda suurte pruunide silmadega jõllitamas. "Astu edasi," sõnas Bekah ning astus ukse eest ära. Koduriided
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Jan 10, 2014 23:23:31 GMT 2
Nathaniel ootas kannatlikult ukse taga kuni Bekah tuli ja talle ukse avas. Mehe näole ilmus rõõmus naeratus kui ta oma tütrekest naise süles nägi. "Hei," tervitas Nate mõlemat ning saanud naiselt loa, astus Nathaniel korterisse sisse. "Ja kuidas mu kallikesed siis elavad?" uuris noormees ning asetas koti seina äärde põrandale. "Ma tõin Ellie'le paar mänguasja ja meile ühtteist näksimist. Viinamarju ja asju," lausus Nathaniel ning viis pilgu oma tütrelt Bekah'le, keda ta veidiks vaatama jäi. Naine nägi endiselt hea välja ning olgugi et Rebekah ja Nate läksid päris tükk aega tagasi lahku, siis noormees tundis mingil määral Bekah'st ikkagi puudust. Bekah oli ta parim sõbranna ning üheskoos tehtud lollustest tundis mees mingil määral puudust. Mees raputas kergelt pead, et need mõtted peast ära saada ja viis pilgu tagasi nende tütrele. "Su lahkel loal võtaksin ma ta endale sülle. Ta ikka kasvab meil nii kiiresti," nentis Nate naeratusega, vaadates imetleva pilguga oma tütart.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 10, 2014 23:50:58 GMT 2
"Hei," tervitas Rebekah Nathanieli. "Sa võid selle koti kööki viia," ütles naine, kui mees selle põrandale asetas. Mis ta siin ikka seisab? Võib veel ümber minna või midagi. "Meie elame hästi. Just natuke aega tagasi mängisime," vastas Rebekah. Huvitav, kas Kylie ikka on sellega okei? Ei tundunud just nii, kui Rebekah temaga enne Ellie sündi kohtus. Muidugi tundis nainegi mingil määral nende sõprusest puudust, aga tundeid tal enam Nathanieli vastu ei olnud. Ta oli mehest üle saanud, aga enda last ta Nate'ist eemal ei hoidnud, sest Ellie pidi ikka enda isa ka tundma. "Ta on jah päris raske juba," naeris Rebekah kergelt ning andis pisikese Nate'ile.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Jan 11, 2014 23:39:22 GMT 2
Kuulnud naist, et Nate võib koti kööki viia, tegi mees seda ning läks tagasi seejärel elutuppa, et oma imeilus tütar sülle võtta. "Siis on tore, kui teil hästi läheb," lausus mees ning vaatas oma lapsele otsa. Mees polnud endiselt täiesti ära harjunud selle mõttega, et ta on isa. Aga eks sellel oli ka mitu põhjust - näiteks see, et ta ei elanud lapsega koos ning ei veetnud seetõttu oma tütrekesega ka väga palju aega. Nathaniel läks seejärel mänguvaiba juurde ja pani lapse sellele pikali. Võtnud kätte ühe mänguasja, hoidis ta seda Ellie ees, kuni viimane oma käega mänguasja poole küünitas. Nathaniel andis selle lapsele ning vaatas muigega, kuidas viimane seda närima hakkas. "Mis sa arvad, kui ma ta mingi aeg terveks päevaks enda juurde võtaks? Siis sa saaksid aega enda jaoks ka, ilma et sa muretsema peaksid ning siis Ellie näeb Kylie ka ära," rääkis Nathaniel mõttest, mis talle pähe tuli. See oleks vist võrdlemisi mõistlik, kuna eeldusel, et Nate ja Kylie päriselt ka abielluvad ja oma ülejäänud elu koos elavad, siis mida varem Ellie Ky-ga ära harjub, seda parem oleks.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 11, 2014 23:52:14 GMT 2
Rebekah oli aga emadusega juba harjunud ning see pisike tüdruk oligi talle hetkel kõige tähtsam. Jah, mõnikord ta karjus öösiti ega lasknud naisel magada, aga eks see kõik käis asja juurde. Kui Nate lapse mänguvaibale tagasi pani, võttis Rebekah nende juures põranal istet. "Sa võid ta enda juurde võtta, aga Kylie juurde ma teda küll ei usaldaks," vastas Rebekah, kui Nate enda mõttest rääkis. Nende suhted Nathanieli kihlatuga polnud just kõige paremad ja pärast hakkab blond veel vinguma, et laps röögib ja käib talle närvidele või tahab talle üldse haiget teha.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Jan 12, 2014 0:17:56 GMT 2
Nathaniel teadis, et Bekah ja Kylie ei saanud just kõige paremini läbi aga niii hull see nüüd ka ju ei saanud olla? Nathaniel sasis oma lapse juukseid ja muigas kergelt. Mees kuulas Bekah juttu ja vaatas seejärel viimasele üllatunult otsa. "Kas te vähemalt võiksite üritada enam-vähem normaalselt läbi saada? Ja kuna sa usaldad Ellie minu juurde ja mina usaldan Kyliet, siis on kõik korras," rääkis Nathaniel ning mängis lapsega edasi. "Selle usaldamisega seoses, kes kurat see Blake on, keda inimesed Ellie isakandidaadiks peavad?" küsis noormees ning vaatas Bekah'le küsivalt otsa. "Ja ma olen sulle öelnud, et kui sul on vaja kuskil olla või midagi teha, siis helista mulle ja ma võtan lapse enda juurde. Siis ta ei pea mingi lambika tüübiga koos olema," rääkis Nate Rebekah'le.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 12, 2014 1:14:17 GMT 2
"Lihtsam öelda kui teha," sõnas Rebekah, kes Kyliet absoluutselt ei usaldanud. Kui Nathaniel ka juures on, siis veel võib lasta Ellie mehega kaasa, aga kui ainult Kylie, siis hell no. "Mida? Milles su probleem on?" ei suutnud Bekah oma kõrvu uskuda, kui Nathaniel Blake'i kohta küsis. Mis tal sellest? Armukade? "Blake ei ole mingi lambikas tüüp ega Ellie isakandidaat. Ta on minu hea sõber ja sa olid niikuinii kuskil ära, nii et siis hoidis Elliet tema," selgitas naine, kuigi ei suutnud ikka Nathanieli mõista. Mis tal peaks Blake'i vastu olema, kui Rebekah isegi ei käi selle kutiga?
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Jan 12, 2014 1:28:04 GMT 2
"Mis sul ta vastu üldse on?" küsis Nathaniel seejärel Bekah'lt. Noormees ei olnud sellest siiani aru saanud, miks tüdrukud omavahel läbi ei saanud, kuid tundus, et Nate ei saa teha midagi, et seda muuta. "No ma lihtsalt tahan teada, kelle kätte sa meie lapse jätad, mitte ma ei pea seda kuulma kuskilt linna pealt," rääkis noormees ning vaatas neidisele otsa. "No muidugi ta ei ole Ellie isakandidaat ja ei saagi olema, kuna tal on juba isa olemas." Noormees viis pilgu Bekah'lt nende ühisele lapsele, kes rahulikult mänguasja näris ja ei saanud veel millestki aru. [/b]"Lihtsalt kui sul edasipidi on vaja lapsehoidjat, siis helista mulle ning ma leian selle aja,"[/b] rääkis Nathaniel naisele. Muidugi Nathaniel ei tahtnud, et ta tütar mingisuguse lambika tüübiga koos on, keda noormees ei teadnudki. Pealegi Blake on muusik ja muusikud pole kunagi head eeskujud.[/i]
|
|
|
Post by Deleted on Jan 12, 2014 11:54:31 GMT 2
"Ta lihtsalt ei meeldi mulle," vastas Rebekah õlgu kehitades. Huvitav, kas Nathaniel siis tõesti ootas seda, et nad nüüd Kyliega mingiteks hulludeks sõbrannadeks peaksid hakkama? Ha, never gonna happen. "Mida iganes," vangutas näitsik pead, sest ei viitsinud Nathanieliga enam vaielda selle üle, kelle hoole alla laps jätta, kui Rebekah ise kodust ära on. "Leiad või?" ei suutnud Rebekah Nathanieli uskuda. Ta on ju varemgi selliseid lubadusi andnud, aga kunagi pole tal aega, kui teda tõesti vaja on. Võib-olla ongi ta rohkem Kyliega ja seetõttu käibki nii harva oma lapse juures? Noh, sellest sai Bekah igatahes aru ka, sest polnud jälle vaja, et blond teda selles süüdistaks, nagu poleks Nathanielil Rebekah pärast tema jaoks aega.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Jan 12, 2014 23:13:45 GMT 2
Kuulnud Bekah põhjendust ohkas noormees kergelt ning hetkeks oli tal tahtmine isegi naerma puhkeda. Lihtsalt ei meeldi? See kõlas väga mõne teismelise jutuna, kuid Nathaniel ei vaevunud seda kommenteerima. Tundus, et tõenäosus, et Bekah ja Ky normaalselt läbi hakkavad saama oli võrdlemisi nullilähedane. Aga eks ta pidi selle üle elama ning töötama selle kallal, et Ellie selle pärast ei kannataks. "Just nimelt mida iganes," lausus Nate. Mehele tõesti sümpatiseerinud see Blake, kelle käte Bekah lapse usaldas. "No kuule.. Sa ütlesid seda nii nagu ma ei tea mis.. Nagu mul oleks sellest lapsest täiesti savi. Ta on minu laps ka. Ja usu või mitte, ma armastan teda sama palju nagu sina. See, et mina Ellie'ga ninapidi kogu aeg koos ei ole, ei tähenda seda, et ma temast ei hooliks," rääkis Nathaniel Rebekah'le. "Seega jah. Ma leian aega. Ja kui ma täpselt sellel ajahetkel tulla ei saa, siis äkki Kylie saab kas või korraks last hoida ning mul on savi, et sina teda ei usalda. Ta on minu kihlatu, seega ta puutub selle lapsega nii või naa kokku, seega lepi sellega," rääkis Nathaniel, ulatades lapsele ühe teise mänguasja mängimiseks.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 12, 2014 23:28:07 GMT 2
Oh, Nathaniel võib seda ainult unes näha, et Rebekah ja Kylie läbi saavad. Bekah vähemalt oli kindel, et seda küll ei juhtu, sest nagu Nathanielile ei sümpatiseerinud Blake, ei kannatanud Rebekah Kyliet. Vähemalt on nad tasa. "Kylie hoolde jääb Ellie ainult üle minu laiba," lausus Rebekah, sest üksi Nathanieli kihlatu juurde ei jätaks ta last mitte mingil juhul, nii et Nate parem leppigu ise sellega, et Blake või Jackie vahepeal pisikest hoiavad.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Jan 15, 2014 1:47:41 GMT 2
"No siis sellisel juhul ei jää Ellie Blake'i hoolde ka," oli Nathaniel nõus kompromissiga. Vaevalt Kylie nii kui nii tahaks üksi lapsega koos olla, seega erilist kaotust sealt ei tuleks. Siiski ei tahtnud Nathaniel, et Ellie oleks koos mingisuguse muusikuga. "Ja üks asi veel. Ma tahan, et te Eastside'ile koliksite. Sa ei pea selle pärast muretsema, et sa seda lubada ei saa. Ma maksan selle eest kõik ise," rääkis Nathaniel oma endisele elukaaslasele ning mängis rahumeeli edasi. See oleks tunduvalt parem, kui Bekah Eastside'il elaks. Või nohh.. Vähemalt Nathanielile meeldiks see tunduvalt rohkem ning polnud ju põhjust, miks Rebekah peaks tahtma Westside'il edasi elada.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 15, 2014 2:04:40 GMT 2
"Issand jumal, Nate," hakkas Rebekah juba pahaseks saama. "Sa võtad seda GC-d ikka väga tõsiselt. Tõesti kardad, et Blake üritabki Elliele isa mängida?" uuris naine ning andis Elliele kõristi. Mis ajast Nathaniel veel selliseks kontrollifriigiks oli muutunud? Kuulnud, et Nate tahab, et nad Eastside'ile kolisid, kortsutas Rebekah kulmu. "Meil pole siin ka midagi viga," lausus Rebekah, kes oli selle eluga siin Westside'il täitsa rahul. Talle isegi meeldis siin ning Ellie jaoks oli ka kõik olemas. Naine küll ei näinud mingit vajadust Eastside'ile tagasi kolida. "Ma ei taha sul mingi ülalpeetav olla, nii et mina ja Ellie jääme siia," lausus naine kindlalt.
|
|