|
Post by Deleted on Jan 5, 2014 13:03:05 GMT 2
Oli pühapäevane päev, mil Emilyl oli täiesti vaba päev. Tööl ta täna olema ei pidanud ja kool pidi ka alles järgmisel nädalal algama, mistõttu tal midagi teha väga polnudki. Pärast seda, kui Em oli toidupoest läbi käinud ja oma külmkapi sisu täiendanud, võttis neiu suuna linna keskväljakule, kuhu ta veel polnudki väga jõudnud, oli sellest kohast ainult mööda jalutanud. Praegu, talveperioodil oli väljakule paigutatud suur uisuväli, kus hetkel uisutajaid päris palju oli. Megan uuris uisulaenutuse kohta ja otsustas võtta natuke aega mõtlemiseks. Neiu polnud päris ammu uisutanud ja oleks end oma kukkumistega praegu kindlasti naerualuseks teinud. Muie näol jäigi Meg uisutajaid jälgima, üritades sellest tehnikast aru saada.
Nathaniel Snow
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Jan 5, 2014 13:32:08 GMT 2
Nathaniel jalutas rahulikult mööda Tree Hilli ringi. Noormees käis korraks töölt läbi, et sinna paar dokumenti viia ja paar e-maili ära saata. See tehtud, teadis Nate, et järgmisel paaril päeval pole tal töö juurde vähimatki asja. Nüüd tuli vaid loota, et ükski suurklient või Nate'i isa talle ei helistaks. Ja kuniks seda ei juhtu, polnud enne järgmist nädalat mehel plaanis kontorisse minna. Nate kõndis parasjagu keskväljakust mööda, kui talle jäi korraga silma üks tuttav kuju - Emily. Nathaniel liikus seejärel neidiseni ning pani talle käed silmade ette. "Bööö," ütles noormees seejärel turtsatusega ning eemaldas käed Emily silmade eest. "Ja miks siis neiu ei uisuta, vaid lihtsalt seisab siin niiviisi?" uurin Nate muigega.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 5, 2014 14:25:06 GMT 2
Emily otsis just parasjagu enda kotist mobiiltelefoni, kui keegi oma käed tema silmadele asetas. Hetkel, kui see keegi tõi kuuldavale ühe bööö, sai Em koheselt aru, kellega tegu on. "Nate," lausus neiu muigega ja keeras end ümber, kui noormees oli talle nägemise jälle tagasi andnud. "Ma veel mõtlen, kas tahan uisutama minna või ei," vastas Megan kuti küsimusele. Üksi oli ju natuke igav, aga nüüd kui Nathaniel siin oli, võis isegi uisud alla tõmmata ja liuväljale minna. Meg ei olnud Nate'i küll pärast nende lühikest tutvumist Port City Java's rohkem näinud, aga tal ei olnud midagi selle vastu, et temaga koos aega veeta, kasvõi siis uisutada.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Jan 5, 2014 14:42:16 GMT 2
Nathaniel muigas kergelt kui ta Emilyt kuulas. "Miks sa ei peaks tahtma? Anyways, ma olen siin. Lähme koos uisutama ja see ei kuulu vaidlemisele," lausus noormees lõbusalt ning ootamata Emily vastust, võttis mees neidise käest kinni ja vedas neidise uisulaenutusse. Uurinud Emsilt, mis ta jalanumber on, laenutas Nathaniel endale ja Emilyle uisud. "Uisutamine on tore," ütles noormees muigega ja andis naise uisud Emilyle ja istus seejärel pingile, et enda uiske jalga hakata panema. Uisutamine isegi mingil põhjusel mehele meeldis, olgugi et viimasel ajal polnud ta eriti uisutanud. Sellel hooajal polnudki ta seda teinud. Töö, Kylie ja Ellie võtsid suurema osa mehe ajast, kuid Nate'il polnud selle vastu mitte midagi.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 5, 2014 14:50:40 GMT 2
"Olgu-olgu," lausus Emily naerdes ja laskis noormehel end uisulaenutusse vedada. Uisud kätte saanud, istus Em Nate'i kõrvale pingile ja hakkas samuti oma uiske jalga panema. "Ma tean, et uisutamine on tore, aga ma pole seda ammu teinud ja olen ilmselt natukene roostes," lausus neiu muigega ja lõpetas nööride kinnisidumise. Seejärel ajas Megan end pingilt püsti ja komberdas uisuväljakule, kus jäi Nathanieli järgnemist ootama. Ilmselt lendab ta niikuinii kohe kõhuli, sest ta polnud ju ikka väga pikka aega jääle saanud. Nüüd võtsid kool ja Glee-klubi suurema osa tema ajast.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Jan 10, 2014 23:31:30 GMT 2
Nathaniel kuulas neidise ära ja naeris seejärel kergelt. "No mis sa arvad, et mida kauem uuesti uisuväljale sattumist edasi lükkad, seda vähem roostes aja jooksul oled?" küsis noormees muigega ning libistas käega läbi oma juuste. "Aga ära muretse. Sellel hooajal pole mina ka veel uiske alla saanud, seega kehvemal juhul lendame me mõlemad kohe pikali," lausus Nathaniel naeratusega kui siis uisud jalga sai ja jääväljale üheskoos Emilyga läks. Õnneks tasakaal oli mehel võrdlemisi hea, seega esimest sammu jääl tehes ta kohe pikali ei lennanud. Uisutamine oli mingil väiksel määral nagu jalgrattasõit. Kui korra selgeks saad, siis see nii keeruline enam ei tundugi, kuid see meenutamine, kuidas miski käis võttis veidi kauem aega kui jalgrattasõidu puhul.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 11, 2014 15:10:01 GMT 2
Emily puhkes naerma. "Ei, aga vaevalt ma rohkem ära unustaksin kui juba praeguseks unustanud olen," sõnas ta Nathanielile. Teatud oskused jäävad ikka alatiseks meelde, isegi kui neid pidevalt ei kasuta ja hiljem läheb siis paari hetke meeldetuletuseks vaja. "Eks me näe," lausus Em muigega ja üritas liikuda jääl kuhugi sinnapoole, kus vähem inimesi oli. Siis on ehk väiksem tõenäosus, et ta kukkudes kellegi endaga kaasa tõmbab. Neiu tundis end ikka uiskudel veidi ebakindlalt, aga sellegipoolest oli uisutama tulek vist hea otsus olnud. Megan alustas aeglaselt mööda väljakut liuglemisega, hoides oma silmade pilgu peamiselt Nathanil, et mitte oma jalgade peale vaadata.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Jan 12, 2014 0:02:44 GMT 2
Nathaniel muigas kergelt kui ta Emily vastust kuulis. "Nojaaa.. Aga sa ei saa selles kunagi kindel olla," rääkis mees muigega. "Seega parem karta kui kahetseda. Ehk siis mida varem jälle uisud jalga saad seda parem. Seda väiksem tõenäosus, et selle kunsti ära unustad," rääkis Nathaniel, uisutades rahulikult edasi. "No näed. Kõige kehvem ju ei olegi," ütles noormees muigega kui Ems mööda liuväljakut liugles. Mees ise sai õnneks uisutamisega hästi hakkama ning siiani polnud veel pikali lennanud. Aeg tagurpidi uisutamine meelde tuletada. Läks veel sekund-kaks, kui Nate end ümber pööras ja hakkas aeglaselt tagurpidi sõitma, lõbus pilk Emilyl.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 14, 2014 18:17:15 GMT 2
"Miks ei saa?" küsis Emily muigega ja liugles mööda jääd tagasi Nathani kõrvale. Ta ei tegelenud uisutamisega just kõige tihemini, aga siiski oli see tal juba mitu aastat pidevalt meeles, kui ainult paariminutine meeldetuletamine välja arvata. "Eks kui väga tahta, saab aasta läbi kuskil uisutamas käia," sõnas Em pärast väikest pausi. Suuremates linnades, nagu näiteks tema kodulinnas New Yorgis, leidus ikka mõni jäähall. "Jah, sul on õigus, see on päris lõbus," lausus Megan lõbusalt. Ta oli küll ainult mõned minutid jääl olnud, aga polnud veel pikali lennanud, mis oli ka juba midagi, mõtles neiu jälle väljakule üht ringi peale tehes. Tagurpidi uisutamisega ta veel riskima ei hakanud, see võib küll kokkupõrkeid kaasa tuua.
|
|