23-aastane; Westside
Citizen
I have made mistakes, I am just a man
|
|
|
Post by Daniel N. Stone on Nov 25, 2011 22:24:37 GMT 2
"Noh terveks ööks ma kohe kindlalt siia ei jää, aga eriti kiire ka hetkel kuhugi pole," kehitas Daniel õlgu, hoides silmi Joe'l. Loodetavasti ei pidanud Lizandra hetkel kortermaja ees külmetama, samas kui Dan siin neidise vennaga juttu ajab. Sellised mõtted tulid tahtmatult pähe.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Nov 25, 2011 22:33:04 GMT 2
"Aga...Tegelikult ma pean liikuma hakkama, et normaalsel ajal koju minna. Lizziele pole ka öelnud, et hiljem jõuan," lausus Joseph. Ta ei teadnud, et Liz plaanis minna Danieli juurde. Nojah, täisealine küll.
|
|
23-aastane; Westside
Citizen
|
|
|
Post by Daniel N. Stone on Nov 25, 2011 22:40:43 GMT 2
"Vaevalt ta eriti sust puudust tundma hakkaks kui sa öösel koju ei jõua," muigas Daniel kergelt, öeldes neid sõnu märgatava lõbususe ja irooniaga. Lizzie on talle pidevalt kurtnud läbi aastate, kuidas Joe hoiab tal liiga pingsalt silma peal.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Nov 25, 2011 22:50:34 GMT 2
"Tjah," nõustus Joe. "Aga noh, tead isegi, millises rajoonis ma elan. Lizziel on vedanud, et ma pole tal pipragaasi käskinud kaasas kanda," lisas Joseph muigega. Ta oli selle peale isegi mõelnud. Eriti liikusid ideed selle ümber siis, kui vanaisa sai vanadekodusse pandud, sest ta ei saanud enam toima ja neil oli vaja koolis käia.
|
|
23-aastane; Westside
Citizen
|
|
|
Post by Daniel N. Stone on Nov 25, 2011 22:56:55 GMT 2
"Pipragaaas on üks asi. Sa peaksid talle ostma selle elektrišokimasina, mis paiskab välja kaks traati, mis annavad elektrit. See oleks tema käes õigeks relvaks enda kaitseks kui ta just juhuslikult neid vale inimese poole ei lase," muigas Daniel endiselt, püüdes ette kujutada seda pilti. See oleks tõsiselt koomiline.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Nov 25, 2011 22:59:21 GMT 2
"Ta võiks sellega minule virutada," arvas Joseph ja naeris. "Aga ma ostan talle selle šokimasina ja ütlen, et Daniel tuli idee peale ja ma mõtlesin, et see on geniaalne...Ta sööb su elusalt," vastas Joe muigega.
|
|
23-aastane; Westside
Citizen
|
|
|
Post by Daniel N. Stone on Nov 25, 2011 23:04:30 GMT 2
"Katsetab algul sinu peal ja siis minu peal, aga kui vaja on reaalselt, siis laseb ikkagi iseennast - vot see oleks alles Lizzie moodi," hakkas ka Daniel kergelt naerma. Lizandra lööks ta maha sellise jutu eest kui neidis siin oleks praegust. "Algul nülib ära, keedab kergel tulel, maitsestab ära ja siis sööb," täpsustas mees muigel.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Nov 25, 2011 23:07:38 GMT 2
"Ostaks talle roosa ja kleebiks mingisugused lilled või asjad külge...Ta reaktsioon oleks kindlasti hindamatu," ütles Joseph. "Mul tuli geniaalne idee, jõuludeks ostan talle mõne hästi mainstream plaadi, mida ta ei kuula ja annan üle. Õige paki saab mõni tund hiljem," pakkus Joe välja.
|
|
23-aastane; Westside
Citizen
|
|
|
Post by Daniel N. Stone on Nov 25, 2011 23:10:54 GMT 2
"Lilled, mõmmikesed, südamed, liblikad ... ma arvan, et kõik, mis on lapselik või üldse ühtib tüdrukutega, sobib hästi. Aga roosa peab see kindlalt olema," noogutas Dan muiates. Lizandra pistaks sellisel juhul nad mõlemad nahka. "Ning see õige pakk oleks siis roosa püstol, mis lõhnab magusa parfüümi ja on kaetud lillekestega?"
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Nov 25, 2011 23:38:26 GMT 2
"Mingi nukk siis?" küsis Joe kulmukergitusega. Mis need olid, Barbied? "Kuule võiks jöulude ajal mingi istumise teha. Sinu sõbrad, minu sõbrad," pakkus mees välja.
|
|
23-aastane; Westside
Citizen
|
|
|
Post by Daniel N. Stone on Nov 26, 2011 14:09:06 GMT 2
"Kõlab hästi," muigas Daniel. Lizandra sööb nad tõesti elusalt ära. Hoides silmi Joel, kergitas Dan noormehe pakkumise peale kulme. Tema sõbrad... "Sellisel juhul pole sul vaja kuigi palju inimesi oodata, sest mul on vaid kolm inimest kutsuda," teatas Nathan.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Nov 26, 2011 21:31:26 GMT 2
"Ja kes need oleks?" küsis Joseph. Mees jäi mõtlema, keda ta ise ootaks. Päris mitu nime ilmusid pähe, kindlasty Sayer, Deli...Nicole võiks ka nagu tulla, aga kuidas Delilah temaga läbi saaks? Rakse olukord, raske olukord...
|
|
23-aastane; Westside
Citizen
|
|
|
Post by Daniel N. Stone on Nov 26, 2011 22:29:36 GMT 2
"Noh, Lizzie, aga kuna sa kutsud ka tema, siis ta vist nii väga ei lähe sinna nimekirja, teine oleksid olnud sina, aga kuna sa tuled ka, siis... ning kolmanda puhul ma veel mõtlen, kas oleks õige teda kutsuda. Ta on küll meie vanune, aga ta on gängist," lausus Daniel kergelt õlgu kehitades. Ta teadis, et Joe'le ei meeldi kui ta laseb oma mehi kambast Lizzie lähedale, aga samas see tüüp päästis toona kolm aastat tagasi Nathani elu.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Nov 26, 2011 23:12:42 GMT 2
"Miks ka mitte. Kui tüüp mingisugust jama kaela ei tõmba, siis on okei. Kui ta narkot peakski tegema, siis kaasa ei võta," lisas Joseph viimase tingimusena. Pulber tõi jama kaela. See oli raudpolt kindel.
|
|
23-aastane; Westside
Citizen
|
|
|
Post by Daniel N. Stone on Nov 26, 2011 23:15:42 GMT 2
"Ta on nii pühak kui võimalik on. Pole elus kordagi kinni istunud, narkotsi tarbinud, joonud ega suitsetanud. Lihtsalt tal ei vedanud, just nagu mulgi," naeratas Daniel algul endamisi, kuid lõpus muutus ta tõsisemaks. Bug on tõeline pühak, võrreldes isegi Nathani endaga.
|
|