22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Nov 13, 2011 19:08:55 GMT 2
"Oookei, räägi siis," vastas Joe muigega. Mis siis Lizzie ütles? Tihtipeale suutis Liz öelda midagi ootamatut, kuid vaimukat. Üks paljudest asjadest, miks Joseph enda väikest õde armastas.
|
|
23-aastane; Westside
Citizen
I have made mistakes, I am just a man
|
|
|
Post by Daniel N. Stone on Nov 13, 2011 19:19:02 GMT 2
Daniel raputas kergelt pead, suul muie. "Seda pead sa Lizi enda käest küsima. Tema mõtted muutuvad vahel vägagi kiirelt, mis tõttu ei sooviks ma jagada vale informatsiooni," lausus ta, tõstes silmad uuesti Joele, "Aga kuidas sul endal ka muidu?"
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Nov 13, 2011 20:41:18 GMT 2
Joe noogutas. Kui nii, siis nii. "Enam-vähem...Elu on segasem, kui varem, aga pean hakkama saama," vastas Joseph. Deli jõi ja suitsetas, Nicole oli rase, Lizzie koos Sayeriga, kes suitetab kanepit.
|
|
23-aastane; Westside
Citizen
|
|
|
Post by Daniel N. Stone on Nov 13, 2011 21:12:03 GMT 2
"Ma ei teagi, kas soovida jõudu või tunda kaasa," turtsatas Daniel kergelt. Ta mäletas veel selgelt, kuidas ta oli Joe kõrval just kui teine vanem vend Lizandrale. Ta on seda endiselt.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Nov 14, 2011 18:51:14 GMT 2
"Teaks ma isegi," vastas Joe. "Tead, ma peaks varsti isaks saama," lausus Joseph seejärel. "Ja ma käin teise tüdrukuga," selgitas noormees enda täbarat olukorda. J jäi ootama Danieli mahlakaid kommentaare.
|
|
23-aastane; Westside
Citizen
|
|
|
Post by Daniel N. Stone on Nov 14, 2011 21:31:15 GMT 2
"Sa oled siis vägagi sügaval sees," vangutas Daniel kergelt pead. "Ega sa ometi ei hakka elama mingit topelt elu?" turtsatas noormees kergelt, kergitades kulme. Nali naljaks, kuid Dan tõesti tunnustas hetkel Joe valikut - pakkuda tuge enda lapsele, leppides enda vea tagajärgedega ning samas elada koos tüdrukuga, kellega tal on suurem keemia. Päris iga üks sellega hakkama ei saaks.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Nov 17, 2011 18:39:07 GMT 2
"Päeval isa ja õhtul armuke," vastas Joseph turtsatusega. "Ei, ei hakka. Mu tüdruk teab ka juba sellest, et ma saan varsti isaks. Ma ei tahtnud seda saladuskatte all hoida," lausus Joe ohkega. Asi oli tõesti jama, aga ta pidi sellega hakkama saama.
|
|
23-aastane; Westside
Citizen
|
|
|
Post by Daniel N. Stone on Nov 17, 2011 18:58:46 GMT 2
"Ega salatsemine ei too tõesti kunagi midagi head ning tõerääkimine otse välja pole ka alati kõige targem otsus," jagas Daniel nõu, mis võis algul tunduda kuidagi kohmakas ning vanamoeline, kuid noormees teadis, millest ta rääkis. "Kuidas su tüdruk siis sellesse uudisesse suhtus ka?" küsis Nathan huviga.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Nov 17, 2011 19:45:46 GMT 2
"Noh, alguses oli muidugi ehmunud...Hiljem leppis sellega. Saab näha, mis ülikoolist saab," lisas Joseph. "Ehk oleks parem minna näiteks kuhugi laevale tööle. Seal teenib hästi, aga päris karmid tingimused," lisas Joe.
|
|
23-aastane; Westside
Citizen
|
|
|
Post by Daniel N. Stone on Nov 20, 2011 22:18:35 GMT 2
"Ma soovitaksin sul pigem ikka ülikooliga riskida. Ära tee midagi, mida sa hiljem kahetsed," sõnas Daniel, jälgides Joe'd. Tüüp oli talle kunagi venna eest nagu ka Sayer. Lihtsalt üks räägib veel temaga ja teine mitte. "Ning pealegi, kuidas sa saaksid Lizi eest hoolitseda kui sa küürid põrandaid teisel pool maakera laeval?" ilmus turtsatuse saatel noormehe suule õrn muie.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Nov 20, 2011 22:26:16 GMT 2
"Hea mees, ma ikka lähen sinna põrandaid küürima. Okei, ma san aru, mida sa mõtled. Jah, Lizzie eest on vaja hoolitseda. Sina teed seda ka, jah?" küsis Joseph. Nad olid nagu perekond ja olgugi, et Joe'le ei meeldinud fakt, et nii paljud jahtisid Danieli, oli vaja üksteise eest hoolitseda.
|
|
23-aastane; Westside
Citizen
|
|
|
Post by Daniel N. Stone on Nov 20, 2011 22:30:00 GMT 2
"See oli esimene asi, mis mul pähe tuli. Ning kusjuures tänapäeval on väga raske koristajaks saada, seega sa peaksid seda komplimendina võtma," lausus Daniel naeratades. Kookinud taskust välja enda mobiili, vaadates üle kellaaja ning enda kõneposti. Libistanud selle tagasi taskusse, tõusid ka tema silmad uuesti Joele. "Loomulikult. Sa tead, et ma hoolin temast palju. Ma ei laseks kunagi kellelgil talle haiget teha," sõnas Dan tõsisemalt.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Nov 20, 2011 22:34:27 GMT 2
"Kas sa jääd siia kauaks? Kauemaks kui aastaks?" küsis Joe Danielilt Westside´i kohta. See oleks hea, sest siis vaataks keegi tihedamalt Lizzie järgi, kui ta ise. Samas ta kartis millegipärast siikis Lizandra pärast.
|
|
23-aastane; Westside
Citizen
|
|
|
Post by Daniel N. Stone on Nov 21, 2011 17:59:29 GMT 2
"Aastaks kindlasti ning juhul kui vahepeal teise ilma ei saadeta, siis kauemakski," sõnas Daniel kergelt ühte õlga kehitades. Surunud mootorrattavõtmed süütesse, toetas ta end vastu ratast, silmad uuesti Joel.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Nov 21, 2011 20:10:20 GMT 2
"Hakkad minema?" küsis Joseph. Ta pani tähele, et Daniel pistis võtme süütesse. Kell oli üpris hiline. Ehk oligi vist targem hakata kodu poole sörkima. Sinna oli veel jäänud umbes kahekümne minuti jooks.
|
|