18-aastane; Kisakoor; Eastside
Senior
|
Post by Breanna "Bre" Tanner on Jan 4, 2014 18:20:21 GMT 2
Neiu naeratas õrnalt suudluse peale. See oli päris armas. "Täpselt, ta oli su eks. Praegu te ei käi, seega saa üle," vastas Renna õele ja pööritas silmi. "Oota, mida? Igale jorsile kätte anda? Kurat küll, millal see mentaliteet lõppeb, et tüdrukud "annavad kätte" ja kutid on ainult kes seksi naudivad? Sa võid jah lamada madratsil silmad kinni ja oodata, millal see läbi saab, aga mina isiklikult naudin seksi, ma ei anna kellelegi kätte, ma valin samamoodi nagu mehed seda teevad," ärritus Breanna. Vivian elas veel viiekümnendates, kus naised olid mingid objektid. Neiu ajas end voodist üles, hoides tekki enda ees.
|
|
27-aastane; Kisakoori abitreener
School Worker
You gotta dance like there's nobody watching
|
|
|
Post by Vivian Tanner on Jan 4, 2014 19:24:21 GMT 2
"Tõbras," sisistas Vivian veel järele, kui Chris minema läks ning tõmbas siis Bre toa ukse kinni. Igatahes kuulas Vivian enda õe ära, kuid ei hakanud enam midagi vastu ütlema, sest kõik oli juba öeldud ning selle puupeaga on mõttetu vaielda. Kui Breannale hoorakuulsus meeldib, siis lasku aga käia. "Breanna, palun paki oma asjad, sest homme sõidad sa ema ja isa juurde tagasi," ütles naine veidi rahulikumal häälel. Ei, ta ei kavatsenud enam enda õe lollusi taluda.
|
|
Senior
|
Post by Breanna "Bre" Tanner on Jan 4, 2014 22:35:20 GMT 2
"Sõidan minema? Ei noh, ma ei teadnudki, et ma kloostrisse olen sattunud," teatas Renna ning käis enda vannitoas, et hommikumantel selga tõmmata. Breanna hakkas enda asju pakkima, aga ta ei kavatsenudki koju sõita. Äkki saab mõnda aega Chrisi juures öömaja, siis tuleb ruttu kaardi pealt raha ka välja võtta, et konto ei külmutataks vanemate poolt. Siis tuleb edasi vaadata, kust tööd saada ja kus elada. Ühes asjas oli neiu kindel, koju ta ei sõida, aga siia ka ei jää, sest Vivian ju keelas. Breanna ei saanud aru, mis Vivi probleem oli.
|
|
School Worker
|
|
|
Post by Vivian Tanner on Jan 4, 2014 22:49:24 GMT 2
"Mul on su jamadest lihtsalt kõrini ja sa isegi ei paranda end. Mulle aitab, minu katuse all sa igatahes enam ei ela," lausus Vivian. Nüüd ta siiralt kahetses, et Bre üldse enda juurde elama võttis, aga ju ta hindas end üle, kui arvas, et suudab selle pubekaga hakkama saada. Pärast teeb ta lihtsalt ühe kiire kõne veel emale ja isale.
|
|
Senior
|
Post by Breanna "Bre" Tanner on Jan 4, 2014 23:05:02 GMT 2
"Jamadest? Mis jama? Kas ma olen tulnud koju, nõel veenis või nii täis, et ei suuda püsti seista? Saad aru, et seks on täiesti normaalne asi," ärritus Renna. Kaua Viv plaanib judge Judy't mängida? Tüdruk tõmbas voodi alt välja ratastel musta kohvri ja hakkas enda riideid sinna sisse panema. Bre oli kindel, et tal saab spordikott ka asju täis, kuna riideid oli neiul liiga palju ühe kohvri jaoks. "Lähen otsin siis uue elupinna," lisas Bre.
|
|
School Worker
|
|
|
Post by Vivian Tanner on Jan 4, 2014 23:13:57 GMT 2
"Sa tuled koju, alkoholilõhnad juures, sa lähed kuna tahad ja vead siia mingeid võõraid. Ja minu eksiga magamine, kes on sinust ka nii kümme aastat vanem, ei... ma ei kiida seda heaks ega patsuta su pead, öeldes, et hästi tehtud," ärritus ka Viv. Nii palju siis päriselt maha rahunemisest, sest see Breanna oli täiesti võimatu jõmpsikas. "Lase käia," sõnas naine külmalt, kui tema õde uue elupinna lubas otsida, ja lahkus toast, sulgedes enda järel ukse.
|
|
Senior
|
Post by Breanna "Bre" Tanner on Jan 4, 2014 23:23:45 GMT 2
Renna ju ei teadnud, et tegu oli Viviani eksiga, ta hakkas seda ütlema, aga õde lahkus väga "täiskasvanulikult" vestlusest ning Bre pakkis asju edasi. Mõne aja pärast vahetas ta riided ära, käies enne pesemas. Renna asjad mahtusid kohvrisse ja spordikotti ära. Tüdruk vaatas veel enda tuba, mis oli koduseks saanud, ning lahkus korterist. Takso oli juba ootamas ja neiu ütles juhile Chrisi aadressi, sest mujale ei olnud tal praegu minna. OT:Läbi
|
|