18-aastane; Kisakoor; Eastside
Senior
|
Post by Breanna "Bre" Tanner on Jan 3, 2014 13:46:36 GMT 2
Breanna teadis, et õde ei tule enne järgmise päeva õhtut koju, seega oli korter tema ja Chrisi päralt. Muidugi oli alati oht, et juhtub nagu eelmisel korral ja Vivi lendab lihtsalt suvalisel ajal koju. Nojah, eks see oli eelkõige tema korter, aga Renna tundis end ka vähemalt osaliselt selle elanikuna. Tüdruk helistas Chrisile ja ütles, et nad võiksid midagi teha, mees läks plaanidega kaasa. Breanna käis Christopheriga pubis, kus nad burgereid sõid ja noolemängu mängisid. Lõpuks oli mõlemal ka joodud alkoholist kerge sumin sees. Olgugi, et koht ei müünud alaealistele, ostis Chris kõik nende joogid, seega probleemi ei tekkinud. Rennal hakkas keskööl igav, seega pakkus ta välja, et nad läheksid tema juurde. Muidugi oli mees nõus, sest, noh, ta oli mees. Pimedas korteris jõudsid noored Renna toani, kus nad enda lõbusa õhtu lõpetasid.
|
|
27-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Christopher M. Medusa on Jan 3, 2014 14:03:39 GMT 2
Chris veetis Breannaga päris toreda õhtu ning kui neidis tegi pakkumise, et nad võiksid tema poole minna, oli Christopher nõus. Noored istusid taksosse, et minna Renna juurde ning ei möödunudki kaua kui ned juba neidise toas olid. Christopher suudles neidist ahnelt, libistades ühe käe aeglaselt neidise juustesse, avades teise käega samal ajal blondiini rinnahoidja. Christopheri käed liikusid Renna särgi alla, paitades neidise pehmeid rindu. Mõni hetk hiljem eemaldas noormees ka naise pluusi, saades parema ligipääsu Renna kehale. Noormees liikus Renna huultelt aeglaselt neidise kaelale, mida ta ahnelt suudlema asus.
|
|
Senior
|
Post by Breanna "Bre" Tanner on Jan 3, 2014 18:46:41 GMT 2
"Egoist," sosistas Renna muigega, tõugates nahktagi Christopheri õlgadelt. Mees hoidis enda keha vaid endale, varsti enam mitte. Nahktagi järel tõmbas tüdruk ka mehe pluusi üle ta pea, et ka Chris kaotaks osa enda riietest. Nad mõlemad olid siiani liiga sisse pakitud, suudlused ei lasknud neiul selgelt mõelda. Varsti kadusid mehe huuled aga ära, kuid jätkasid enda tööd Renna kaelal. Tüdruk lasi peal kuklasse vajuda, kurat, kui hästi Chris naisi tundis.
|
|
27-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Christopher M. Medusa on Jan 3, 2014 23:32:55 GMT 2
Christopher libistas käega õrnalt mööda neidise külge üles alla ning otsis seejärel oma huultega uuesti Breanna omi. Nii neidis kui ka Chris ise olid paljaste ülakehadega ning oli aeg teksade kallale asuda. Avanud osavalt Renna püksinööbi ja -luku, tiris ta neidise teksad alla, jättes viimasele jalga vaid ta püksikud. Lasknud Brel eemaldada ka enda teksad, võttis Christopher neidise kaksiraksi sülle, et liikuda seejärel üheskoos voodisse. Asetanud õrnalt neidise voodisse, laskus Chris Breanna kohale, suudeldes jällegi Breanna huuli. "Ah või et ma olen isekas?" uuris noormees lõbustunult ja liikus suudlustega neidise kaelani ja sealt edasi Bre rindadeni, mida Chris suudlema asus. "Olen ma endiselt isekas või?" küsis mees kerge muigega, suudeldes seejärel Bre rindu edasi.
|
|
Senior
|
Post by Breanna "Bre" Tanner on Jan 3, 2014 23:50:28 GMT 2
Tüdruk sikutas mehe teksad jalast, koos nendega kadus ka aluspesu. Renna oli kindel, et nüüd polnud Christopher üldse isekas. Seda andis tüdruk ka mehele kerge pearaputusega teada ning läks öökapi juurde, kust ta tumesinise ruudukujulise paki välja otsis. Renna ei plaaninud niipea emaks hakata, ta ei teadnudki, kas ta tulevikus lapsi tahab. "Tule, isetu," tõmbas Bre meest uuesti enda poole. *** Breanna magas rahulikult, ta juuksed olid blondi sasipuntrana padjal, üks käsi oli kuidagi vastu Chrisi torsot, teine hoopis pea kohal padjal. Tüdrukul ei olnud halli aimugi, mis võib nüüd tulla.
|
|
27-aastane; Kisakoori abitreener
School Worker
You gotta dance like there's nobody watching
|
|
|
Post by Vivian Tanner on Jan 4, 2014 15:07:29 GMT 2
Kuna nüüd tuli hakata juba võistlusteks harjutama, tegi Vivian õhtuse trenni noortega täna veidi pikemalt, kuna nad ise olid selleks soovi avaldanud ja naine tuli neile siis vastu. Kui nad lõpetasid, oli Viv ise ka väsinud, kuid tuli hakata sõitma Tree Hilli poole. Kui kollane VW Beetle ühe kortermaja ees lõpuks peatus, astus Viv sealt välja ja tema üllatuseks oli korteriuks lahti. Huvitav, kas Bre on täna normaalsel ajal kodus ja kaine? See on küll ilmaime, kui arvestada seda, et Breanna on peaaegu võimatult käitunud ja Viv juba kaalus tema vanemate juurde tagasi saatmist, sest ei saa ise ka selle pubekaga hakkama. Astunud sisse ning asetanud üleriided nagisse, pani Viv kõigepealt vee keema, et endale tassike teed teha, ja siis otsustas ka õele kergelt pilgu peale visata. "Kas ma teen sulle ka tassikese...?" hakkas ta küsima, kui pea ukse vahelt sisse pistis ja enda õe mingi mehega voodist leidis... ja see mees osutus muidugi naise eksiks. "Mida see peaks tähendama?" nõudis ta, kui tuppa astus, käed rinnal risti. Nüüd Viv enam nii lahkes tujus küll ei olnud.
|
|
27-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Christopher M. Medusa on Jan 4, 2014 16:41:32 GMT 2
Christopher magas rahulikult Renna kõrval, kui korraga uks avanes ja kostus võõra küsimus. Noormees avas silmad ja tal läks hetk aega, et aru saada, kus ta on, kellega ta on ja mis seal toimub. Hetke pärast jõudis Chrisile ka kohale, et võõras polnud sugugi nii võõras. "Vivian?" küsis Christopher istukile tõustes üllatunult, kuid selleks hetkeks oli mees selgeks saanud, et tegu oli tõesti Vivianiga. "Sa ütlesid mulle, et sa elad koos oma õega.. Aga.. Oot.. Ei.. Vivian on su õde?" üritas Chris kõik olemasoleva informatsiooni kokku panna. "You must be fucking kidding me," pomises noormees seejärel ja langes voodisse pikali. Kuidas kurat ta sellisesse situatsiooni suutis sattuda? "Sa Charlotte'i ei pidanud kolima?" küsis Chris seejärel Vivianilt. Mida kuradit ta Tree Hillis tegi?
|
|
Senior
|
Post by Breanna "Bre" Tanner on Jan 4, 2014 16:47:09 GMT 2
Breanna ärkas kellegi küsimuse peale üles, lamades voodis edasi. Kurat, Viv tuli jälle varem koju. Renna ajas end pisut üles, sikutades tekki kaasa, kuigi tõenäoliselt oli Viv teda alasti näinud kas või väiksena. "Kuidas sa..." alustas Renna küsimust, aga Christopher jätkas edasi enda jutuvadaga. "Kuidas sa Viviani tead?" küsis neiu Chrisi käest, hoides enda silmi nüüd mehel. Ilmselgelt vältis ta vanema õe pilku, samas oli Renna juba 17, ta teadis ise ka, mida tegi. Vivian ei saanud ju oodata, et temavanune tüdruk käitub nagu nunn.
|
|
School Worker
|
|
|
Post by Vivian Tanner on Jan 4, 2014 16:50:02 GMT 2
"Ei, Rooma paavst," lausus Vivian mürgiselt. Kui ta enne arvas, et tal on nüüseks Christianist sügavalt pohhui, siis nüüd oli tal tahtmine mees lausa maha lüüa, sest ta magas tema noorema õega. Kuidas ta võis nii häbematu olla ja kuidas võis Breanna selline kuradi idioot olla, et temaga voodisse läks? "Sa härrakene oled ajas ikka väga maha jäänud, aga ei... ma pidin ju seda oma silmaga nägema, kuidas sa mu õde ära kasutad ja noh... nagu näha, siis tubli töö, võid enda üle uhke olla," lausus naine täiesti rahulikul häälel, kuigi tema sinistes silmades oli vihane pilk. "Bre, ma olen sinus pettunud," ütles Viv oma õele.
|
|
27-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Christopher M. Medusa on Jan 4, 2014 16:58:51 GMT 2
Enne kui Chris jõudis Rennale vastata, hakkas Vivian loengut neile pidama. Christopheri ajas antud olukord osaliselt naerma, aga vaevalt kumbki naistest just väga õnnelik oleks selle üle. "Eeemnhh.. Nohh.. Sellega on selline asi, et umbes nii 4 või 5 aastat tagasi ma eehh.. olin Vivianiga suhtes veidi aega.. Nii aasta umbes," selgitas noormees ka Rennale olukorda.. Kuratkurat kurat.. Kui suur on tõenäosus, et selline asi saaks üleüldse juhtuda. "Ja rahune maha, Viv. Breanna on piisavalt vana, et ise teada, mida ta tahab. Ma ei kasuta teda ära.. Ja pealegi mul polnud vähimatki aimu, et te õed olete," rääkis Christopher seejärel. Njah.. Võib-olla ta siiski kasutas veidi Bre'd ära, kuid mitte rohkem kui Bre teda. Koostöö sujus.
|
|
School Worker
|
|
|
Post by Vivian Tanner on Jan 4, 2014 17:10:58 GMT 2
Oi, loenguga polnud Vivian veel alustanudki, aga noh, sellest erilist kasu niikuinii ju ei oleks, kuna vaevalt ka Bre teda kuulab. Varasemad kogemused igatahes näitavad, et ei kuula, ja Viviani kannatus oli katkenud. "Ta tegi väga suure vea, et sinuga voodisse ronis," nähvas naine Chrisile. Nojah, võib-olla ta nii tige poleks, kui Bre oleks voodis olnud ükskõik kellega peale tema eksi. See tundus lihtsalt nii vale. "Kao välja, Chris!" sõnas naine külmalt, kui ta enam enda eksiga vaielda ei viitsinud, kuid pöördus siis enda õe poole. "Sinuga räägime hiljem," sõnas ta.
|
|
Senior
|
Post by Breanna "Bre" Tanner on Jan 4, 2014 17:17:47 GMT 2
"Vivian, rahune maha. Okei, ma saan aru, halb kokkusattumus, aga mis siin nii tabu on?" küsis Renna enda õe käest. "Pole lugu, Chris. Shit happens," lisas ta kerge õlakehitusega. Pealegi oli ta Viviani eks, mis sellest ikka suurt draamat teha. "Christopher ei ole mingi vägistaja, ta ei kasutanud kedagi ära," lisas Breanna. Seks oli Vivile vist nii tabuteema, et ta isegi ei mõelnud sellele võimalikkusele, et Renna on tavaline naine ja see on üks osa elust, mis paratamatult varem või hiljem juhtub. Pealegi ei olnud see Bre esimene kord.
|
|
27-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Christopher M. Medusa on Jan 4, 2014 17:28:33 GMT 2
Christopheri õnneks suhtus Breanna sellesse tunduvalt paremini kui Chris arvata oskas, kuid tundus, et Vivian oli Breanna eest ka kuri. Chris isegi ei üllatunud mitte kui Viv ta põhimõtteliselt sealt välja viskas. Noormees tõusis voodist püsti ja pani end rahulikult riidesse. Niikuinii polnud midagi, mida Vivian või Breanna poleks juba mehe juures näinud. "Aga nohh.. Igatahes ma siis lähen. Helista kui midagi on," rääkis Christopher Rennale ja puhtalt Viviani ärritamiseks vajutas mees Bre huultele kerge suudluse. "Ja sa oled sama tõre nagu viis aastat tagasi. Rahune maha, lilleke," rääkis Chris Vivianile ning naisest möödudes sasis noormees lõbusa turtsatusega Vivi juukseid.
|
|
School Worker
|
|
|
Post by Vivian Tanner on Jan 4, 2014 17:44:16 GMT 2
"Ta on minu eks ja lisaks kõigele veel meeshoor, kes ongi väljas selle peal, mida ta sinult just sai. Braavo," lausus Vivian tigedalt. "Ma lihtsalt arvasin, et sinul on piisavalt mõistust, et mitte igale jorsile kätte anda, aga ju siis ei ole," kehitas naine õlgu. Kui seni oli Viv kaalunud mõtet Bre vanemate juurde tagasi saata, siis täna oli küll tema katuse all selle tüdruku viimane päev. "Oota, ma vist unustasin veel midagi," peatas Viv Chrisi, kui too naisest möödus, ja lajatas talle ühe kõrvakiilu vastu nägu. "Ära enam kunagi oma jalga siia tõsta... ja nüüd kao!" sisistas ta mehele.
|
|
27-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Christopher M. Medusa on Jan 4, 2014 18:04:31 GMT 2
Saanud Viviani käest veel ka ühe korraliku kõrvakiilu, muigas Christopher kergelt, kuigi pidi nentima, et see kõrvakiil oli üllatavalt valus. "Sa oled endiselt seksikas kui sa vihane oled," lausus noormees piisavalt vaikselt, et seda vaid Vivian kuuleks. "Okei. Selge. Ma võin Rennaga vabalt enda juures ka olla," lausus noormees muigega ja läks esikusse, et jalaunõusid jalga panna. Oli päris lõbus jälgida kui närvi Vivian selle peale läks, et Chris Rennaga magas. Aga noh.. Happens. "Adios amigos!" hõikas mees veel ukse pealt, enne kui korterist lahkus ja kodu poole liikuma hakkas.
|
|