Haylie's blog.
Jan 3, 2014 1:48:29 GMT 2
Post by Haylie R. Bates on Jan 3, 2014 1:48:29 GMT 2
Talvevaheaja esimene nädal
Pärast koolis toimunud aktust tulin mina koju ja sain teada, et mu ema, kes jälle napsi võtnud oli, oli läinud autoga sõitma, mentidele näidanud, kui palju ta auto välja võtab ning seejuures inimese alla ajanud. Läks sel inimesel muidugi kehvemini kui Kylie'l, sest kui mu ema inimese alla ajab, siis teeb ta seda ikka korralikult, mitte poolikult nagu Stefan. No offence, Steff, sa lihtsalt meenusid.
Minu siiras kaastunne kõigile, kes mu ema tõttu leinarüüd kannavad! See ei too teile seda kallist inimest tagasi, aga teadke, et järgmised kaheksa aastat mu ema enam kedagi alla ei aja.
Mis muidugi ei tähenda, et mõni teine jorss seda teha ei võiks. Aga see selleks.
Mu vaheaeg, jah. Tähendab, ma järgmised paar päeva ei julgenud nägu näidata, sest mine tea, ma olen ju esijoodiku ja südametu mõrvari tütar. Isa mul kah jobu. Kuidas ma siis parem olla saan?
Aga kassisin, mis ma kassisin, jõulud tulid ikkagi.
Minu siiras kaastunne kõigile, kes mu ema tõttu leinarüüd kannavad! See ei too teile seda kallist inimest tagasi, aga teadke, et järgmised kaheksa aastat mu ema enam kedagi alla ei aja.
Mis muidugi ei tähenda, et mõni teine jorss seda teha ei võiks. Aga see selleks.
Mu vaheaeg, jah. Tähendab, ma järgmised paar päeva ei julgenud nägu näidata, sest mine tea, ma olen ju esijoodiku ja südametu mõrvari tütar. Isa mul kah jobu. Kuidas ma siis parem olla saan?
Aga kassisin, mis ma kassisin, jõulud tulid ikkagi.
Veetsin need õdede ja vennaga, kes nüüdsest mu ametlik hooldaja on. Saab mõned kuud mu otsustes rolli mängida. Igatahes suur aitäh talle, sest kui ta poleks meie hooldajaks hakanud, oleksime pidanud õdedega kas noortekodu vallutama tervelt neli kuud või siis kuhugi pärapõrgusse sugulaste juurde elama minema. Kõik mu sugulased on mulle võhivõõrad inimesed. Seega veelkord, tänks Brad, sinuta ei oleks mul enam kodu.
Kui pühad läbi said, tekkis selline veider tühi tunne sisse, et mis siis nüüd? Esimese hooga ei osanudki midagi peale hakata, aga siis kutsusid semud välja. Nende jaoks olen ma ikka väike särav naerupall ja elu on endiselt ilus.
Come again!