23-aastane; Kunstiring
School Worker
|
Post by Lisa M. Matthews on Jan 3, 2014 0:13:28 GMT 2
Lisa veetis pühad kodus, külastades üle pika aja enda vanemaid ja õdesi-vendi, kellest kõige rohkem igatses ta Stacy't, kuna on tüdrukuga peres alati kõige lähedasem olnud. Terve nädal, mis ta Michiganis veetis, mõtles näitsik korduvalt tagasi kunstikooli minemisest ja selle lõpetamisest. Momendil on Marionil ainult keskharidus, sest ühe aasta eest ülikoolis ei anna keegi diplomit ega kraadi. Võib-olla ainult tänapäeva Einsteinidele ja Eddisonidele. Ning Alisa polnud kohe kindlalt mõni geenius. Lihtsalt üks lihtne vaikne kunstnik. Tagasi koju jõudis näitsik 2. jaanuari hommikul, mõttes ainult üks asi - voodi. Jõudnud enda paari asjaga tagasi korterisse, keeras tüdruk ainult ukse lukku, võttis üleriided seljast ning vajus sinna samma elutoa diivanile magama, ärgates alles õhtul, mil normaalsed tööl käivad inimesed enda õhtusöögi lõpetavad ja magamaminemise peale mõtlema hakkavad. Kuna näitsik aga und enam polnud ja söögiisu ka mitte, pakkis ta enda asjad lahti, vahetas riided ning hakkas läbi helistama siinseid tuttavaid. Kaaslast ega kaaslasi Lisa endale õhtuks küll ei leidnud, kuid see ei takistanud neidisel üksinda välja minemast, et end uuesti Tree Hilli eluga kurssi viia. Ta on siiski mõni tund rohkem kui nädal eemal olnud. Kiirelt riided vahetanud, pannes endale selga lihtsa musta kleidi, mille peal olev pitsist osa tegi selle pikemaks, kui hilbuke tegelikult oli, libistas Marion jalga sama värvi kingad ning viskas enda õlgadele musta mantli. Enda koti esikust kaasa võtnud, lukustas näitsik enda selja taga ukse ja võttis suuna lähima baari poole. Kuna GPB oli sel kella ajal täis päris purjus kliente, siis ei soovinud näitsik sinna küll minna, ning kuna tüdrukul tekkis juba tagasisõidul lennukis isu piljardit mängida, võttis nooruk suuna hoopis Shootersi poole. Pruuni õllepudeli hetkeks suule tõstnud, võttis Lisa sellest lonksu, kummardades järgmine hetk uuesti laua kohale, tehes järjekordse suurepärase löögi, mis viis ta võidule. Tüdruk oli baaris olnud peaaegu tund ning juba oli ta teeninud selle ajaga rohkem kui nädalaga GPBs. Aga mis teha, kui meeste arust blondid lühikesi kleite kandvad naised ei oska piljardit mängida. Avatud peopesa enda mängupartneri poole sirutanud, pistis viimane sinna üsnagi hapu näoga $100, mille peale nad kihla olid vedanud. "Aitäh," muigas Marion lõbusalt, lehvitades mehele lapsikult, kui viimane enda sõpradega piljardilaua äärest leti juurde läksid, et enda häbi alkoholi uputada. Alisa sinised silmad liikusid kõrval laudadel mängivatele meestele, kes teda viimased veerand tundi ammuli sui vaatasid, esitades neile pilguga väljakutse, kuid keegi polnud sellega nõus, keerates neidisele selja hetkel, mil nad endal tema pilku tundsid. Endamisi lõbusalt turtsatanud, pistis Marion saadud raha kindlalt endale läbi dekoltee rinnahoidja vahele, et ta seda ära ei kaotaks. Uue lonksu õlut võtnud, kookis Marion aukudest kuulikesed välja, asetas nad laua keskele kolmnurksesse hoidjasse, alustades peagi uue mänguga, kus ta mängis iseenda vastu. Mis teha, kui keegi ei julge temaga enam mängida. To Brandon Ethan Bates
|
|
23-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Brandon Ethan Bates on Jan 3, 2014 0:28:59 GMT 2
Kuidas saata mööda neljapäeva? Mõned tunnid kulusid maja koristamisele, kuna Brandon oli kõige täiskasvanum perekonna majas, peksis ta kolmikud ka enda tagumikkudelt püsti ja andis kõigile mingisuguse ruumi, kus suurpuhastus ära teha. Neljakesi oligi paari tunniga maja nagu uus. Siis tellis mees pitsat ja kananagitsaid ning varajane õhtusöök leidis aset. Varsti läksid siblingud jälle oma kookonisse, mis koosnes nende toast ja sülearvutist ning Brad mõtles, kuidas enda aega sisustada. Tööd ta kirjutada ei viitsinud, seega jäi üle veel filmide vaatamine arvutist. Kahjuks tal aga ühtegi normaalset filmi ei olnud. Mees tundis, et siin väikelinnas võib igavusse surra, aga siis mõtles ta ümber. Pubisid ja baare leidub siin kindlasti.
Mees jõudis taksoga Shootersisse, see olevat pisut viisakam koht vanema klientuuriga, kus pubekad ei mölla. Ethan astus sisse ja läks leti äärde, et endale üks õlu tellida, ta ei plaaninud mingit suuremat joomingut, pigem tahtis ta lihtsalt kohalikkudega seguneda ja paar tundi lõõgastuda. Paljud piljardilauad olid seltskondade poolt hõivatud, üks blondiin aga mängis üksinda, seega seadiski Ethan sammud sinna. "Õhtust. Võin mänguga liituda?" küsis mees. Ta mängis ülikoolis peaaegu iganädalaselt piljardit, ka beer-pong oli väga tuttav mäng. Bradi silmad jooksid üle neiu, kes oli väga hea välimusega. Pitskleit, LBD ja väljakutsuv pilk. Mida muud oli ühe mehe jaoks, et ta hakkaks flirtima?
|
|
23-aastane; Kunstiring
School Worker
|
Post by Lisa M. Matthews on Jan 3, 2014 0:44:30 GMT 2
Alisa sinised silmad jälgisid punast kuuli, millel oli peal number kolm. Natukene sihtimist, kerge löök ning valge kuul veeres vastu punast, saates viimase ilusti tagumisse auku, kus juba nr 10 ees ootas. Kuulnud enda selja tagant kellegi häält, ajas näitsik selja sirgu, toetades ennast kergelt vastu kiid, pöörates enda sinised silmad üle õla tüübile. "Õhtust," tervitas ta vastu, kehitades seejärel õlgu, "mul pole küll midagi selle vastu," Marion muigas õrnalt, astudes sammukese kõrvale. Kepi hetkeks puidust serva äärde pannud, korjas näitsik need mõned pallid, mis ta jõudis juba aukudesse lüüa, pannes need tagasi lauale. "Ma loodan, et sa ei kavatse samuti raha mängu panna, sest ma pean hoiatama - ma olen päris hea selles ning nii umbes kümme kutti siin baaris on mulle täna kaotanud," lisas Marion vaiksel turtsatusel. Kõik nad kaotasid tüdrukule vägagi erineva summa, kes 20, kes 15 ja kes 100 dollarit. Õllepudeli hetkeks suule tõstnud, võttis Alisa sealt kaks lonksu, asetades pudeli tagasi servale. Kii otsa ilusti kriidiseks teinud, viis näitsik enda pilgu tagasi noormehele.
|
|
23-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Brandon Ethan Bates on Jan 3, 2014 12:48:28 GMT 2
Mees raputas pead. Raha peale mängis ta harva, pigem erinevate üleannete ja julgustükkide peale, mis olid lõppkokkuvõttes palju lõbusamad. Kord ülikoolis pidi Brandon alasti jooksma läbi ülikoolilinnaku, õnneks tuli see trikk teha õhtul, kus õppejõude üldse ei olnud. Brandon lonksas õlut ja pani pudeli ühele äärele, et endale kii võtta, mille ots siniseks teha. "Niisiis, naistel on eesõigus," lausus Ethan kerge naeratusega ja osutas käega laua poole. "Brandon, sõpradele Brad," otsustas mees end tutvustada. Ta teadis, et tõenäoliselt jääb ta nimi meelde, lühike hüüdnimi aitas sellele kaasa.
|
|
23-aastane; Kunstiring
School Worker
|
Post by Lisa M. Matthews on Jan 5, 2014 1:25:37 GMT 2
"Tore," lausus Lisa õrnal naeratusel, kui mees raputas pead. Lõpuks mõni, kes mängib ka lihtsalt lõbu pärast ja kuna peab piljardit reaalselt mõnusaks ajaveetmiseks. She just gave him one bonus point. "Alisa, kuid ma lepin ka lihtsalt Lisaga," tutvustas näitsik ennast kiirelt vastu. Tema sinised silmad pöördusid Bradilt lauale, leides endale kiirelt koha esimeseks löögiks. Võtnud kohe sisse, asetas tüdruk valge kuuli lauale ning kummardus löögiks. "Räägi, Bradilt, mida teeb üks selline kena noor mees üksinda sellises kohas? Sinusugustel peaks tavaliselt terve ruumi jagu tüdrukuid kaasas jooksma või ma eksin," muigas Marion lõbusalt, vaadates hetkeks ülesse noormehe poole, tehes seejärel esimese löögi, mis paiskas värvilised kuulid lauale laiali ja kaks neist kohe ma auku. Ilus algus.
|
|
23-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Brandon Ethan Bates on Jan 5, 2014 12:10:45 GMT 2
"Meeldiv tutvuda, Lisa," lausus mees kerge naeratusega. Ta vaatas esimest lööki ning kaks kuuli kadusid aukudesse. Olid mõlemad samast grupist? "See hord naisi jäi täna koju. Haarem vajas lisa ja ma arvan, et võin otsingud lõpetada," vastas Ethan muigega. Nagu tal reaalselt oleks haarem. Noh, Zoega oli lihtne, nad olid avatud suhtes, mis tähendas seda, et teised kõrvalhüpped ei olnud keelatud. "Las ma arvan, sa oled vallaline?" pakkus Brandon järgmisena välja, olles üsna kindel enda küsimuse vastuses.
|
|
23-aastane; Kunstiring
School Worker
|
Post by Lisa M. Matthews on Jan 5, 2014 18:32:52 GMT 2
Mõlemad olid tõesti ühest grupist. Üks üleni erkpunane, kandes endal numbrit kolm, ja teine tumedam punane, numbriga seitse. Lisa tõusis hetkeks püsti, kinnitades enda sinised silmad Bradile ja muiates lõbusalt. "Ja mille põhjal sa seda arvad - kleidi järgi?" turtsatas näitsik lõbusalt. Võtnud lonksu õlut, pöördusid tema silmad tagasi lauale. Meelega ei otsinud näitsik musta kuuli, sest vastasel juhul veereks teine löögi korral ka võrku ja seda Marion ei soovinud. Teinud enda teise löögi, suutis tüdruk kuule küll üksteisest kaugemale lüüa, kuid ükski sisse ei läinud.
|
|
23-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Brandon Ethan Bates on Jan 5, 2014 18:41:35 GMT 2
"Üksik neiu baaris. Võetud tšikkidel on kaasas kutt või sõbrannad," teatas mees muigega. Nojah, see sõbrannade asi ei pidanud nii kindlalt paika, aga tõenäosus nendega oli suurem. Lisa oli kohe kindlasti vallaline... Või siis avatud suhtes nagu Brandongi. Nüüd oli mehe kord. Ta sai sisse kolm triibuga kuuli, mis tähendas, et neli oli veel laual. Neljanda kuuliga nii hästi ei läinud, seega oli kord jälle Lisa käes. Mees võttis õllepudeli ja lonksas jahutavat jooki. "Sa ei ole Tree Hillis üles kasvanud, eks?" küsis Brad. Ta mäletaks sellist nägu ja oleks tõenäoliselt keskas mõnda aega isegi käinud tüdrukuga.
|
|
23-aastane; Kunstiring
School Worker
|
Post by Lisa M. Matthews on Jan 5, 2014 19:44:03 GMT 2
"Võetud tüdrukud võivad ka üksinda baaris käia, eriti veel juhul kui neil on soov mehi õrritada ja nendega mängida. Keelatud vili on siiski kõige magusam," muigas Lisa lõbusalt, pöörates enda silmad lauale, kui Brad valmistus lööma. Kolm kuuli polnud tõesti paha. Kui kord jõudis uuesti neidise kätte, võttis ta kohe sisse noormehe kõrval, kummardudes laua kohale uueks löögiks. Natukene sihtimist, pisikene hingetõmme ja löök. Oranž ja number 5 veeres puhtalt, puudutamata ühtegi teist kuuli sisse. "Ei, ma olen puhtalt Indiana tüdruk," viis Marion enda sinised silmad Brandonile. "Kui poolteist aastat LAs välja arvata," lisas tüdruk, pöörates enda pilgu uuesti lauale. Tema kord oli siiski lüüa. Leidnud endale uue palli, milleks kollane kuulikene number ühega, kummardus Lisa uuesti laua kohale ja tegi seekord kiirema löögi. Puhtalt sisse, riivates õrnalt musta kuuli, mis jäi õnneks veel lauale. "Ja sind pole ma veel kohanud ning uus nägu pole sa kindlalt, seega ... kauaks sind jälle Tree Hillis näha võib?" kergitas neidis kulme, tõstes hetkeks pilgu ülesse noormehe poole. Silmad tagasi lauale kinnitanud, tegi Lisa uue löögi, mis viis sinise number kahe enda pessa. Ainult kaks kuuli veel. Vahetanud enda asukohta, kõndides Bradist mööda teise serva, sihtis tütarlaps number nelja, mille sinine toon talle esimesena silma hakkas. Valge kuul lõi selle küll augu juurde, kuid natukene jäi puudu, et kuulikene auku sisse läheks.
|
|
23-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Brandon Ethan Bates on Jan 5, 2014 21:30:03 GMT 2
"Sel juhul on nad millegi muu kui õrrituse peal väljas," oli Brandon kindel, kaval naeratus näol. Sellised naised olid seksi peal väljas. "Indiana. Mis sind siis sealt Tree Hilli tõi? Tahtsid muutust? Vahetasid identiteeti? Peitud mõne gängi eest?" esitas mees mitu küsimust, mis olidki naljaga mõeldud. Vaadanud naise mängu, võis Ethan järeldada, et see neiu oli veetnud liiga palju õhtuid piljardilaua juures. "Nüüd üsna pikaks ajaks. Sain siin töökoha ja noh, raha paneb rattad käima," lausus mees ning pani õllepudeli uuesti lauaäärele. Valge kuul oli ideaalses seisus, et vähemalt kaks kuuli ühe löögiga sisse saada. Seda mees ka tegigi. Üks veel juurde ning siis oleks ta peaaegu musta kaheksa sisse löönud, kuid mõni millimeeter jäi riivamisest puudu.
|
|
23-aastane; Kunstiring
School Worker
|
Post by Lisa M. Matthews on Jan 5, 2014 23:57:27 GMT 2
"Ning seda väidad sa mille põhjal? Kogemuste või on tegu hoopis mõne raudkindlal reegliga?" küsis Lisa, toetades ennast vastu kiid, istudes samas piljardilaua nurgal, sinised silmad mängu jälgimas. Lõpuks ometi leidis ta endale võrdse vastase. Oli ka paras aeg. Enda pilgu peagi tagasi Brandonile viinud, turtsatas näitsik tüübi sõnade peale. "Tree Hilli tõi mind pigem ühe sõbranna soovitus, kuid see linn ei toonud mind kohe kindlasti Indianast välja," lausus neidis, hääl vaikne ja pehme kõlaga. Kodust tiris tütarlapse välja hoopis inglite linn, kus ta lootis õnne ja raha leida, olles toona unistustes ja unenägudes elav kunstitudeng. "You sound like the guy who has a lot of it," muigas Marion lõbusalt, langetades enda pilgu lauale. Eemalt enda õllepudeli võtnud, tegi tüdruk sellele põhja peale. Umbes lonksu jagu oligi alles. "Sa mängid hästi," sõnas näitsik, lükates vaba käega, mis parasjagu kiid ei hoidnud, enda blondid juuksed ühele õlale, et need teda ei segaks.
|
|
23-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Brandon Ethan Bates on Jan 12, 2014 15:18:05 GMT 2
"Pigem ikka kogemus," tõdes mees naeratusega ning peale enda lööke võttis kätte õllepudeli, et seda paari sõõmu võrra tühjendada. "Sõbranna? Keegi kohalik?" küsis Brandon. Siis ta tõenäoliselt teadis seda sõbrannat, Tree Hillis teadsid kõik kõiki, suur miinus, kohati ka pluss. "Lot of what? Money?" uuris Ethan Lisa käest. Kullakaevaja? Võimalik. Nad olid alati võluvad, sõbralikud, kohati mängisid raskesti kättesaadavad. Mõne kohtingu järel oli siiski nende pisut liiga paljastav litsakas kleit Brandoni magamistoa põrandal. Mehele tundus, et Lisa kuulub selliste juurde. "Eks ma olen natuke harjutanud ka," vastas mees õlakehitusega ja tühjendas viimase tilga pudelist. "Kas sa töötad või õpid?" vahetas Bates teemat, et blondiinist rohkem teada saada.
|
|
23-aastane; Kunstiring
School Worker
|
Post by Lisa M. Matthews on Jan 16, 2014 17:00:30 GMT 2
"Endine kohalik, vähemalt ma arvan. Ta oli LAs mu korterikaaslane, aga erinevalt minust jäi tema sinna. Ilmselt oleks minagi seda teinud, kui mul oleks selleks raha olnud," lausus Lisa kergelt turtsatusel, tõstes enda sinised silmad laualt Brandonile. Modelli töö tasus küll ära, kuid see polnud just see, mida näitsik ootas ja tahtis. "No, soda and chocolate," turtsatas Marion valjult tüübi küsimuste peale, pööritades endamisi silmi, enne kui naerma hakkas. Kullakaevaja polnud Lisa kohe kindlasti. Loomulikult oleks tore seda omada suures koguses, aga hakata sellepärast mingit tüüpi sebima, et tema raha endale saada. That was so low. "Natukene mõlemat," kehitas neidis õlgu. Kuna tüüp oli juba mängu praktiliselt võitnud, tegi Marion enda viimase löögi, mis saatis musta kuuli otse auku. Kindel puhas löök. "Aga põhiliselt siiski esimest, kuna õpingute jaoks oleks natukene raha ka vaja," lisas näitsik, tõustes laua kohalt püsti. Game over.
|
|
23-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Brandon Ethan Bates on Jan 25, 2014 17:25:31 GMT 2
"Selge. Eks paljud, kes siit kord läinud, tagasi ei tule. Ma ei oleks ka ilmselt siia naasnud, kui elu ei oleks oma korrektuure teinud," selgitas Brandon. "LA, inglite linn. Tree Hill, lihtsalt linn," lausus mees järgmisena, naeratus näol. Sarkasmi peale Ethan vaid turtsatas. Veider, et esimesel kohtumisel viis Lisa teema raha peale. Mees ise üritas seda vältida, on ju teada vestluse kolm teemat, mida ei tasu esimesel korral puudutada: raha, religioon ja poliitika. "Aga äkki ma teen sulle veel ühe õlle või kokteili välja?" pakkus mees. Midagi lahjat tahtis ta ise ka, ilmselt veel üks õlu, sellega ei jäänud purju, kuid värskendas ideaalselt.
|
|
23-aastane; Kunstiring
School Worker
|
Post by Lisa M. Matthews on Feb 10, 2014 21:45:30 GMT 2
"Suurlinna võlud ületavad alati väikese omasid, eriti veel juhul kui kõik soovid ja unelmad on käe-jala juures," muigas Lisa rohkem enda ette, pöörates enda sinised silmad Brandonilt baarile. Kuigi näitsik oli GPBs töötades tolle baari võludesse ja töötajatesse armunud, ei ületanud miski selle kohe kodust õhkkonda. Pealegi olid siin veel piljardilauad ja jukebox, mida veel ühelt kohalt soovida. "Üks õlu, kui sa juba nii lahkelt pakkusid," viis Marion enda suured sinised silmad tagasi noormehele, kes sobis siia baari sama hästi kui piljardilaud või kiilakas musklis baarmen leti taga. "Teeme siis joogi kõrvale veel ühe mängu või on sul midagi muud plaanis?" kergitas näitsik kulmu, vaadates noormehele otsa. Nõnda noorusega antud võlusid pole Lisa juba ammu kasutanud ja nende pealt kasu teeninud. Küllap siin linnas pole siis piisavalt julgeid mehi.
|
|