23-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Brandon Ethan Bates on Jan 2, 2014 22:42:47 GMT 2
Oli üks sellistest õhtutest, kus Brandonil ei olnud midagi teha. Oli reede ning üllatavalt polnud tal plaane, ta ei olnud Tree Hillis end veel nii hästi sisse ka seadnud, seetõttu oli see vabandatav. Ethan tundis end siiani süüdi selles, mis emaga juhtus. Õigemini ikka selles, mis ta ema korda saatis. Ethan ei oleks uskunud, et naine täis peaga sõidab, ometigi just nii see juhtus. Brad oleks pidanud vastutustundliku vennana nüüd õhtud kodus veetma, kuid ta oli veel noor ning ei saanud sellise ülesandega hakkama. Pealegi polnud tema siblingud enam lollid 10-aastased, kes midagi lolli sisse sööks või tulega mängiksid. Teinud kindlaks, et kolmikud saavad omapäi hakkama, jättis mees neile raha pitsa jaoks, kes ütleks ära õhtusele suurele pepperonipitsale, ning võttis takso. Kõigepealt käis Ethan läbi toidupoest, et sealt pudel veini ja üks suurem sushiplatter kaasa osta. Jah, toidupoe omad olid tehtud paar tundi tagasi, aga ükski normaalne toidukoht ei pakuks nii kiirelt sushit. Lõpuks oli Ethan Zoe ukse taga ja nägi enda meeleheaks, et majas tuled põlesid, naine oli kodus. Mees koputas uksele ja jäi vastust ootama. Avatud suhe oli tore, sai lõbutseda ka teistega, aga alati oli keegi, kelle juurde tagasi minna. OT: Outfit
|
|
23-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Zoe Martina Nguyen on Jan 3, 2014 0:18:51 GMT 2
Zoe oli alles kümmekond minutit tagasi pärast vähe pikemaks veninud tööpäeva koju jõudnud. Ta oli vaevu jõudnud kingad toanurka visata ning tüdinud pilgu külmkappi heita, kui uksel koputust kuulis. Oli vähe olukordi, mil näitsik seltskonnast ära oleks öelnud, kuid.. oli ta kellegiga midagi kokku leppinud? Järele mõeldes.. noup. Eeldades, et tegemist on kumbagiga - või lausa mõlemaga - tema 'nubludest', liikus blondinka aga enesekindlalt esikusse, et uks piiluauku pilku heitmata lihtsalt hooga lahti tõmmata ning oh üllatust - Brandon.. ning pudel veini ja midagi, mis nägi välja nagu valmistoit. Kogu olukord tundus liigagi palju lihtlabase booty calli moodi, kuid mehe sealolek tähendas, et ta ei pidanud õhtut ning most probably ka ööd üksinda veetma ja tal polnud Batesi seltskonna vastu ilmselgelt absoluutselt mitte midagi - kuigi, mis puutus kogu avatud suhte printsiipi, siis polnud Zoe siiani kindel, kuidas see talle istus. Kuid praegu oli Brandon seal, mis tähendas, et ilmselt oli mees temast puudust tundnud. RIGHT? Ning kuidas sa said sellele näole ei öelda. "Hei, sina," kerkisid blondiini suunurgad kõrgemale, moodustades laia tervitava naeratuse. Sõrmed hetkeks mehe jakirevääri külge haakinud, tõmbas näitsik teda lähemale, et tolle huulile magus suudlus poetada. "Millega ma selle külaskäigu ära teeninud olen?" uuris ta mesiselt, ukse eest sammukese eemale astudes, et mees siseneda saaks. Mis puutus naise outfiti, siis kandis ta siiani kitsaid musti vähe kõrgema värvliga teksaseid ning valget siidisest materjalist triiksärki, mille ots püksivärvli vahele oli pistetud ning varrukad poolde käsivarte üles kääritud. Ta juuksed olid ennis kinni olnud, kuid koju tulles oli ta šhaumaefektiga need lahti võtnud ning nüüd langesid blondid kiharad segase lainetava merena Zoe kõhetutele õlgadele.
PS: tegemist on korteriga.. lihtsalt, et sa edaspidi teaks.
|
|
23-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Brandon Ethan Bates on Jan 3, 2014 0:42:19 GMT 2
Ja oligi lihtlabane booty call, and so what? Zoe ei pahandanud, eks? Brad oli aru saanud, et Zoe oli täiesti chill kogu avatud suhte värgiga, nii said mõlemad vajadusel ilma lisadraamata lõbutseda. Kes tahaks ikka nii noorelt end siduda millegi tõsisemaga, Ethan küll mitte. Ta oli kindel, et avatud suhe on üks parimaid suhtevorme alla kolmekümnestele inimestele. Bates ei jõudnud blondiinile vastatagi, kui ta juba oli naise huulte vastas. Mees ei pahandanud. "Ma mõtlesin, et üks sushiõhtu kulub meile ära," selgitas Brandon enda küllatuleku tagamaid, astudes korterisse, et uks enda järel kinni tõugata. Ta lasi silmadel üle Zoe joosta ning Brad oli juba nüüd kindel, et õhtu lõpuks on hele triiksärk magamistoa põrandat kaunistamas. Saab üks not-so-date-night teistmoodi lõppeda? Ethan mõtles, et mõnes mõttes oleks pidanud varem Tree Hilli kolima, koht oli modellivälimusega naistest üle ujutatud, samas oli Washington omaette klass, see ülikool, praktikakohad, kus sai mõnikord teiste praktikantidega hullatud, ühikapeod, legendaarsed korbiõhtud ja nii edasi. Sellist melu Tree Hillis ei olnud.
|
|
23-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Zoe Martina Nguyen on Jan 3, 2014 1:39:24 GMT 2
Zoe kergitas Brandoni vastust kuuldes üht kulmudest, viies pilgu uuesti mehe käes olevale karbikesele, mida ta ennist vilksamisi märganud oli. Sushi, mis? "Ma ei söö toorest kala," lausus näitsik matter-of-factly, märgataval 'so that kind of sucks' pilgul ringi pöörates, et sammud köögi poole seada. "Aga mul peaks juustu ja viinamarju olema," lisas ta pilku Brandonile viimata, avades selle asemel enese külmkapi. Oli suhteliselt loogiline, et mees ei võinud seda pisifakti teada - nad olid üksteist teadnud.. mis.. paar nädalat? Aga ta oleks võinud vähemasti helistadagi enne kui midagi nii.. kindlat välja valis. Nii et noh, surprises are not that welcomed if they suck. "Lihtsalt viska mantel kuhugi, ma toon veiniklaasid," lisas Zoe paari erineva juustusordi ja karbi viinamarjadega külmkapist väljudes, et need ühele köögikapile laotada ning taldrik välja otsida, tehes seda nimme võrdlemisi aeglaselt, sest 'oh, nüüd ma pean veel näkse ka valmistama hakkama, for god's sake blabla.' Samas ei mõelnud ta otseselt mehes mingisuguste süümekate tekitamise peale.. see oli lihtsalt.. Zoe isiksus ilmselt?
|
|
23-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Brandon Ethan Bates on Jan 3, 2014 12:22:21 GMT 2
Mees kergitas ühe kulmu asemel hoopis mõlemad. "Sa ei söö sushit? Päriselt? Ma ei teadnudki, et mul nii pepsi naisega tegemist on," lausus Brad viimase asja naljaga. Mees järgnes Zoele ja pani karbi külmikusse, hommikul saab kaasa võtta, kui see veel peaks hea olema, tõenäoliselt siiski on. "Kuule, ma võin pitsat ka tellida või hoopis hiina või india toitu," pakkus Brandon. Zoe ei pidanud seal seal viinamarjadega asjatama, ta nägi välja nagu sureks köögikapi taha maha. Mees pani veinipudeli lauale ja viis enda jaki esikusse ning oli üsna pea jälle blondiini juures. "Kas ma peaksin midagi veel sinust teadma? Mida sa veel ei söö-joo?" uuris mees, pannes käed ümber naise piha. Nii ei saa ta kuti peale pahane olla, pealegi olid Ethanil ainult head kavatsused. Tänapäeval oli neid inimesi vähe, kellele sushi vastu hakkas, noorem generatsioon paistis kohaliku restorani järgi toidust lausa ekstaasis olevat. Mees toetas lõua naise õlale, korjates enne ta pikad juuksed sealt ära.
|
|
23-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Zoe Martina Nguyen on Jan 3, 2014 18:41:56 GMT 2
"Noup," raputas Zoe kindlameelselt pead, nugadehoidikust ühe suurema terariista järele haarates, ainult selleks, et Brandonile järgmisel hetkel hoolimata tolle mänglevast toonist vähe pikem pilk saata. Peps? Näitsik oli juba alustamas mingisuguse mõttetu vaidlusega sellest, kuidas kala eelistamine porganditele ei muuda karu pepsiks, nii et miks peaks seesugune valivus inimeste kohta käima blablabla, kui mees tegi ettepaneku kiirtoitu tellida. "Kui, siis India toitu," otsustas blondinka pärast lühikest pausi, poetades noa tagasi selle endisele kohale ning hakates veniva aeglusega juustu, mille ta vahepeal juba pakendist välja oli võtnud, uuesti kilesse mähkima. "Mul peaks kuskil elutoas laua peal isegi üks menüü vedelema," lisas ta käega umbropsu elutoa poole viibates, eeldades et mees paterdab sinna. Selle asemel tundis ta aga peagi Brandoni käsi enese ümber, mis automaatselt Zoe suunurka pisikese muige tõi. "Seeni, peeti ja marineeritud kurki. Ning ma eelistan värskeid köögivilju hautatutele, kui need just osa kastmest või wokist pole," pööras näitsik end aeglaselt mehe käte vahel ringi, toetudes õrnalt vastu köögikappi. "Ja ma ei joo pakse mahlasid nagu.. tomati-, ploomi-, mango- või ananassimahl. Ning viina, kui see pole oskuslikult kokteili sisse peidetud," jätkas ta enese nimistuga, käsi õhtuse laiskusega ümber Brandoni kaela põimides. Nüüdseks säras blondiini huulil taas magus naeratus ning kõik paistis olevat andestatud. "Ahjaa.. ja ma eelistan magusaid šampuseid ja veine kuivadele. Mis sa kaasa tõid?" lõpetas ta pilku vilksamisi veinipudelile viies, vingerdades pärast mesist musi noormehe käte vahelt välja, et külakostile pilk lähemalt peale visata.
|
|
23-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Brandon Ethan Bates on Jan 3, 2014 19:16:39 GMT 2
Brandon naeratas laisalt, kui Zoe juba kergelt leebus. Kes saaks helesiniste silmade peale ikka kaua kurjaks jääda, pealegi oli see mehe meelest pisut teeseldud ärritus. "India toit? Sulle meeldivad siis erinevad vürtsid," järeldas Brandon. Karri, köömned, kardemon ja mida kõike veel. "Kuna siin linnas reaalselt üks koht ongi, mis India toitu koju toob, siis ma vist tean juba peast, mida ma tahan. Paar-kolm päeva tagasi tellisin sealt," mainis mees. "Sa oled siis ikka väga valiv," lisas Brad, hoides käsi siiani ümber Zoe pisikese piha. "Ma tõin üht punast veini, natuke kuivemapoolne, sest kalaga sobib see kõige paremini, aga selline puuviljane," rääkis Ethan vastuseks ning sai kingituseks ühe musi. "Rohkem naistekas, mulle meeldivad hapud veinid rohkem, aga paljud eelistavad magusat veini hapule," lisas mees. Ta käis ära elutoas ja tõi menüü. "Mis ma sulle tellin?" uuris Brad. Ta ise mõtles üldse sushi peale, sest see oli juba valmis ostetud, aga kui tellimiseks läheb, äkki siis võtta ka mingi kanatoit.
|
|
23-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Zoe Martina Nguyen on Jan 6, 2014 17:16:05 GMT 2
Zoe noogutas kergelt vastuseks, samaaegselt ebamääraselt õlgu kehitades. Talle meeldisid prantsuse köögi magustoidud ja küpsetised, itaalia pastad ning.. noh, hetkel poleks ta 'ei' öelnud indiapärasele kanale. Sõrmed veinipudeli kaela ümber haakinud, keerutas blondiin seda hetke-paar käes, lugemise asemel pigem Brandoni lühitutvustust kuulates. "No sellisel juhul too bad, et ma kala eriti ei söö," toetas ta pudeli uuesti köögikapile, seda õrnalt mehe poole müksates. "Sa võid selle lahti teha," lisas ta seejuures, köögisahtlist avajat välja otsides, et ka seda Batesi poole lükata. Tekkinud aega ära kasutades, korjas Zoe kapile laotud kraami uuesti kokku, et see tagasi külmkappi transportida ning nende asemel kaks paraja suurusega veinipokaali välja otsida. Okei, veinivalik o l e k s võinud ehk pisut parem olla, aga kuldne täht proovimise eest, ay? Pealegi polnud ta seda veel proovida jõudnud. Mittemidagiütlev pudel võis eneses peita üllatusi. Kapilt india toidu menüü haaranud, voltis naine selle lahti, õrnalt alumist huult näkitsedes erinevaid variante kaaludes. "Me võiks iseenesest eelroa kahe peale võtta - Aloo Papri Chaat sounds good. Väikesed nacholaadsed snäkid kartuli, herneste ja jogurti-puuviljakastmega," Kergitas näitsik pilgu menüült, et see küsivalt mehele viia. Ta oli viimati.. kuskil ühe-kahe paiku söönud ning võis praktiliselt tunda, kuidas kõht vastu selga surutud oli. "Aga muidu ma võtan Kerala piprakana riisiga, ma arvan" lisas ta menüüd laisalt sõrmede vahel keerutades, külg vastu köögikappe toetumas.
|
|