21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Seth J. Murray on Dec 21, 2013 21:14:40 GMT 2
Seth astus korterisse ja hakkas saapaid lahti nöörima, et need esikusse jätta. Kes ikka tassiks enda korteri liiva ja muda täis. Ta oli nii kolm-neli tundi tagasi ühe pläru ära teinud, ei olnud võimalik, et keegi seda enam tuvastab. Joshua võttis nahktagi seljast ja pani selle riidepuule, et siis jakk kappi riputada. Edasi liikus ta kööki, kus oli vaikus, Clyde oli vist Oscari juures. Josh oli üle-eelmisel õhtul tulnud Texasest tagasi. Kõik asjad olid joonde aetud ning mehele anti võimalus minna tagasi enda baasi, kuid ta ei teinud seda ilmselgetel põhjustel. Liiga fucked up koht isegi tema jaoks. Ei jäänud muud üle, kui otsida mõneks ajaks püsiv töökoht ja mõelda siis, mida edasi teha. Josh ei kiirustanud töö otsimisega, ta mõtles, et võiks jaanuaris sellega algust teha, praegu jagus raha veel kenasti.
OT:Carrie
|
|
|
Post by Deleted on Dec 21, 2013 21:46:34 GMT 2
Kuna Carrie ja Oscar olid kokkuleppinud, et jõulud veedab Clyde sellel aastal emaga ja uue aasta isaga, siis veetis poiss hetkel võimalikult palju aega enda papsi juures. Ta pidi tagasi tulema alles esmaspäeva lõunaks. Korter oli vaikne, kuna Carrie oli just duši all käinud ja nüüd istus ta magamistoas, kreemitades ennast. Pärast seda tõmbas ta endale teksad ja ühe soojema valge kampsuni selga, jättes enda niisked juuksed niisama lahti. Kuulnud uksepauku, haaras naine mõni minut hiljem voodilt rätiku, liikudes koos sellega korraks vannituppa, et see kuivama asetada. Edasi jalutas Carrie kööki, kust ta mehe eest leidis. "Hei," lausus ta talle sõbralikult, andes tema huultele ühe kiire musi, enne kui külmiku kallale läks. "Tead, üks mu sõbranna rääkis, et ta nägi sind kuskil tänaval suitsetamas... pläru," sõnas naine väga muretul häälel, jättes Sethile meelega mulje nagu ta ei usuks seda jama ja nagu ta oleks seda kuskilt kuulnud, mitte uuest GC'st lugenud, mis täna äktiselt naise mobiili ilmunud oli, "mõni inimene ikka oskab seda näha, mida ta tahab." Võtnud kapist poti eilse supiga välja, asetas ta selle pliidile, pöörates ennast seejärel näoga Sethi poole, vaadates talle küsivalt otsa. "See ikka oli tema kujutlus ma loodan... sest ma hoiatasin sind juba selle eest, mis peaks juhtuma, kui sa uuesti tarvitama hakkad," lausus Carrie tõsisemal ilmel.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Seth J. Murray on Dec 21, 2013 21:54:45 GMT 2
Seth vastas kiirele suudlusele ning võttis laualt pudeli ja keeras sellelt korgi, et sidrunivett juua. Üks asi, mida alati pidi majas olema, oli sidrunivesi. Seth ostis seda väga tihti. Lonksanud vett, neelas ta selle alla ja jäi Carriet vaatama. "Kes see sõbranna oli?" küsis Joshua. Jah, ta suitsetas jälle kanepit, kangemate asjadeni ta ei liikunud, kanep oli tema jaoks piisav rahusti, kokaiini ja muud jama ei olnud Sethil vaja. Noormees ei tahtnud esialgu midagi ümber lükata ega ka kinnitada.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 21, 2013 22:02:58 GMT 2
Carrie kergitas Sethi küsimuse peale enda kulme. "Ma küsin sult kanepi kohta ja sa küsid hoopis, kes oli see sõbranna. Mis see siia puutub?" laiutas naine käsi, saamata aru, miks mees sellest kinni haaras. Kas ta nüüd üritas teemat vahetada või lihtsalt asja eitada? "Sa ei tea teda nagu nii," sõnas Carrie Sethile vastuseks, "ja see ei puutu üldse asjasse." Naine raputas enda pead ja asetas käed rinnale risti.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Seth J. Murray on Dec 21, 2013 22:15:50 GMT 2
Seth vaikis ja vaatas enda ette. "Suitsetasin jah. Ma ei tee midagi kangemat, ainult kanepit. Ma saan ainult nii normaalselt magada," vastas Joshua. Ta teadis, mida Carrie oli kanepi kohta öelnud, aga naine ei teadnud, milliseid luupainajaid Seth nägi ja kuidas ta pidevalt nagu unenäos kõndis, kuna oli peaaegu võimatu tal korralikult end välja puhata. Nii ei oleks saanud ta lihtsalt elada, Carrie ei saanud sellest aru, miks peakski?
|
|
|
Post by Deleted on Dec 21, 2013 22:51:22 GMT 2
"Ainult kanepit," noogutas naine mitte just kõige sõbralikumalt naeratades. Carrie lihtsalt vaikis mõne hetke, sest ta ei osanud midagi öelda. Nad olid jälle sellises olukorras. "Kui sul on magamisega probleeme, siis selle jaoks on ka muid abivahendeid," sõnas Carrie, vaadates Sethile otsa. Mida ta pidi tegema, et see kõik toimiks ja Seth ei peaks iga raskema olukorra puhul kanepi poole pöörduma? "Kui kaua sa seda juba teed?" küsis ta uuesti, kui oli sügavalt välja hinganud.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Seth J. Murray on Dec 21, 2013 23:07:47 GMT 2
"Nagu unerohud aitaksid. Need teevad inimese lihtsalt apaatseks, kanepiga ma rahunen täpselt nii palju, et rahulikult uinuda," vastas Seth. Ta ei kavatsenud hakata antidepressante võtma, need muutsid inimesed köögiviljadeks. "Tagasitulekust saati," ütles noormees ning keerutas pudelikorki enda sõrmede vahel. Ta jäi ootama, mida Carrie järgmisena teeb. Josh teadis nende väikest lepingut, ometi tarbis ta kanepit. Sõltlane jääb sõltlaseks, see ei teinud temast aga koletist.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 21, 2013 23:45:55 GMT 2
"Unerohud on ainult üks võimalus. Sa võid ka pöörduda mõne psühholoogi poole," pakkus naine veel ühe võimaluse välja, kuid oli kindel, et Seth ei läheks kunagi mõnele võõrale enda probleemidest rääkima. Ta ei tee seda isegi Carrie'ga. "Kui sa selle kõige osas praegu nii aus oled, siis miks sa mulle sellest kohe ei rääkinud?" küsis naine, viies pilgu Sethile, "ausalt öeldes ei saa ma üldse aru, mida sa... tead, ütle parem sina mulle, mida ma nüüd tegema peaksin?" Käituma nagu see oleks täiesti normaalne, et Seth kanepit tõmbab? Sundima teda lõpetama? Rääkima hoopis mehe vennaga ja temaga koos midagi välja mõtlema?
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Seth J. Murray on Dec 22, 2013 0:03:11 GMT 2
"Nagu see aitaks," vastas noormees vaikselt. Ta oli kindel, et kellegagi rääkimine ei aita. Ta ei suutnud sellest kõigest üldse rääkida, mida ta tundis ja pidevalt enda unenägude tõttu läbi elas. "Seda oli ju oodata. Endine narkar ja elupõletaja, sellised puhtana kaua ei püsi," lausus Joshua ning ta vaatas lõpuks Carriele otsa. "Ignoreerid seda. Ma ei käitu laksu all nagu maniakk või äärmine hipi, mu organism on sellega harjunud," kinnitas Joshua. "Ma ei suitsetaks kunagi korteris, Clyde ka ei näeks seda," lisas Josh tõsinedes.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 22, 2013 0:22:44 GMT 2
"Seth, ära räägi nii... Sa oled puhtana olnud väga kaua ja sa oleksid võimeline puhas olema, kui sa ei võtaks kanepit kui pääseteed, kui asjad raskeks lähevad," sõnas Carrie. Ta vaatas Sethile otsa ning tahtis kogu hingest, et mees näeks ennast nii nagu naine teda näeb. "Kuidas ma seda ignoreerima peaksin?" ei saanud Carrie aru, kuidas Seth üldse midagi sellist pakkuda saaks. "Ta ei peagi nägema. Ta võib sellest ka kuulda," lausus naine tõsiselt, "mis sa arvad, kuidas Trey sellesse suhtuks, kui ta teada saaks, et sa suitsetad kanepit ja mina rahulikult luban sul seda teha." Sulgenud hetkeks silmad, avas naine need aeglaselt uuesti.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Seth J. Murray on Dec 22, 2013 0:28:11 GMT 2
"Sa ei saa aru, see ei ole ainult mu pääsetee, see ongi mu harjumus. See on nagu suitsetamine mõnele," ärritus Josh kergelt. "Niisama lihtsalt. Ei too teemat üles. Tead, et ma teen seda, aga lepid. Nii ignoreerimine käibki," vastas noormees. Ta ei tahtnud, et Carrie sellest mõttetu draama teeks. "Ma ei tea, Treyl pole selles asjas sõnaõigust. See on minu eraelu," leidis Seth järgmisena ja tõmbas käega läbi lühikeste juuste. "Lihtsalt unusta see, okei?" palus mees ning ta tõusis lauast ja läks elutuppa, et seal diivanile vajuda.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 22, 2013 0:45:36 GMT 2
"Öelda, et kanepi tõmbamine on su harjumus on küll ülimalt mugav," sõnas Carrie, "aga üldiselt harjumusi saab alati muuta." Naine ei kavatse mitte kunagi sellega leppida, et tema poiss-sõber tarvitab uimasteid, olgu selleks kas või ainult kanep. "Tead, sa võiksid kordki elus mõelda kellelegi teisele ka peale enda," lausus Carrie lõpuks nähvavalt, jalutades kutile järele, kui too elutuppa suundus. "Seth, kui sa tahad, et ma sind mehena võtaksin, siis käitu nagu mees ja ära jaluta keset vestlust minema," sõnas naine, jäädes elutuppa seisma pilk Sethile kinnitatud.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Seth J. Murray on Dec 22, 2013 0:55:44 GMT 2
"Mugav," kordas Seth, "selles ei ole mitte midagi mugavat." Sõltuvus oli koorem, mida tuli pidevalt taltsutada ja mõnikord ka tunnistada, et pläruga mured unustada. "Keegi teine ei kannata. Ma suitsetan ju mujal ja oma raha eest," ei saanud Josh naisest aru. "Siin ei ole mingit vestlust, pigem vaidlus," arvas Joshua turtsatusega. Kui ta ärritus, tahtis ta kanepit, kui ta suitsetas, vaidles ta Carriega ja ärritus. Nõiaring.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 22, 2013 11:13:22 GMT 2
"Kuidas sa aru ei saa, et meil ei ole just eriti lihtne kõrvalt vaadata, kuidas sa uuesti ja uuesti sama viga teed," lausus Carrie ning ohkas raskelt. Kui mees lasi Carrie, Trey, Raveni ja muud tuttavad enda ellu, siis pidi ta ometi arvestama, et tema käitumisel on teatud mõju ka teistele. "Vaidlus on ka vestlus," leidis naine, "pealegi pole meil minu arvates siin midagi vaielda. Sa kas lõpetad kanepi tõmbamise või... Valik on sinu - kanep või mina ja Clyde." Carrie teadis, et ultimaatum ei ole just kõige parem lahendus, aga mis tal muud üle jäi. Tegelikult jäi nüüd ju võimalus, et Seth valibki kanepi.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Seth J. Murray on Dec 23, 2013 14:19:55 GMT 2
"Mitu korda ma pean ütlema, et kanep on nagu tavaline sigaret mulle?" küsis Seth, vältides silmsidet. Ta tahtis magada rahulikult ja elada normaalset elu, selleks läks aga kanepit vaja. Kuulnud ultimaatumit, viis noormees pilgu naisele. "Sa ei saa lihtsalt nii teha. Sa ju saad aru, et ma vajan kanepit normaalseks funktsioneerimiseks," teatas Josh. "Sa ei saa mind panna armastuse või meelerahu vahel valima," lisas mees. Kuidas Carrie võis nii teha? Josh teadis, et ta ei suuda kanepita üle paari päeva olla. Oli ka võimalus naisele valetada, aga mis elu see ka oleks?
|
|