31-aastane; Ujumine
School Worker
|
Post by Clinton James House on Jan 13, 2014 21:01:41 GMT 2
"Eks ma siis teen kõne ja sa tood joogi," muigas Clinton lõbusalt, kui Tracey mainis, et tal on piisavalt veinipudeleid, mida tühjendada. Avalikus kohas ei jooks mees ennast ilmselt enam kunagi täis, kuna nüüd on tal lisaks enda mainele ja perekonna omale veel firma oma hoida. Ning kuna suurema alkoholikoguse tarbimine jääb sinna ülikooli alguspäevadesse, siis jääks ilmselt ka mees ise pärast paari klaasi suht purju. Seega oleksid nad naisega võrdsel astmel. "Detroit ja aasta 2001," lausus mees kergelt muiates, "see oli vist meie teine kohting ja see möödus kolmelapselises peres, kus me pidime lapsehoidjateks olema. Pealegi sa oled üks väheseid õpetajaid, kes suudab keskkoolis tundi läbi viia vaikuses," lisas ta lõbusal toonil, tõstes klaasi suule ja võttes ühe lonks veini. James ei käi küll kunagi ukse taga kuulamas, aga kuna meedia on sageli enne ujumistrenni, siis leiab mees ennast ikka koolis ringi kõndimas ja naise klassiukse tagune on kõige vaiksem siiani. Tracey küsimuse peale kergelt suud maigutanud, viies enda pruunid silmad hetkeks restoranile, kuid peagi olid need uuesti naisel. "Kui see bioloogiliselt oleks võimalik, siis küll, aga erinevalt sinust on mul vaja kedagi enda kõrvale, aga ilmselt pole ma veel õiget kohanud," sõnas mees vaikselt. Alati on üks võimalus lapsendamine, aga laps, kes kannab sinu geene ja on sinu veri ning keda sa hoidsid süles juba hetk pärast sündimist, on hoopis midagi muud.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 13, 2014 22:48:12 GMT 2
"Diil," muigas naine ning tõstis klaasi uuesti enda suule. Kui ta selle jälle lauale asetas, oli sinna jäänud vaid paar lonksu veel. Eks ta oli siin juba üsna kaua istunud ka juba ja seda klaasi väikeste lonksudega tühjendanud. "Vau, kellelgi on hea mälu," oli naine tõesti rabatud, et mehel midagi sellist pähe oli jäänud, "okei, me saime seal tõesti päris hästi hakkama ja ausalt öeldes oli see isegi päris lõbus, aga see oli ju nüüd juba... kaksteist aastat tagasi. Tead, su sõnadest jääb mulje nagu sa istuksid kogu aeg meediaklassi ukse taga." Naise suunurgad tõusid pisut kõrgemale ning ta naeris kergelt. "Jobu," turtsatas Tracey, kui mees hakkas sellest rääkima, et bioloogiliselt pole meeste rasedus võimalik, "ma mõtlesin üldiselt."
|
|
31-aastane; Ujumine
School Worker
|
Post by Clinton James House on Jan 16, 2014 17:07:14 GMT 2
"Ega ma nüüd nii vana ka pole," turtsatas Clinton valjult Tracey märkuse peale, milles naine väitis, et tal on hea mälu. Eduka firma edukaks juhtimiseks pikemas perspektiivis on head mälu vaja. Kuigi viimase puudujääkide korral aitab meest edukalt jamast välja märkmik ja tema sekretär. "Mitte kogu aeg. Ainult paar korda nädalas," muigas mees kergelt naerma hakates, hoides enda silmi Tracey'l. "Ning ma ei istu, kuna seal pole lihtsalt ühtegi tooli, kus istuda, vaid seisan ja kannatan," lisas ta naerdes. "Üldiselt ... noh ... sellisel juhul - jah. Tore oleks kuulda teisi ja tunduvalt nooremaid hääli kodus, kuna pidevalt enda hääle kuulamine tüütab ära," lausus James muiates. Tõsist teda on raske isegi koosolekutel näha. Tõstnud pokaali uuesti suule, jäi ta selle ühe sõõmuga tühjaks.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 16, 2014 19:10:51 GMT 2
"Ma ei öelnudki seda," lausus Trace süütul ilmel, sest ta tõesti ei pidanud enda sõnade all seda silmas. Pealegi on naine mehega sama vana. Seega nimetas ta ka ennast kaudselt vanaks Clintoni loogika järgi. "Oleksid võinud varem seda öelda. Ma võin järgmine kord ukse taha sulle tooli panna siis," muigas naine, mitte et ta enda sõnu tõsiselt mõtleks. "Selle kõige targema ehk endaga ongi ju kõige parem vestluseid pidada," turtsatas naine, kuigi tegelikult olid mehe sõnad midagi, millega Tracey kenasti samastus. Oleks tõesti tore, mitte istuda kogu aeg tühjas ja vaikses korteris.
|
|