21. detsember 2013
Dec 21, 2013 19:47:43 GMT 2
Post by Tree Hill Secrets on Dec 21, 2013 19:47:43 GMT 2
GOSSIP CORNER VOL 2
Tervitus, kallid lugejad!
Tervitus, kallid lugejad!
Meie väikelinna kõmunurgake on juba pikemat aega vait olnud, kuni mina ühel hetkel otsustasin, et nüüd sellest aitab, ja ohjad enda kätte võtsin. Ilma siinsete elanike saladusi teadmata on Tree Hillis ikkagi kohutavalt igav elada, kas pole? Teen selle uue ja veelgi mahlakama saidi loomisega endistele Tree Hilli uudiste jälgijatele ühe korraliku teene. Me kõik teame, et algne Gossip Corneri looja on praeguseks paljastatud, mistõttu tuli härral kirjutamisest loobuda, oma asjad kokku pakkida ja linnast sootuks sääred teha. Mina olen tema vigadest piisavalt õppinud, et teada, kuidas mitte haledalt vahele jääda. Koos oma ustavatest lugejatest armeega olen võitmatu! Olete ilmselt juba aru saanud, et mulle meeldib kohutavalt palju endast rääkida, aga praeguseks aitab. Selle asemel tahaksin teile kõigile soovida HEAD VANA AASTA LÕPPU, palju kordaminekuid ja suurepäraseid ideid tulevikuks, sest kunagi ei või teada, millal võivad just teie sekeldustest saada minu kuumimad jututeemad!
UUS TÜDRUK SOBITAB TUTVUSI
Kas Tree Hilli uus meestemagnet?
Tanya väikevend Lucien – just seesama, keda meie praeguseks hullarist vabanenud mitte enam nii segane modellikesest Megan Whitley pussitas – on jälle Tree Hillis ringi liikumas. Millegipärast arvan, et lisaks õe külastamisele peab tal selleks veel mõni mõjuv põhjus olema... Igatahes nähti teda koos ühe uustulnukaga Riverwalkil juttu puhumas ja isegi kergelt flirtimas. Tšikil nimeks Emily Carpenter ning ta tuli Tree Hilli otse New Yorgist, kus elab juhuslikult Lucien. Missugune tore kokkusattumus! Muidu tundus noortel jutt klappivat, mis tähendab, et ehk kuuleme neist kunagi taas.
Mis veel Emilysse puutub, siis sain teada, et ta asus tööle Port City Javasse ning on nüüd Alejandro pruudi Erica kolleeg. Ka on teda nähtud pargis pingi peal istumas ja Annie’ga lobisemas – on näha, et tüdruk üritab võimalikult kiiresti uue elupaigaga kohaneda ja siinseid inimesi tundma õppida. Sellel tüdrukul hakkan ma korralikult silma peal hoidma.
ÖINE SEIKLUS LÕBUSTUSPARGIS
See kutt on nii kompu, et tahaks ta ära süüa - Brel meeste suhtes maitset on!
Meie uus kisakoori abitreener elab teatavasti koos oma mässulise õeraasu Breannaga, keda pole nähtavasti kuigi lihtne ohjes hoida. Tšikki nähti keset ööd koos ühe endast tunduvalt vanema – ent ülimalt nägusa – mehega lõbustuspargist väljumas, kuigi hooaeg on juba ammu läbi. Kõigele lisaks olid mõlemad silmnähtavalt joonud. Huvitav koht küll tipsutamiseks, peaks mainima. Edasi suunduti mehe majja Eastside’il. Kuna mehe näol on samuti tegemist värske Tree Hilli elanikuga, pole ma tema kohta veel kuigi palju infot koguda jõudnud, kuid tean vaid, et tema nimi on Christopher Medusa, ta on 27 ning talle meeldivad alaealised kooliplikad...
VÄIKE TANNER MÖLLAB TAAS
Vaevalt see on kõik, mida sa suudad!
Kuigi Vivian ja Breanna on Tree Hillis elanud vaid lühikest aega, on viimane suutnud oma pidutsemise ja alkoholiga liialdamisega isegi vanadele peoloomadele silmad ette teha. Kui tüdruk purjus peaga peolt koos ühe suvalise kutiga lahkus ja tolle enda koju vedas, noortel paraku ei vedanud, sest kuri vanem õde ei maganudki nähtavasti veel õndsat und – vastasel juhul poleks kutt sealt kindlasti nii kiiresti jalga laskma pidanud. Oh, noored, noored...
PAHAD TÜDRUKUD
Mulle tundub, et keegi siin avaldab teisele halba mõju. Colin, ole valvel!
Breanna Tanneri teemal ka jätkame, kuna see uustulnuk paistab enda tulekust alates olevat justkui igal pool. Ühel õhtul sai ta GPB-s kokku Phoebe’i ja viimase sõbrannadega. Kogu see seltskond tundus parajalt mässumeelne. Minu kõrvu kostus jutt tätoveeringutest – Phoebe sai endale ühe ning Breanna tahab ka. Ei tea, kas tema suur õde sellega ikka nõus on? Kauaks tüdrukutekamp aga Green Poisonisse ei jäänud, sest varsti liiguti edasi juba järgmisele möllule. Kusjuures suutis Phoebe enne baarist lahkumist oma hooletu tegutsemise tõttu prügikasti põlema süüdata.
HELENA JA COLIN – LIHTSALT SÕBRAD?
Öeldakse ju, et vana arm ei roosteta.
Minuni on jõudnud info, et Helena käis vahepeal oma eksi Colinit külastamas. Jah, nad on pärast oma dramaatilist lahkuminekut küll paremini läbi saama hakanud, aga viimasel ajal tundub see kuidagi liiga sõbralik. Helena viis mehele koguni korvikese, kus pidi leiduma midagi magusat – koogikesed? Võib-olla hakkavad need kaks vaikselt teineteisele jälle lähenema ning uuel aastal puhkeb vana armastus uuesti õitsele. See poleks ju midagi uudset Tree Hilli puhul, kus oma eksidega koguni abiellutakse. Jään igal juhul põnevusega ootama, mis neist kahest lõpuks saab.
CHAD SOMMERS JA TEMA EKSID
Kartke seda blondut - ta on kõigeks võimeline!
Mõne mehe minevik ei taha teda kohe üldse rahule jätta. Nimelt sai Chadi abikaasa galeriis oma tööülesandeid täites juhuslikult kokku mehe kunagise vallutuse Teresa Blackwelliga, kes aeg-ajalt ikka Tree Hilli külastamas käib. Naiste vestlus ei kujunenud just kõige sõbralikumaks, kuid sel korral suutis Anna end nii palju vaos hoida, et mitte oma kallima järjekordsele eksile kättpidi kallale minna. Mul on sellest isegi pisut kahju, sest oleksin hea meelega vahelduseks näitusele pisikest catfight’i jälgida tahtnud.
PIIGA KÄNGURUMAALT EI RAISKA ENAM AEGA
Kes oleks võinud uskuda, et need kaks...
Vaene Teresa oli pärast sõnasõda Annaga omadega ikka päris läbi, aga õnneks ei pidanud ta kaua nukrutsema, sest abi tuli sealt, kus seda oodatagi poleks osanud. Nimelt külastas Teresa oma sõpra Ezrat, kes ta lahkesti oma tiiva alla võttis. Ma küll ei tea, millest need kaks noormehe korteris omavahel rääkisid, kuid mõni päev hiljem nägi blondiin juba tunduvalt lõbusam välja – ta lausa säras. Polnud raske põhjust kindlaks teha, kuna õige varsti võis kuulda sahinaid, et Teresa ja Ezra on nüüd paar! Kui mul viimaks neid ka isiklikult käsikäes mööda tänavat jalutamas õnnestus näha, võin kindlalt öelda, et nendel juttudel on tõepõhi all.
HUNTYL ON NÜÜD TÜDRUK!
Selle kohta ütleks, et pott leidis kaane.
Sommersi poisid on endiselt kuum kaup, sest ka vaikne Hunter on lõpuks ometi endale kaaslase leidnud ja seda veelgi tasasema Rumeeniast pärit Simona näol, kellele ennast raamatukogudes peita meeldib. Väidetavalt suhtles paarike mõnda aega kõigest sõbratasandil, kuid praeguseks on kõik muutunud. Noorte nägudest pole raske välja lugeda, et seal on midagi teoksil. Pealegi on need kaks viimasel ajal täiesti lahutamatud. Simonat võib tihti ka Sommersite maja läheduses näha ning perekonna ühistel ettevõtmistel on temagi tihtilugu platsis.
VEEL ÜKS PAAR ABIELUSADAMASSE SÕUDMAS
Awww! Kas need tuvikesed pole mitte nunnud?
Kes oleks võinud arvata, et Trey Ryland, kes elu muidu nii vabalt võttis, ühel hetkel samuti ennast kellegagi ametlikult siduda kavatseb? Just seda aga mees tegi, sest tema tüdruksõbra Raveni sõrmes särab nüüdsest kaunis punase teemandiga kihlasõrmus. Trey on vist oma sõbrast Chadist eeskuju võtnud. Huvitav oleks teada, millal Sommersite vanim poeg Matthew sama rada mööda läheb ja oma elukaaslasele ettepaneku teeb? Kõik mäletavad kindlasti neid aegu, mil Chad, Matthew ning Trey kõik kolmekesi vabad mehed olid ja vahetasid naisi nagu sokke – nüüd aga on üks kolmest abielus ja teine abiellumas...
20 ON ILUS NUMBER
Me kõik jääme kunagi vanaks...
Hiljuti tähistas Jessica oma 20. sünnipäeva. Peole oli kutsutud põhimõtteliselt kogu nooremapoolsem Tree Hill ning pralletamine kestis kuuldavasti varajaste hommikutundideni. Pean tunnistama, et pidusid korraldada oskab see tšikk hästi, kuigi sellest sünnipäevast mul palju rääkida ei ole, sest ühtegi draamat minu teada aset ei leidnud. Minul isiklikult oli vägagi lõbus, kuna see kutt, kes mind enne peo lõppu rajalt maha tõmbas, omab fantastilisi huuli ning tema silmadesse võiks lihtsalt uppuda. Ma ei unusta neid mälestusi ilmselt kunagi... Kui keegi aga mingil põhjusel peo vahele jätma pidi, võin teile ju anda väikese nimekirja mõnest seal viibinud isikust, kes mulle kõige rohkem silma jäid: Sayer, Joe, Lizard, Hunter, Simona, Kylie, Brittany.
TREE HILLI HAIGLA KAHE UUE PRAKTIKANDI VÕRRA RIKKAM
Sellise vaatepildi peale võiks ma ehk isegi vabatahtlikult haiglasse minna.
Helena ülikoolis õppiv modellivälimusega vanem vend Samuel saabus mõne aja eest linnakesse tagasi. Esialgse info kohaselt jääb noormees siia paariks järgnevaks kuuks, kuna teeb Tree Hilli haiglas praktikat. Nii palju kui mina tean tundub tüüp olevat veel täiesti vaba ja vallaline, mis tähendab, et kõik veel vallalised neiud, olge nüüd valvel, sest siin on saabumas teie võimalus! Kui just selle kena näolapikese taga ei peitu meest, kes ihaldab teisi mehi – kõik on võimalik.
Lisaks Samuelile on kodulinna taas üles leidnud ka Brittany, kellest pole samuti päris pikka aega midagi kuulda olnud. Näitsik õpib medõeks ning asus samuti haiglasse praktikale. Oma siin oldud aja jooksul on Britt suutnud kokku saada Treyga, kellega tal kunagi midagi susises, aga nende kohtumine L'Écho Lounge'is jäi õige tujurikkuvaks ja lühikeseks. Sama ei saa väita aga Brittany ja Luke’i istumise kohata Karen’s Cafe’s. Ma juba ootan huviga, et näha, kellest saab selle brüneti tšiki uus poiss-sõber.
VANADEST KOMMETEST NII KERGELT LAHTI EI SAA
Hei, Seth, teeme koos mõned plärud?
Oi-oi, Trey väikevend on jälle kanepi küüsi sattunud. Enda arust ma nagu kuulsin, et ta olevat selle maha jätnud, aga võta näpust. Vennike kohtus Westside’il Rebeliga, kellega koos peagi elavalt vestlema hakati, mille käigus ka kanepiplärud lagedale toodud sai. Tundus, nagu oleks nad seal mingis müügitehingus kokku leppinud. Seth ostab tüdrukult kanepit? Carrie’ile ei meeldiks kohe kindlasti sellest teada saada – eriti veel siis, kui Rebeli näol on tegemist ühe kena ja Sethi jaoks tunduvalt sobivamas vanuses näitsikuga.
KAS TÕESTI PROBLEEMID PARADIISIS?
Vaene Danikene! Ei tea küll, kellega Matt sind sel korral pettis?
Matthew’ ja Daniela vahel ei paista olukord just kõige roosilisem olevat. Kui ma lobisesin siin eespool juba võimalikust abielust, ei tundu siiski nende suhe kuidagi sinnapoole liikuvat. Nimelt sain teada, et Daniela põrutas teadmata ajaks üksinda Mehhikosse! Vaene Matt peab nüüd baaridest ja alkoholist lohutust otsima. Viimati sattusin teda nägema GPB’s Treyga klaase täis valamas ja sõbrale oma muresid kurtmas. Lisaks rääkisid mehed ka Chadile korraldatavast poissmeestepeost, kuigi ma ei mõista, miks selline asi vajalik on, sest viimane on juba mitu kuud abielus olnud. Küll aga loodan ma siiralt, et Matti ja Daniela vahel saab kõik ikkagi korda, sest nad on ju ometi koos nii nunnud ning neil on tütar, kes tahaks kindlasti mõlema vanemaga koos üles kasvada...