|
Post by Deleted on Dec 18, 2013 23:28:55 GMT 2
"No siis vaata too tüüp üle," pakkus Samuel välja. Tegelikult oli asi selles, et too kutt oli tõesti üks selliseid väheseid, kes oli Helenale sobiv. Seda vähemalt Sammy arvates. "Tornaado. Tüdruk, kes on huvitav, teeb ootamatuid üllatusi, keegi, kelle lauseid ma ei arva ära. Keegi, kes ei oleks üks hallist massist," rääkis Samuel. "Millegipärast eeldavad tšikid, et kutid teevad kõik ära. Kus nüüd meeste õigused on?" uuris nooruk, aga hakkas naerma. "On, aga nad on 30+ ja lastega. Või siis 16 ja lastega. Mingi tänapäeva hullustus, kõik saavad nii noorelt lapsed," lausus mees.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
Music is my life. The lyrics are my story.
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Dec 18, 2013 23:42:46 GMT 2
"Olgu siis, aga tõesti... ära väga matchmakerit ka mängima hakka," sõnas Helena kerge ohkega. Võib-olla ta ikkagi leiab, et see kutt pole ikka päris tema maitse. Nii, tainas sai nüüd valmis ja kohe võis selle pannile ka panna, et üks hea hommikusöök valmis teha. "Edu sellise leidmisega, sest mina ei tea ühtegi," muigas tüdruk. "Oleneb, mis õigustest sa räägid," turtsatas Marie ja raputas pead. "Aga sul on õigus igatahes kasulik olla ja näiteks kurgid ning tomatid ära lõikuda, et värske salat teha," lausus näitsik, sest mis see Sam ikka niisama istub ja vaatab, kuidas tema väike õde hommikusööki teeb. "No juhtub," sõnas ta selle peale, kui Sam ütles, et kõik saavad nii noorelt lapsed. Olgu, see küll hea ei ole, et lapse pärast kellelgi ehk kool pooleli jääb, aga vähemalt on see parem kui 40-aastaselt laps saada.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 19, 2013 13:36:06 GMT 2
"Natuke ikka võib," vastas mees naeratusega. "No täpselt," lisas Samuel noogutusega, ning jälgis edasi Helena toimetusi. "See ei ole õigus, see on kohustus," arvas mees, aga hakkas ennast lõpuks liigutama ja otsis vajalikud asjad salatiks valmis. "Sa edasiõppimise peale oled mõelnud?" vahetas Samuel lõpuks teemat ning hakkas köögivilju pesema, et neid salatiks hakkida. "Kuidas su sõbrannal läheb? Kasvatab last?" küsis Sam ja otsis välja lõikelaua.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Dec 19, 2013 22:35:10 GMT 2
"Kui natuke on natuke?" noris Helena ning asetas ühe valmis saanud omleti juba taldrikule, enne kui uue kulbitäie tainast pannile panni. Hea vähemalt, et Sam juba salatiga tegelema hakkas, sest muidu jahtuks omlett enne ära kui hommikusöök üldse valmis saab. Peekon on ju ka vaja pannile panna. "Jah, tegelikult mind huvitab psühholoogia, aga ma kardan, et ma ei jõua enda muusika kõrvalt kogu aeg lihtsalt koolis käia. Muidu võiks kevadel näiteks Wilmingtoni ülikooli isegi avalduse saata," vastas Helena, kes alles viimased paar kuud oli kooliskäimise peale mõtlema hakanud. Muidugi tuleb hakata valikuid tegema, kui just kaugõppevormis ei saa õppida. Psühholoogia, sest see oli Helenat hakanud huvitama ja loomulikult tegeleks ta pigem teiste kui enda probleemidega. "Ta laps oli päris pikalt haiglas, aga jah, minu teada peaks ta nüüd kodus olema. Tegelikult on Daniela sinu järele isegi küsinud," rääkis näitsik.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 21, 2013 19:10:36 GMT 2
"Noh, nii natuke," näitas mees enda nimetissõrme ja pöidla vahel paari tolli. Noormees otsis välja oliiviõli, sidruni ja mee, et teha salatikaste tomatile-kurgile peale. "Ma soovitan sul ikka mõelda kõrghariduse peale. Oled isegi näinud, kuidas suurimadki staarid on kukkunud ja siis meediamaastikult kadunud. Tugi oleks hea, siis on, millele vähemalt kukkuda," soovitas Sam. Ta alati mõtles ka halvad variandid igaks juhuks läbi. "On või? Mis täpsemalt?" huvitus Samuel tema päringutest. Noormees kallas kastme salatile peale ning segas kogu krempli läbi.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Dec 23, 2013 20:37:47 GMT 2
"Ära seda "nii natukest" siis ületa," muigas Helena ning keeras pannil oleva omleti ümber, et see teiselt poolelt ka ilusti kuldseks küpsetada. "Kui ma mõtlen, siis ilmselt teeksin seda kaugõppevormis, kui see muidugi võimalik on. Ma kardan, et jään muidu liiga palju maha ja langen välja, kui ma kogu aeg peaks kohal käima. Keskkooli lõpus oli niigi vaja juba terve ports järeltöid teha, et ma üldse lõpetaks," arvas Helena. Ta puudus palju, sest viibis Los Angeleses, kuid siis tulid veel mõned puudumised pärast tulistamist, kui Marie lihtsalt pikka aega haiglas oli ega saanud kohe kooli minna, kui kool taas avati. Ühesõnaga oli tal vaja päris palju järele teha, aga vähemalt sai neiu need järeltööd ka tehtud ning lõpetas A-de ja B-dega. "No kõige tüüpilisem küsimus on näiteks see, et kuidas sul läheb ja ta lubas sulle külla tulla, kui New Yorki peaks sattuma," vastas näitsik. Ta oli Danielale isegi Sami korteri aadressi andnud.
|
|