27-aastane; Kisakoori abitreener
School Worker
You gotta dance like there's nobody watching
|
|
|
Post by Vivian Tanner on Dec 7, 2013 15:11:14 GMT 2
"Tavaliselt ma olengi kolmel korral nädalas Charlotte'is enda teisel tööl, aga kui mu rühmadel tulevad võistlused, läheb minulgi kiireks. Küll ma ütlen sulle, kui vaja vahetada," lubas Vivian, kuigi praegu võis ta täitsa rahulik olla, sest võistlusteks peab ta enda rühmi alles uuest aastast hakkama ette valmistama. Siis võib küll vahepeal täielik hullumaja lahti minna, kuid hea teada, et kõik on õnneks läbiräägitav. "Seda kindlasti," noogutas Vivian, kuid täna ta ilmselt küll oma asju siia veel vedama ei hakka. Võib-olla siis, kui ta ühte trenni juba vaatama tuleb. "Saan ma juba homme alustada, kui see võimalik on?" uuris naine kergelt naerdes, kui talle meenus Nessa jutt, et kisakooril on niikuinii iga päev trennid.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 7, 2013 18:54:16 GMT 2
Vanessa jättis selle info tuleviku tarbeks meelde. "Jah, muidugi," noogutas naine sõbraliku naeratusega. "Ega üldiselt minul vist sulle midagi enam rääkida ei ole, kui sul endal küsimusi pole," lausus naine käsi laiutades. Muidugi võib Vivian siia ka niisama mõneks ajak istuma jääda, et nad teineteist paremini tundma saaksid õppida, aga kohe kindlasti ei ole see kohustuslik.
|
|
School Worker
|
|
|
Post by Vivian Tanner on Dec 7, 2013 18:57:31 GMT 2
"Ei, seda infot on nii palju olnud, et mul ei tulegi korraga enam pähe, mida küsida," muigas Vivian, kuid täna ta ilmselt kauaks istuma jääda ei kavatsenud. Tal on terve see aeg Nessat tundma õppida, kui nad koos töötavad. "Üldiselt ma arvan, et võib-olla hakkaksin varsti minema, aga ma kindlasti uurin veel selle balli korraldamise asja ka," arvas naine, sest tahtis kindlasti ürituste korraldamises ka oma panuse anda.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 7, 2013 19:11:12 GMT 2
Vanessa naeris kergelt naise sõnade peale. Ta oli tõesti üsna põhjalikult kõike seletanud. Pealegi küll naine jõuab Vivani küsimustele ka jooksvalt vastata. "Selge," noogutas naine, "ma jään veel ilmselt mõneks ajaks siia, aga ma arvan, et sa leiad nüüd väljapääsu ilma suurema mureta üles." Nessal oli lihtsalt natuke paberitega mässamist vaja teha, enne kui ta õhtule läheb.
|
|
School Worker
|
|
|
Post by Vivian Tanner on Dec 7, 2013 19:16:31 GMT 2
"Ikka leian," arvas Vivian, sest kuhu mujale ta ikka enam sattuda saab? "Nägemist," ütles ta Nessale ning jalutas ukse juurde, enne kui väljus ja parklasse oma tibukollase VW Beetle'i juurde kõndis. Siis avas naine auto uksed ning hakkas kodu poole sõitma, kus ta juba vaikselt õhtusööki hakkas tegma.
OT: Lõpp?
|
|