27-aastane; Eastside
Celebrity
Work all paled into the background as soon as I had a baby.
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Nov 30, 2013 20:03:05 GMT 2
Another day, another challenge. Mees jõudis koju, ta oli hommikul haiglas käinud, kust tulid rõõmusõnumid, enne jõule on Snow tõenäoliselt kodus. Ülejäänud päevast oli mees isa juures, kus nad vaatasid üle ühe projekti ning Matt aitas enda nõu ja jõuga ning ka juriidiliste teadmistega, kuna filmiäris töötades õppis mees lepingute kohta päris palju. Õhtul kella nelja ajal läks Matthew toidupoodi, et külmkappi lisa osta ning kodus hakkas ta süüa tegema. Daniela oli kas teisel korrusel või siis ära, sest majas oli vaikus, tihtipeale kandis Daniela kõrvaklappe ja tegeles enda videotega, seetõttu ei läinud Matt teda otsima ka, et mitte tüdrukut segada. Õhtusöögiks mõtles Matt teha grillpanni peal erinevaid köögivilju ning küpsetada paar kanafileed juurde, seetõttu hakkaski Sommers erinevaid köögivilju pesema ja hakkima. Ta pani köögis raadio tööle, et saaks kuulata üht jazzmuusika kanalit, kust tuli päris huvitavaid lugusid. OT:Kinni
|
|
|
Post by Deleted on Nov 30, 2013 20:46:41 GMT 2
Daniela oli hommikul Mattist tunduvalt hiljem ärganud, kuid siiski käis ka tema haiglas, kus ta mõned tunnid Snowga tegeles. Pärast seda tuli ta koju tagasi, et maja natuke koristada. Sellele kulus päris palju aega, sest üksinda kõik ruumid üle käia ei ole just tore. Õnneks ei ole nende maja väga hiiglaslik. Pärast seda, kui maja jälle kenasti läikis, jalutas Dani teisele korrusele, kus enda ühe video töötlemisega tegelema hakkas. Ta hakkas sellega juba lõpppu jõudma, kui alumiselt korruselt korraga muusikat kuulda oli. See tähendas, et Matt on koju jõudnud. Dani salvestas video ära ning istus mõni hetk lihtsalt vaikuses, kogudes julgust, et ära teha see, mida Anna talle soovitanud oli. Loodetavasti ei hoia Matthew enda mobiili enda pükste taskus...
Ajanud ennast voodilt püsti, jalutas Daniela vaikselt alla esikusse. Ta kuulatas korraks köögi poole ning libistas siis vaikselt enda käe mehe mantli sisetaskusse. Seal see oligi - Matti mobiil. Daniela kõhkles hetke, kuid võttis selle siis ikkagi kätte, liikudes seejärel vaikselt üles tagasi. Ta istus voodiservale ning hoidis mõnda aega telefoni lihtsalt enda käes. Ta ei teadnud, kas helistada enda mobiililt või Matti mobiililt. Viimaks otsustas ta esimese variandi kasuks. Seega tuli tal esiteks see number leida. See aga ei kujunenud eriti raskeks, sest Matthew oli talle nii palju helistanud ja naine talle samuti. Leidnud õige numbri, trükkis Dani selle enda mobiili. Ta mõtles enne peas natuke ette, mida üldse rääkida. Hinganud sügavalt sisse-välja, vajutas ta ekraanil rohelist ringikest ning jäi ootama. Ei möödunudki väga palju aega, kui üks naishääl teda kõnetas. Daniela neelatas kergelt ning hakkas siis vaikselt rääkima seda, mida ette oli jõudnud mõelda...
Langetanud mobiili enda kõrvaäärest, vaatas tüdruk tükk aega lihtsalt enda ette maha. Tema süda peksis meeletult ja käed värisesid kergelt. Daniela jõudis vaikuses istuda vaid mõne minuti, sest järgmisel hetkel hakkas Matti mobiil voodil helisema ja helistajaks oli Tema. Dani vaatas seda vidinat põlastusega. Ta haaras selle edale kätte ning jalutas alumisele korrusele, kus ta suuna otse kööki võttis, kus Matt rahulikult süüa tegi. "Su telefon," lausus Daniela ning asetas selle kapile mehe juurde, "su tüdruksõber number kaks helistab. Sa kindlasti tahad selle vastu võtta." Daniela astus mõned sammud selg ees mehest eemale.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Nov 30, 2013 21:01:08 GMT 2
Matthew pani kanafileed ahju ning pani panni elektripliidile ja keeras nupust kuumuse maksimumi peale, et saaks varsti köögivilju grillpannil küpsetada. Tilk oliiviõli ka peale ning nüüd oli vaja oodata, et pann kuumaks läheks. Mees võttis kapist laimid, sidruni,sprite'i ja mündilehed ning mõtles toidu juurde alkoholivabad mojitod teha. Need olid mõnusalt värskendavad. Matt jäi hetkeks mõtlema, kas Dani joob seda, kuna üldiselt ta gaseeritud jooke ei armastanud, noh, joogiga veel aega oli. Sommers kuulis samme treppidel, Daniela oli ilmselt tulemas.
"Sa alkoholivaba mojitot tahad?" küsis Matthew, hakates toitu grillpannile laduma. Siis kuulis ta enda mobiilihelinat, mis oli üsna tavaline vanakooli tirin, tõstis mees pea. "Tüdruksõber number kaks?" küsis Matt kulmukergitusega. Mis jama see nüüd oli? Vaadanud ekraanilt nime, sai Matt aru, et tegu oli ta sõbrannaga. "Ta ei ole mu tüdruksõber," kinnitas, Matthew. Miks Daniela nii tõsine oli? Matt oli parajas segaduses ning oleks parema meelega lugenud Daniela mõtteid, et tema emotsioone mõista. Ometi ei võtnud Matt veel mobiili vastu. Ta hoidis enda silmi tähelepanelikult elukaaslase omadel ning üritas mõista, mida Daniela öelda üritas.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 30, 2013 21:14:33 GMT 2
"Tõesti?" kergitas Daniela enda kulme, "minu arvates tegi ta mulle paar minutit tagasi päris kenasti selgeks, et te kaks... päris lähedaseks olete saanud. Tead, sa ei pea enam mulle valetama." Dani raputas vaikselt enda pead, asetades käed rinnale risti, ning suunas pilgu hetkeks aknast välja, kuigi seal oli juba üsna pime ja suurt midagi näha nagu nii ei olnud. Igatahes oli igale poole mujale parem vaadata, kui Mattile otsa. "Ma ei tea... võibolla olekski aeg meie suhe lõpetada, enne kui me teineteisele veel rohkem haiget teeme," lausus tüdruk viimaks, tõstes enda tumedad silmad mehele tagasi.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Nov 30, 2013 21:22:09 GMT 2
"Mis asja? Meie vahel ei ole peale platoonilise sõpruse mitte midagi," üritas Matt Danielale tõde selgeks teha. "Kust sa üldse ta numbri said?" küsis Matthew ning pani kõne kinni. Mobiili tirisemine ei aidanud vestlusele kaasa. "Mida kuradit sa ajad?" ei saanud Sommers ikka veel aru, mis oli selle mõne tunni jooksul juhtunud. Mobiil piiksatas, järelikult saabus sõnum. Viinud pilgu displayle, nägi Matt sõnumit "Me vist ei tohiks mõnda aega rääkida. -Michelle". "Selgita," sõnas mees nõudval toonil ning hoidis mobiili Daniela ees.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 30, 2013 21:39:41 GMT 2
"Jah, muidugi..." sõnas Daniela üsna sarkastiliselt, "ei tea jah... sinu telefonist muidugi. See on ju täiesti umbes sellest numbrist." Tüdruk teadis juba, et see õhtu ei lõppe hästi, aga võibolla oligi parem, et see kõik nüüd välja tuli, sest vastasel juhul oleks see nende vaikiv suhe lihtsalt edasi kestnud. See oli rohkem piinav kui rõõmu valmistav. Seega miks seda üldse veel alles hoida? "Ma arvan, et ei ole eriti raske aru saada kahest sõnast nagu 'suhe' ja 'lõpetamine'," lausus tüdruk, kuid midagi rohkemat ta öelda ei jõudnud, sest mees sai sõnumi ja hakkas siin mingeid selgitusi nõudma. Nagu tal siinses olukorras üldse õigus midagi nõuda oleks. Dani lükkas Matti käe enda nina alt ära, mis telefoni hoidis. "Ma ei saa aru, mida siin enam selgitada on - ma helistasin talle ja ta kinnistas, et teie vahel on midagi. The End," lausus Dani käsi laiutades.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Nov 30, 2013 21:45:52 GMT 2
"Seega privaatsus on asi, millest nüüd on täiesti ükskõik? Sa oleksid võinud otse küsida, aga vaikselt on muidugi parem number ära tõmmata," vastas mees, kätega aktiivselt žestikuleerides. "Mis ma pean tegema, et sa mind usuks? Ma arvan, et ta lihtsalt tegi lolli nalja, kuna ma ei ole temaga pikalt kokku saanudki," ärritus Matthew iga minutiga üha rohkem. Alusetud süüdistused olid äärmiselt vastikud, Daniela uskus tema jaoks võõra inimese nalja tõepähe. "Las ma helistan talle kohe, nüüd siinsamas ja teeme sinu usaldamatusele lõpu," lisas mees, valides Mitchie numbri.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 30, 2013 22:07:57 GMT 2
"Sa tõesti arvad, et kui ma oleksin sinult seda küsinud, oleksid sa selle mulle andnud?" kergitas Daniela enda kulme, "sa ärritud iga kord, kui ma selle teema üles tõstan." Tüdruk tõmbas käega läbi enda tumedate juuste ning astus mehets mööda, et pliit kinni keerata, sest vastasel juhul läheb seal midagi kärssama varsti. "Mitte midagi...," sõnas Daniela, "mitte midagi, sest sinu arvates on ju meie suhtega kõik korras." Kui see oli nali, siis peaks Matt küll enda sõpru natuke paremini valima. Kes teeks sellist nõmedat nalja, mis võiks sõbra suhte ära rikkuda? "No, ma väga vabandan, kui ma teie newyorklaste nõmedatest naljadest aru ei saa," lausus tüdruk külmalt. Ta pööritas enda silmi, kui Matt seal samas enda sõbrannale helistama tahtis hakata. Siiski jäi Dani paigale, vaadates trotslikult hoopis mehe taga olevat seina.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Nov 30, 2013 22:16:11 GMT 2
"Oleksin. Miks ma peaksin enda sõbranna numbrit sinu eest peitma? Sa käitud, nagu oleksid sa ohver, kui samal ajal võtsid sa salaja minu mobiili," rääkis mees. Ei, tal ei olnud midagi varjata, asi oli põhimõttes. "Räägi, mis siis lahti on," ütles Matthew, unustades toidu täielikult, õnneks oli Danielal see meeles. "Nõme nali? Michelle ei tee tavaliselt põhjuseta midagi sellist. Helistame, ja teeme asja selgeks?" küsis Matt, hoides mobiili enda käes. Oli aru saada, et Dani vist hakkas kõhklema, kas kõik on nii must-valge. "Miks mul oleks üldse teist vaja, kui perekond olemas?" ei mõistnud Sommers.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 30, 2013 22:44:27 GMT 2
"Okei, see ei olnud kõige viisakam käitumine, vabandust. Rahul?" sõnas tüdruk, vaadates mehele tungivalt otsa. "Sa nägid ju ometi isegi, et mind häiris see kõik viimastel nädalatel. Selle asemel, et midagi teha sa lihtsalt jätkasid enda käitumist, tegemata väljagi, kuidas see mulle mõjub. Tead mis kõige valusam on? See, et sa eelistasid tema kõnesid minule isegi siis, kui me kahekesi oleme... Ja see räägib juba midagi teise inimese austamisest. Seega ära tule mulle rääkime, et see oli minust väga kurjategelik käitumine, kui ma su telefonist ühe numbri võtsin," rääkis Daniela mürgiselt, muutudes iga sõnaga aina külmemaks. Ta justkui ehitas seal samas enda ja Matti vahele müüri. "Millest ma alustama peaksin?" küsis Daniela vastu, kui Matthew tahtis, et ta räägiks, mis valesti oli. Kõik oli valesti. Absoluutselt kõik. "Sa tahad öelda, et sa ei ole märganud seda, kuidas me pärast minu haiglast tagasi tulemist iga päevaga aina rohkem lahku kasvame? Sa ei ütle mulle enam absoluutselt, kus sa käid. Sa ärkad hommikul enne mind ja lahkud majast lihtsalt mitte midagi ütlemata. Millal me üldse viimati koos hommikust sõime? Õhtul tuled sa enamikul juhtudel siis kui juhtub. Toit on selleks ajaks alati ammu jahtunud. Kelle jaoks ma seda sööki teen ei tea? Ja kas sa oskad mulle öelda, millal me viimati koos haiglas Snowd vaatamas käisime? Kõige lõpuks, kas sa tõesti arvad, et see maja koristab ennast ise või?" Daniela vaatas mehele otsa, hingeldades kergelt, sest tema hääl oli pea iga sõnaga aina valjemaks läinud, rääkimata tema ohtrast käte tööst, et seda kõike ilmestada. "Helitsa talle siis, mida sa ootad," sõnas tüdruk, kui enda hääle pisut vaiksemaks suutis sundida. "Ma ei tea. Sina oled siin see, kellel on teise petmisega kogemusi. Räägi mulle jah, miks sul seda teist vaja oli?" sõnas Daniela vihaselt.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Nov 30, 2013 22:56:34 GMT 2
See vabandus oli muidugi hästi siiras, kui sellele järgnes rida süüdistusi. "Ta niivõinii ei räägi minuga enam, ma ei tea, mis sa talle ütlesid, mis nii mõjus. Ega mul Tree Hillis eriti palju sõpru ei olegi, nende väljatõukamisega peaks sul päris kiirelt minema," vastas mees samal toonil. Michelle oli hea sõbranna, kellega Matt oli NYC algusaastatel isegi mõned kuud koos elanud, kuna tüdrukul polnud üldse tööd ja vanematelt ta ka ei tahtnud raha küsida. Koos elasid nad üle kõige raskemad ajad, kus mõlemad käisid nädala jooksul vähemalt kümnel castingul ja kõik vastused olid eitavad. "Ma olen harjunud sellega, et ma ei pea kellelegi aru andma. Siin pole väga kuskil käia ka, vanemate juures, õdede-vendade juures või siis aeg-ajalt Treyga rääkimas. Just nii palju neid käike mul ongi, haiglas olen ma alati hommikuti," rääkis mees. "Ma palkan koristaja, ta võib kasvõi igapäevaselt käia," pakkus mees lahendust vähemalt ühele probleemidest. "Ma ei tea, mis meiega Tree Hillis on juhtunud, New Yorgis oli kõik parem," tunnistas Matthew, kes suutis end taltsutada ja surus igasuguse ärrituse alla. Stressi vähendas ta jõusaalis, pumbates seal kasvõi mitu tundi, kuni tundis, et ei jõua muud teha, kui duši alla minna ja seejärel mõni tund magada. Kuuldes tüdruku viimast argumenti, saatis Matthew Danile väsinud pilgu, sellist vana asja üles kiskuda oli väga madal samm. Matt läks treppidest üles magamistuppa ja lasi end selili voodile, jõllitades lage.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 30, 2013 23:24:48 GMT 2
Danielal oli tunne, et mehele ei jõdunud mitte midagi kohale, mida ta talle rääkis. Ta kas ei kuulanud teda või ei tahtnud kuulda. "Lenda siis New Yorki talle külla, kui ta sulle nii neetult tähtis on," sõnas tüdruk ärritunud häälel ning sulges enda silmad, kuulates ära mehe sõnad selle kohta, nagu ajaks ta meelega mehest kõik tema sõbrad eemale. "Äkki oleks aeg, siis ümber harjuda, et sul on tüdruksõber, kes tahaks teada, kui sa õhtul kuskile kauemaks jääd. See võb sulle uudisena tulla, aga ma ka muretsen sinu pärast, kui sa hilja peale jääd," tunnistas Daniela. "Ma ei taha mingit koristajat. Võibolla võiksid sa ise natuke liigutada," sõnas tüdruk rahulikumalt, vaadates mehele otsa. "Võibolla oli kõik New Yorgis parem, sest me ei olnud seal kogu aeg ninapidi koos. Nüüd on selgelt näha, et me ei saa koos elamisega hakkama," lausus Daniela tõde, mis talle juba ammu pähe oli tulnud, aga ta keeldus seda uskumast. Kuidas sai kõik lihtsalt nii viltu vedada? Kui Matt ruumist välja jalutas, jäi Daniela lihtsalt kööki ühele kohale seisma. Ta seisis seal tükk aega, enne kui märkas, et ahjus on ka veel mingi toit sees. Leidnud sealt kanafileed, otsustas tüdruk oodata, kuni need valmis saavad, et need siis külmikusse ära panna. Tema igatahes küll süüa ei tahtnud. Niisama lõigutud juurviljad tõstis ta ka kausiga külmikusse, aga need, mis juba panni peal olid olnud, valas ta lihtsalt prügikasti, sest nendega ei olnud nagu nii enam midagi teha. Tõstnud kanafilee ahjust välja, pani ta need ühte karpi ja siis koos sellega külmikusse. Ta pani mustad nõud masinasse, koristas kõik muu ära ning jalutas siis köögist välja. Daniela isegi ei teadnud enam, mida teha. Ta jalutas teisele korrusele, aga kuna magamitoas põles tuli, siis oli üsna selge, et Matt oli seal. Dani läks seega hoopis Snowle mõeldud tuppa. Ta ei vaevunud isegi tuld põlema panna. Selle asemel jalutas ta ruumi nurgas oleva diivani juurde ning viskas ennast sinna pikali, tõmmates seljatoelt endale pleedi peale. Ainuke, mis neid veel sidus oli Snow ja viimasel ajal tundus, et isegi temast jääb väheks...
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Nov 30, 2013 23:49:15 GMT 2
Matthew jõllitas lage, kuni ta hakkas vaikselt uinuma. Ta äratati sammude poolt, mis kadusid kuhugi mujale. Teinud silmad lahti, märkas Matt, et ülejäänud korrus oli pime. Dani läks kuhugi pimedasse istuma? Mees tõusis ohkega üles, vanemad ei rääkinud kunagi, et kooselu võib nii keeruline olla, ja läks Danielat otsima. Lülitades Snow toas tule põlema, nägi ta Danielat diivanil. "Dani, sul oleks voodis mugavam magada," mainis mees. Jah, ta oli siiani pisut pahane, et Dani oli salaja mehe mobiili võtnud, Michelle'le midagi öelnud, mis peletas sõbranna eemale ning ei usaldanud Matthew'd üldse, aga Matt teadis, et oli mõttetu seda tüli enam jätkata.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 1, 2013 0:15:08 GMT 2
Dani oli magama jäämisest ikka väga kaugel ja seega ta kuulis, kui Matti sammud Snow tuppa tulid. Kui mees tule põlema pani, pidi tüdruk natuke enda silmi hõõruma, et korralikult näha. See valgus tundus lihtsalt liiga ere. Dani kaalus mehe sõnu tükk aega, ajades ennast viimaks vaikides püsti. Ta voltis pleedi kokku ning asetas selle diivani seljatoele tagasi. Ta vaatas mehele otsa ning jalutas siis Snow toast välja, astudes hoopis nende tuppa. Daniela mõtles alguses lihtsalt niisama riietega voodisse minna, kuid otsustas lõpuks siiski endale mõne mugavama pidžaama selga panna. Sättinud ennast voodisse, keeras Dani automaatselt mehe voodipoolele selja, silmitsedes hoopis vastasseina. Dani pea oli mõtteid täis ja magama ta küll jääda ei suutnud. Tema laod sulgusid alles siis, kui kell näitas viis hommikul. Eks iga organism väsib ühel hetkel.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Dec 1, 2013 0:51:51 GMT 2
Matthew käis veel duši all ja läks siis voodisse. Ta oli ka üsna pikalt üleval, aga kella kahe ajal magas mees juba rahulikult. Tegelikult oli selline stress inimesele üks laastavamaid asju, Matt ja Dani pidid leidma enda ärrituse jaoks parema väljundi kui teineteise kallal norimine. Snowga juhtunud oli mõlemat mõjutanud, aga nad pidid juhtunuga leppima ja olema õnnelikud, et niigi hästi läks.
|
|