|
Post by Deleted on Nov 29, 2013 20:48:16 GMT 2
Kuigi Teresa graafik oli viimasel ajal üpriski tihe, leidis ta siiski ühe nädalavahetuse jagu aega, et Tree Hilli tagasi tulla ning Ezrat külastada. See mees oligi põhjus, miks Teresa veel üldse Tree Hilli tagasi tahtis tulla, sest viimane kohtumine enda eksi Chadiga ei lõppenud just kuigi hästi. Kuulnud, et Spring Street Gallerys on jälle uus näitus, mis ka Tessale huvi võiks pakkuda, saabuski Teresa juba reede varahommikul, et õhtul seda näitust vaatama jõuda, kuna laupäev oli juba enam-vähem terve päeva ulatuses Ezrale planeeritud. Kuskil poole kuue ajal seadiski Tessa oma sammud galeriisse ning võttis fuajees üleriided ära, jäädes mummulise kleidi ja musta boolero väele. Naise blondid juuksed olid punutud küljele lõtva patsi ja nii astuski Teresa saali. Ta vaatas seda näitust, ent seoses ühe tööga tekkis tal küsimus ja nii otsustaski ta pöörduda töötaja poole. "Tervist, ma... hm," alustas Tessa, kui luges töötaja nimesildilt välja Anna Sommers. "Wow... tundub, et siin linnas on Sommersid iga nurga peal," tegi ta märkuse, taipamata hetkega, et ta räägib enda eksi abikaasaga. That's how she rollsOT: Anna V. Sommers
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Anna V. Sommers on Nov 30, 2013 0:02:21 GMT 2
Tänase näituse ettevalmistamine võttis Annal kolm kuud põhjalikku ja pikka tööd. Sponsorite otsimine, autoriõigustega seotud paberimajanduse vormistamine ja täitmine ning avamise korral toitlustajate, meelelahutajate, näiteks eelmise suure avamise puhul palgati modern-tantsijad pimeduses neoonvalgusšhow'd tegema, ja reklaami korraldamine on sageli pannud Veronica enda juukseid peast katkuma, kui ta töötab hiliste õhtutundideni. Õnneks nüüd on näitsikul Chad, kes tuleb talle lihtsalt järgi ja viib tüdruku sunniviisiliselt koju. Muidu veedaks näitsik nii mõnegi öö siin. Anna oli juhuslikult läbi saali minemas, et valmistuda homme õhtul toimuvaks ürituseks, mis pidi olema heategevuslik, kui keegi ta peatas. Viinud enda rohelised silmad blondile näitsikule, vaatas Veronica talle küsivalt otsa. Aga kuulnud tema märkust, ilmus tüdruku kulmude vahele kerge korts. "Ega neid nüüd nii palju ka pole," maigutas näitsik suud. outfit
|
|
|
Post by Deleted on Nov 30, 2013 11:54:20 GMT 2
"Huvitav, et mina nende otsa kogu aeg satun," lausus Teresa, oskamata endiselt kokku panna seda, et ta räägib enda eksi abikaasaga. "Ma käisin kunagi ühega ja sellesamaga ma kohtusin mõni aeg raamatupoes. Ta oli taevalik, kuid... kurb küll, et ta nüüd abiellus ja mind isegi pulma ei kutsunud," rääkis näitsik. Tegelikult ei tahtnud ta seda kohtumist meenutadagi, sest tema silmis oli Chad endiselt tõbras, kes talle lootust andis ja siis hoopis teise võttis.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Anna V. Sommers on Nov 30, 2013 22:50:15 GMT 2
Kuna linnas on ainult üks Sommers, kes selle aastanumbri sees abiellus, viis Anna kohe niidiotsad kokku. "See juhtus tõesti vägagi ootamatuna. Juhuslik uitmõte, mis sai teoks, aga eks ma annan siis Chadile nördimuse edasi," muigas Anna lõbusalt. Nad läksid Jacksonville puhkama ning Veronica plaan oli mehe mõtted mõneks ajaks eemale viia draamast, mis kodus oli, ja tuua tema suule uuesti naeratus, aga juhtus hoopis nõnda, et nad veetsid enda mesinädalad seal.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 1, 2013 18:46:21 GMT 2
Teresa muigas ning silmitses hetkeks lõbustatud ilmel enda eksi naist. "Tundub, et naiste osas on ta maitse küll hullemaks läinud," lasi naine kohe kommentaari lendu, sest ei saanud aru, mis selles Annas siis nii erilist oli. Ta oli täiesti tavaline ja jäi võib-olla nii mõnelegi nähtamatuks. Chad saab ju pareminigi, aga miks just see... eikeegi?
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Anna V. Sommers on Dec 3, 2013 22:36:30 GMT 2
Anna kortsutas blondiini kommentaari peale kulme. Ta köhatas kergelt endamisi. "No juhul kui sa mõtled iseennast, siis ma nõustun," ei lasknud Veronica Chadi eksil ennast solvata. Eriti veel tema töökohas kümnete inimeste silme all. Õnneks kõndisid inimesed momendil rahulikult mööda ning õhkkond polnud nii pingeline kui tookord Sithiga, kellele naine lõpuks virutas, kuna vene temperament lõi näitsikus välja. Blondi pähe jäänud küsimus on ka tüdrukut ennast kummitanud. Mida Chad tõesti temas sellist nägi, mis muutis Anna teistest tüdrukutest noormehe jaoks erilisemaks?
|
|
|
Post by Deleted on Dec 5, 2013 14:27:39 GMT 2
Ka Teresa ei lasknud Chadi naisel end solvata, vaid hakkas tema kommentaari peale naerma. "I hate to break it to you, sweetie," sõnas ta. "Ma ei mõelnud sellega ennast, vaid sind. Ma küll ei tea, mida ta sinusuguses hallis hiirekeses nägi, aga oleks sa näinud, kuidas su kallis abikaasa mind viimane kord vaatas," lisas naine, kuid otsustas asja omalt poolt veel vürtsitada. Äkki suudab ta selle wifey isegi armukadedaks ajada, kuigi Teresa eesmärk polnud üldse see. Ta tahtis lihtsalt Chadi naisukest natukene kiusata.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Anna V. Sommers on Dec 10, 2013 20:02:55 GMT 2
Anna maigutas kergelt suud, rohelised silmad blondikest jälgimas. "Ilmselt ta vaatas sind, kuna ei jõudnud ära imestada, mida ta sinust sada aastat tagasi nägi," hoidis näitsik enda selga sirgena. Ükski suvaline jorss tänavalt ei tule teda tüdruku töö juurde solvama. Olgu ta kes tahes. Veronica käed olid rinnal risti ning pilk kindlalt naisel enda ees. Viimane polnud just väga palju vanem Annast endast. Ta võis vabalt temavanune olla. "Kommete ja siivsustundega naine ei tee ju halba. Vähemalt ei pea kartma, et ta esimese mööduva mehega voodisse jookseb," lisas näitsik.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 21, 2013 23:56:10 GMT 2
Teresa ei suutnud Anna sõnu kuuldes kuidagi tõsiseks jääda, sest oli näha, et tüdruk kohe täiega pingutas, et Teresat solvata, mis õnneks või kahjuks ei saavutanud erilist edu. "Või vaatas ta mind, sest taipas, et sinus ei saagi midagi erilist olla ja tegelikult mõtleb ta ikka veel minust," lisas Tess, näol kuratlik muie. Pealegi kahtles Tess, et Chad Annalegi kaua truu suudab olla. Niikuinii lõppeb see abielu veel enne kui ta aastatki kestab. "Oh, nüüd sa räägid küll endast, kullakene. Võib-olla peaks Chadile väikese vihje poetama," lausus blondiinike.
|
|