Ainult pimeduses oled nähtamatu
Nov 6, 2013 17:38:04 GMT 2
Post by Nathaniel Snow on Nov 6, 2013 17:38:04 GMT 2
Saanud Jessie'lt vastuse, et ta läheb Ky juurde hiljem, noogutas noormees aeglaselt. See tundus Nate'i jaoks veidi veider, kuid hetkel oli Nathanielil natuke teised prioriteedid, kui süübida Jessica mõttemaailma, et miks naine tahab hiljem minna. Kuulnud Claire'i ja Miles'i, vaatas Nathaniel mõlemat tänuliku pilguga ning noogutas. "Aitäh," suutis Nate siiski ka mingisuguse sõnalaadse asja välja öelda ning sisenes seejärel vaikselt palatisse, sulgedes enda järel ukse. Nathaniel jäi ukse juurde seisma ning vaatas Kylie't, kes lihtsalt lebas seal. Oma armastatut oli seal niiviisi nii raske näha ja Nate ei saanud teha mitte midagi, et asja parandada. Neelatanud raskelt, liikus noormees voodi juurde ning istus seal olevale toolile. "Kylie, sa PEAD terveks saama. Palun, palun anna mulle andeks, et ma sulle järgi ei tulnud.. Ma armastan sind, sa tead seda ning ma ei kujutaks oma elu ette enam ilma sinuta. Sa ei saa mind siia üksi jätta. Sa pead üles ärkama.. Sa lihtsalt pead.. Tee seda minu pärast, tee seda Jessica, Sayeri, Miles'i ja Claire'i pärast. Tee seda meie pärast.. Me ei saa sinuta. Mina ei saa sinuta.. Me pidime abielluma.. Näed, sa kannad isegi seda kihlasõrmust.. Ma luban sulle, et kui sa terveks saad, siis me abiellume ja me teeme täpselt sinu unistuste pulmad... Lihtsalt... Saa terveks.. Palun," rääkis Nathaniel vaikselt ning võttis õrnalt Kylie käe oma pihku. "Ma armastan sind," lausus noormees, hoides pisaraid tagasi ja vajutas kerge musi neidise huulile. Ta oleks tahtnud Kylie tugevalt enda embusesse võtta, kuid arvestades arsti soovitusi, siis see poleks ilmselt väga mõistlik. Nathaniel oli palatis umbes kümme minutit, rääkides neidisega vaikselt, paitades pöidlaga samaaegselt õrnalt Mirthi käeselga.
"Aga ma lasen nüüd Miles'i ja Claire'i siia.. Ma pean ju oma tulevase ämma ja äiaga siiski häid suhteid hoidma. Nad söövad mu muidu ära," lausus Nathaniel ning kiireks sekundiks, mängles mehe näol naeratus. "Palun saa terveks.. Ma armastan sind," olid sõnad, mis Nathaniel ütles. Pigistanud veidi tugevamalt hetkeks Mirthi kätt, vajutas Nate naise huulile kerge musi. Ky-d seejärel veel mõned sekundid vaadanud, lasi noormees armastatu käest lahti ja väljus palati uksest. "Te võite minna nüüd," lausus Nathaniel Ky vanematele, vajudes ise palati ukse taga olevale pingile istuma. Ta ei kavatsenudki enne haiglast lahkuda, kui Mirth üles tõuseb. Ta ei tahtnud, et neidis peaks üksi ärkama..
"Aga ma lasen nüüd Miles'i ja Claire'i siia.. Ma pean ju oma tulevase ämma ja äiaga siiski häid suhteid hoidma. Nad söövad mu muidu ära," lausus Nathaniel ning kiireks sekundiks, mängles mehe näol naeratus. "Palun saa terveks.. Ma armastan sind," olid sõnad, mis Nathaniel ütles. Pigistanud veidi tugevamalt hetkeks Mirthi kätt, vajutas Nate naise huulile kerge musi. Ky-d seejärel veel mõned sekundid vaadanud, lasi noormees armastatu käest lahti ja väljus palati uksest. "Te võite minna nüüd," lausus Nathaniel Ky vanematele, vajudes ise palati ukse taga olevale pingile istuma. Ta ei kavatsenudki enne haiglast lahkuda, kui Mirth üles tõuseb. Ta ei tahtnud, et neidis peaks üksi ärkama..