24-aastane; Majandusjuht
School Worker
Feelings that came back are feelings that never went away.
|
|
|
Post by Chad Sommers on Nov 3, 2013 22:51:18 GMT 2
Parajasti oli pühapäevane lõunapoolik, kui Chad korterist lahkus, oma tee äärde pargitud Ford Mustangisse istus ning alustas sõitu ühe Eastside'il asuva raamatukaupluse poole. Mehel oli tarvis ühte raamatut, mida oli paari aasta eest ülikooli ajal lugenud ja mida ta tahaks oma tundides lisamaterjalina kasutada, aga kuna teoseid oli raamatukogus vaid kaks eksemplari ning needki olid praegu välja laenutatud, otsustas mees selle endale ise osta. Jõudnud kohale, jättis Chad auto poe lähedale seisma ning sisenes kauplusesse. Esimesena jalutas ta pikemalt mõtlemata riiuli juurde, kust lootis soovitud teose leida. Seal natuke aega sortinud, saigi mees otsitu kätte, mis aga ei tähendanud, et ta nüüd kohe kassa juurde peaks ruttama. Selle asemel otsustas Chad poes väikese ringkäigu teha, juhuks kui talle peaks veel midagi huvitavat silma jääma - tüüp isegi ei mäletanud, millal ta viimati lihtsalt iseenda lõbuks luges. Kevadel äkki? Avastanud end mõne hetke pärast kriminaalromaanide keskelt, hakkas Chad erinevate raamatute tutvustusi ükshaaval üle vaatama - selline kraam talle üldiselt meeldis. OT: kinni
|
|
|
Post by Deleted on Nov 3, 2013 23:21:07 GMT 2
Teresa aeg Tree Hillis hakkas ka otsa saama, mis tähendas seda, et mõned päevad veel ning ta lendab tagasi Austraaliasse. Siiani oli väga tore olnud ja ta oli näinud kõiki enda lähedasi inimesi ning nendega kvaliteetaega veetnud, sest kes teab, millal ta sealt kängurumaalt jälle tagasi tuleb. Kuna Tess ei saanud aga lahkuda ilma raamatuta, mida tal ehk mõnes õppeaines vaja oli, seadis ta pühapäeva lõunapoolikul enda sammud raamatupoodi, kus ta riiulite vahel ringi vaatas, kuid sobivat teost ei leidnud. Selle asemel leidis ta aga mehe, keda ta ehk siiani teatud määral igatsenud oli. "Chadler, hei," tervitas ta noormeest. Sweg
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Nov 3, 2013 23:32:40 GMT 2
Chad oli parajasti ametis ühe paksu ning sisukirjelduse järgi ka piisavalt pinget pakkuva teose sirvimisega, kui ta kuulis kedagi end kõnetavat ning seda üsna ebatavalist hüüdnime kasutades, mis võis tähendada ainult ühte inimest - eks ikka seda, kes talle selle konkreetse nime andis. Ainult et Chad polnud selle tšikiga juba aastaid suhelnud... Pööranud end ümber, seisiski tüüp vastamisi Teresaga, keda oli pikki aastaid enda heaks sõbrannaks pidanud, kuni mõne aasta eest nende sõprus ootamatult oma lõpu leidis. Chad ei teadnud siiani, mille peale Teresa solvus, kuna näitsik oli talle juba tükk aega tagasi selgeks teinud, et see teema ei kuulu arutamisele. "Hei. Ma imestan, et sa üldse minuga räägid. Viimane kord oli... kolm aastat tagasi?"
|
|
|
Post by Deleted on Nov 3, 2013 23:42:45 GMT 2
Arvatavasti oleks Teresa pidanud võtma õppust järgmisest õppetunnist, mis ütleb kohe, et ära sõbrusta enda eksiga... või kui armud oma parimasse sõpra, riskid sellega, et see sõprus võib kunagi lõppeda ja siis olete teineteise jaoks ainult kaks võõrast. Nüüd see juhtuski, kuid Tess polnud enam eriti solvunud. Ta oli lihtsalt nördinud, et Chad Anna tagasi võttis, kuna naisel endal olid veel mehe vastu tunded ja mees oli talle lootust andnud. Ta ei saanud olla enam sõber mehega, kes sõna otseses mõttes mängis ta tunnetega. "Kolm aastat tagasi viskasid sa mu nurka nagu mingisuguse kaltsu," lausus Tess. "Aga ma ei ole enam vihane. Ma lihtsalt loodan, et sa enda abikaasale sama ei tee."
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Nov 3, 2013 23:58:38 GMT 2
Chad ja Teresa olid juba lapsepõlvest saati head sõbrad olnud, kuni teismeeas Teresa lõpuks tunnistas, et tal oli Chadi vastu ka hoopis teistsugune huvi - midagi rohkemat kui lihtsalt sõprus. Tol hetkel ei tundnud Chadile, et sõbrustamisest kaugemale liikumine oleks väga halb mõte, kuid aja jooksul selgus, et nende tunded teineteise vastu polnud siiski päris samad. Kuigi nad püüdsid edaspidi samast kohast jätkata, kus nad olid enne seda totakat käimist, ei muutunud olukord loomulikult enam täpselt selliseks, nagu oli olnud varem. "Ja see ongi põhjus, miks sa sõnagi lausumata minema kadusid? Et ma leidsin endale tüdruksõbra?" küsis Chad. Tal polnudki meeles, et oli kunagi Teresale lootust andnud. "Ma ei kavatsegi talle midagi sellist teha," lisas mees Tessi sõnade peale.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 4, 2013 22:36:44 GMT 2
"Uskumatu. Sa oled endiselt täielik idioot," lausus Tessa mõrult. Kui ta alguses üritas vähemalt natukenegi Chadiga läbi saada, siis nüüd tundus see naise jaoks küll mission impossibru - ta kiskus järjekordse tüli hoopis üles. "Mind ei huvita see punnsilm," sõnas Tess."Sa andsid mulle lootust ja siis läksid ikka tema juurde. Ära arva, et sa siin ka mingi süütuke oled, sest sa ei ole," viskas naine kõik Chadile näkku, hääl viimaste sõnade juures tõusmas. "Aga tead mis? Kõige hullem on see, et ma igatsen sind ikka veel," lausus ta veidi vaiksemal häälel.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Nov 4, 2013 23:24:32 GMT 2
"Võib-olla olengi idioot, aga mulle lihtsalt ei mahu pähe, miks sa minuga just nüüd rääkima otsustasid hakata. Ma tean, et sa käid aeg-ajalt Tree Hillis, aga sellele vaatamata kõnnid iga kord minust suure kaarega mööda, kui kuskil kokku peaksime sattuma. Aga täna sai sul vist lõpuks mõõt täis ja otsustasid mind sõimama hakata. Tegelikult on seegi ju samm edasi," seletas Chad pikalt ja laialt, saamata lõpuks isegi aru, kuhu täpselt ta selle jutuga jõuda tahtis. Kuulanud, mida Teresa edasi rääkis, ei teadnud Chad, kas ta peaks pigem solvuma või naerma hakkama. Siiski ei näidanud ta välja ainsatki emotsiooni. "Ma andsin sulle lootust enne, kui minu abikaasa mu teele sattus, kuid sain alles hiljem aru, et poleks pidanud seda tegema... Aga mis praegu sellest enam rääkida. Tunnistan, et keerasin kunagi jama kokku ja olen ise kõiges süüdi. Oled nüüd rahul?" jätkas mees, asetades selle raamatu, mida ta siiani enda käes oli hoidnud, tagasi riiulile. Kuulnud Tessi viimaseid sõnu, ei osanud Chad esialgu midagi öelda, kuni ta end viimaks kogus. "Mina igatsen sind ka. Meie kunagist sõprust, ma mõtlen. Kahetsen, et me üldse kunagi midagi enamat üritasime. Ilma selleta oleks ehk praegugi kõik endine - sama muretu nagu lapsepõlves."
|
|
|
Post by Deleted on Nov 6, 2013 19:16:42 GMT 2
"Võta seda lihtsalt nii, et mul ongi halb päev ja mul on vaja see kellegi peale välja valada," sõnas Teresa mõrult. Tegelikult polnud Tessal midagi viga, kuni Chad tema teele ette jäi. Kuna ei õnnestunud arendada normaalset vestlust ja seda just seetõttu, et Tess äkki nii bitchiks läks, oligi päev kohe rikutud, ehkki Tess nägi süüdlasena Chadi. Kuulnud mehe järgmisi sõnu, ei hakanud Teresa midagi ütlemagi, vaid lajatas Chadile kõrvakiilu. "Ma igatahes loodan, et su kallis naisuke saab ise ka aru, milline siga sa oled," sõnas Tess. "Kui sa tõesti igatsed neid muretuid aegu, siis tee nägu, et sa ei tunnegi mind," lausus naine ning pööras selja, olles valmis juba raamatupoest lahkuma.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Nov 12, 2013 0:44:57 GMT 2
"Ja siis pidid sa kõikide võimalike inimeste seast just minu välja valima," vangutas Chad pead. Ega see praegune vestlus mehe tujule sugugi paremini ei mõjunud, kuigi tema küll ei kavatsenud seda esimese ettejuhtuva inimese peale välja valama minna. Kõrvakiil tuli Chadile ootamatult, kuna mees ei saanud ikka aru, mida tema valesti tegi. Chadi arust oli hoopis Teresa see, kes praegu täiega üle reageeris. "Siga? Tema on küll viimane inimene, kellel oleks põhjust mind seaks nimetada," oli Chad kindel. Teresa viimaste sõnade peale muutus mehe nägu viimaks tõsiseks, kuna talle jõudis alles nüüd kohale, mida just öelnud oli. Polnud ime, et Teresa tema peale tige on. "Vabandust, ma ei mõelnud seda nii," kostis tüüp, kui Tess talle selja pööras. Chad oli otsustanud, et ei hakka naise lahkumist takistama, kui too ära minna tahab.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 21, 2013 16:42:21 GMT 2
"Why the fuck not?" küsis Teresa turtsatades, kuid tundis juba, et tal hakkab endal ka juba kõrini saama. Chadiga on nüüd ju suhted rikutud, aga Tess ei tunnistanud enda süüd ka. Ikka oli süüdlaseks Chad, sest ta on persevest ja jääbki selleks. "Ma loodan, et sa eksid," lausus Teresa mõrult. Kui Annal polnud praegu põhjust Chadi seaks nimetada, siis küll temagi selle kunagi leiab. Vaeval see moosifaas neil nii kaua kestab. "Mida iganes," pomises naine ja maksis oma kauba eest, enne kui raamatupoest lahkus.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Nov 21, 2013 18:46:47 GMT 2
Chad ei vastanud Teresa sõnade peale midagi, kuna ükskõik mida ta ütleks, ei muudaks see praegust olukorda karvavõrdki. See blond naine, kes siin praegu seisis, ei meenutanud Chadile kohe üldse Tessi, kellega nad kunagi väga hästi läbi said ja koos kõikvõimalikke rumalusi välja mõtlesid. Mis veel nende kunagisse sõprusesse puutub, siis Chadi arvates ei saanud see lõplikult läbi mitte täna, vaid juba aastate eest. "Ja mina loodan, et sina saad kunagi iseendast üle," sähvas mees vastu. Pada sõimab katelt, ühed mustad mõlemad.Vaadanud, kuidas Teresa raamatupoest väljus, ootas Chad natuke aega, enne kui ise leti juurde läks, et enda raamatu eest tasuda.
OT: läbi
|
|