19. oktoober 2013
Oct 19, 2013 18:53:24 GMT 2
Post by One Tree Hill on Oct 19, 2013 18:53:24 GMT 2
Gossip Corner
Sügis on hakanud halastamatult aina talve poole liikuma. On aeg enda soojad kampsunid ja villased mantlid üles otsida, et kuidagi need pimedada ja külmad hommikud ja õhtud üle elada. Kool on täisvõimsusel käimas, andes meile nüüd lõpuks ometi ühe nädala puhkuseks. Ma olen kindel, et see nädal möödub kiiremini, kui me kõik tahaksime.
WHITELYD HÕIVAVAD TREE HILLI
Salajased allikad väidavad, et Peter Whitely on alates 20. septembrist igal reedel enda vanemal õel psühhiaatriahaiglas külas käinud. Sellepärast vahetas noormees isegi mõned tervamad sõnad Phoebega kooli raamatukogus, kui viimane ei uskunud, et Megan võiks olla muutunud. Nüüd on igatahes kõigil meil võimalus ise oma silmaga näha, kas naine on muutunud. Nimelt on naine tagasi linnas, elades enda korteris, mille ta eelmine kord soetas. Peter on tal seal päris tihti külas käinud. Mõnel päeval võis neid kahte isegi koos Tree Hillis jalutamas näha. Kas see kõik on üks järjekordne näitemäng või on Megan Whitely tõesti tagasi tulnud uue naisena?
DANIELA ON TAGASI KODUS
Septembri lõpus võis Danit näha juba Tree Hillis ringi jalutamas. Kuigi ta on nüüd kodus, käib ta tihti haigla vahet, kus tema tütar Snow Mikaela Sommers endiselt kosub. Lisaks on tüdruk hakanud Red Bedroom Recordsis käima. Ei tea, kas New Yorki plaadileping öeldi üles või käib tüdruk seal niisama enda videosid lindistamas? Hiljuti mainis Daniela enda twitteris, et igatseb New Yorki... Kas varsti on suurlinna minek?
Natuke aega tagasi pidasid Daniela ja Helena tüdrukuteõhtut. See algas küll viimase juures kodus, kuid sealt edasi liiguti GPBsse, kust neiud lahkusid uute tätoveeringutega. Aga sellega ei olnud õhtu veel lõppenud. Tüdrukud külastasid veel mõnda baari ning lõpetasid õhtu TRICis, kust lahkuti alles hilisel öötunnil. Peab ütlema, et neid kahte pole juba ammu keegi niimoodi lõbutsemas näinud. Ilmselt tuli see neile ainult kasuks.
KAKS UUT LAST
15. septembril sündis siia maailmasse pisike Eleanor Janine Snow, kes alustab enda eluteed koos üksikemaga. Kuigi Nathaniel käis enda tütart vaatamas, ei tea keegi, kui suurt rolli ta selle lapse elus mängima hakkab. Lisaks poisile käis haiglas ka Jacklyn, kes on Rebekahga viimasel ajal vist üsna lähedane.
Kümme päeva hiljem 25. septembril sündis Tree Hilli veel üks uus elanik, kelleks oli samuti tüdruk nimega Danielle Sophia Killam. Värsked vanemad said peagi külaliste näol kohtuda poisi vanematega. Seda, kui hästi see külastus läks, ei oska ma öelda.
KYLIEST SAAB SNOW?
See uudis on justkui kulutulena üle linna liikunud. Muidugi ei ole see eriti suur ime, kui Nathaniel kogu ettepaneku restoranis avalikult läbi viis vahetult pärast seda, kui tema ekstüdruk haiglas sünnitas. Peab ütlema, et see oli täitsa kena, aga minu maitsele natuke liiga läila. Siiski on tore näha, et jälle üks paar altari poole liigub, sest Kylie vastas otse loomulikult jaatavalt. Ma muidugi ei oska arvata, mida ülejäänud Tremblayd sellest kõigest mõtlevad. Nate loodetavasti ikka küsis eelnevalt neiu kasuvanematelt luba? Sa ikka tegid seda? Onju?
SETH ON TAGASI!
Kas sõjavägi juba läbi või saadeti noormees varem koju ehk teisisõnu visati välja? Vormi ta veel igatahes kandis, kui Carriet pargis üllatamas käis. Ütlen ausalt, et need kaks nägid välja nagu tõelised turteltuvid, kes pole teineteist terve sajand näinud. Kõigele lisas armsust juurde pisike Clyde, kes Sethi eriti huvitunud pilguga vaatas ja... Kas see oli tõesti kallistus, mille mees tervituseks sai? Tundub, et neist kolmest hakkab tõesti perekond saama.
MILLEGI UUE ALGUS?
Clinton ja Tracey mängisud Rivercourtil palli pärast seda, kui esimese sõbrad ta üksinda jätsid. Naine oli tegemas enda tavalist jooksuringi, enne kui korviplatsil mehega kohtus. Minule suureks üllatuseks suhtlesid nad nagu vanad tuttavad. Natuke uurimist ja asi oligi selge – need kaks olid kunagi väga ammu paar. Jälle üks vana armastus, mis uuesti õide puhkeb ja altarini jõuab?
HELENA JA TREY PÕRKASID KOKKU
... ja seda sõna otseses mõttes. Helena ja Trey suutsid reguleerimata ristmikul enda autoninad korralikult kokku panna. Süüdlaseks oli õnnetuses tüdruk, kes ei lasknud läbi peateelt tulevat meest. Neiu, sa oleksid võinud valida natuke odavama auto, mis mõlki sõita. Lisaks autodele sai kannatada ka Helena otsmik, mida mees keset tänavat putitama pidi. Õnneks jõudsid mõlemad osapooled piisavalt kiiresti kokkuleppele ning politseid ei segatud asjasse. Palun oleme liikluses natuke ettevaatlikumad. Mõlemal vedas, et kõks nii pisikeseks jäi.
HELENA ESIMENE PLAAT
Paljud meist käisid TRICis kuulamas meie kohaliku tõusva tähe plaadiesitluskontsertit. Häält on sellele neiule antud rohkem kui küll ja laulud olid ka täiesti kuulatavad. See on aga kõik minu arvamus. Andke mulle teada, kuidas teie kogu selle üritusega rahule jäite. Minu suureks üllatuseks tuli kohale ka Colin, kes tüdrukust hoolega pilte klõpsutas. Mõni neist jõudis isegi kuulsuse twitteri ridadele. Hmm...
TUTTAV NÄGU JÄLLE TÄNAVATEL
Ma ei tea, kui paljud mäletavad teist seda blondipäist Teresa Blackwelli, kes 2010. aastal Tree Hillist Austraaliasse kolis. Igatahes nähti teda mõned nädalad tagasi ostukeskuses koos Ezraga. Vanad tuttavad said kiiresti jutu peale. Noormees aitas tüdrukul head kõrvaklapid osta, mis ma hiljem ka endale muretsesin ja need on tõesti head. Edasi suunduti naisteosakonda, et Ezra sugulasele kingitus osta.
NÄHTUD
Phoebe pidas enda kaheksateistkümnendat sünnipäeva kodus paari lähema sõbra seltsis. Hollowayde majja nähti sisenemas Helenat, Hunterit, Simonat, Peterit, Camdenit ja Colinit. Loodan, et pidu möödas kenasti ilma suuremate vahejuhtumiteta.
Sayer käib viimasel ajal üsna tihti Tree Hillis. Kas see võib tähendada peadseid pulmi? Või on selle taga hoopis tõsiasi, et Sayeri ja Jessica suhe on jälle ummikus?
Colin ja Helena koos jõe ääres istumas. Esimene jalutas taaskord ringi enda kaameraga ja teine tinistas kitarri. Täpselt nagu vanadel aegadel. Huvitav, et need kaks pidevalt kokku juhtuvad. Võibolla polegi need kohtumised nii juhuslikud...
Meie psühholoog Hazel kohtus Robertiga, kes oma tee jälle Tree Hilli on leidnud. Tundub, et Washington on talle hästi mõjunud, sest mees nägi välja parem kui kunagi varem. Aeg eemal tegi talle ainult head. Kahjuks on Roberti siin ainult mõneks ajaks.
Suur grillpidu Sommersite juures. Külaliste sekka kuulus päris hulgaliselt rahvast ja istumine kestis ikka päris pikalt. Viimased inimesed kobisid sisse alles järgmise päeva esimestel tundidel. Võib vist väita, et nende poolt sai suvi korralikult ära saadetud.
Stefan ja Stacia TRICis kahekesi aega veetmas. Nüüd kus Yvonne pildilt väljas on, saab Stacia ise enda silma poisile peale panna, kuigi tundub, et noormees ei võtnud eriti vedu...
Léon ja Lisa käisid samuti TRICis. Esimene neist töötas ja teine kuulas bändi. Tuttavad vahetasid alustuseks paar sõna ja veetsid seejärel ühe mõnusa õhtu koos.