27-aastane; Eastside
Celebrity
Work all paled into the background as soon as I had a baby.
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Oct 25, 2013 18:44:41 GMT 2
"Ei, te ei ole kohtunud," vastas Matthew ja raputas pead. Need korrad, kui noored koos NY-s välja läksid, ei sattunud mehe sõbranna seltskonda. "Kui New Yorki lähme, siis võib ju käia koos õhtust söömas," pakkus Matt välja. Kuulnud soovitust, vaatas Matt liha ja pööras šašlõki ümber, Dani tuletas õigel ajal meelde, mõni minut veel ja oleks kärsahaisu hakanud tulema. "Ma lähen toon juua," ütles Sommers ning käis kiirelt ära, et ühe RB-ga tagasi tulla. Neid võis ta vajadusel päris palju õhtu jooksul ära juua, unega oli ehk hiljem pisut probleeme, aga alkoholivabal õhtul asendasid energiajoogid ilusti õlu ära.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 25, 2013 19:22:08 GMT 2
"Eks ma siis jään ootama," sõnas Daniela kes tahaks ka näha inimest, kes mehe naerma paneb pärast seda, kui ta kogu aeg nii tõsine on olnud. Tüdruk jäi rahulikult grilli juurde, kui Matt endale juua läks tooma. Muidugi ilmus ta tagasi RB-ga, mis Daniela arvates oli põhimõtteliselt keemialabor purgis. "Ma ei tea, kuidas sa seda juua suudad," muigas Dani, "aga rääkides New Yorgist. Sa oled mõelnud ka, millal me sinna läheme?" Ta sai aru, et asi on Snow taga, aga siiski ei saanud ta seda küsimust küsimata jätta.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Oct 25, 2013 19:31:14 GMT 2
"Miks ei saa? Hea maitsega ja hoiab ärkvel," kergitas Matt kergelt purki, muie näol. Talle meeldis selline saast, nagu oli Red Bull. Jah, energiajoogid on halvad ja mida veel, aga ta ei joonud igal õhtul neid paar tükki järjest. Pigem ikka pidudel, kus pidi kaine autojuht olema. "Noh," alustas Matt, "ma mõtlesin, et iseenesest võiks uue aasta seal vastu võtta." Selleks ajaks oleks Snow haiglast väljas ja kui arstid lubavad lennureisi, siis miks mitte. Neil oli võimalus minna ka autoga.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 25, 2013 19:39:07 GMT 2
"Sa nimetad seda heaks maitseks?" kergitas Daniela enda kulme ja tõi kuuldavale turtsatuse, millele järgnes kerge naer, "ma lihtsalt hakkaks mõtlema, mis seal kõik sees on. Lihtsalt üks keemia." Üldiselt hoidis neiu ennast nendest energiajookidest eemale, aga kui Mattile need sobisid, siis las joob. Põhiline, et nendega hoogu ei lähe, sest see võib küll halvasti mõjuda. "Siis me mõtleme sarnaselt," sõnas Dani, hingates sügavalt välja, "Tree Hill jääb küll alati minu jaoks koduks, aga täiesti ausalt... ma igatsen New Yorki... jah, näed ma ütlesin selle välja," lausus tüdruk, kes oli seda juba septembri lõpus avastanud.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Oct 25, 2013 20:16:19 GMT 2
"Mis siis hea maitsega on?" uuris Matthew enda elukaaslaselt, kellega nad viimasel ajal olid liiga lahku kasvanud, tuli uuesti midagi huvitavat ette võtta, et see viga parandada. "Muidugi on keemia, samamoodi on keemia siider, coca, šampus," loetles Matt ette veel rea kahjulikke jooke. Kuulnud tüdruku ülestunnistust, surus mees ühe suudluse Dani huultele. "Uue aasta võtame siis seal vastu? Minu korteris?" küsis Matthew. Ta pidi helistama koristusfirmasse, et nad hakkaksid jälle tihemini seal käima, et sinnaminekuks oleks kõik valmis.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 25, 2013 20:33:33 GMT 2
"Mahlad näiteks," lausus Daniela õlgu kehitades, "aga okei, ma saan su mõttest aru. Kusjuures siider on veel okei, aga Coca ja šampus küll ainult mingil harval juhul." Tundub, et jookide osas on need kaks üsna eriarvamustel, aga erinvus rikastabki. Leidnud korraga Matti huuled enda omadelt, oli neiu pisut üllatunud, sest viimasel ajal olid suudlused üsna harvaks jäänud. Ilmselt olid nad enda armumisfaasist läbi saanud. Nüüd tuli hakate leidma viise, et suhet huvitavana hoida, sest vastasel juhul lagunevad nad lihtsalt koost. "Mhm," noogutas Dani, "me võime kolmekesi sisse jääda või siis minna koos sõpradega välja nagu eelmisel aastal. Ainult et siis tuleb keegi last hoidma leida. Aga eks see kõik oleneb siiski Snowst." Nad ei saanud enam ainult selle järgi käituda, mida nemad tahtsid. Nad pidid veel ühe elu eest hoolitsema.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Oct 25, 2013 20:39:06 GMT 2
"Tead, kui palju suhkrut võib olla ühes liitris mahlas?" uuris Matthew. Tuli otsida siltidelt hoolega kirja, et kas mahl oli ikka naturaalne ja ilma igasuguste lisaaineteta. Eelmisest aastast Matt rääkida ei tahtnud. Kohe peale aastavahetust lendas ta võtetele ja igasuguse head-uut-aastat suudluse võis ta unustada. "Me võime otsida lapsehoidja, käia alguses väljas ja siis kesköise ilutulestiku ära vaadata ja koju minna. Kuigi jah, ma ei tea, kas üldse mõni vaba on sellisel üritusel," tõdes Sommers.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 25, 2013 20:47:03 GMT 2
"Nendes mahlajookides ja kontsentraatidest tehtud mahlades jah, aga on ka kvaliteetseid mahlasid. Tuleb lihtsalt osata otsida," muigas Daniela, sest Mattil oli õigus. Sa võid poest endale õunamahla pähe hoopis mingi saasta osta, mis lihtsalt maitseb nagu õunamahl, aga mahla ennast on seal vaid mõni protsent. "See kõlab hästi, aga me peame lihtsalt varakult endale kellegi muretsema... kuigi mingit võõrast küll väga last hoidma ei tahaks," lausus Daniela, sest esiteks leidub tänapäeval igasuguseid õudsaid lapsehoidjaid ja pealegi on üsna raske aru saada, kas inimene on huvitatud lapse hoidmisest või sellest, et Hollywoodi näitleja korteris viibida. "Tead, ma arvan, et kui me veel kaua jutustame siis saavad teised kärssanud šašlõkki süüa," muigas Daniela, kes oli liha hetkeks üldse ära unustanud.
|
|
18-aastane; Kergejõustik; Glee; Westside
Junior
The best thing that has ever happened to me is you
|
|
|
Post by Simona Dragomir on Oct 25, 2013 23:01:47 GMT 2
Hunter täitis neiu soovi ning muigas seejärel kergelt Simona sõnade peale. "Ma lähen toon siis ülevalt enda arvuti ja kellegi iPodi," pakkus poiss ning lahkus köögist. Enda toast võttis ta arvuti, aga iPodi jahile läks ta kaksikute tuppa, sest oletas, et nende pleieril on vast rohkem peolikku muusikat. Eriti Logani omal. Ta võib küll hiljem natuke peapesu saada, aga kõik on parema õhtu nimel. Jõudnud tagasi alla, asetas ta asjad lauale. Hunter valas uuesti keema läinud vee termosesse ning pani siis viimase täie uuesti keema. "Enam ei lähe kaua," lausus poiss, silmitsedes Simonat. "Aga palun," lausus Simona ja valas lahustuva kakapulbri juba tassi ära, enne kui Hunter sellele kuuma vee peale valas. Natuke segamist ja mõnus kuum jook oligi valmis. "Kelle iPodi sa siis ära pätsasid?" küsis Mona muigega, kui Hunter oli tagasi tulnud, ja rüüpas ettevaatlikult enda kuuma kakaod. Ta kinkis Hunterile ühe naeratuse, kui poiss lubas, et enam ei lähe kaua. Hunter tundus hetkel kuidagi eriti armas. "Äkki on neil juba liha ka valmis, kui me tagasi läheme," lootis tüdruk. Võiks isegi olla, sest siis oleks salati juurde midagi toekamat ka ja nälg hakkab vaikselt juba ründama.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 26, 2013 15:08:58 GMT 2
"Logani," sõnas Hunter, "sest ma oletasin, et tal on ilmselt kõige rohkem selliseid peole sobivaid laule. Loodetavasti ta eu pahanda." Isegi kui pahandab, siis teda pole kodus nagu nii. Seega ei peaks nagu probleemi tulema. "Võibolla. Kellegi on vist kõht tühi," muigas Hunter, kellel endal oli ka tegelikult juba söögiisu tulnud. Kui tagasi lähevad, siis saavadki natuke enda kõhtu täita. Poiss valas ka viimase täie vett termosesse ning pani selle siis kindlalt kinni. "Lähme siis. Sa võid enda tassi kaasa võtta," lausus nooruk. Ühte kätte võttis ta termose, teise läppari koos laadijaga. IPodi sai ta endale taskusse panna. "Sa võiksid selle korvi võtta," pakkus Hunter, liikudes lüliti juurde, et köögist tuli ära kustutada.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Oct 26, 2013 15:51:35 GMT 2
"Või siis oleme hoopis sel aastal korteris, usu mind, sealt on ka ilus vaade," kinnitas Matthew. Pidi pisikese lihtsalt nii kauaks panema ta enda tuppa, mida Daniela ei olnudki veel näinud. Tugevad paugud ei oleks ilmselt nii väiksele lapsele head olnud. Matt kontrollis liha ja pööras seda. "Varsti võid ühe kausi otsida," pakkus mees välja ning lonksas RB-d. "Kas siis jõulud veedame siin, aga aastavahetuse NY-s?" uuris Matthew.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 26, 2013 15:59:54 GMT 2
"Mulle sobib ka see. Peaasi, et me koos saaksime olla," lausus Daniela viimaks õlgu kehitades. Kuna nende eelmine aastavahetus oli paras katasroof olnud, siis tahtis näitsik, et see aasta paremini läheks. "Ma olen alati arvanud, et jõulud on midagi, mida sa enda perekonnaga tahad veeta," sõnas tüdruk, "me võime jälle päeval minu vanemate juures käia ja õhtul siia tulla. Või siis pidada esimesed jõulud kahekesi." Uskumatu, et see aasta juba läbi hakkas vaikselt saama. See aasta on kindlasti üks nendest, mis Danile veel pikalt meelde jääb. Ta jättis mehe korraks üksinda ning tõi laualt kausi, kuhu nad enne liha olid pannud. Nüüdseks oli see juba praktiliselt tühi. Seega võis uue täie sinna lihtsalt peale valada. Jõudnud tagasi Matti juurde, asetas ta nõu grilli kõrvale. Kuna eelmise satsi liha ei olnud enam nii kuum, siis võttis Daniela kausist ühe pisema lihatüki ning pistis selle suhu.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Oct 26, 2013 17:41:33 GMT 2
"Teeme siis nii," noogutas Matthew. "Jõulud on alati olnud meie perekonnas tähtsal kohal. Siis ei tohtinud kumbki vanematest tööl olla ja kõik pidid kodus istuma. Teismeeas oli küll pidusid, mis rohkem tõmbasid, aga jõulud veetsime siiski kodus. Ma ei ole reaalselt ainult ühel korral kodus olnud sel ajal, sest ma olin ühe heategevusliku programmiga seotud, aga järgmisel hommikul olin kohal," rääkis Matt. "Hommikul võime mõlemate vanemad läbi käia ja siis omavahel ka tähistada," arvas Matthew. Kuna kausis istusid veel mõned õnnetud lihatükid, võttis Matt ühe sealt ja pistis suhu.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 26, 2013 18:17:19 GMT 2
"Ma olen alati imetlenud seda, kui lähedased te üksteisega olete, isegi kui te kogu aeg ninapidi koos ei ole," sõnas Daniela siiralt, sest enda perekonnas oli ta ilmselt kõige lähedasem Dianaga ja enda emaga. Viimasel ajal aga oli ta nendega vähem suhelnud, sest imelikul kombel tunneb ta ennast Sommersite juures palju kodusemalt. "Mulle see idee meeldib, aga eks me saame seda veel arutada," lausus tüdruk. Jõuludeni on vee natuke aega, kuigi ei tea, kas varsti peaks hakkama juba kingitusi otsima, sest nii palju on inimesi, kellele neid teha. "Tundub, et meie grillmeister on täitsa tasemel," muigas Sandee, kui oli enda lihatüki alla neelanud.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Oct 26, 2013 18:30:35 GMT 2
"Selles pead tänama mu ema," arvas Matthew, "tema suutis kõik need põikpäised ringitormavad inimesed kas või üheks korraks aastaks ühte punkti tuua." Mees kergitas üht grill-liha vardaga, aga nägi, et mõni minut peaks veel liha küpsema. "Suurepärane suure S-tähega," teatas Matt enda grillimisoskuste kohta, endal nägu naerul. Varsti korjas ta ka viimased lihad kokku ja otsustas, et praegu rohkem ei grilli, mõne tunni pärast võis uuesti midagi peale visata, kui kellegi kõht jäi tühjaks. "Lähme ka nüüd sööma," pakkus mees välja.
|
|