20-aastane; Eastside
Celebrity
Music is my life. The lyrics are my story.
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Oct 21, 2013 10:45:03 GMT 2
"No see saab olema väljakutse," muigas Helena, kui Daniela ütles, et ta peaks Treyd lihtsalt tundma õppida. Ta lihtsalt ei tundnud, et tal oleks Treyga üldse millestki rääkida ja veel enam siis, kui mees jätkuvalt enda ülbet olekut välja näitab. Marie ei hakka siis parem pingutamagi. Helena kühveldas enda taldrikule korraliku portsu salatit ja istus siis uuesti maha, et sööma hakata. Kõht oli küll tühi.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
Work all paled into the background as soon as I had a baby.
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Oct 21, 2013 11:08:21 GMT 2
Eks Matt ja Trey kippusid jah koos päris lapsikud olema, tegelikult ongi ju nii, et enda sõpradega olid mehed palju altimad igasugusteks lollusteks. "Ah, mis see ikka nii hull on. Ma juba harjunud, et igal hommikul sõidan haigla ja kodu vahel," vastas Matt õlakehitusega. Ta kergitas pisut kaant ja nägi, et varsti võib vist lihal teise poole keerata, suure grilli võlud - kuumus lõi liirelt lakke ja seetõttu sai kiiremini sööma. Matthew jättis turteltuvid mõneks ajaks omapead ja läks energiajoogi järgi. Selle kätte saanud, tegi mees purgi lahti ja võttis paar lonksu jahutavast joogist. Laua juures jäi Sommersile silma, et Daniela vanem õde ja ta mees käitusid ka nagu turteltuvid, kõik paistsid kuidagi nii kutsikaarmastuse faasis olevat, Chadis ja Annast ei tasunud rääkidagi. Ega ka Matt ja Daniela väga ei erinenud, nad lihtsalt ei pidanud vajalikuks igal pool enam nii ülevoolavalt armunud olla. Matt pani nüüd tähele ka Trey nooremat venda koos enda milfiga, kes tundusid ka pisut vaoshoitumad, neid tervitanud, mõtles Matthew, et peaks ka varsti majas käima ja midagi soojemat peale otsima. Tegelikult oli ta tuba muutunud juba külalistetoaks, vahepeal oli ema suutnud tolle ruumi isegi enda paberimajandusega üle ujutada, aga siis lõppes mingisugune suurem projekt ja naine sai jälle normaalsemalt töötada. Tegelikult Sommers muretses enda vanemate pärast, ta isa ja ema töötasid ikka veel nii kõvasti, isale ei tulnud pidev stress kasuks ja ema pidi pidevalt tegelema klientidega, kes ise ka ei teadnud, mida nad tahavad. Matthew sai aru, et vanemad ei tahtnud veel töörindelt taanduda, aga varsti nad lihtsalt pidid endale rohkem puhkust lubama, seetõttu mõtleski mees, et võiks neile jõuludeks kinkida ühe reisi Lõuna-Ameerikasse, saaksid seal end D-vitamiinist täis laadida ja ema oleks saanud nautida välismaa arhitektuur. Lõpuks uuesti enda mõtteist välja roninud, käiski mees majas sooja jaki järel ning tõi välja ka kuus-seitse helebeeži pleedi, mis olidki mõeldud välipidude ajaks. Need Daniela juurde viinud, läks ta uuesti liha kontrollima.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 21, 2013 18:24:23 GMT 2
Aega ei olnud enam tõesti palju jäänud. Saab see suur ootus läbi ja nende pisike näeb ilmavalgust. Siis algavad muidugi uued katsumused pihta, aga see kõik käib lapse kasvatamise juurde. "Tore," sõnas Shawn, "kuigi ma saaksin täiesti aru kui oleksid." Enda tervisliku seisundi varjamine enda abikaasa eest ei ole just eriti kena tegu. Shawn tõusis püsti ja tõstis natuke süüa ka endale. Tagasi maha istunud, märkas ta ka kohale ilmunud pleede. "Sul ei ole külm?" uuris ta Dianalt. Pole vaja, et ta vahetult enne sünnitamist haigeks jääks.
|
|
25-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Diana Ramirez on Oct 21, 2013 18:30:21 GMT 2
See viimane kuu tundub alati kõige kiiremini minevat, kuigi vahepeal kartis Diana, et võib-olla tahab pisike juba varem kodust välja tulla. Ta peksis mõnikord ju nii, et naisel endal oli ka valus. "Sinu peale on võimatu nii kaua pahane olla," lausus Diana ning võttis ampsu oma taldrikult. "Kes iganes siin süüa tegi, see on tõeliselt maitsev," teatas naine, kui Shawn vahepeal endale ka süüa läks võtma. Varsti võiks juba liha ka saada, siis oleks kõik veel parem. "Sa juba asendad niigi radiaatorit, aga pleed sobib ka," vastas naine, kui Shawni küsimust kuulis. "Võib-olla oleks mõni soe jook ka hea, kuigi ma ei tea... Seda peab vist tuppa tegema minema?" lausus naine, vaadates hetkeks kõiki väliköögis olijaid.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 21, 2013 18:35:39 GMT 2
"Good to know," lausus Jill lõbusalt, ajades pea kergelt kuklasse, et Jace'ile otsa vaadata. Tüdruk rääkis natuke aega veel noore abielupaariga, enne kui nad rahule jättis ja teiste juurde edasi läks. Ta ei jõudnud just kuigi palju edasi liikudagi, kui järsku Sethi märkas. "Tsau, mind mäletad ikka veel või?" küsis tüdruk noormehelt ja kallistas teda sõbralikult, ise samal ajal lõbusalt naeratades, "ma olen sinust nii palju jutte kuulnud, aga vot sind ennast pole suutnud kuskil kätte saada. Nii et sõjavägi, jah?" Kuigi Michelle oli kristlane, ei olnud ta Sethi ja Carrie suhte peale väga kriitiline. Jah, ta teadvustas endale, et see polnud just kõige püham tegu, aga nii palju kui ta nii Sethi kui ka Carriet tunneb, siis ei saa öeda, et nad kuidagi halvemad inimesed oleksid. Mõnikord ei läinud asjad lihtsalt nii nagu soovitud.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 21, 2013 18:44:58 GMT 2
"Seda ütled sa praegu. Küll me mõne aasta pärast vaatame, mis sa sellest arvad," muigas Shawn ja sõi ka natuke enda taldrikule tõstetud portsu. See oli tõesi maitsev. Mees kuulas Dianat ja leidis, et tema sõnad olid päris huvitavad. Inimradiaator olla on päris tore, aga vaevalt sellest kogu õhtuks piisab. Shawn asetas enda taldriku lauale ning võttis hunnikust ühe pleedi, asetades selle ümber Diana. Kuuma joogiga on jah ilmselt natuke niru. "Seda pead sa ilmselt Danielalt või kelleltki teiselt uurima," lausus mees, kuid ta oleks täiesti nõus isegi seda tegema minema.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 21, 2013 18:48:48 GMT 2
Kuna Hunter istus Daniela õele ja tema mehele piisavalt lähedal, siis kuulis ta nende juttu. Üldiselt ta võõrastega rääkima ei kipu, aga hetkel oli ta omas kodus. "Ma võin minna ja termosega äkki kuuma vee tuua, siis saab iga üks võtta, kes tahab," pakkus poiss, tõustes pingilt püsti. Tal oli küll Simonaga tore vestlus olnud, aga see oli hetkeks vaikseks jäänud ja nüüd oligi hea midagi teha. "Simona, tahad kaasa tulla?" küsis Hunter, haarates maast Scooteri tühjaks söödud toidutopsi ja veekausi. Ta jalutas väliköögist välja murule ning valas vee sinna maha. Oli aeg Scooter sisse viia. Ta on juba vana ja seega mis ta ikka siin väljas külmetab.
|
|
25-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Diana Ramirez on Oct 21, 2013 19:14:34 GMT 2
"Mõtleme positiivselt ja ütleme, et mõne aasta pärast räägin ma sama juttu," lausus Diana muiates. Kui Shawn teda jätkuvalt nagu printsessi kohtleb, on võimatu tema peale üldse pahaseks jääda, sest tundub, et Diana on tõesti nii kergesti äraostetav. Kui Shawn pleedi ümber Diana õlgade asetas, tõmbas naine seda rohkem enda vastu. Nüüd oli küll päris mõnus olla. Ta oligi valmis juba enda õe poole pöörduma, kui üks noormees pakkus, et võib ise termosega kuuma vett tuua. "See oleks tore," ütles ta poisile.
|
|
18-aastane; Kergejõustik; Glee; Westside
Junior
The best thing that has ever happened to me is you
|
|
|
Post by Simona Dragomir on Oct 21, 2013 19:40:36 GMT 2
Daniela õde nägi Simona esimest korda ja ega ta Danielagagi just eriti palju ei suhelnud. Nad olid küll koolipeol tuttavaks saanud, aga rohkem suhtles Mona ikka Hunteriga ja siis Westside'i rahvaga, eriti veel Phoebega, ehkki Peter talle nüüd ka enam väga võõras polnud. "Ma tuleks küll, sest ma tegelikult tahtsin juba ammu end kuidagi kasulikuks teha," vastas tüdruk Hunterile ja tegi ka Scooterile pai. "Ega teil kakaod ei ole?" küsis Mona Hunterilt, sest tal endal tuli hull kakaoisu.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 21, 2013 20:00:51 GMT 2
Hunter jalutas üle muruplatsi maja poole, liikudes piisavalt aeglaselt, et Simona ja Scooter ka talle järele jõuaksid, sest ta hakkas natuke varem liikuma. "Ma ei tea. Peab vaatama, mida seal leidub," sõnas poiss, sest ta ei olnud ammu juba sinna kappi vaadanud. Ta ei ole eriline kuumade jookide sõber. Avanud hoovipoolse ukse, mis viis otse kööki, astus noormees Simona järel sisse. Ta pani tule põlema ning asetas looma topsi põrandale, lisades ühte neist vett. "Seal kõige vasakpoolsemas ülemises kapis peaks erinevaid teid, lahustuvat kohvi ja lahustuvat kakaod olema. Võta neid sealt natuke ja siis sa leiad sealt kraanikausist paremal olevast kapist mõne korvi kuhu need sisse panna," juhendas Hunter, võttes ise samal ajal kapist suure termose välja. Selleks, et saada täiesti tulist vett, pani ta kannu tulele. Sellega hakkama saanud, võttis ta igaksjuhuks külmikust ka mõned minikohvikoored ja ühte toosi valas ta tükisuhkrut. Nüüd jäi üle ainult oodata. Seega sättis noormees ennast ühele toolile. "Kuidas sulle meeldib siis? Igav ei ole?" uuris Hunter.
|
|
Junior
|
|
|
Post by Simona Dragomir on Oct 23, 2013 20:49:14 GMT 2
Simona läks koos Scooteriga Hunteri järel ning tuppa jõudes võttis ta hetkeks jope pealtki, sest toas oli piisavalt soe. "Eks ma otsin siis," lausus Simona, kui Hunter ütles, kus kakao ja kõik need kohvid ja teed peaksid olema. Kuna kapp oli Simona jaoks natuke kõrgel, tõusis ta varvastele ja avas selle ukse. Ta kobas seal natuke, kuni osa teekarpe alla sadas, kukkudes Simonale pähe. "Vabandust," naeris tüdruk ja hakkas teekarpe üles korjama, kuni ülevalt veel lisa tuli. Keegi on täna vist eriti koba. Lõpuks suutis neiu kõik kokku korjata ja leidis üles lahustuva kakao. Siis otsis ta ühe korvi ja pani sinna mõned teed ja ühe kohvipakikese. "Ega sul midagi selle vastu ei ole, kui me natuke siin istume?" küsis Simona. "Tahaks kohe tassikest kakaod, nii et kui sa seal juba oled, võid piima ka keema panna," lausus ta ja võttis laua tagant endalegi tooli, kuni Hunteri küsimust kuulis. "Tead, täitsa vahva on," vastas neiu. "Sinu seltskonnas vist ei hakkagi igav."
|
|
|
Post by Deleted on Oct 23, 2013 21:15:37 GMT 2
Hunter turtsatas alguses ainult kergelt, kui kapist pooled teekarbid Simonale peale sadasid, kuid hakkas naerma, kui neid veel juurde tuli. "Pole hullu," suutis noormees lõpuks koos ühe muigega öelda. Tüdruk korjas ju kõik kokku ja midagi purunevat seal ei olnud. Seega polnud eriline maailmalõpp. "Ideeliselt ju isegi võib," kehitas Hunter enda õlgu, vaadates aknast tagasi seltskonna poole, "aga Daniela õde vist ootab sooja vett." Ei saa ju lasta külalisel oodata. "Kui neid kiirkakaosid kasutada, siis seal peaks piim sees olema ja saab ka veega teha," pakkus Hunter ja ajas ennast püsti, kui kuumvesi valmis sai. Ta valas selle kõik termosesse ning pani uue täie keema, sest termosesse mahtus kolm kanutäit. "Enamasti küll mitte jah," muigas Hunter. Ta vaatas natuke ruumis ringi ning vaatas siis Simonale otsa. "Mis sa arvad, kui me viiksime muusika välja. Oleks võibolla veel mõnusam. See läks enne täiesti meelest ära," pakkus Hunter.
|
|
Junior
|
|
|
Post by Simona Dragomir on Oct 23, 2013 21:41:44 GMT 2
"Oh, õigus," tuli Simonale meelde. Nii et tuppa istuma võib ehk pärast tulla, kui väljas liiga külm peaks hakkama ja isegi jopest ega pleedidest enam abi pole. Praegu Mona aga ei kurtnud. "No siis vala mulle natuke, ma seni panen pulbri juba ära," palus Simona. Siis saab kakao eriti ruttu valmis, kuigi talle meeldis ikka see klassikaline kakao, kus enne tuleb piim ära keeta, siis pulber selles lahustada ja lõpuks suhkur lisada, et liiga mõru ei saaks. "Me võiks tõesti muusika välja viia. Minu meelest küsis keegi vahepeal kitarri ka," nõustus tüdruk. "Ja siis sa saad mu puujalgadega tantsimist ka näha," lisas ta lõbusalt.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Seth J. Murray on Oct 24, 2013 11:06:48 GMT 2
Seth kuulis tuttavat häält ning ta pööras pisut ümber ja kallistas blondiini vastu. "Muidugi mäletan," vastas noormees laia naeratusega. "Kuidas ma unustan ära esimese inimese, kes Tree Hillis ei pidanud mind mingisuguseks psühhopaadiks," lisas Joshua naerdes. Eks ta ilkus siiani selle kallal, kuidas tema kohta liikusid absoluutselt igasugused kuulujutud, enamik neist oli muidugi kellegi vaimusünnitis. "Sõjavägi jah. Praegu on puhkus, millalgi lähen erialasesse õpesse," seletas noormees. "Oih, kus mu kombed on. Carrie, ta on Jill, üks esimesi inimesi Tree Hillis, kellega ma tutvusin," lausus mees ja meenutas nende väikest väljaskäimist.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 24, 2013 18:25:00 GMT 2
Jill hakkas noormehe sõnade peale naerma, sest psühhopaadist oli asi küll kaugel. Vähemalt neiu arvates. Temal küll poisiga koos olles kordagi veider olla polnud ja seega ei saa öelda, et tal midagi viga oleks olnud. "Ja mis eriala sa siis valid, kui sa oled sellele mõelnud?" uuris Michelle, viies hetk hiljem enda pilgu Carrie'le, keda Seth talle tutvustas. Tema teadis naist kui kooliarsti. Nüüd oli tal võimalus teda tundma õppida kui Carriet. "Väga meeldiv," lausus tüdruk viisakalt ning surus naise kätt. "Ma ei tea, kas te olete varem kohtunud, aga see on Jace," tutvustas tüdruk siis juba enda kaaslase ka ära.
|
|