|
Post by Deleted on Oct 20, 2013 22:37:13 GMT 2
"Sa võid seda muidugi temalt endalt küsida, kui ta tuleb, aga minu arvates läheb tal hästi," sõnas Trey, hingates sügavalt välja, "no, ma loodan, et kõik on nüüd korras. Ja kuidas teil läheb? Ma näen, et sa hakkad varsti jälle vist Thoriks digimuutuma." Mees ei ole enam isegi üllatunud, kui Matt korraga uuesti kõvasti treenima hakkab. Mida kõike näitlejad enda filmide jaoks ära ei tee. Trey oli üsna kindel, et kui ta peaks tüübiga mingil veidral põhjusel kaklema minema, siis saaks ta päris haledalt tappa. "Eks sa anna siis teada, kuna sul mind vaja läheb," lausus Trey muiates. "Seth ja ta arst," turtsatas Trey ja hakkas kergelt naerma, "üldiselt nad vist pidi tulema küll ja ta nimi on Carrie. Nad pidid vist Carrie poja ka kaasa võtma." Salatite ründamine ei tundunudki nii halb idee. Kui mõni inimene poleks tahtnud esimesena söögi kallale asuda, siis Trey oli küll üks nendest, kellel oli ükskõik. Kui tal on kõht tühi, siis ta sööb. Mees läkski laua juurde ja tõstis ühele taldrikule natuke salatit ja muud näksimist. Leidnud ka kahvli ja ühe õllepurgi jalutas ta tagasi grilli juurde. "Sa ei taha juua?" küsis Trey, kes ei tulnud selle pealegi, et Matt täna kaineks võiks jääda.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 20, 2013 22:44:57 GMT 2
"Mina sind küll minema lohistama ei hakka," muigas Jace Jilli sõnu kuulates. Need inimesed siin tundusid vähemalt esmaspilgul küll sõbralikud. Võib-olla peaks temagi endale paar uut tuttavat hankima - paha see ju ei teeks. "Ka minul on hea meel teiega kohtuda," pöördus Jace korraga mõlema võõrustaja poole. Chadist oli ta üht-teist juba kuulnud ning selle põhjal, mida Jill mehele rääkinud oli, tundus Chadi näol tegemist olevat päris muheda tüübiga, kui välja arvata tõsiasi, et too kunagi Jace'i praeguse tüdruksõbraga flirtida üritas. See viimane on muidugi juba unustatud seik ja mingit ohtu Sommers talle endast ei kujuta.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 20, 2013 22:47:37 GMT 2
Carrie oli tõesti üllataval kombel hoopis see, kes peole minna tahtis. Võibolla oli see tingitud sellest, et tal ei olnud just eriti palju sõbrannasid kellega suhelda ja paljud inimesed vaatasid teda endiselt sellise pilguga nagu ta oleks mõni kurjategija. Naine tundis kutsututest vaid Treyd ja noh mingil määral neid inimesi, kes veel koolis käisid. Chad olid sellest aastast ju tema kolleeg, kuigi ei saaks öelda, et nad eriti rohkem sõnu oleks vahetanud kui mõni tervitus koridoris. "Jah," lausus Carrie, lükates autoukse kinni ning võttes seejärel enda poja käest kinni, kui too ka autost välja ronis. Seda oli veider tunnistada, aga kui nad maja taha liikusid, tundis naine isegi ennast pisut närviliselt, kuigi tegu oli kõigest ühe grillipeoga. "Ma loodan, et see tulemine oli ikka hea idee," sõnas naine, kui eemal juba rahvast näha oli. Ta nihkus noormehele lähemale ja oleks talle ilmselt käe ümber pannud, kui ta mõlemad käed kinni juba ei oleks olnud.
|
|
25-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Diana Ramirez on Oct 20, 2013 22:47:47 GMT 2
Need pisikesed vaidlemised olid vist igal abielupaaril, aga noh, neid rasedate naiste tujusid ei või ka kunagi ette teada. Eks tänane tüli ei meeldinud Dianalegi, aga ta siiski arvas, et tal oli õigus Shawni peale pahane olla, kuna mees ei rääkinud kohe talle oma tagasilöögist. Nüüd ta vähemalt rääkis Shawniga ja see oli hea märk. "Istumise vastu poleks mul midagi, aga süüa tahaks ka," lausus Diana ja asetas hetkeks käed oma kõhule, kui lapse liigutusi tundis. "Jälle peksab," teatas ta. Ju siis oligi hea mõte praegu kuskile maha istuda.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
Work all paled into the background as soon as I had a baby.
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Oct 20, 2013 22:51:32 GMT 2
Matthew noogutas, hea kuulda, et sõbral ja tema tüdrukul kõik sujub. "Muutun jah. Tegelikult pidid võtted juba käima, aga mul õnnestus kõik uude aastasse lükata, nad said aru õnneks, et perekond tuleb esimesena. Pealegi pidi sellel aastal olema vaid mõni nädal võtteid, selle liigutamine ei läinud väga keeruliseks," rääkis Matt. Ta alustas treeningutega varakult, et detsembris ei peaks nagu segane jõusaalis rügama. Tegelikult pidi viimasel kuul eratreener ka hakkama käima, kuigi Matt juba teadis ka ise päris hästi, kuidas kõik lihased võimalikult suureks kasvatada. "Carrie, õigus. Nagu selles Kingi õudukas," noogutas Matthew. Ta jättis nimesid tavaliselt filmide või raamatutega meelde. "Ühe RB võid visata," vastas Matt.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Raven Hall on Oct 20, 2013 22:55:55 GMT 2
Faye tööpäevad on viimasel ajal muutunud pea et kahekordselt pikaks, eriti nüüd, kui ta sai kõrvalosatäitja rolli, mida võiks osaliselt tembeldada ka peaosatäitjarolli alla, vampiiride ja libahuntidega seotud sarjas, veetis näitsik rohkem aega võtteplatsil kui Trey korteris. Aga tänu faktile, et tema mängitav libahunt on niivõrd sarnane tüdruku endaga, oli enda tegelasse kehastumine Raveni jaoks lihtne. Kuigi päris üks ühele ta siiski temaga polnud. Esiteks pole ta libahunt ning teiseks ei kanna ta mingit magical-miracle last endas, mille ümber suht kõik käib. Aga muidu roll ning sari näitsikule momendil meeldib. Väikene vaheldus sellest, millega ta muidu igapäev tegeleb. Tree Hilli tuli Faye Wilmingtonist enda autoga, mille ta esimese palga eest endale soetas. Kuna tema ja Trey päevaplaanid erinevad kohati väga palju, siis kulus see ära. Odavam kui takso ning turvalisem kui ühistransport. Enda 2013 aasta Chevrolet Camaro Sommersite maja ette parkinud, kõndis Aaren otse tagaaeda. Vaevalt kedagi majas sees on ning seega uksekellaga mängimine ja viisakalt eesuksest tulek ei tundu eriti mõttekas. Leidnud kiirelt ühe tumedapäise sinisilmse tüübi Mattiga rääkimast, ilmus neidise suule õrn muie ning ta kõndis otsejoones temani, tervitades vahepeal Chadi, Milenat ja teisi tuttavaid nägusid, keda ta on kasvõi mööda minnes näinud.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 20, 2013 22:57:27 GMT 2
"Vähemalt midagi meeldejäävat," muigas Daniela. Ise asi, kas Trey ja Helena sellest kohtumisest sõpradeks ka jäävad või hakkavadki ainult teineteise kallal ilkuma. "Mnjah, aga selles majas minu teada kitarri ei ole," sõnas tüdruk, "kui siis pisike minikitarri, mis kuulub Rosie'le." Tüdruk hakkas juba uuesti suud avama, et veel midagi öelda, aga siis märkas ta enda õde. Ta hüppas püsti ning jalutas Diana ja Shawni juurde. "Hei," lausus ta neile, kinkides mõlemale ühe kallistuse. "Tulge edasi ja istuge näiteks siia minu ja Helena juurde," pakkus Dani, viibates sõbranna poole. "Kui süüa tahate, siis võite laualt kõike võta. Liha peaks vist ka varsti saama, kui Matt rohken enda käsi liigutab ja vähem suud," muigas tüdruk, vaadates enda poiss-sõbra poole.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
Music is my life. The lyrics are my story.
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Oct 20, 2013 23:07:31 GMT 2
"Aga eelmisel korral ei tundunud ta selline jerk," lausus Helena vähe vaiksemal hääletoonil. Kohtumine oli tõesti meeldejääv. "Kahju," sõnas tüdruk. "Rosielt ma tema asju küll ära võtma ei hakka." Nii et saab tänane õhtu ehk ilma ka hakkama. Võib-olla üllatab Helena hoopis topsidega, kui ta mingi rütmi peale peaks jälle tulema. Ta oli seda kõvasti harjutanud igavushetkel. Kui Diana ja Shawn ilmusid, tervitas Marie neidki ja tegi neile ruumi, et nad istuda saaks. "Mina prooviks küll salatit," lausus Helena ja ajas end püsti, et võtta taldrik ja sellele üks korralik ports salatit tõsta.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 20, 2013 23:08:21 GMT 2
"Huh, nad peavad sind ikka väga kõvasti sellesse rolli tahtma sellisel juhul," sõnas Trey, kes töötab siiski kaamera taga ja teab, kui oluline on aeg ja sellest kinni pidamine. Seda enam, et ta enda sari viimasel ajal graafikust maha kipub jääma. "Aga noh, ega Thori vist ilma sinuta polekski. Noored tüdrukud jooksevad kõik kinno su ilusat näolappi imetlema," hakkas mees naerma, "ja nad kindlasti ootavad ühte särgita stseeni. Jah, ma mõnikord loen, mida huvitavat nad sinu kohta kirjutavad, kui mul suur semu igatsus peale tuleb." Trey ei suutnud isegi selliste sõnade peale tõsiseks jääda, sest see kõlas natuke palju imelikult. Isegi tema kohta. "Mida seost, aga jah nagu seal," kortsutas Trey pisut enda kulme, avades samal ajal enda õllepurgi ja võttes sealt pisikese lonksu. "RB? Nalja teed või?" esitas ta Mattile küsimuse, "Dani, miks sa enda mehel juua ei luba?" Seda vastust ta ei jõudnud veel kuulata, sest kohale ilmunud tumedapäine iludus lihtsalt röövis kogu tema tähelepanu. "Hei, tore, et sa kohale tulid," sõnas Trey ning asetas enda käe ümber Raveni piha, vajutades tema huultele ühe korraliku suudluse. Nad nägid teineteist töö ajal lihtsalt nii vähe, et iga hetk koos tundus liiga väärtuslik.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Seth J. Murray on Oct 20, 2013 23:09:20 GMT 2
"Ära muretse, ma ei usu, et nad meid kutsunud oleksidki," rahustas Josh Carrie't, kes ilmselt närveeris rohkem selle pärast, mida teised arvavad. Noormees jõudis enda pisikese seltskonnaga tagaaega ja tervitas inimesi, kellest ta paljusid nägi esimest korda. Oi, üks lokkidega neiu oli küll tuttav. Varsti nägi ta ka tõenäolist võõrustajat, Danielat, ning liikus tüdruku juurde, keda ta koolis oli ikka näinud. "Tõime midagi enda poolt ka," mainis nooruk peale tervitust ja pani puuviljavaagna lauale, et võõrastel kätt suruda ja end tutvustada.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 20, 2013 23:15:36 GMT 2
Shawn hakkas neile silmadega kohta otsima, kuni Diana teatas, et laps jälle peksab. "No, pisike, lase enda emmel nüüd puhata," lausus mees kergelt muiates, asetades enda käe abikaasa kõhule. Tundus, et seal käis tõesti üks õhtune võimlemine. Ime, kuidas naised suutsid lapsi kanda. Rohkem Shawn midagi öelda ei jõudnud, sest kohale ilmunud Daniela, otsis neile ise kohad ja viis peoga kurssi. Mees jalutas koos naisega näidatud kohtadele ning tõusis siis uuesti püsti, et Dianale midagi süüa otsida. Laual oli päris suur valik asju. Lõpuks mingi korraliku portsu valmis saanud, istus ta naise kõrvale tagasi, ualatades talle nii taldriku kui ka riistad, millega süüa. "Head isu," sõnas ta Dianale ning pärast murdsekundilist kahtlushetke vajutas tema huultele ühe pisikese suudluse.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 20, 2013 23:21:43 GMT 2
"Sa pead teda lihtsalt tundma õppima," muigas Daniela Helena sõnade peale. Tundus, et mehe paksu ülbe kihi all on olemas ka tegelikult üks suur soe süda. Seda on lihtsalt raske esimesel korral leida. "Mine ja ütle, kuidas maitses," lausus Dani ning juba järgmisel hetkel vaatas ta otsa Sethile, keda ta küll pikalt näinud ei olnud. Temaga kaasas oleva naise tundis ta kohe kooliarsti näol ära ning see pisike poiss pidi siis ilmselt tema poeg olema. Ta tervitas neid kõiki ja ütles, et nad ennast koduselt tunneksid. Ta eemaldas vaagnalt kile ning lükkas selle laua servast natuke kaugemale. Halb, kui see maha kukuks. Kuulnud selja tagant korraga Trey küsimust, kortustas ta enda kulme. "Mina ei keela midagi," sõnas ta kindlalt, "ta ise teatas, et tahab täna autojuht olla, kui keegi koju peaks tahtma minna."
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
Work all paled into the background as soon as I had a baby.
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Oct 20, 2013 23:23:10 GMT 2
"No kui ma esimeses osas olin Thor, oleks näitlejavahetus neile fännibaasi põhjal keeruline. Fännid ei salli muutusi," tõdes Matthew. Ise noored inimesed, peaksid kiirelt harjuma. "Oojaa, särgita stseenid," turtsatas mees. "Aga kurat küll, mind tahetakse vaid mu keha pärast. Kes mu mõistust hindab?" jäljendas Matt naiste juttu. "Ma võin sulle selfie saata, kui väga suur igatsus peale tuleb," lisas Matthew ja hakkas mürisevalt naerma. "Aa, ei," raputas Matt pead. "Ma ei joo, sest ma õhtul pakun transporditeenust." Varsti liitus Faye, kes nägi alati välja nagu hot mess ja seda kõige paremas mõttes. Matt kontrollis grilli ja pani esimese grillitäie liha minema.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 20, 2013 23:36:04 GMT 2
Lõpetanud suuduse Faye'ga, pööras mees enda pilgu uuesti sõbrale. Fännid on tõesti filmide ja sarjade puhul keeruline osa. Ideeliselt sa töötad ju nende jaoks, aga samas ei saa ju neile ka kõike anda, mida nad tahavad. Mõnikord neile meeldib muutus, teine kord vilistatakse sind lihtsalt välja. "Oo, jään seda pilti ootama," muigas Trey ja hakkas samuti naerma. Nad olid jobud koos. Ja seda sõna otseses mõttes. "Jama värk," sõnas mees kulme kortsutades, "halva ameti valisid endale tänaseks õhtuks ja veel vabatahtlikult." Rüübanud lonksu enda purgist, otsustas mees taldriku vaikselt ära tühjendada. "Sa tulid jala või autoga," pöördus Trey enda tüdruku poole, märgates seega ka vilksamisi Sethi koos Carrie'ga. Tore, et nad tulid. Pisike Clyde oli ka nendega ja tundus üsna segaduses sellest suurest rahvast.
|
|
25-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Diana Ramirez on Oct 21, 2013 10:35:44 GMT 2
Tundud Shawni käsi enda kõhul, asetas enda käed nende peale. "Enam polegi palju jäänud," lausus ta. Umbes kuu aega veel ja siis näeb tema ja Shawni esimene laps juba ilmavalgust. Kui Shawn süüa läks tooma, võttiski Diana Helena ja Daniela juures istet, hoides käsi oma kõhul, et veel lapse liigutusi tunda. Nüüd ta nii palju enam ei peksnud, aga eriti rahulik ta ka ei tundunud. Kui Shawn ühe taldriku ja söögiriistadega tagasi tuli, võttis Diana selle vastu ning vastas ka Shawni pisikesele musile. "Ma ei ole enam pahane," lausus ta vaikselt, huuled kaardumas kergeks naeratuseks. Shawn oli just Dianale näidanud, et ta ei saagi mehe peale kaua pahane olla.
|
|