|
Post by Deleted on Oct 14, 2013 21:04:18 GMT 2
"Mnjah, eks see üks halva nurgaga ristmik ole, aga see ei muuda asja, et sa mu auto ära mõlkisid," lausus noormees selle lõpu juba pigem lõbusalt ja kergelt narritavalt. Tegelikult võiks ta ju vabalt ise enda auto lihtsalt ära parandada lasta. Raha tal ju selleks on. Siis ei jääks kindlustusele ka mingit märki juurde. Samas vaevalt tüdruk sellega nõus oleks. "Miks ma ei imesta," muigas mees kergelt. Kui ta TRICi baarmen oli, teadsid teda peaaegu kõik. Viimasel ajal on ta rohkem tagasi tõmmanud ja üldiselt Wilmingtonis töötanud.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
Music is my life. The lyrics are my story.
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Oct 14, 2013 21:10:49 GMT 2
"Sa vaevu tunned mind ja juba hakkad sa mu kallal norima," lausus Helena, kuid sedagi mitte toriseval, vaid pigem lõbusal ilmel, kuigi tema pea valutas jubedalt. Miskipärast tuli talle kohe Colin meelde, sest see mees noris neiu kallal ikka väga tihti, kuigi ei teinud seda samuti õelusest, vaid pigem oli see selline mänguline ja lõbus norimine. "Nojah, aga kui sul kiire on, siis sa võid ehk minna, kuhu iganes sa minema pidid," sõnas tüdruk nagu muuseas, sest miks peakski kutt veel temaga lobisema jääma. Nad vaevu ju tundsidki teineteist, kuigi nimed võisid tuttavad olla.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 14, 2013 22:15:26 GMT 2
"Vabandust," lausus Trey, asetades korraks enda käe südamele. Ta pani märkmiku kinni ning vaatas neiule otsa. "Sa kutsud endale kellegi järele? Ma arvan, et sellises olekus ei ole sul kuigi hea autot juhtida. Kui sa just järgmist autot ära ei taha mõlkida, aga vaevalt see su tänastes plaanides on," sõnas mees, silmitsedes korraks kella ja siis aneda autot. "Eks ma peaksin minema jah," leidis Trey, pidades nõu, kas viia auto kohe remonti või sõita sellega veel Wilmingtoni. Parem vist mitte. Saabki enda mootorratta garaažist välja ajada ja sellega veel viimased sõidud teha.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Oct 14, 2013 22:30:43 GMT 2
"Pole hullu," lausus Helena. "Jah, ma kutsun kellegi järele ja võib-olla lasen auto ka siis kaasa vedada, sest siia seda jätta ei saa," vastas ta noormehe küsimusele. Mõnel heal sõbral kindlasti on ehk vajalikud vahendid, et seda natuke mõlkis autot ka enda järel vedada. "Olgu siis," noogutas tüdruk. "Katsu ikka turvaliselt kohale jõuda," lisas ta, kuigi tegelikult peaks seda Helenale endale ka ütlema. Tüdruk otsis taskust oma mobiili ja trükkiski sinna ühe oma hea sõbra numbri.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 15, 2013 23:20:06 GMT 2
"Noh, kui sina siin oled, siis ei peaks ju probleemi olema," lausus Trey, kui Helena soovitas tal tervelt kohale jõuda. Natuke õelalt võis see kõlada, aga mees ei mõelnud sellega midagi halba. Ta viskas autole kerge pilgu, enne kui end jälle mersu rooli taha sättis. Tundus, et auto liigub kenasti ja seega saab ta auto kohe töökotta ära viia. Enne sündmuskohalt lahkumist viipas ta veel kergelt Helenale ning kadunud ta oligi. Trey viis auto remonti ning sõitis siis taksoga koju tagasi, et garaažist enda motikas välja võtta ja hoopis sellega Wilmingtoni sõita.
OT: Läbi?
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Oct 15, 2013 23:24:04 GMT 2
OT: Läbi.
|
|