|
Post by Deleted on Oct 20, 2013 18:46:10 GMT 2
"Ega siia jah keegi tavaliselt kedagi otsima ei tule," muigas noormees. Ideaalne koht, kui sa tahad enda eluga otsast peale alustada või siis lihtsalt mõneks ajaks kõigest puhkust saada. "Ausalt öeldes oli see ka põhjus, miks mina siia tulin," lausus Peter, vaadates õele otsa. Ta ei soovinud ajakirjanikega enam rääkida. Noh, ta ei rääkinudki nendega, aga nad lihtsalt käisid tal järel ja see oli kõhe.
|
|
23-aastane; Eastside
Celebrity
Falling for you took me by surprise, but, wow... I like it!
|
|
|
Post by Megan Whitely on Oct 20, 2013 19:09:56 GMT 2
"Sellepärast ongi pommiaugus ka mõnikord hea elada," lausus Megan. Talle võis küll Tree Hill täitsa meeldida, aga see ei tähendanud, et see linnake naise jaoks pommiauk ei olnud. Kõik väiksed kohad olid tema jaoks pommiaugud. "Sa tahad öelda, et sul olid ka ajakirjanikud sabas juba või?" kortsutas Caroline venna sõnade peale kulmu. Oih. Seda küll vaja polnud, et tema skandaali keegi selline ka kisutakse, kellel sellega mingit pistmistki ei olnud.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 20, 2013 19:54:15 GMT 2
Peter noogutas ning jalutas õe kõrval edasi, jagades enda pilku nii tee kui ka õe vahel. "Jah, aga ma ei rääkinud neile midagi ja seega nad põhiliselt lihtsalt käisid mul järel," sõnas noormees, "viimane kord kui ma kodus käisin, siis ei näinud ma ühtegi nii et..." Peter ei öelnud seda varem Meganile, sest ei tahtnud seda selle mõttega ärritada. Kunagi ei või ju teada, kuidas see talle mõjub. Nüüd oli see aga ise lihtsalt tema suust välja lipsanud.
|
|
23-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Megan Whitely on Oct 20, 2013 20:01:04 GMT 2
"See veel puudus," sõnas Megan, kuigi teadis, et see on tema süü, et need ajakirjanikud nüüd tema vennal ka sabas olid. Vaevalt nad naise vanemadki rahule jätsid, veel enam seetõttu, et nende isa on tuntud fotograaf ja ilmselt tahavad need ajakirjanikud ka tema kommentaare saada. "Ma arvan, et võin isegi aastaks siia jääda, sest siis olen ma raudselt mõneks ajaks pildilt kadunud," sõnas naine. Siis oleks ta Tree Hillis ehk sama kaua kui Peter, kui noormees just kauemaks ei otsusta jääda. Ta jalutas Peteri kõrval edasi ja varsti hakkaski kaubanduskeskus paistma. "Oled sa endiselt kindel, et sa midagi ei taha?" küsis Megan uuesti üle, sest mõtleski esimesena neid naisteriiete kauplusi külastada.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 20, 2013 20:07:05 GMT 2
"See oleks päris lahe," sõnas Peter, sest tema jääb ju nagu nii siia kooliaasta lõpuni, kui mitte kauemaks. Tal ei ole nagu nii seda keskkooli enam nii palju jäänud. Kes teab, äkki käib enda viimase aasta ka siin ära. "Kui ma tahan, siis ma ütlen sulle. Sobib?" vaatas nooruk enda õele otsa, "ma kutsusin ju siiski sinu välja." Seega on põhiline, et Meganil tore oleks ja küll siis Peteril ka mõnus olla on.
|
|
23-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Megan Whitely on Oct 20, 2013 21:04:46 GMT 2
"Nagu ütled," lausus Megan ja sammus siis vennaga koos kaubanduskeskusesse. Esimesena läks ta H&Mi, kust võttis kohe paar seelikut, sviitrit ja mõned kleidid. Kuigi enamik asju olid tumedates värvides, sattus vähemalt kleitide sekka ka mõni lilleline ja nii kadus naine nendega proovikabiini. Need tumedad kleidid talle meeldisid, aga selle lillelise osas polnud ta nii kindel ja nii tegi ta korraks proovikabiini ukse lahti. "Mis sa sellest arvad?" küsis ta vennalt, sest ei teadnud, kas lilleline oleks ikka temalik. Ta ei olnud ju eriline lillelaps ka, kes nägi elus ainult ükssarvikuid ja vikerkaari. Megan pidas end rohkem realistiks.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 21, 2013 18:15:25 GMT 2
Peter läks õega kaasa ja soovitas isegi talle mõnda hilpu, kuid talle mitte just suureks üllatuseks valis Megan enamik riideid endale ikkagi ise. Ju siis ei ole poisil veel nii head maitset kui Meganil. Sellel ajal kui õeke riideid selga proovis, istus Peter proovikabiinide juures pehmel tumbal, jälgides enda peegelpilti. "Vau," sõnas Peter, kui õeke kabiinist välja tuli, seljas lilleline kleit, "see on kohe kindlasti midagi uut. Kui sa tahad enda karmi tšiki imagost lahti saada, siis osta see ära. Sa näed sellega päris nunnu lillelaps välja. Samas... kui sa sellele nahktagi juurde paned, siis sa ei olegi nii teistsugune enda tavalisest olekust." Poisi arvates oli täitsa lahe enda õde milleski muus toonis ta näha kui must. Ta oli ilus naine ja võiks ju värve ka kanda. Seega tõstis Peter enda pöidla üles, naeratades õele soojalt. "Ma ütleks, et üheksa kümnest, sest ma lihtsalt ei ole harjunud sind sellises riietuses nägema," lisas nooruk lõbusalt.
|
|
23-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Megan Whitely on Oct 21, 2013 19:24:48 GMT 2
Megan ei tahtnud küll Peteri tundeid riivata, aga ta usaldaski tavaliselt enda või sõbrannade maitset rohkem. Kuna vend oli selle idee ise välja käinud, pidi naine ta ikka kaasa võtma. Eks siis nüüd näeb, kas venna maitset tasub üldse usaldada. "Lillelaps my ass," sõnas Megan. Talle meeldis see karmi tšiki imago. Lillelapse imago ei tundunudki väga temalik. Võib-olla oleks pidanud võtma hoopis mingi kindla tooni või teistsuguse mustriga kleidid. "Kui sa ütled üheksa kümnest, siis ma ei ole selle vastusega rahul ja seda lillelist kleiti ei võta," lausus naine. Ta tahtis kuulda ikka kümmet kümnest, kuigi nahktagi juurde tundus hea mõte iseenesest.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 21, 2013 20:17:39 GMT 2
Õe sõnad panid nooruki turtsatama ja kergelt naerma. Kui asi puudutas moodi tahtis Megan ilmselgelt veatu välja näha. Selles ei ole tegelikult midagi halba. "Tead, ma lähen otsin sulle mõne muu klieidi siis, mis oleks rohkem sinulik," sõnas Peter ja ajas ennast õe vastust ootamata üles, et jälle erinevate väljapanekute vahele kaduda. Mõne aja pärast ilmus ta tagasi, käes kaks musta kleiti ja üks natuke värvilisem kleit. "Proovi neid," pakkus Peter, ulatades need õele. Kleit nr 1Kleit nr 2Kleit nr 3
|
|
23-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Megan Whitely on Oct 21, 2013 20:56:20 GMT 2
Muidugi tahtis Megan lihtsalt veatu välja näha, kuna ta oli ikkagi supermodell, mitte mingi suvaline rikas tibi, kes muud ei tee kui pidutseb päevast päeva. "Lase käia," sõnas Megan, proovides ise erinevaid tope, mis ta võtnud oli. Ta jäi natukene kauemaks end silmitsema, kui sai selga punase topi. Tundub, et tema värv polnud mitte ainult must, vaid ka punane. Kui Megan lõpuks järgmised kleidid kätte sai, proovis ta neid selga ja naise lemmikuks osutus must minikleit, mis suurepäraselt ümber tema keha liibus. Seda otsustas ta ka Peterile näidata ja nii tegi ta proovikabiini ukse jälle lahti. "Aga mis sa sellest arvad?" küsis ta. Megani enda meelest oli see kuradima seksikas.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 23, 2013 16:49:04 GMT 2
Peter ootas rahulikult proovikabiini ukse taga, oodates, et Megan tema toodud keidid ära prooviks. Kes teab, äkki talle mõni neist isegi meeldib? Kui noormees õe seljas kolmest ühte nägi, siis võis ta ennast juba üsna edukaks nimetada. Pealegi nägi see kleit Megani seljas väga hea välja. "Huh, iga mees, kes sellist naist linnas näeks, jääks talle järele vaatama," lausus nooruk lõbusalt, tõstes pöidla üles. "Kui ma su vend ei oleks, siis ma sebiks su ära," muigas Peter, kuigi ta ei julge eriti neidudega rääkidagi. Eriti nendega, kes talle võõrad on.
|
|
23-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Megan Whitely on Oct 23, 2013 18:13:41 GMT 2
"Kas see on sinu viis öelda, et osta ära?" küsis Megan, kulmud kavalalt kerkimas. Megan ise kavatses küll selle kleidi ära osta, enne kui see mõne teise naise seljas lõpetab. See kleit oleks Meganile justkui disainitud, kuigi on ostetud kaubanduskeskusest, mitte mingist kallist butiigist. "Iuu," sõnas naine, kui Peter ütles, et sebiks ta ära, kui ta poleks naise vend. "Tead, et meestel, kes endast vanemaid naisi vaatavad, pole maitset ollagi," lausus Megan. See polnud mingi norimine, sest ta ise oli ka seda meelt. Ta ise ka ei läheks kunagi endast palju noorema mehega kohtama, pigem siis juba mingi vanapässiga.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 23, 2013 20:26:40 GMT 2
"Ilmselt," kehitas Peter enda õlgu, "sa näed tõesti selles kleidis kena välja." Poiss hääletaks selle poolt, et Megan selle ära ostaks, aga eks naine peab ikkagi ise otsustama, kas täiendab enda garderoobi selle hilbuga või ei, sest keegi teine seda ju kandma ei hakka. "Miks sa nii arvad?" kergitas Peter enda kulme, "minu arvates ei ole vanusel vahet. Kui keegi meeldib, siis meeldib ja nii ongi." Nooruk ei saanud aru nendest, kes kirtsutasid kellegi vanusevahe peale nina. Kui nad on koos õnnelikud, siis mida need numbrid ikka näitavad?
|
|
23-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Megan Whitely on Oct 23, 2013 20:39:27 GMT 2
"Selle lillelise võid sa aga tagasi viia ja mulle ehk mõne punase kleidi tuua," arvas Megan ja ulatas Peterile lillelise kleidi. Polnud see lilleline ikka nii tema maitse, sest see tegi temast hetkega süütukese ja süütukese imagot Caroline just ei fännanud. "Ma ei tea, see tundub nii rõve ja vale ja vastik," vastas Megan Peteri küsimusele. "Ma enne võtaks tuhat korda selle, kes vanuse poolest ehk mulle isaks sobib kui mingi poisikese." Ei, tema küll mingi milf ei tahtnud olla.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 23, 2013 21:10:06 GMT 2
"Olgu saab tehtud," sõnas Peter ning võttis kleidi vastu, et see tagasi viia. Eks siis otsib midagi punast. "Okei, tundub, et siin lähevad meie arvamused küll lahku," sõnas noormees turtsatades ning jalutas proovikabiinide juurest ära, et mõni ilus punane kleit leida. Kusjuures neid ei olnudki hetkel poes palju, aga siiski suutis ta leida kolm, mis õele võibolla rohkem meeldiksid. "Noh, proovi neid," ulatas Peter uued kleidid õele, kui tagasi riietuskabiinide juurde jõudis. Kleit 1Kleit 2Kleit 3
|
|