14. september 2013
Sept 14, 2013 16:54:28 GMT 2
Post by One Tree Hill on Sept 14, 2013 16:54:28 GMT 2
Gossip Corner
Sügis on meile halastamatult peale tulnud ja sellega ühes toonud ka kooli, mis tähendab hommikul varem ärkamist, igavates ja natuke vähem igavates tundides istumist, stressi lausa suure algustähega ja otse loomulikult sõpru, ilma kelleta ei elaks meist keegi koolipäeva üle. Kummaliselt palju on sellel aastal uusi õpetajaid, kes toovad kooli natukenegi värskust ja uudsust. Loodame, et suudame sellest kooliaastast kõike võtta, sest ühel hetkel saab keskkool läbi ja siis oleme kõik selle suure maailma meelevallas. Aga enne kui ma liiga poeetiliseks muutun, lähme parem tänase sissekande juurde. Ega te ometi arvanud, et ma teid sellel aastal Tree Hilli mahlakast kõmust ilma jätan?
UUED NÄOD
Ma arvan, et ma ei ole ainuke, kes on näinud Westside'il liikumas tumedapäist noormeest, kes veedab üsna palju aega Phoebe'ga. Ta ilmus isegi linna sama bussiga, millega neiugi. Uskuge või ei, aga tegemist on Megani venna Peter Whitelyga. Jah, selle sama psühho vennaga. Loodame, et tema kupli all on kõik ikka korras ja me ei pea kartma, et ta koolis kedagi ähvardama kukuks. Teile teadmiseks – tal on diagnoositud SAD, mis ei tee teda just eriti tasakaalukaks inimeseks. Just sayin'...
Kõik inimesed, kes spordist vähegi lugu peavad, peaksid teadma sellist nime nagu Josiah Morgan. Seda veel enam põhjusel, et noormees on pärit meie oma armsast väikelinnast. Temaga käib kaasas aga suur skandaal. Nimelt visati poiss enda ujumismeeskonnast kakluse tõttu välja. Nüüd on ta aga kandideerinud Tree Hilli keskkooli meeskonda. Võib-olla toob ta meile kasu ja viib meid võidule?
Tore, et rahvas Tree Hilli tagasi pöördub. Sarnaselt meie eelmisele uuele näole on linna ilmunud Clinton House, kellele kuulub tuntud fima tsunima. Kui keegi on mõelnud, kuidas sai linnavalitsus meile nii suurepärase ujumiskompleksi teha, siis selle taga seisab see sama mees, kellel on raha jalaga segada. Ilmselt ma ei liialda, kui väidan, et ta on hetkel üks linna rikkamaid mehi... khm, naised pange enda pilgud valmis, sest nagu iga rikas mees, näeb ka tema ülikena välja.
Kui kellelegi peaks meenuma üks lühike blondide juustega teismeline neiu, kes üsna tihti Tree Hillis igasuguste veidrustega tegeles, siis pange see kujutis kokku meie uue kunstiõpetajaga - Eliora Bernard. Jah, tegu on selle sama inimesega. Teades, milline see naine olla võib, julgen öelda, et keskkooli kunstitundides hakkab tore olema...
ROWANID LAHUTUSE ÄÄREL?!
Meie uue kisakoori kapteni Abigaili perekond hakkab ilmselt mõne kuu jooksul kolinal kokku varisema. Mõlemad tüdruku vanemad on rohkem ametis armukeste kui teineteisega. Vaene tüdruk on sellest kõigest päris suures šokis. Eriti päraste seda, kui Paige Rowan avalikult enda armukesega linnas ringi hakkas käima. Kas ainult mulle tundub või on see déjà vu? Ma pean silmas praeguse kisakoori treeneri perekonna draamat ajal, kui ta ise keskkoolis veel käis ja kisakoori kapten oli.
Sõbrannale tuli toeks Tori, kes lõpuks enda iga-aastaselt reisilt tagasi jõudis. Sõbrannad veetsid aega rulapargis, kus Tori sõbrannale isegi sünnipäevalaulu esitas ja päris kopsaka kingituse tõi. Hiljem jalutasid neiud koos lihtsalt linnas ringi, süües vahepeal jäätist. Sõbrannad rääkisid poistest, filmidest, koolist ja kõigest muust, mis sülg suhu tõi.
HUNTER JA JACK ON NÜÜD SEMUD
Samal ajal kui Matthew muudkui haigla vahet jookseb, Chad enda uue naisega aega veedab ja kaksikud jumal teab millega tegelevad, on Hunter aega veetnud Jackiga. Kui alguses juhtusid nad linnas niisama kokku, siis tänaseks päevaks on nad korduvalt kokku saanud, sest mees õpetab poisile autosõitu ning lisaks sellele putitavad noormehed töökojas vanat 70-ndate Mustangi. Loodame, et noorim Sommersite poiss Jackilt mõnda halba harjumust endale külge ei poogi, nagu näiteks suitsetamine, kaklemine, võidusõidud ja naistega mängimine.
RÄÄKIDES HALBADEST HARJUMUSTEST...
Just mõned sissekanded tagasi rääkisin ma sellest, et Jack oli uuesti politseiga pahuksis. Nüüd suutis ta veel kaklema minna ei kellegi muu kui Dominique'iga, kes leidis, et Janist võib puutuda ainult tema ja mitte keegi muu. Ma ei teadnudki, et tal selle neiuga nii lähedased suhted on, et teda teise mehega nähes tundis ta armukadedust. Üldiselt muidugi, mida Jack üldse Janisega tegi, kui tal on suhe Milenaga? Või on need kaks juba lahku läinud? Igatahes oli kaklus üsna verine ja tasavägine, kuid nagu ikka, peab keegi võitjaks tulema. Seekord oli selleks Dominique.
CHAD JA ANNA TÕESTI ABIELLUSID SALAJA
Kui eelmises sissekandes ma ainult hellitasin mõtet sellest, et see noorpaar lendas Floridasse selleks, et teineteisele sõrmused sõrme lükata, siis seekord pean ma ütlema, et minu sõnad on nüüdseks tõelisuseks saanud. Tuleb välja, et Anna astus Tree Hilli pinnale tagasi täieõigusliku Sommersina. Mind tõsiselt huvitab, mis pani neid noori salaja ja kiiruga abielluma? Kas hiljuti Danielaga juhtunud pani paari mõtlema sellele, kui lühike ja habras võib elu olla? Mis iganes nende ajendiks oli, loodan ma, et Chad ja Anna on koos õnnelikud ja peavad elulõpuni koos vastu... Eks me näeme seda siis, kui järjekordne mehe eks linna peaks ilmuma...
JESSICA ELUGA UMMIKUS VÕI HOOPIS RAHUL?
Kui enamik lõpetajatest läks suure õhinaga ülikooli, siis Jessica jäi rahulikult Tree Hilli. Samas ei saa öelda, et neiu ei üritanudki kuskile sisse saada. Ta tegi katsed Inglismaa mainekasse tantsukooli, kuid ei saanud sinna sisse. Seega õpetab Jessica sügisest jälle noortele tantsimist, kusjuures ta võttis endale ühe lisagrupi. Ei tea, kas nüüd, kus issi enam enda rahakotiga ei toeta, ei tule noor neiu endaga välja? Vähemalt on tal elukoht Sayeri metsamaja näol olemas ja vaevalt ta seal erilisi makse maksma peab. Mis sellisel elul viga oleks, kus sa paar tundi päevas tööd teed ja siis niisama istud?
Igatahes tundub, et vaatamata Vanessa ja Jessica vahelistele eelnevatele kokkupõrgetele ja sellele, et tüdruk professionaalseks tantsijaks ei hakanud, saavad naised oma vahel läbi, sest neid nähti koos noortekeskuse saali sisenemas, kuhu nad tükiks ajaks jäid, lahkudes hiljem koos. Äkki ei olnudki Carmel treeneri lemmik tantsija... äkki oli seda alati Jessica? Miks muidu naine talle töökoha otsis?
NÄHTUD
Jacklyn esmakordselt pärast Charlotte'i kolimist Tree Hillis. Naine külastas nii enda Hiltoni-aegseid sõbrannasid kui ka Rebekaht, keda ta külastas tüdruku korteris. Kõige enam huvitab meid ilmselt aga hoopis see, et ta peatus ei kellegi muu kui Simoni juures. Kas ma olen ainuke, kes ei saa siiani aru, milline suhe nende vahel siis lõpuks on?
Helena on LA'st tagasi ning ta kasutas juhust, et külastada enda parimat sõbrannat, kes hetkel kõigile teadaolevalt haiglas viibib. Tüdruk lahkus alles külastusaja lõpus, veetes Danielaga päris pikalt aega.
Kitty ja Alejandro koos Westside'i pargi mänguväljakul aega veetmas. Ma soovitaksin rahval seal liivakastis mängides ette vaadata, sest noored leidsid päris huvitavaid 'kingitusi', mis olid sinna ilmselt jäetud mõne imearmsa kassi poolt. Hiljem läksid tüdruk ja poiss viimase juurde. Mis te arvate neist kahest koos? Oleks see võimalik?
Dominique ja Rebel Shootersis suhteid loomas. Kuigi noored vahetasid üsna vähe sõnu, kadusid nad baarist ikka väga kiiresti. Vanad tuttavad juba?
Camden viis Valkyrie viimase lõunapausil välja kohvitama, kusjuures ta tegi neiule isegi lõunasöögi välja. Ei tea, ka see duo ka kunagi enda suhtes sammukese edasi astub? Valden kõlab vist päris hästi? Või hoopis Camrie... Camyrie... Valkyen... Vamden.... Cayrie...
Simona, Phoebe, Peter, Hunter ja Rosie jalgratastega linnast välja sõitmas. Kuuldavasti käisid noored veel viimaseid suvepäevi nautimas. Koju ei jõudnud nad enne järgmist lõunat.
Shane ja Selena Hell's Gate'is kahekesi lõbusalt aega veetmas. Võib vist öelda, et õhtu võttis päris lõbusa pöörde, sest noored lõpetasid koos Shane'i majas. Noh, kes siis seda tulemas ei näinud? Need kaks on kogu aeg koos nagu mõni vana abielu paar.
Léon ja Sherrie Riverwalkil pinki jagamas ja juttu puhumas. Kes oleks võinud arvata, et see naine tuleb meie kooli hispaania keele õpetajaks? Igatahes mitte mina.
Nathaniel taas Tree Hillis pärast järjekordset tööreisi. Kui vahepeal tundus, et poisi suhe Kylie'ga hakkab vaikselt kokku varisema, siis nüüd tundub kõik jälle korras olevat. Võib-olla on asi lihtsalt selles, et noorukil ei ole aega olnud, et Rebekah't külastada, kes muideks kohe-kohe sünnitama peaks hakkama...