24-aastane; Eastside
Celebrity
|
Post by Elizabeth Birkinson on Aug 27, 2013 10:55:59 GMT 2
Elizabeth oli veetnud viimased kolm nädalat Prantsusmaal, et osaleda kahe moeajakirja pildistamistel. Ühel pildistamisel oli ta juhendajaks ning teisel modelliks. See otsus, et kolmeks nädalaks Euroopasse minna ei tulnud raseduse nii hilises staadiumis väga kergelt, aga arvestades, et Lizi ja Xavi läbisaamine polnud viimasel ajal just väga kiita, siis neidis mõtles, et ehk on üks väike vaheldus see, mida mõlemad noored vajavad.
Nüüdseks olid need kolm nädalat läbi ning Liz astus tagasi kodumaa pinnale. Kuna naise mobiili aku oli tühjaks saanud, polnud tal võimalust Xavierile teatada, mis lennuga ta tagasi tuleb. Lasknud ühel autojuhil kõik kohvrid autosse laduda, algaski sõit neidise koju. Sinna kohvrid maha jätnud, palus Elizabeth end Xavieri juurde viia, lootes, et noormees on seal. Naise enda kodus Xavieri vähemasti ei olnud. Maja ees veendus Liz esmalt, et noormehe vanemaid ei olnud kodus, mistõttu neidis hingas kergendunult. Ta teadis, et ta ei meeldi mehe vanematele ning Elizabeth oli lennust võrdlemisi väsinud, seega ta poleks viitsinud Xavi vanemate pilke taluda. Tänanud autojuhti viisakalt ning sõidu eest ka tasunud, väljus Beth sõidukist ja sisenes hiiglaslikku villasse. "Xavi?" hõikas Lizzie noormehe nime, lootes, et viimane on kodus, mitte oma uue sõbrannaga väljas.. Jah, Liz oli lugenud Gossip Cornerit..
|
|
19-aastane; Korvpall; Eastside
Senior
Maturity starts when drama ends.
|
|
|
Post by Xavier J. Killam on Aug 27, 2013 12:26:17 GMT 2
Alguses Xavile see mõte, et Elizabeth mitmeks nädalaks Prantsusmaale läheb, kohe üldse ei meeldinud, sest rasedatel ei soovitata ju selliseid pikki reise ette võtta, aga viimaks tuli tal siiski alla anda ja selle ideega leppida. Xavieris tekkis isegi väike lootus, et pärast seda reisi, kui nad mõlemad on saanud mõnda aega omaette olla, muutuvad nende omavahelised suhted ka paremaks. Enne naise pildistamisele sõitmist olid nad ju rohkem tülitsenud kui normaalse paari kombel suhelnud. Selle pausi ajal said aga mõlemad võimaluse järele mõelda, mida nad teineteisest õigupoolest tahavad...
Tänase päeva kavatses Xavier veeta kodus oma läpaka seltsis, sest aeg-ajalt võis endale ka logelemist lubada. Nagunii algab varsti jälle kool ja siis läheb tal kiireks. Pealegi teadis kutt, et Elizabeth peaks täna-homme tagasi jõudma ning selle puhul oleks parem kodus püsida. Ta polnud ju tervelt mitu nädalat naist näinud - see oli neil seni kõige pikem lahusolek üldse. Vaevalt jõudis noormees ühe video käima panna, kui ta Lizzie häält kuulis. Lükanud sülearvutile kaane peale, tõusis Xav püsti ning väljus oma toast, et neidisele vastu minna. Leidnud ta natukese aja pärast elutoast, jäi mees Elizabethi ette seisma, oskamata midagi öelda ega teha. Peaks ta naist kallistama? Suudlema? Midagi muud tegema? Viimaks otsustas ta vaid suusõnalise tervituse kasuks. Igaks juhuks, kui naine peaks ikka tema peale vihane olema. "Tere tulemast tagasi," kõlasid noormehe sõnad.
|
|
24-aastane; Eastside
Celebrity
|
Post by Elizabeth Birkinson on Aug 27, 2013 21:31:03 GMT 2
Liz naeratas kergelt, kui ta juba Xavieri samme kuulis. Ta oli noormehest võrdlemisi palju puudust tundnud, arvestades eriti veel tõsiasja, et telefoniteel olid nad suhelnud võrdlmisi harva, et mõlemal oleks aega enda jaoks. Pealegi, kui nad oleksid kõik need kolm nädalat telefoni otsas jõlkunud, poleks sellest pisikesest pausist kasu olnud. Kui noormees viimaks Elizabethi nägemisulatusse jõudis ning kuulnud noormehe võrdlemisi tuima tervitust, hammustas naine huulde ning libistas käe kõhule, mis oli kolme nädala jooksul veelgi paisunud. Liz oleks tahtnud noormehele kaela hüpata ning teda suudelda, kuid noormehe vägagi ametlik tervitus pani naise endas kahtlema ning mõtlema, et äkki oli Xavier selle aja jooksul jõudnud järeldusele, et ta ei taha Elizabethiga enam mitte mingit tegemist teha. "Tere tulemast tagasi? Päriselt? Sa pole mind kolm nädalat näinud ja kõik, mis sa ütled ning teed on lihtsalt, et tere tulemast tagasi?" küsis Lizzie noormehelt. Ta ei tahtnud hakata tülitsema aga mitte mingisugust kallistust ega suudlust, lauset, et ma igatsesin sind.. Liz tahtis seda, ta vajas seda, et Xavier seda talle ütleks.
|
|
Senior
|
|
|
Post by Xavier J. Killam on Aug 27, 2013 23:01:37 GMT 2
Ei saanud öelda, et Xavier poleks Elizabethist nende nädalate jooksul puudust tundnud, kuid millegipärast tundis ta end ikkagi ebakindlalt, kui jälle naisele otsa vaadata sai, sest kartis, et ühel hetkel läheb jälle riiuks. Xavi oli tülitsemisest väsinud. Ja siis tuligi naiselt küsimus, mis kinnitas Xavieri varasemaid kahtlusi. Kui ta nüüd hoolega ei vali, mida ütleb, läheb jälle sõjaks... "Mida mul ikka nii väga öelda? Mul on lihtsalt hea meel sind näha," vastas Xav. Tema igatahes küll seda ei taibanud, et Lizzie arust võiks taoline tervitus tuimana tunduda. "Kuidas siis Prantsusmaal oli?" esitas ta naisele küsimuse, et teemat muuta. Loodetavasti sai Liz nüüd piisavalt aega iseenda jaoks, mida ta enne minekut ütles end vajavat. "Tule, istu siia," viipas noormees diivani poole ning võttis ise juba seal istet.
|
|
24-aastane; Eastside
Celebrity
|
Post by Elizabeth Birkinson on Aug 27, 2013 23:34:08 GMT 2
Elizabeth teadis, et ta pidi veidi rahulikumalt võtma, kui ta ei tahtnud Xavieriga kohe hakata jälle tülitsema. See oleks lihtsaim viis, kuidas mehest ilma jääda ning Liz sai Prantsusmaal viibides selgeks, et ta ei taha Xavist ilma jääda. Kui algselt oli olnud nii, et noormees oli see, kes naist taga ajas, siis nüüd tundus olevat nii, et Liz on see, kes üritab Xavist mitte ilma jääda. Loodetavasti polnud see paus nende vahel liiga pikk.. "Ma lihtsalt lootsin, et sa ütled, et sa igatsesid mind, kuna mina sind igatsesin," ütles Elizabeth ausalt, üritades kerget pettumust alla suruda ning kuulnud seejärel küsimust, kõndis naine diivanile ning istus noormehe kõrvale. "Prantsusmaa oli tore. Selline vaheldusrikas.. Päike, meri, pildistamised.. Esimene kord, kui mul oli modellina aega kuskil pildistamiskohas ringi vaadata. Aga pildid tulid iseenesest head ning nüüd järgmine nädal peaksin olema ühe prantsuse ajakirja esikaanel.. Igatahes võib öelda, et rahule jäin. Beebi peksis mind aeg-ajalt ning tuletas end ja sind mulle meelde ilusti," rääkis Elizabeth naeratusega. "Ja mida sina need kolm nädalat siis tegid?" uuris naine Xavieri käest, näol kerge naeratus.
|
|
Senior
|
|
|
Post by Xavier J. Killam on Aug 30, 2013 11:40:47 GMT 2
Ei olnud ka Xavieril mingit plaani Elizabethist lahti saada, sest vaatamata erimeelsustele tundis ta ikka, et tahab naisega endiselt koos olla. Nad peavad lihtsalt pingutama, et jõuda tagasi samasse punkti, kus nad kunagi olid. See ei tohiks ju ometi nii lootusetult raske olla. "Igatsesingi. Isegi rohkem, kui sa arvata oskad," lausus Xav, kui oli kuuldut natuke aega seedinud. Xavieriga oligi selline lugu, et ta ei öelnud alati kõike välja, mida tundis, ja nii võis teistele jääda mulje, et ta ei hooli, kuid see pole tõsi. "Seda on hea kuulda, et sa oma reisiga rahule jäid. Loodetavasti said ka piisavalt puhata, kuigi tagasisõit võis ehk kurnav olla," sõnas Xav Elizabethi jutu peale. Kuulnud, et Lizzie küsis tema käest põhimõtteliselt sama küsimuse, läks noormehel natuke aega, et sellele vastus välja mõelda. "Puhkasin ja üritasin suvest viimast võtta, et sügisel selle võrra kergem oleks, veetsin sõpradega aega, mõtlesin omi mõtteid - tegelikult mitte midagi märkimisväärset," rääkis kutt täpselt nii, nagu kõik oligi.
|
|
24-aastane; Eastside
Celebrity
|
Post by Elizabeth Birkinson on Aug 31, 2013 21:30:04 GMT 2
Kuulnud, et Xavi igatses Liz'i ka, ilmus naise näole kerge naeratus ning ta vajutas mehe kaelale kerge musi ning toetas oma pea õrnalt vastu noormeest. Niiviisi oli hea ja pealegi CXavi lõhnas sitaks hästi. "Sain küll puhata.. See oligi rohkem puhkus kui töö.. Väga hästi tasustatud puhkus, ütleksin selle peale," lausus naine turtstusega. "10 tundi lennukis istumist oli küll tsipake väsitav aga õnneks ma olen selliste lendudega harjunud ning sõit oli ka võrdlemisi mugav. Pole tükk aega nii palju filme vaadanud kui selle lennu jooksul," rääkis Lizzie naeratusega. Kuulnud vastust, ei meeldinud neidisele paus, kuna see tekitas modellile tunde, nagu noormehel oleks midagi varjata. Saanud peagi vastuse osaliseks, sasis Liz muigega noormehe juukseid. "Said uusi tutvusi ka?" küsis neidis seejärel , üritades teha nägu nagu see oleks justkui ilma igasuguse tagamõtteta küsitud ning täpselt sellel hetkel otsustas nende ühine laps naisele obaduse anda. Nägu korraga kirtsutanud, muigas Elisabeth kergelt. Diivanile niiviisi pikali heitnud, et naise pea jäi Xavile sülle, võttis neidis noormehe käe ning pani selle oma kõhu peale, et viimane saaks tunda beebi vägagi tugevaid jalahoope.
|
|
Senior
|
|
|
Post by Xavier J. Killam on Sept 1, 2013 18:21:23 GMT 2
Märganud Elizabethi naeratust, sai Xavier rahulikumalt hingata, sest tundus, et vähemalt praeguse seisuga tundub nende vahel jälle kõik korras olevat... või siis tunduvalt rohkem korras kui enne naise äraminekut. Ehk tegigi see väike lahusolek nende suhtele hoopis head? "Nagu oleks sul praegugi raha liiga vähe," lausus tüüp muiates, kui Liz head teenistust mainis. Nojah, teisest küljest jälle ei saa raha ju kunagi liiga palju olla. "Ma jäin juba mõtlema, miks sa helistanud pole ning sinu enda telefon oli ka väljas, aga enne kui ma paanitsema oleks jõudnud hakata, olid sa järsku kohal," sõnas noormees, silmad Elizabethi omadele kinnitunud. Naise küsimus oli küll ootamatu, aga kahtlaseks Xav seda ei pidanud. "Jah, turiste käib siin ju suveajal päris palju ning samuti leidub inimesi, kes mingil kummalisel põhjusel just Tree Hilli elama asuda tahavad," andis Xavier Lizzie küsimusele vägagi lihtsa vastuse. Kui Elizabeth noormehe käe oma kõhule asetas, ilmus Xavi näole kerge naeratus - see on ikkagi nende laps, kes seal jalgadega peksab.
|
|
24-aastane; Eastside
Celebrity
|
Post by Elizabeth Birkinson on Sept 19, 2013 21:32:52 GMT 2
Elizabeth siiralt lootis, et asjad on nende vahel nüüd paremad kui enne. Pidevad tülid olid väsitavad ning ebameeldivad ning ja Liz armastas Xavieri, siis asjad lihtsalt pidid paremaks minema. Muud võimalust polnud.. Kuulnud kommentaari raha kohta, puhkes naine naerma. "No ma arvan, et raha vastu pole meil kummalgi midagi, eriti arvestades meie elustiili. Aga nentigem, lähiajal pole mul niikuinii erilist võimalust raha teenida, seega võib rahul olla," rääkis naine naeratusega. "Aga siin, sinu juures on ikka palju parem," lisas Elizabeth, naeratus näolt kadumata. "Mul sai kahjuks aku tühjaks aga ma arvasin et ehk sa ei muretse, kuna ma ei olnud nii kaua ka oma telefonist eemale. Pealegi nii sain ma sind oma siia tulekuga üllatada," rääkis Liz. Saanud vastuse ka sellele küsimusele, kas Xavier uuesi tutvusi leidis, noogutas neidis. "Kedagi huvitavat ja erilist ka?" küsis naine, tumepruunide silmade pilk mehe omadele kinnitunud.
|
|
Senior
|
|
|
Post by Xavier J. Killam on Sept 21, 2013 16:52:08 GMT 2
See oli muidugi tõsi, et mõlemad raha armastasid. Kuidas saakski seda mitte armastada? Raske oleks järsku sente lugema hakata, kui ollakse harjunud ainult parimaga. Õnneks ei paista küll kummagi majanduslik seisund lähiajal märgatavalt halvemaks muutuvat. "Jah, sina hakkad meil ju nüüd täiskohaga emmeks," muigas Xav Elizabethi sõnade peale. Üks võimalus on muidugi veel lapsehoidja muretsemine ning vanaema lapsehoidmisteenuse kasutamine, kuigi see teine variant oli Xavi ema tundes pisut kaheldav. Xavieril endal lapsega tegelemiseks kooli ja treeningute kõrvalt vaevalt eriti aega jääb. "Ma jõudsin juba korraks mõtlema hakata, et sa oled ikka veel minu peale pahane ja lülitasid meelega telefoni välja, aga mul on hea meel kuulda, et see pole tõsi," kostis noormees, kui oli Elizabethi selgituse ära kuulanud. Järgmine küsimus tabas kutti ootamatu rahena. Mida Lizzie nüüd sellega mõtles? "Defineeri mulle see "huvitav ja eriline" inimene," ei osanud Xav praegu kindlat vastust anda.
|
|
24-aastane; Eastside
Celebrity
|
Post by Elizabeth Birkinson on Sept 22, 2013 18:42:01 GMT 2
Elisabeth kuulas Xavieri ning muigas kergelt. Lapse sünnini polnud enam tõesti kaua aega. "Selleni on veel peaaegu kuu aega, seega seni saan sellest täiskohaga tulevasest tööst puhata," lausus neidis kerge naeratusega. Nende laps just erilist vanavanemate armastust tõenäoliselt kogema ei saa, kuid naises püsis siiski kerge lootus, et Xavi vanemad leebuvad, kui nad seda beebit ühel päeval näevad. Kuulnud noormehe kartust, naeratas Elizabeth kergelt ning tõstis oma ülakeha nii palju, et Xavieri huulile üks kerge suudlus poetada. "Ei, ma ei olnud su peale pahane," lausus neidis õrna naeratusega. Mehe täpsustava küsimuse peale hammustas Lizzie kergelt huulde. "No ma ei tea.. Keegi silmapaistev, kellega klapp oli väga hea näiteks?" tegi neidis pakkumise. Ilmselgelt ootas Elizabeth Tina nime kuulda, kuid tundus, et Xavier ei saanud sellest aru. See oli mingil määral ka muidugi veidi kergendav, kuid samas siiski muret tekitav.
|
|
Senior
|
|
|
Post by Xavier J. Killam on Sept 22, 2013 20:50:44 GMT 2
"Ma soovitan sul sellest puhkusest viimast võtta," sõnas noormees, kujutades samal ajal oma peas vägagi elavalt ette, missugune Lizzie elu varsti olema hakkab. Muidugi muutub ka noormehe enda elus nii mõndagi. Mitte keegi poleks osanud Xavierist seda oodata, et tüüp nii noorelt isaks saab. Saanud ühe suudluse osaliseks, mõistis Xav, et oli oma varasema arvamusega eksinud. Ka naise sõnad kinnitasid seda. Kõik oli juba nii tore ja puha, aga kutt ei mõistnud, miks Elizabeth teda imelike küsimustega järsku pommitama hakkas. Oli ta kuulnud midagi sellist, mis võiks naise muretsema panna? Igasuguseid kuulujutte liigub ju siin ringi. "Ma ei mõista, millest taoline ülekuulamine... Aga oletame, et ma kohtasingi kedagi sellist - mida see muudaks?" Xav lootis, et Elizabeth nüüd sõnasabast kinni ei haara ja endale midagi olematut ette kujutama ei hakka.
|
|
24-aastane; Eastside
Celebrity
|
Post by Elizabeth Birkinson on Sept 22, 2013 21:17:59 GMT 2
"Mõistlik oleks ilmselt," nentis Elizabeth. Need unetud ööd polnud enam sugugi kaugel ning neid tueb tõenäoliselt rohkem kui Lizzie'le meeldiks. Iluund vist ta väga palju ei saa. Muidugi üks võimalus oleks võtta lapsehoidja, kuid Liz tahab siiski peamiselt ise enda ja Xavi lapse üles kasvatada. Pole mingeid võõraid esialgu sinna küll vaja. Elizabeth kuulas Xavierit ning hammustas huulde. Ta kartis kõike ära rikkuda, kuid Liz ei saanud ka rahu. Kuulnud küsimust, tõusis naine istukile ja vaatas Xavierile otsa. "Ma tean, et sa kohtasid kedagi sellist! Mida see muudaks? Ma ei tea, mida see muudaks. Aga kui sa kedagi sellist kohtasid, siis ma tahan, et sa oleksid võimeline sellest mulle rääkima, mitte ma ei pea sellest kuradima Gossip Cornerist lugema," rääkis Elizabeth, paljastades seega üsnagi otsese vihje, kellest Lizzie rääkis.
|
|
Senior
|
|
|
Post by Xavier J. Killam on Sept 23, 2013 22:17:31 GMT 2
"Mida vähem aega lapse sünnini jääb, seda raskem on mul uskuda, et meist saavad vanemad," lausus Xav mõtlikul toonil. Tegelikult peaks ju vastupidi olema, kuid tema puhul mitte. Võib-olla muutub miski alles siis, kui ta on seda last reaalselt näinud. Kui Elizabeth lõpuks Gossip Cornerit mainis, sai Xavier aru, milles probleem seisneb. Kutt ise polnud Tree Hilli viimast kõmu lugenud - mitte et ta üldse seda eriti lugema satuks -, mistõttu ei teadnud ta, mida temast sel korral kirjutati. "Ma ei mõista, mida seal rääkida oleks... Aga olgu, ma sain sinu äraolekul tuttavaks ühe tšikiga, kelle nimi on Tina, kuid ta on lihtsalt üks järjekordne uus tuttav. Olen teda ainult paar korda näinud: siis, kui temaga esimest korda kohtusin ja siis, kui viisin Tinale need DVD-plaadid, mis talle lubasin. Kui tollel klatšileheküljel on kirjutatud mingist afäärist või muust taolisest, on see sada protsenti väljamõeldis," üritas noormees olukorda selgitada. Iseasi on muidugi see, kas Elizabeth seda usub.
|
|
24-aastane; Eastside
Celebrity
|
Post by Elizabeth Birkinson on Sept 23, 2013 22:51:09 GMT 2
Elizabeth kuulas Xavieri, tumepruunide silmade pilk noormehel püsimas, ise paaniliselt vastust kartes. Kui noormees oma suu avas, kuulas Lizzie meest, kordagi vahele segamata. Naine teadis, et ta ei tohiks Xavieris kahelda aga.. Pärast seda juttu vaikis Liz veidi, kaaludes noormehe sõnu. "Ausalt?" oli küsimus, mis üle Lizzie huulte kostus. Ta tahtis päriselt ka Xavieri uskuda, kuid Liz oli eemal siiski kolm nädalat ning see oli võrdlemisi pikk aeg. Pealegi Xavi oli kuum korvpallur ning piltide järgi oli Tina ka võrdlemisi ilus, seega paljugi võis selle aja jooksul juhtuda. "Ma saaksin isegi aru, kui see oleks olnud midagi enamat kui see, mida sa rääkisid. Kolm nädalat oli pikk aeg, Tina on ilus tüdruk, sina oled kuum korvpallur.. Meie läbisaamine jättis ka soovida.. Sa ju arvasid, et ma olen su peale isegi täna pahane, et lülitasin telefni välja, et sinuga mitte rääkida.. Ma saaksin aru, kui teie vahel midagi juhtus. Ma lihtsalt tahan, et sa minuga aus oleksid," rääkis Lizzie Xavierile pikalt.
|
|