21-aastane; Eastside
Celebrity
|
Post by Selena Emily Dallas on Aug 19, 2013 21:44:44 GMT 2
Baari ukse hooga lahti lükanud, väljus Hell's Gate'ist neli umbes 20-aastast tüdrukut, jättes endast baarileti taha istuma ühe tumeda päise tüdruku lühikeses lihtsas kleidis, kelle kõige silmatorkavam tunnusjoon oli roheline salk juustes. Emily'l on kombeks tüdrukutega siin kokku saada kord nädalas ning tavaliselt reede õhtul pärast seitset. Täna oli küll reede, kuid kokku saadi alles pärast üheksat. Nende pisikene private party ei olnud sellegi poolest lühem kui tavaliselt. Pea kaks tundi nauditi kas punast või valget veini ning Selena puhul õlut. Jututeemade hulka kuulus nii muusika, kobedad trummipoisid, vanad, kuid kenad meesnäitlejad, uue linnapeakandidaadi kõige vanem poeg, kes olevat ülimalt kobe ning mingil põhjusel isegi näitsiku enda vend Blake. Momendiks oli jututeemaks isegi Shane, kelle kohta esitati Emily'le rohkem küsimusi kui temast kui üksikisikust räägiti. See kestis täpselt nii kaua, kuni näitsik muutus näost üleni punaseks ning nad pidid teemat vahetama. Õnneks eelnevat enam ei puudutatud, kuid millegi pärast on lauljannal tunne, et see ei olnud ei esimene ega viimane kord. Ning ilmselt tüdrukute arutelu Shane kohta jätkub nende teel koju. Tellinud endale uue pudeli külma heledat õlut, asetas neidis vasaku jala üle teise, lükkas juuksed ühele õlale ning hakkas mängima paberist klaasialusega, kuhu ta mõni minut hiljem hakkas laulusõnu ja noote kirjutama. Mõnda muusikut inspireerib loodus, mõni vajab rahu ja vaikust ning mõnel on vaja ainult pudelit õlut ja kärarikast baari. To: Shane
|
|
|
Post by Deleted on Aug 19, 2013 22:21:50 GMT 2
Oli juba üsna hiline õhtu, kui Snickersi šokolaadibatooni näriv umbes 25-aastane pikka kasvu kiitsakas mees mööda Westside'i tänavaid lonkis. Ta oli üleni tumedas riietuses ning poleks tal olnud käes šokolaadibatooni, oleks ta vabalt võinud endast kommionu mulje jätta. Või noh, seda ainult siis, kui see mees poleks juhuslikult olnud Chelsea Smile'i ninamees Shane Wilson. Ja tõepoolest oligi see just Shane Wilson, kes mööda neidsamu tänavaid Snickersit närides lonkis, suunaks Hell's Gate, kus temagi mõnel reedel lõbutsemas käis, kuid ei väljunud sealt sellisel juhul kõige kainemas olekus. Tänagi oli üks neist reede õhtutest, kui Shane'il polnudki midagi muud teha kui jälle Hell's Gate'i minna.
Mõned meetrid enne baari sai Shane Snickersiga ühele poole ja viskas paberi tee peale jäävasse prügikasti. Baari sisenedes võttis ta tumeda mantli seljast, jäädes tavalise musta T-särgi ja sama värvi teksapükste väele. Siis võttis mees suuna baarileti juurde, kuid märkas eemalt juba kellegi juustes rohelist salku. See sai olla ainult Selena, kellele Shane juba päris pikka aega silma on visanud. Vaikselt sammus Shane näitsiku silma taha ning kattis oma kätega viimase silmad. "Guess who?" küsis ta lõbusal toonil.
|
|
21-aastane; Eastside
Celebrity
|
Post by Selena Emily Dallas on Aug 21, 2013 22:32:34 GMT 2
Enda pudeli sai Selena kiirelt kätte, jõudes sellest lonksu võtta, enne kui kellegi käed tema silmadele vajusid. Kuigi neidis ehmatas kergelt, ta ei võpatanud ega teinud midagi muud, mis oleks tema üllatusest ja samas ehmatusest märku andnud. Kuulnud käteomaniku häält, muigas tüdruk õrnalt. Asetanud pudeli enda käest letile, pani Emily enda käed poisi omadele. "Snickersi lõhn reedab sind, Shane," lausus näitsik kergel naeratusel, eemaldades ühe käe enda silmadelt, ajades pea kuklasse ning vaadates noormehele otsa. "Hei, onu Šokolaad," tervitas Selena lõbusal turtsatusel poissi.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 24, 2013 14:17:37 GMT 2
"Damn it," turtsatas Shane ja võttis ka teise käe Selena silmadelt. "Hei, tädi Vetevana," tervitas mees Selenat ja võttis neiu kõrval istet. "Kas sa teadsid, et seda rohelist salku on juba kaugele näha?" Loomulikult tunneks Shane Selena ka ilma salguta ära, sest tüdruk on niivõrd omapärane, et paistab kohe silma. Teda lihtsalt polnud võimalik kellegagi sassi ajada. Vähemalt Shane'i arust mitte. "Ma näen, et sul juba on jook, aga on sul midagi selle vastu, kui ma sulle veel ühe joogi välja teen?" uuris Shane, kui Selena õllepudelit nägi. Noh, tuleks siis endale ka üks tellida.
|
|
21-aastane; Eastside
Celebrity
|
Post by Selena Emily Dallas on Aug 28, 2013 23:15:33 GMT 2
"Mina ja Vetevana? Sinu puhul on onu Šokolaad põhjendatud, kuna ma pole sind vist kordagi näinud liikvel ilma ühe Snickersita, aga kust kohast olen ma Vetevana?" turtsatas Selena valjult, vaadates enda pruunide silmadega Shane'le otsa. "Ma ei kahtlegi selles. See on nagu roheline tuli fooris, kõik näevad seda alati ning jooksevad selle poole võidu," noogutas näitsik kergel muigel, tõstes pudeli suule ja võttes paar lonksu. See juuksesalgukene oli esmane isikut tuvastav element tüdruku juures. "Sa võid mulle joogi välja teha siis, kui ma olen sellega lõpetanud," raputas Emily õrnalt pead, parandades noormehe lauset. Väga purju ei sooviks ennast nagu juua.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 31, 2013 14:44:58 GMT 2
"Just selle roheka salgu pärast," vastas Shane ja hakkas naerma, võttes samal ajal tüdruku salgu oma sõrmede vahele. "Ma võiksin sind näkineiuks ka kutsuda, aga see pole üldse sinulik. Sa oled liiga badass selleks," selgitas mees ja tellis endale ühe õlle, sest ei tahtnud Selenalt tema oma käest ära juua. "Millised minu võiduvõimalused on?" uuris Shane kavalal häälel, tumedad silmad Selena omadele kinnitunud. Varsti sai mees enda õlle ka kätte ning avas pudeli, et see siis huultele tõsta ja sealt lonks võtta. "Selge. Mõned shotid võiks pärast tegelikult teha," tuli Shane'ile mõte.
|
|
21-aastane; Eastside
Celebrity
|
Post by Selena Emily Dallas on Sept 15, 2013 20:34:43 GMT 2
"Kõigi nende filmide järgi, kus on näkineide kasutatud, ei ütleks ma küll, et nad väga kenad ja sõbralikud midagi," muigas Selena õrnalt. Ulmet ja fantaasiat talle meeldis ikka keskkooli ajal lugeda ja filmide näol vaadata. Ning paljud kasutasid esmast legendi näkineidudest, keda kujutati meremeeste jaoks surmatoojana. Seega näkineid võiks Emily küll olla. "Kuna sa oled ainsana siin, siis päris head," viis näitsik enda silmad hetkeks baarile ning siis tagasi noormehele. Ta kinkis Shanele õrna naeratuse. "Miks ka mitte, juhul kui sa suudad ikka ühe pudeli õlut üle elada," noris Sel poisi kallal, tõstes seejärel pudeli suule ning viies enda pilgu enda ette.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 15, 2013 20:42:33 GMT 2
"Ju siis peaks rohkem selliseid filme vaatama," arvas Shane, kes tavaliselt actionit, õudukaid või mingeid ääretult jaburaid komöödiad eelistas. Sappyd lovestoryd polnud lihtsalt tema jaoks, kuid koos mõne tüdrukuga võis ta neid vaadata küll. "Võtan arvesse," muigas Shane kavalalt, kui Selena vastust kuulis. Nüüd ei kavatse mees küll oma võimalusi käest lasta. "Räägi enda eest," noris mees vastu ja võttis lonksu oma õllepudelist.
|
|
21-aastane; Eastside
Celebrity
|
Post by Selena Emily Dallas on Sept 23, 2013 16:02:27 GMT 2
Naistele mõeldud nutukaid Selena absoluutselt ei salli. Pigem vaatab ta kõige võikamaid õudukaid või ohtlike mehi kiirete autodega põgenemas, aga nutukatest kõndis ta suure ringiga mööda. Isegi šokolaadiga pole teda võimalik ära osta. Shane kavalasse muigesse suhtus Emily natukene kahtleva hoiakuga, kuna tüüp meenutas hetkel kommionu, kes endale uue saagi leidis ning võttis just kommi taskust, et saaki endale lähemale meelitada. Aga õnneks noormees seda pole. Vähemalt Selena teada pole. "Minu alkoholitaluvus on väga hea," turtsatas näitsik valjult. She can drink him under the table.
|
|