|
Post by Deleted on Aug 21, 2013 14:42:12 GMT 2
Üks ettekandja tuli nende laua juurde ja pani nende ette väikesed menüüd, lahkudes seejärel. Valkyrie võttis enda menüü kätte, kuid, avanud selle, ei keskendunud mitte toitude valikule, vaid Camdenile, sest noormees oli talt midagi küsinud ja oli hea tava vastata. "Ma kuulsin, et kunstiõps on uus," vastas ta. "Uus füüsikaõps tuli juba eelmise aasta lõpus," sest, noh, keegi pidi Laffertyt asendama... "Keegi oli veel, aga ma täpselt ei mäleta, kes." Alles nüüd süvenes Val menüüsse, et sealt esimese asjana kohv välja valida. "Sa võid selle kohvi tellida," teatas ta muige saatel, kui menüüd oma parima sõbra poole kallutas ja soovitud joogile osutas.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 25, 2013 18:59:06 GMT 2
Camden hakkas uurima menüüd, kuigi juba teadis, mida ta ilmselt välja valib. Viinud silmad uuesti Valile, kes rääkis uutest õpetajatest, mõtles noormees, et kas uued õpetajad on ka normaalsed või peab ta rinda pistma mõne pensionieas kuivikuga, kes üritab noortele peale suruda igavaid teste ja töölehti. "Oli ta normaalne? Ma ei võtnud eelmisel aastal füüsikat," lausus Camden. Kuulnud Valkyrie palvet noogutas nooruk. "Selge, selle kohvi saad ka," kinnitas C.
|
|