9. august 2013
Aug 8, 2013 23:45:48 GMT 2
Post by One Tree Hill on Aug 8, 2013 23:45:48 GMT 2
Gossip Corner
Suvi hakkab kahjuks otsa lõppema ja peagi algab uus kooliaasta. Tere jälle, hommikused ärkamised, unetud ööd, rajud nädalavahetused, kallid sõbrad ja veel kallimad vaenlased. Kas me oleme selleks uueks aastaks valmis? Kindlasti. Sel aastal ootavad meid ees nii uued huviringid kui ka õpetajad. Kas te kuulsite juba, et ei keegi muu kui Chad Sommers sai endale õpetaja ja majandusjuhi koha? Ei tea, kas issi käsi on siin mängus või on selle imeilusa näolapi taga ikka natuke ajusid ka? Eks seda näeb juba sügisel. Lisaks sellele on minuni jõudnud uudis, et Robert lahkus Tree Hillist, asudes tööle hoopis Washingtoni. Ei tea, kas selle põhjuseks on üks tumedapäine rase naine või soov enda karjääri edasi viia. Ma panustan esimesele.
UUED NÄOD
See rubriik on tänases sissekandes küll üsna kopsakas. Esiteks on meie linnaga ühinenud tuntud kriminullide autori Neal Herringu tütar Tina Hawthorne. Perekond ostis endale metsa sisse vana vesiveski hoone, mis nüüd muide eluasemena väga kena välja näeb. Näitsik astub sügisest Juniorina kohalikku keskkooli. Inglismaal ei läinud tal kuigi hästi, sest tema viimane kool jättis ta istuma. Eks me näe, kuidas sul siin läheb. Tutvusi on see tüdruk juba jõudnud sobitada küllaga. Kummalisel kombel on nad kõik noormehed.
Kuna Robert loobus enda kohast psühholoogina, on meie linnaga ühinenud Hazel Clarke. Peale selle, et tal on üks hiiglaslik koer, keda ma nimetaks pigem karuks, ei ta ma selle naise kohta veel suurt midagi. Sügisel saame näha, mis puust see punapäine naine on.
Kas selline nimi nagu Isolde Saunders tuleb teile tuttav ette? Lapsena jooksis ta ringi Tree Hilli tänavatel ja oli üsna hea sõbranna ei kellegi muu kui Vanessaga. Muide... Need kaks näevad kahtlaselt sarnased välja. Igatahes on Isolde nüüd linnas tagasi ja sügisest on ta kisakoori abitreener. Ju siis leidis praegune treener, et aina paisuva kõhuga pole ta meeskonnale piisav. Kena samm.
Kuna koolis avati ujumismeeskond on vaja ka treenerit. Seega saime endale Stanfordi lõpetanud ja kenade tulemustega ujumismaailmas silma paistnud Philip Abbotti. Ma peaks ütlema, et leidsin endale just uue eye-candy.
Tundub, et meie linnapeale on tulevasteks valimisteks tõesti vastane ilmunud. Polegi selles väikeses linnas ammu mingit võimuvõitlust näinud. Tegelikult ei tahtnud ma poliitikast rääkida, vaid hoopis sellest, et võimaliku tulevase linnapea kaks nooremat last astuvad sügisest meie keskkooli. Ma ei tea, kas see on nüüd hea või halb. Vanem on James Ayers ja tema nimi seisab Senioride ja ujumismeeskonna nimekirjades. Noorem on Coraline Ayers ja tema astub sügisel Sophomore'ide ridadesse ning lisaks võib teda näha Glees. Tundub, et talle on antud ka natuke ajusid, sest võite teda endale ka Tutoriks võtta.
TINA UUED TUTVUSED
Ma ei ole juba ammu kedagi nii jutukat ja lõbusat kohanud kui see uus britt meie väikelinnas. Esimesena kohtus ta Xavieriga, mängides koos noormehe semudega jalgpalli. Peab ütlema, et oskusi Tinal on. Kahju ainult, et nendega Tree Hillis midagi teha ei ole. Kuna tuleb see päev, kui koolis avatakse jalgpallitreening? Igatahes läksid noored pärast jalgpalli veel kahekesi jalutama. Kuigi nad olid alles kohtunud, rääkisid nad juttu nagu vanad semud. Isegi numbrid said õige varakult vahetatud. Loodame, et see inglanna ei hakka tüübile silma viskama, kuigi ega Xavieri ja Elizabethi suhted ei ole viimasel ajal kuuldavasti just kõige paremad olnud. Siiski loodame, et nad suudavad enda erimeelsused ära lahendada. Tina ja Xavieri sihtpunktiks sai lõbustuspark, kus Tina vaateratta üle vaatas ning endale ühe karvase Tweety võitis.
Kui tahate Tinaga ka ise kohtuda, siis ta töötab meie muuseumis leti taga pileteid müües. Sealt oli ta teel koju, kui astus läbi Book Nookist. Koos ostudega poest väljudes suutis ta jääda suure vihma kätte. Selle asemel, et endale varju otsida, jalutas neiu lihtsalt edasi, hüpates ühte suuremasse lompi nagu väike laps. Valel ajal vales kohas. Need sõnad käiksid Camdeni kohta, kes just õigel hetkel nurga tagant välja astus ja Tina hüppe poolt tekitatud pritsmetega pihta sai. Noored vahetasid tänava nurgal paar sõna juttu, Tina helistas kellelegi ja siis suunduti koos pannkoogirestorani. Õhtul tuli Neal Herring isiklikult enda tütrele järele.
Viimati kohtus Tina aga hoopis Noah'ga, kellega ta ise juttu tegi. Kaks inglast kohtusid Wilmingtoni sillal ja olid väga õnnelikud avastuse üle, et pole ainukesed Inglise lipu kandjad. Noored veetsid kahekesi natuke aega, enne kui tüdruku isa talle järele tuli. Tundub, et Tina sulandub siia linna küll kiiresti sisse. Eks me näe, kuidas kooliga saab...
HUNTER JA SIMONA PIRUKAFESTIVALIL
Hunter külastab seda üritust vist küll igal aastal, aga seekord võttis ta endaga kaasa ka Simona. Poiss müüs vaatamata kuumale päevale vapralt enda ema küpsetisi. Isegi mina maitsesin paar asja ära. Peab mainima, et meie linnapea proua oskab väga hästi küpsetada. Noored käisid koha peal ka natuke ringi ning abistasid Jilli, kes tegeles väikeste lastega. Pärast festivali jalutasid Hunter ja Simona viimase juurde ning sealt kohe edasi randa, kus nad mõnda aega ujusid. Poiss saatis õhtul tüdruku ilusti koju ära. Kombeid ikka on nendel Sommersi poistel. Ei teagi nüüd, kas siin on tegemist heade sõprade või tulevase paariga? Mida arvate teie?
TANYA ASTUB CARRIE JÄLGEDES?
Alles ma harjun sellega, et meie kooliarst enda mehest lahutas ja nüüd endise õpilasega elab. Nüüd võime aga ilmselt varsti kuulda lahutusest ka meie filosoofia õpetaja perekonnas. Nimelt olevat tolle abikaasa naise kallal vägivalda kasutanud. Viimaks pöördus Tanya abi saamiseks Aleci poole, veetes tema juures ka öö, enne kui jaoskonda läks. Väidetavalt ongi lahutuse põhjuseks Alec, kes alles hiljuti läks lahku enda kihlatust. Ma lihtsalt loodan, et Tanyaga saab kõik korda ja tema mees saab paraja karistuse. Kõikidele noormeestele teadmiseks: kui te tõstate käe naise vastu, siis olete te madalamad kui muru. Ma lihtsalt jälestan selliseid mehi!
HELENA JA COLIN ON SÕJAKIRVE MAHA MATNUD
Tundub, et nii, nagu Daniela suutis andestada Matti möödalaskmise, sai ka Helena andestatud Colinile, kes peagi näitsikut petnud naisega lapse saab. Väidetavalt leppsid nad ära juba haiglas pärast seda kohutavat sündmust koolimajas. Nüüd aga võib nende vahelises rahus täiesti kindel olla, sest Helenat nähti Colini stuudiosse minemas ja sealt paar tundi hiljem väljumas. Photoshoot? Loodame, et nii see oli.
NATHANIEL KAHE NAISE VAHEL
See pole kindlasti ühelegi noormehele meeldiv koht. Enda eelmises sissekandes rääkisin teile juba Nathanieli aina soojenevatest suhetest Rebekah'ga. Nüüd võib aga täiesti kindel olla, et Kylie ja Nate'i vahel ei ole enam asjad korras ja selles on süüdi noormehe eks. Nimelt süüdistas Kylie avalikult Karen's Cafe's tüdrukut selles, et ta liiga tihti tema poiss-sõbrale helistab ja iga pisema asja pärast teda enda juurde kutsub. Ega seal mingit selguset ei tulnud, sest pada sõimas katelt, ühed mustad mõlemad. Ma ei teagi, kas Kylie peaks vähem armukadetsema ja Nathanieli usaldama või Bekah võiks enda rasedusega natuke eemale tõmmata. Uh, see kõik on ikka väga messed up.
Kõik ülalmainitu leidis aset siis, kui Nathaniel Euroopas jumal teab mida tegi. Vahepeal tuli ta tagasi Tree Hilli ja üritas asju Kyliega siluda, kuid tundub, et sellest ei tulnud eriti midagi välja. Kuigi noormees ilmus tüdruku maja ette ülikonnas koos enda uhke sõidukiga, tuli Mirth välja vaid mõneks minutiks, istutes koos poisiga autosse ja kadudes siis peagi jälle Tremblayde maja sisemusse. Järgmisel hommikul oli aga Kylie juba Nathanieli juures. Kas asjad said viimaks ometi korda?
STACIA JA KITTY ON POOLÕED?!
Seda pommi ei näinud isegi mina langemas. Tundub, et papa Inghamil on rohkem kui üks naine korraga käsil olnud. Tüdrukud tunduvad igatahes selle uudisega väga hästi hakkama saavat. Kuigi nende esimese kohtumine kujutas endast ette jäätisekokteili mahakallamist, nimede loopimist ja palju kisamist. Võib vist öelda, et see kõik on minevik. Burning Boat Festivalil rääkisid nad juba rahulikult juttu. Huvitav, milline tunne on teada saada, et sul on poolõde, sest su isa on su ema mingi teise naisega petnud... Hirmus kindlasti.
KITTY JA ALEJANDRO
Kui tavaliselt räägitakse noormeeste rajalt mahavõtmisest kui metafoorist, siis Kittyl õnnestus seda teha sõna otseses mõttes. Mõnele peaks vist ikka rattajuhtimise jaoks ka load andma, enne kui tänavale lastakse. Õnneks ei juhtunud midagi eluohtlikku. Kitty ja Alejandro jalutasid pärast juhtunut rahulikult juttu ajades Jimenezte majja ning olid seal natuke aega, enne kui Kitty üksinda lahkus. Vähemalt said haavad korda.
See kohtumine ei jäänud neil aga viimaseks. Sain endale meilile pildi Kittyst, kes eriti üleslöödult Wilmingtoni sillal kannatamatult kella vaatab ja hetk hiljem juba koos Alejandroga Port City Javasse jalutab. Seda ei ole võimalik valesti mõista. Tundub, et nüüdseks on kõik Jimenezed võetud kaup.
UUSIM SOMMERS TAHTIS MAAILMA NATUKE VAREM TUNDMA ÕPPIDA
Ma arvan, et enam ei ole kellelegi saladuseks, et Daniela rasedus on läbi saanud kõvasti varem kui see oleks pidanud juhtuma. Ma ei tea, mis täpselt juhtus, aga nii ema kui ka laps on siiani haiglas, kus Matthew neid iga päev nagu kord ja kohus vaatamas käib. Paljude jaoks on ime, et see pisike neil üldse ellu jäi, aga hea on teada, et maailmas on veel üks Sommers... kusjuures väidetavalt tüdruk. Nime osas ei oska ma teie uudishimu kahjuks toita. Huvitav, et meedia toimunust veel haisu ninna ei ole saanud. Võib-olla peaks neid mõne vihjega kostitama... Igatahes palju õnne ja jaksu vanematele!
NÄHTUD
Tuntud kolmik Kitty, Unique ja Camden veetsid koos aega esimese korteris. Tore on näha, et alles eelmises sissekandes mainitud uus nägu Kitty on endale kaks head sõpra leidnud. Ootan huviga, mida te mulle sügisel veel näitate.
Colin ja Phoebe käisid koos kinos "Terasmeest" vaatamas ning pärast seda tegid sisseoste kohalikus toidupoes. Taevast alla tulev vihm ei tundunud neid kahte eriti häirivat. Jõudnud tagasi koju, võis neid natuke aega hiljem lombis laevukesi ujutamas näha. Heh, kas keegi meenutas lapsepõlve või valmistub Colin juba isaks saamiseks?
Chad ja Anna lennukile astumas. Ilmselt puhkus sellest kõigest, mis viimasel ajal toimunud on. Ma loodan, et te seal ainult salaja ei abiellu, kuhu iganes te ka ei lennanud. Me ootame ikka suurt pidu!
Lisaks noorpaarile on Tree Hilli tolmu jalgadelt pühkinud ka Lizard, kes istus New Yorki suunduvale lennukile. Väidetavalt läks neiu enda venda külastama.
Hunter ja Kylie koos Tree Hilli ostukeskuses pingi peal istumas ja juttu ajamas. Poiss külastas loomapoodi ning tüdruk tegi ilmselt niisama aega parajaks. Need kaks ei ole küll vist mingid erilised sõbrad, aga teede ristumisel ajasid küll täitsa ladusalt juttu.
Olen kuulnud ja lugenud, et Lucien sai kuskil New Yorgis nuga ja vahetult enne seda nähti teda vaidlemas Meganiga. Huh, see asi läheb ikka väga õudseks. Ma ütlesin juba ammu, et see naine peaks mõnes kinnises asutuses istuma. Miks keegi mind küll ei kuula?
Augusti alguses istuski Seth lennukile ja sõitis sõjaväkke. Veel enne lahkumist külastas ta Trey korterit, kus teda juba ammu nähtud ei ole. Samuti viibis ta koos Carriega Burning Boat Festivalil, kust nad lahkusid koos koeraga. Kõike paremat sulle seal sõjaväes! Jääme sind tagasi ootama!