21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Anna V. Sommers on Aug 7, 2013 0:39:14 GMT 2
Viimane nädal on olnud täielik õudusunenägu nii Matti, Chadi, Daniela, nende pisitütre kui ka teiste Sommersite ja Jimenez'te jaoks, kuid samamoodi mõjutas see ka Annat. Ta ei tundnud neidist just väga kaua, aga Daniela oli siiski tema sõbranna ning omamoodi südamelähedaseks saanud. Nagu noorem õde. Aga momendil ei saanud Veronica kuidagi tüdrukut aidata taastumisel, kui ainult palvetades ja lootes, et kõik saab korda. Kuid see eest Chadi suudaks ta aidata mingil määral. Noormees vajab puhkust, aega vaimselt taastuda sellest šokist, sest juttu oli siiski tema vennalapsest ning ilmselt tulevast vennanaisest. Loll oleks arvata, et see ei mõjutanud kuidagi meest. Uurinud üks päev Matti käest, kuidas Danielal ja pisikesel läheb, küsis ta ka tema käest, kas näitsiku plaanil, mõttel oleks potentsiaali ning mees kiitis selle heaks. Chad vajas vaheldust ning Tree Hillis ega selle läheduses seda talle eriti pakkuda polnud võimalik. Nii tegi Anna mõned kõned ning ostis kaks lennupiletit Jacksonville'i, Floridasse. Nende perekonnal on seal vana suvila, mis seisab juba aastaid tühjana. Käskinud Kevinil kindlaks kuupäevaks enda asjad pakkida, ei maininud Ronnie reisi absoluutselt mitte. Pakkinud ka ise mõned kleidid, särgid ja püksid koos muude pisiasjadega kaasa, sõitis Anna kokkulepitud kuupäeval noormehe juurde, võttes ta peale ning liikudes edasi Wilmingtoni poole, kus nad sõitsid kolmese lennukiga Jacksonville'i, kus ootas Anastasiat ees juba tuttav nägu, kelle käest ta laenas mõneks päevaks, mis nad seal veedavad, autot. Enda oma jättis naine ju Wilmingtoni lennujaama enda perenaist ootama. Kotid peale laadinud, võttis Anna suuna linnast välja, sõites mööda äärelinna tänavaid. Paarkümmend aastat tagasi oleks saanud öelda, et nad elavad maal, aga tänaseks on sellest saanud äärelinn. Nii palju on linn laienenud. Sõit lennujaamast Millerite suvila juurde kestis peaaegu tund. Liiklus oli tihe ning rahvast polnud. Seega ummikud olid vältimatud. Reisi vältel vahetasid nad mõned üksikud sõnad. Viimaks pööranud tuttavasse väravasse, mis oli lahti jäetud, olles ümbritsetud kahe vana ära kuivanud puuga, mille peal kasvasid suurte õitega ronitaimed, paistis eemalt vanemat sorti puust maja. Nii teisel kui ka esimesel korrusel oli suur rõdu, mis avanes mere poole, olles hoovist varjatud. Nii päikesetõusu kui ka -loojangut on seal võimalik nautida klaasi veini kõrvale. "Mu vanavanaisa ehitas selle enda tulevasele perele, lõpetades ehitusega kaks päeva enne pulmi. Siin kasvas ülesse nii mu isa kui ka tema õed-vennad ja tema ema. Viimased kuus aastat seisab see tühjana, kuna mu vanavanemad ei jõudnud seda enam üleval pidada ning mu vanemad olid selleks ajaks juba lahutanud," sõnas neidis vaikselt, võttes tagumiselt istmelt enda üleõlakoti, milles oli näitsiku läpakas, rahakott, mõned dokumendid ning maja võtmed, mis ta enda isa käest sai. Aeglasel sammul kõndis ta maja poole, sammudes trepist ülesse pisikesele varikatusega verandale. Võtme lukuauku libistanud, mässas Anna tükk aega uksega, enne kui see avanes. Kuigi neil käib kord nädalas siin koristaja, et hoida maja alati valmis külalisi vastu võtma, puudub siin siiski elu. Vaikus karjub juba väravas vastu. Kahekordne puidust maja paigutas endas esimesel korrusel kööki, elutuba, söögituba, majapidamisruumi, pisikest garaaži, vannituba ning teisel korrusel oli üks suurem magamistuba, kaks väiksemat ja üks pisikene vannituba. Maja tagant läheb laudisega teerada otse randa. Tee on vaid mõnikümmend meetrit. Siin on Annale alati meeldinud. Suur ja kodune ning täis palju mälestusi. outfit
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
Feelings that came back are feelings that never went away.
|
|
|
Post by Chad Sommers on Aug 7, 2013 11:26:19 GMT 2
Raske on Chadil tõepoolest olnud ning paratamatult mõjutas juhtunu ka tüübi meeleolu. Õnneks oli Chadil tema kihlatu, kes teda kogu see aeg toetas ja tema kõrval viibis. Danielaga juhtunu võttis mehel ilmselt pikaks ajaks lapsesaamisisu ära, sest ta ei suutnud ettegi kujutada, mida siis veel tunneks, kui Dani asemel oleks olnud Anna... Mitte et nad üldse veel laste peale mõtleksid, aga võib ju juhtuda, et paari aasta pärast juba hakkavad mõtlema. Kui Anna ühel hetkel teatas, et Chad pakkigu nüüd oma asjad, ei kõhelnud mees kaua, vaid tegi, nagu öeldud. Tal polnud kuhu nad lähevad või mida tegema, kuid sellest sai aru küll, et teekond viib Tree Hillist välja. Selle vastu polnud mehel midagi, sest ta tahtiski oma kodulinnast mõneks ajaks puhkust saada - oli siin juba niigi veedetud terve suvi, kuigi see pole veel päris läbi. Enne minekut sai Hunter Anna korteri varuvõtme enda käsutusse, kuna keegi pidi ju ometi kõik need päevad, mil nad ära on, koertele süüa andma. 7. augustil saigi reis viimaks ette võetud nina alles siis kuulis mees, kuhu nad üldse lähevad. Mõne aja pärast oldigi juba Jacksonville'is ning hakati sõitma suvila poole, millest Anna kunagi varem ka maininud oli. Chad üritas enne küll autojuhtimisõigust endale nuiata, kuid Annale see mõte väga ei meeldinud. Pealegi teadis tema teed, aga Chad mitte, ja sellistes ummikutes poleks mees nagunii oma tänavarallit teha saanud - Kevinile lihtsalt meeldis kiiresti sõita, mille sisse käis ka kiirusepiirangute ületamine. Kaassõitja kohal istumine polnud eriti tema stiil, kuid selle tunnise teekonna kannatas ta kenasti ilma virisemiseta ära. Kui nad kohale jõudsid, pidi mees tunnistama, et tegemist oli vägagi kena paigaga. Sellises majas elaks isegi, kuigi ka Sommersite omal polnud midagi viga - see oli vahel lihtsalt ülerahvastatud. Miks nad küll varem siia sattunud polnud? "Sel juhul vedas, et maja maha ei müüdud," lausus Chad mõtlikul toonil. Nii polekski nad täna siia tulla saanud. Majja jõudnud, võttis Kevin esimesena ette alumise korruse, et kõik ruumid ikka oma silmaga üle vaadata. Peagi järgnes sellele teinegi korrus, kuhu mees natuke kauemaks pidama jäi, sest talle meeldis rõdult avanev vaade rannale, mida ääristasid palmid. Läinud mõne aja pärast allkorrusele tagasi, haaras Chad alguses sõnagi lausumata Annal käest kinni, hakates teda enda järel uksest välja vedama. Taibanud, et näitsikule kuluks ka selgitus ära, avas tüüp suu: "Lähme vaatame seda randa lähemalt."
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Anna V. Sommers on Aug 8, 2013 23:16:05 GMT 2
Anna saatis enda roheliste silmadega Chadi nii kaua, kuni viimane silmapiirilt kadus. Enda koti ja võtmed köögilauale pannud, kõndis neidis kappide juurde, avades neid järjest ning veendudes, et nad oleksid pidanud enne siia tulekut poest läbi käima. Külmkapp ja köögikapid olid täiesti tühjad ning pole ka imestada, keegi ei ela ju reaalselt siin. Aeg-ajalt renditakse maja küll välja, kuid suurema osa aastast seisab tühjana. Viima kapiukse kinni löönud, ohkas Anna vaikselt. Tüdruku käsi surutus juba enda asjade järele, mis laual olid, kui tundis Chadi kätt enda käe küljes ning järgmine hetk tiris ta neidist enda järel veranda poole, kust pääses välja. Kuulnud selgitust, kuhu nad lähevad, muigas Anna õrnalt. "No lähme siis," sõnas ta vaikselt, kõndides noormehe kõrval, toetades ennast kergelt vastu teda.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Aug 9, 2013 16:14:17 GMT 2
Ruumid kiiresti läbi käidud, oligi nüüd aeg ka rannale tiir peale teha, kuigi Chad oli üsna kindel, et sinna jääb ta tunduvalt kauemaks. Seda kohta siin ei saanud võrreldagi Tree Hilli rannaga. Kui muidu polnud Chad suurem asi loodusesõber, siis praegust teda vaadates küll nii öelda ei saaks. Või oli asi selles, et Chad polnud kunagi varem Jacksonville'i sattunud. Igatahes varsti oldigi juba rannal ning mehe varasema arvamuse kinnituseks selgus, et see koht tundus lähemalt vaadates veelgi ilusam - jää või siia elama. Sõnagi lausumata sättis mees end liivale istuma ning tõmbas Anna ka endaga kaasa. Niimoodi sai seal istutud mitu pikka minutit, enne kui tüüp jälle oma suu lahti tegi. "Mis sa sellest arvad, kui saadaks kõik need külalised ja Tree Hilli pikalt ning abielluks hoopis siinsamas? Täna," tuli Kevin ühe mõttega lagedale, mis talle järsku pähe kargas. Pole küll tõenäoline, et Anna sellise jaburusega nõustuks, aga pakkuda ju võis. Nende ametlikuks pulmakuupäevaks on muidu 15. august ning see sündmus peaks toimuma Tree Hillis küllaltki suure rahvahulga osavõtul. Isegi kutsed olid juba laiali saadetud ja kõik korraldusega seotu paika pandud. Nad ei saa ju ometi inimestele niimoodi teha... Või saavad?
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Anna V. Sommers on Aug 9, 2013 23:13:20 GMT 2
Florida rannad on kõvasti erinevad Tree Hilli ja üldse terve North Carolina osariigi randadega. Seda valget liiva ja helesinist ookeani silmitsedes tekkis tunne, nagu viibiks hoopis teisel pool maakera või sootuks teisel planeedil. Isegi vesi lõhnas siin teisiti. Vähemalt Anna jaoks. Enne liivale astumist jõudis tüdruk enda nöörsaapad jalast võtta, jättes need laudise kõrvale ootama. Rannas tal neid vaja polnud. Kui Chad korraga liivale maha istus, ei jäänud Veronical muud üle, kui sama teha. Potsatades tema kõrvale istuma, toetas neidis ennast osaliselt vastu noormeest, põimides enda vasaku käe sõrmed noormehe omadega. Lihtsalt istudes sulges Anna enda silmad ning lasi tuulel, päikesel, laineid kohinal ning nende kahe hingamisel enda fantaasiat rikastada, et see maaliks ise kõige kenama pildi, mis ta suudab välja mõelda ja loomulikult talletada selle igavesti neidise mällu. Kuulnud Chadi sõnu, oleks Anna saanud justkui suure kausi täie külma vett näkku. Pööranud enda rohelised silmad poisile, jälgis ta viimast pikalt, püüdes justkui otsustada, kas kutt on enda aru kaotanud või ei. Korraga hakkas aga Veronica kergelt naerma. "Tõsiselt? Sa mõtled seda täiesti tõsiselt?" ei suutnud näitsik uskuda, et noormees midagi sellist välja pakub. "Aga su vanemate korraldatud pidu? Kõik need külalised ja kogu see puhvis-muhvis paraad, mis meile mõeldud on?" kergitas Anna enda kulme, silmad endiselt poissi silmitsemas.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Aug 10, 2013 13:27:35 GMT 2
Deem. Seda Chad kartiski, et Anna ta välja naerab. See mõte kõlas mehe peas suurepäraselt. Ainult et kõike välja öeldes hakkasid üksteise järel ilmnema tema idee puudused. "Ära arva, et ma päikesepiste sain. Lihtsalt... see lõi mulle korra pähe ja mõtlesin, et räägin sulle ka," seletas Chad. Ta polnud enam nii kindel, et tahtis seda suurt ja ülepakutud pidu."Mis puutub külalistesse, siis minu arust abiellume ikka meie, mitte terve Tree Hill," jätkas Chad, üritades oma mõtteid arusaadavamaks teha. "See oleks ju nii koomiline, kui nad kõik nädala pärast kohale ilmuvad ja meie teataksime, et oleme juba abielus ning nad võivad rahulikult koju tagasi minna," lausus Kevin lõbusal toonil. Miskipärast tegi see mõte talle nalja. Ja tegelikult ei peakski nad kedagi üldse minema saatma. Piisab ka sellest, et inimesi korraks oma uudisega šokeerida ning algsest pulmapeost teha hoopis järelpidu - võimalusi oli ju palju. Anna kätt oma pihus hoides kummardus Chad talle lähemale ning suudles teda korraks, pärast mida mees küsiva pilguga näitsikule otsa vaatama jäi. Suutis ta Anna vähemalt selle lolluse üle mõtlema saada?
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Anna V. Sommers on Aug 10, 2013 21:32:11 GMT 2
Enne kui Chad enda jutuga lõpule jõudis, suutis Anna naermise lõpetada, püüdes enam-vähem tõsise pilguga noormehele otsa vaadata. "Seda ma ei öelnud ega arvanud. Lihtsalt see tuli natukene ootamatult," lausus näitsik vaikselt, kui Chad esimesed kaks lauset öeldud sai, tehes pisikese pausi. Kui Kevin mainis, et abielluma peaksid ikka nemad, mitte terve linn, muigas neidis õrnalt, väljendades enda mõtteid, mis kuulusid samma patta, kerge peanoogutusega. Anna on alati unistanud pisikestest pulmadest, kus on kohal vaid kõige lähedasemad isikud, kelle puhul ta teab natukene rohkem kui ainult nende nime. "Ahvatlev on küll see mõte, aga kust me leiaksime nii kiirelt koha ning kellegi, kes paneks meid paari? Isegi Florida kohta on mõni minut etteteatamist natukene liiga vähe. Seega juhul kui sa kedagi ei tea ... aga enam sinu pisikene pöörane mõte ei tundugi nii pöörane," lausus Veronica õrnal naeratusel, suudeldes Chadi vastu ning pugedes talle uuesti kaissu. Nii oli soe ning kodune.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Aug 10, 2013 22:52:38 GMT 2
Hea seegi, et Anna üsna ruttu naeru pidama sai, sest vastasel juhul olnuks Chadil tunduvalt raskem edasi rääkida, ilma et ta ise seejuures irvitama hakkaks. "Mina ei oodanud samuti midagi sellist, aga igasugused veidrad mõtted ei küsi, kui nad tulla tahavad. Mis aga kõige hullem - mida enam sellele mõtlen, seda rohkem idee mulle meeldima hakkab," ohkas mees. Äkki olnuks siiski parem, kui nad polekski Floridasse tulnud, kuigi Chadile siin meeldis? Siis oleksid nad lihtsalt nädala pärast Tree Hillis oma pulma ära pidanud ning Chad ei peaks praegu pead murdma, mida ta nüüd edasi teeb. Kuulnud aga, et Anna jaoks ei tundunudki tema mõte nii pöörane, jäi kutt talle üllatunult otsa vaatama. Mingil määral oli see isegi kergendus, et ta polnud enam ainus, kes lolliks läks. "Ma arvan, et suudaksin midagi välja mõelda küll, aga sellega läheks kindlasti kauem aega kui mõni minut. Aga kas sinul pole kahju, et sa ei saagi oma uhket kleiti kanda? Kui sa seda just kaasa ei võtnud... mida ma ei usu," jäi kutt mõtisklema, käed ümber Anna ja pilk näitsiku silmadele kinnitunud.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Anna V. Sommers on Aug 11, 2013 0:14:56 GMT 2
Anna muigas kergelt. "Sa pole ainukene. Abielluda valgel rannal ookeani ääres kuu ja tähtede all kõlab väga romantiliselt ning unustamatult. Ainult meie kaks," lausus tüdruk vaikselt, sulgedes hetkeks silmad, et seda kõike endale ette kujutada. Vaimusilmas nägi see tõesti suurepärane välja. Tundub, et siinne kuum päike on neil mõlemal mõne minutiga, mis nad rannas veetnud on, ajud ära küpsetanud. "Ma ei usu ning pealegi ma polnud selle kleidi kõige suurem fänn," kehitas Veronica endamisi õlgu. "Pealegi on mulle alati meeldinud väiksed tagasihoidlikud ainult perekonna seltsis olevad pulmad," lisas Anna õrnal muigas, viies enda rohelised silmas ookeanilt Chadile, kinkides tema huultele veel ühe suudluse. Ei, see mõte ei olnud absoluutselt enam nii hullumeelne.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Aug 11, 2013 12:53:40 GMT 2
"Hmm... kuu ja tähed. Et siis öösel." sõnas mees mõtlikul toonil, üritades ka ise sellest kujutluspilti silmi ette manada. "See oleks miljon korda parem kui mingi mainstream-pulm Tree Hillis. Ausalt," jõudis ta järeldusele, kui oli natuke mõelnud. Chad kujutas juba ette oma pereliikmete, sõprade ja tuttavate nägusid, kui nad peaksid ühel hetkel kuulma, millega ta hakkama sai... Või siis varsti saab, kui see plaan neil tõesti läbi läheb. Juba sellise tulevase meelelahutuse nimel võiks selle 'nalja' ära teha. "Siis on ju hästi, kui sa kleiti taga igatsema ei hakka, kuigi ma ei kujuta ette, mida sa sellega pärast teed," lausus tüüp muige saatel. Temal oli selles mõttes lihtsam, kuna ülikonda kõlbab igal pool kanda ja küll see kasutust leiaks. Sulgenud korraks silmad, nautis Chad seda tunnet, mida suudlus temas tekitas, unustades lühikeseks ajaks kõik muu. "Aga siin pole isegi ühtki meie pereliiget. Nad ei annaks hiljem seda tegu meile andeks," üritas Kevin nüüd vähe tõsisemat nägu teha, kuigi see tal hästi õnnestuda ei tahtnud. Tal polnud vist kunagi varem oma perekonna arvamusest nii suva olnud. "Aga kui sa tõesti usud nagu mina, et nädal aega varem abielludes me sellega midagi ei kaota ja hiljem kahetsema ei pea, siis mina olen rohkem kui valmis," lõpetas mees oma jutu.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Anna V. Sommers on Aug 13, 2013 9:59:35 GMT 2
"Lihtsalt üks uitmõte," muigas Anna kergelt. Uitmõte, millest unistas tüdruk juba pisikese lapsena. Juhul kui teised tüdrukud tahtsid suuri uhke kleidiga pulmi, siis temal olid mõttes alati pisikesed lihtsad rannas täiskuu ajal peetavad pulmad. She has always been weird. Ning parajaks šokiks oleks ta Chadi vanematele küll. Anna vanemad on ootamatustega, millega Veronica alati välja tuleb, juba harjunud. "Mingil põhjusel ma arvan, et ma pole ainukene Sommersite tüdruk, kes hakkab mõne järgmise aasta jooksul abielluma," maigutas neidis lõbusalt suud. Nad on Danielaga väga sarnase kehaehitusega. Seega pärandab Anna enda kleidi edasi nooremale Sommersi tüdrukule. "And that's why we have fancy phones and computers," lausus Ronnie Kevini sõnade peale, et kedagi peale nende poleks pulmas kohas. Aga miks meil on Skype ning veebikaamerad? See oleks kõige virtuaalsem pulm eales. "Nädal ei muuda enam midagi, kui ma olen nõustunud end sinuga terveks eluks siduma," sõnas Anna vaikselt, keerates ennast seljaga ookeani poole ning jäädes Chadi kõrvale istuma, vaadates talle otsa. Õrnal naeratusega peakallutusel kinkis näitsik talle veel ühe suudluse, mis oli seekord pikem.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Aug 14, 2013 16:18:11 GMT 2
"Aga mulle meeldib sinu uitmõte," ei saanud Chad mainimata jätta. Temagi eelistas pigem väiksemat pulma, kus nad saavad täielikult teineteisele keskenduda, mitte ei pea hunniku külalistega tegelema. "Matt pole küll maininud, et nad Danielaga pulmaplaane peavad, aga mida mina ka tean. Teil ju Danielaga oma naistejutud, mille käigus saab nii mõndagi teada," sõnas tüüp õlgu kehitades. Ja kui Matt abiellubki lähiaastatel, siis saavad teised ka oma kauaoodatud uhke pulma kätte. Miskipärast ei uskunud Kevin, et Matt ja Dani temast ja Annast inspiratsiooni ammutaksid... Kuigi kõik on ju võimalik. "See on ka muidugi päris huvitav mõte. Aga miks me siis üldse telefonide või arvutitega jamama hakkame? Kutsume parem professionaalse kaameramehe kohale ja teeme kõik otsepildis üle kogu Tree Hilli. Huvilistest vaevalt puudust tuleks," pakkus Chad naljaga. "Targad sõnad," jõudis mees kommenteerida, enne kui järgmise suudluse osaliseks sai, mille käigus oma käed näitsiku puusadele asetas ning ta endale mugavalt sülle istuma sättis. Suudluse lõppedes avastas ta enda huuled juba tüdruku lõuajoonel, samas kui üks käsi oli liikunud neidise juustesse - sest Chadile meeldivad pikad juuksed - ja teine käsi lebas endiselt Anna puusal. Okei, see nägi juba kahtlaselt amelemise moodi välja, mistõttu Chad pidi vähemalt mõneks ajaks oma kihlatust eemale tõmbuma, et nad oma eelnevat jututeemat kogemata ära ei unustaks. "Mis sa arvad, kui ma teeks paar telefonikõnet ja üritaksin uurida, kas saame ööseks midagi korraldatud ka?"
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Anna V. Sommers on Aug 17, 2013 21:40:28 GMT 2
"Jahm, mingil põhjusel on need uitmõtted alati kõige paremad ning neid joostakse kohe täitma," muigas Anna õrnalt endamisi, mängides noormehe särgikraega, mis oli ilmselt meelega jäetud võimalikult suureks, et tüdrukus erinevaid kiusatusi äratada. Tõstnud enda silmad noormehe nööbirealt Chadi silmadele, turtsatas neidis hetkeks. "Ega Daniela ainukene tüdruk pole peale minu," sõnas ta vaid. Kas poiss tõesti ei taipa, et juttu on tema enda õest? Valge kleit ei tundunud küll eriti Milena teema olevat, aga kes teab, äkki ükskord elus soovib ta olla tavaline tüdruk. "See oleks meeldejääv," hakkas Veronica õrnalt naerma, kui Kevin rääkis nende pulma otse-eetrisse laskmisest. "Aga samas ... see on siiski meile kahele mõeldud ... me teeme seda enda pärast, mitte teiste ... seega äkki jätame selle momendil meie pisikeseks saladuseks?" kallutas Anna õrnalt pead, jälgides Chadi silmi. Järgnev suudlus jättis näitsiku suule veel pikaks ajaks naeratuse. Privaatsuse pärast ei pidanud nad kartma, sest mitme saja meetri ulatuses oli see erarand ning loata sisenejaid oli siin vähe. "You do that ning ma lähen käin poes ära, juhul kui sa just ei taha elada ainult armastusest," muigas Ronnie lõbusalt, ajades ennast püsti. Heameelega oleks ta nii olnud veel pikalt, kuid ajapuudust neil momendil küll ei tule. Tervelt nädal aega on nad siin omapead ning kauemgi veel, kui ei soovi tagasi Tree Hilli pöörduda.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Aug 19, 2013 22:03:21 GMT 2
"Me poleks sel juhul ei esimesed ega viimased," oli Chad kindel. Noormees jälgis lõbusal näoilmel oma särgikraega mängivat Annat. Natuke veel sikutamist ja polegi enam, mida sikutada... Ja eks olegi kiusatused selleks mõeldud, et neile järele anda. Mitte et praegune hetk just kõige sobivam oleks. "Milena?" turtsatas Chad. Noh, Rosie ei saanud see ju olla, kuna too oli alles liiga väike. "Ma ei tea, mis plaanid tal selle Jackiga on, kuigi Millie puhul ei üllataks mind küll miski. Juba see rasedusejutt näitas, et ta on milleks iganes võimeline, olgugi et see oli kõigest mage nali." Igatahes ei kavatsenud Kevin enam oma õe otsustesse sekkuda, olgu need kui tahes jaburad. Milena oli juba piisavalt vana, et ise otsustada, mida oma eluga teeb. "Muidugi, ma ei mõelnudki seda tobedust tõsiselt. Ma ei taha, et mul tekiks tunne, nagu osaleksin mingis lollakas reality show's," nõustus mees Anna sõnadega. Täna toimuv polnud kohe kindlasti kogu linna asi, kuigi mõningase hilinemisega saavad inimesed varem või hiljem teada. Aga mitte täna. "Õhust ja armastusest just kaua ei ela, sellega tuleb mul nõustuda," noogutas Chad, taibates alles nüüd, et tal oli kõht juba päris tühi. "Ma jään siia ja ootan. Võib-olla saan sulle natukese aja pärast juba häid uudiseid teatada," lisas noormees ja võttiski taskust telefoni, et vajalik info välja otsida.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Anna V. Sommers on Aug 20, 2013 23:26:33 GMT 2
"Seda kohe kindlasti mitte," turtsatas Anna lõbusalt, lastes noorme särgikraest lahti ning pärast kerget silumist, jättis enda käed sülle. Neidise rohelised silmad tõusid poisi näole. "Jack tundub täitsa normaalne, ma ei tea, mis teil tema vastu on. Ning pealegi on Milena temaga täitsa õnnelik," sõnas näitsik vaikselt, kallutades kergelt pead kõrvale. Chad ja Matt on küll tüdruku vanemad kaitsvad vennad, aga päris igat tüdruku otsust ei saa ka hukka mõista. "Nooo, see oli tõesti natukene liiga palju, aga sa tead ju tema huumorit," lisas Ronnie mõni hetk hiljem natukene vaiksemal häälel, hingates kerge pahinaga välja. "Tore, sest ma tunneksin ennast eriti veidralt," hakkas tütarlaps endamisi naerma, kui Chad nõustus kaamerad välja jätma. Võib-olla on need tõesti palju, aga kuidagi peaksid nad ju noormehe ja tüdruku vanematele sõna saatma, päris pimedusse ei tahaks neid jätta. Ronniel oleks siis tunne, nagu ta oleks neile suu sisse valetanud, vaadates samal ajal silma. Sellega ta küll reaalselt hakkama ei saaks. "Ma teen kiirelt. On sul muidu erisoove?" küsis Anna kiirelt üle, tõustes samal ajal püsti. Enne minekut kummardas tüdruk momendiks poisile lähemale, kinkides talle ühe pisikese suudluse. Ülejäänud tuleb siis, kui neidis tagasi on.
|
|